Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arween
senior tag
válasz saelin #27219 üzenetére
Igen,1.39 és a nullos verzió.De ha témát cserélek minden visszaáll alapra,pakolhatom ki előröl a mappáim,dok ikonokat conact widgetet stb. És mivel szeretem váltogatni a témákat baromi idegesítő hetente újra megcsinálni beállításokban nincs sehol olyasmi opció hogy megtartja az előző beállításaim a jelenlegi témával is?
-
Zaja2
senior tag
Betolom ide off-ba,mert OS topikban nem nagyon mozognak:
Ha megnyomom hosszan a kis házikó(home) gombot,és előjönnek alkalmazások,amiket el tudok dobni oldalra,azok mik?
Van egy olyan tippem,hogy azok a leggyakrabban használt alkalmazások,vagy a közelmúltban használtak.Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
őstag
sziasztok keresesem a legjobb legszebb idöjárás óra cucckombó widgetet... (nem baj ha fizetös)
BW nem kell..
valaki helpjen pls -
arti1121
senior tag
más-: az osmand navi-bol hogy lehet emberi hangot kicsikarni neket ez a tts gépl keveri a németet és a magyart. a felvettek között meg nem találtam
[ Szerkesztve ]
Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
Deck
titán
Perfectly clear for androidot érdemes megvenni? Tényleg annyira jó? Playen nagyon dicsérik.
PS5
-
S e t h
nagyúr
válasz bozont #27271 üzenetére
Próbáld ki a naked browsert, az egyik, ha nem a leggyorsabb böngésző, az egyszerű felület ne tévesszen meg.
Más.Ma ingyenes a swapps nevű alkalmazás, illetőleg az elérhető funkciók 75%-át feloldották, én már belaktam, nekem bejön.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
gban
veterán
Sziasztok,
Tud valaki hdmi aktiváló programot?
2.2-re kellene, filmnél át lehet váltani hdmi-re a gyári video playeren belül, de máshol nem.
Jól jönne pl. rtlmostnál is.Postázást nem vállalok.
-
arti1121
senior tag
ti hogy értelmezitek ( mi lehet a helyes forditása) ennek a 3 mondatnak a lényegét? egy alkalmazásban van benne:
1,- apps request permission to locate your phone
2, -apps request permission to obtain phone states like incoming call, calling, hanged-up, etc
3, contact Records
Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
llll
senior tag
sziasztok
a következő összetett problémában szeretnék segítséget kérni:
marketről leltöltöttem a mybackup root appot
minden oké volt, tetszett, megvettem és telepítettem a pro-t is
mikor rájöttem, hogy ez 2 külön alkalmazás (tehát nem kell mindkettő mint mondjuk az SD maid és annak a pro változata) a régebbit letöröltem
az mnt/sdcard/rerware mappát is letöröltem az ES explorerrel
amikor a pro-val bármilyen backup-ot próbálok csinálni azt mondja, hogy "error during backup: unable to open database"
a rerware mappa már nem is jön létre újból az mnt/sdcard-ban
ES explorerrel sem tudom létrehozni (sem egyéb mappát), mert annyit mond rá, hogy "a művelet sajnos nem sikerült"
próbáltam leszedni a pro-t és visszatenni a mybackup root-ot, de most már az sem müxik, ugyanezt produkálja
már próbál letörölni, teló újraindítása után újratelepíteni őket, de semmi sem változik
az SD kártyán van 0.98GB szabad helyem
tudja vki a megoldást?(ja, a titaniumhoz végképp hülye vagyok, tehát az nem segítség, hogy használjam azt)
[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
LonGleY
veterán
válasz LordRajZoL #27234 üzenetére
Próbáltam a Wakelock Detector-t, és kiderült, hogy az AirDroid nagyon sokszor ébreszt. Kikapcsoltam abban a folyamatos adó-vevő szolgáltatást, azóta rendben van. Szóval köszi a tippet, elsőre nem teljesen jól értelmeztem a célját a programnak (és tényleg megtévesztett az az első bekezdés a leírásában), de most megkímélt némi fölös akku-használattól. Bekerült a gyűjteménybe a GSam mellé. :]
[ Szerkesztve ]
-
Benjy409
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Android 4 re frissítés elött be tudtam állítani hogy a telefon a kijelző lekapcsolásakor megszüntesse az adatforgalmat, mióta 4 re frissítettem ezt a lehetőséget nem találom. Én vagyok ennyire béna vagy kikerült a megoldás belőle?
És ha ez már nem lehetséges akkor van rá valami program amin ezt be tudom állítani?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Benjy
-
LonGleY
veterán
válasz bozont #27271 üzenetére
Nálam kifogástalanul megy a mostani Classic is. Összesen két verziója volt eddig. Esetleg az előző verziót megnézheted, vagy akár még a Mobile-okból is csemegézhetsz, ha az jobban ment - itt linkeltek is hozzá APK-t. Szerintem egy ilyen régebbi készüléken semmi sem futna jobban, mint egy stabilabbnak titulált Opera Mobile.
A Boat Browser-t próbáld még ki, hátha megy. A WebKit/Blink motorral szerelt böngészők közül ez az egyik legkorrektebb.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
Üdv
Mostanában egyre több probléma van az Opera böngészővel, most már el sem indul az Classic. Szóval gondoltam váltanék, a kérdés ugye az, hogy mire? Sajnos a market szerint a telefonom már túl régi (Galaxy Ace+ Gingerbread) és sem a Firefox, sem pedig a Chrome nem telepíthető rá.
-
Bozek
nagyúr
-
-
LonGleY
veterán
válasz benjoe1 #27262 üzenetére
Az OsmAnd használható, jelzi legalábbis a bringautak egész jó részét, és kirándulásra is használható. A program felületén belül 2 klikk letölteni hozzá az openstreetsmap-ot (ugyanaz, mint amiről a Locus-nál szó van, csak szerintem ez egyszerűbb térképprogram), ez MO esetén nagyjából 150 megát foglal el az SD kártyán. Párszor fordultam elő vele erdőkben, ott jelezte az utakat - jobbat szerintem nem találsz egyik térképben sem. Az offline navigációja már más kérdés, az kissé labilis, de ez mindegyik offline átka.
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
válasz szlovibuki #27265 üzenetére
Muti azokat a képeket, majd eldöntjük kell-e rá jelszó
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
szlovibuki
tag
Sziasztok!
Létezik olyan app, amivel jelszóval védett mappát hozhatok létre a telefonon vagy a galériában? Lenne pár képem, amit abba a mappába tennék bele, és azt szeretném, hogy vagy ne látszódjon az a mappa vagy pedig csak jelszóval lehessen megnyitni.
-
Mr.Wiking
tag
Androidos telefonnnál hogyan lehet beállítani, hogy a lőtt képeket automatikusan feltöltse a Google Driveba és a Boxba? ( Xperia P Jelly Bean)
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
A DW_Contacts programba ki lehet kapcsolni a T9 keresést? -
benjoe1
aktív tag
válasz Dottore #27218 üzenetére
Kerékpározáshoz melyik térkép (és program) a legjobb, amin rajta vannak a földutak is?
Ha jól olvasom ezt a fórumot, akkor a pc-n is elérhető google térkép satellite műholdas felvételeit nem lehet menteni csak az alap nézetből egy kis részletet. Google térkép legnagyobb nagyításon az ember elég jól be tudja lőni, hogy merre van. Ehhez hasonló letölthető, offline térkép van?https://www.szarvaskovendeghaz.hu/
-
AlexWolf
senior tag
Hoi!
Tudtok olyan weather app-ot, ami azt csinálja, hogy beállítom a tartózkodási helyemet, és az annