-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Akinek hiányzik a Play nyelvváltás az app angol nevének, leírásának vagy hozzászólásainak megtekintése miatt, az a programlink végére ennyit másoljon:
&hl=en
Enter, done.
-
LonGleY
veterán
válasz
Narancs #27493 üzenetére
Nem akar semmi ilyet. A többieknek: persze, hogy Play-ről telepítette, csak megijedt a külön engedélykérésétől, amit aktiválás előtt kér. batai15, te kaptál be vírust legfeljebb, ha ekkora zöldségeket beszélsz. :]
Az ilyen extra engedélyek az AirDroid-nak amiatt kellenek, mert van benne anti-thief akármi is. De ezt az aktiválást egyszer kell eljátszani (és az nem azt jelenti, hogy egyből töröl mindenenet), onnantól fogva viszont nem muszáj semmilyen extra funkcióját alkalmazni, és az engedély is visszavonható (Beállítások > Biztonság > Eszköz-rendszergazdák) - a szimpla távkezeléshez nincs rá szüksége.
-
laszlohu
addikt
-
Narancs
őstag
Az Air Droid bejelentkezés után Aktiválást kér, majd közli, hogy szeretné letörölni az összes adatomat és visszaállítani a telefont a gyári állapotba, amit természetesen nem engedélyezek neki, enélkül viszont nem akar működni program. Mi az istencsapása ez? Vírus?
Mindenki ajánlgatja hogy milyen jó, emlékeim szerint régen működött is hellyel-közzel, most viszont hiába törlöm le és teszem fel újra, minden áron resetelni akarja a telefonomat, ami Xperia Mini 4.0.4-gyel, nem rootolt.
-
gzbotii
nagyúr
Windows 8.1 teszt olvasása közben 3x omlott össze a Chreome
-
w.miki
veterán
RealCalc +1
Mobil Counter Pro, szerintem jobb Netforgalom mérésre + My Data Manager, az alkalmazásokat is mutatja
...deHívásnaplóhoz milyen programot ajánlanátok?
Sem a beépített dialer, sem a DW contacts nem az igazi
jó lenne egy olyan, ami méri az összes hívást, és személyenként is, hogy kivel mennyit beszéltem -
goom
senior tag
válasz
pete_21 #27481 üzenetére
Öcsém a 3G Watchdog-ot használja. Elégedett vele, azt mondja, jól mér.
-
daniel909
addikt
sziasztok emberek!
tudnátok mondani egy appot ami letölti a YT videókat videó formájában? köszönöm.
dans. -
pete_21
addikt
Sziasztok!
Milyen adatforgalommérő programot ajánlanátok? CM10.1-re kell, OT-995-re, a romból ki van szedve a beépített mérő (Beállítások\Adathasználat), ezért kellene. Nem kell sok extra, amit tud a beépített, annyi funkció elég: mérje az adatforgalmat, és egy megadott értéknél jelezzen. Illetve jó lenne, ha minél kevesebb erőforrást enne.
Köszi a választ! -
gatto_
senior tag
válasz
damojian #27476 üzenetére
Az a kék háromszög ikon aminek "navigáció" a neve, az a Google navigációja. Azt lehetett elindítani eddig külön, vagy ha "Térkép" nevű programban voltál és terveztél egy útvonalat, majd kiválasztottad az "autóval" opciót akkor ezt hívta meg. Legalábbis nálam így van. Gondolom ez a kék háromszög tűnt el, de a navigálás ugyanúgy megmaradt a Térkép programon belül.
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Segítenétek? Keresnék egy lockscreen appot ami a következőket tudja:
-kicsi gyors, nem zabál erőforrást
-lehet mintát beállítani a feloldáshoz
-lehet rá widgetet kirakniKöszönöm!
-
fatal`
titán
Én nem emlékszem ilyenre, aztán lehet, hogy rosszul tudom.
Fizetősből ezekszerint nem próbálhatok ki több verziót? Mondjuk megnézném egy fél évvel később, hogy javították-e a hibát / bekerült-e a funkció, ami miatt visszakértem korábban a pénzt és erre nincs lehetőség? Jó nagy marhaság lenne.
-
damojian
csendes tag
Nekem eltűnt frissítés után az asztalról a navigáció de még a drawerből is.Ez normális ?
Üdv,
S -
F-ECT$
titán
Le akartam tölteni egy fizetős appot, fizettem, majd a letöltés után kiírta, hogy hibás a telepítő fájl. Ezt még 2x eljátszotta (telefon újraindítás is volt), szóval visszakértem a pénzem.
A kérdésem, hogyha ismét megpróbálnám, és megint nem lenne jó, akkor ismét vissza lehet kérni a pénzt 15 percen belül?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Új Google Térképről ki hogy csipázza egy hét után? Az offline térkép visszakerülésével minden régi térkép, mentett hely elérhető? Gyorsabb lett az egész, lassabb, könnyebben, nehezebben kezelhető, megbízhatóbb vagy pont fordítva? Várnék a feltétellel pár válaszig, Köszi!
-
Kovacsbelaxy
tag
Létezik valami olyan program ami magától képes telepíthetővé varázsolni egy apk és egy odex filet? Vagy valahogy megoldható a dolog?
-
Bozek
nagyúr
válasz
szlovibuki #27454 üzenetére
.nomedia fájl a mappába és QuickPic-ben levédeted jelszóval a rejtett fájlok láthatóságát. Más, normális megoldást nem tudok. A galériában nem jelennek meg ezek a képek, de fájlkezelőből elérhetőek. Viszont ha jól eldugod a mappát, senki nem fogja keresni.
-
Arween
senior tag
Ebben a remekbe szabott új google play-ben hogy a bánatba tudok lapozni a találatok közt?
Pl. keresek valami jó live wallpaper-t eddig volt vagy 15 oldalnyi most meg egy oldalon van csak -
szlovibuki
tag
válasz
szlovibuki #27265 üzenetére
[link] tudna valaki segíteni?
-
LonGleY
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #27451 üzenetére
Elég visszafogott vagy. Egész nap az új Play-t szidtuk.. :]
-
LyonnaisFan1
őstag
Köszönöm ezt a kettő programot, megnézem őket Playen
Miután megszoktam az új webes play felületet, mert nálam egy kicsit át lett szabva a Play
(Talán nem egyedi eset, és másnál is másabb a webes felület) -
Fandango
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #27447 üzenetére
-
fatal`
titán
válasz
LyonnaisFan1 #27447 üzenetére
Bár magyarul nem tud, de Calculator++
-
LyonnaisFan1
őstag
ŰDV! Tudnátok ajánlani olyan számológép programot, ami tud tudományos műveleteket? (Gyökvonás, Sinus/Cosinus blah blah blah, hatványra emelés stb.)
Lehetőleg ingyenes legyen, tudjon magyarul és ne zabáljon túl sok ramot. (Bár kétlem, hogy az ilyen programok 50-60 MB ramot zabálnának, az erősen megterhelné a telefonomat
)
A gyári számológépet cserélném le egy másikra.
-
bucsupeti
senior tag
Fotózáshoz ProCapture-t használok. Van Free változata is de nem tud egy két fontos dolgot, de 3 dollárért azt gondolom megérte megvenni a teljeset. Tud sorozatot is lőni, beállítható hogy hány képet csináljon egy nyomásra.
Nekem bevált, szerintem a legjobb kamera app. -
Bozek
nagyúr
válasz
alex devil #27436 üzenetére
Ez a CameraPro full felbontásban csinálja a képeket, ezért is használom. Anno megvettem és még szerencse, hogy kérdeztél ilyen programot. Így legalább rájöttem, hogy jó is lesz lementeni az utolsó verziót magamnak, mert később már nem találom majd meg.
-
batai15
félisten
Egy gyors widget zseblámpát tudtok mondani?
-
Bozek
nagyúr
válasz
alex devil #27431 üzenetére
Én is kerestem olyant sokáig. Az egyetlen alternatív megoldás, amit találtam, az a CameraPro, de ezt eltüntették a Play-ből. Ez se nyomásra készíti a képeket, de be tudsz neki állítani akár olyant is, hogy 100 képet csináljon egymás után.
Sajnos csak egy cikket tudok mutatni róla, hogy tudd, miről van szó. -
FZsolt15
aktív tag
Nektek működik a Zedge alkalmazás? tölt majd kiírja, hogy: Connection problem
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
alex devil #27429 üzenetére
talán Fast Burst Camera ?
(a képeket addig csinálja, amíg nyomva tartod a gombot, viszont van egy határ, mert a képeket fel is kell dolgoznia - ez viszont azt hiszem 100 kép felett van) -
alex devil
senior tag
Helló, tudtok olyan kamera app-ot ajánlani ami folyamatosan készíti a képeket amíg a gombon tartom az ujjamat?
-
Logeen és Hunfatal, köszönöm, meg is veszem majd.
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
batai15 #27419 üzenetére
Holo Locker, WidgetLocker, esetleg GO Locker
-
A swype teljes verziója mit ad? Nem tálalok leírást, hogy milyen korlátozás van az ingyenesben. Meg miért nem tudom bekapcsolni a rezgést? Valamiért sötét a menüpont.
-
tomy86
addikt
TB főmenü (telefonon menü gomb), "Speciális Biztonsági mentés/visszaállítás" - adatok mentése xml-be. Itt a felugró ablakban választhatsz, hogy mit akarsz menteni: üzenetek (sms & mms), hívásnapló, wi-fi hozzáférési pontok.
Másik megoldás kilistázod a rendszerappokat és azok között lesz olyan, hogy "hívásnapló" és olyan, hogy "üzenetek" (mindkettő TB logoval). Azokat kell menteni. -
batai15
félisten
És valami jó lockscreen appot tudtok mondani? azt is köszi!
-
Deck
titán
Titanium Backuppal, hogy mentek smst ill. híváslistát? Nem találom benne. Vagy üzenetek meg hívás app mentése adatokkal?
-
LonGleY
veterán
válasz
fatal` #27408 üzenetére
Egyet se félj, úgyis megmarad a history, ha belegebedsz is... :]
A hibajelentést (visszatérítést) is egy mouse-over bigyóra pakolták ebben a listában. Vajon hány ember brainstormingolhatott ezen, hogy lespórolják a "hibajelentés" szót a sorok végéről, és egy ilyen idióta felületre rejtsék?
Aaaannyira átlátszó...
-
fatal`
titán
válasz
LonGleY #27381 üzenetére
Ja most néztem meg, hogy működik. Tényleg kényelmesebb lett, eddig csak a régebbi verzióban néztem, ott csak egyesével lehetett. Köszi.
Hogy a weben ez miért nem működik? ...
Azt nézem, hogy ez megvásárolt appokat is enged törölni.
Érdekes megközelítés, régen fixen bennemaradtak a listában.
-
fatal`
titán
válasz
LonGleY #27405 üzenetére
Nem akarok mindent kitörölni, mert pl. az ingyenes Carmageddont máér letörölték és csak a saját alkalmazásokból érhető el. Egyesével meg nincs kedvem törölgetni, úgyis tudom mi van fent a telómon éppen és mi nincs.
(#27404) batai15: Nekem csak azokra, amik valamikor már fel voltak telepítve.
-
fatal`
titán
Újabb bug a webes playben, azt írja telepítve van az exDialer. Utoljára kb. 6 hónapja használtam, azóta gyárit használok.
-
iguana
őstag
válasz
iguana #27394 üzenetére
grrr
ez a play ebben a formájában egy korai betának felel meg. tulajdonképpen minden_már_létezett feature nem elérhető, cserébe öklömnyi ikonok/csempék. köszönöm és f@!ck you!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Automata kávégépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest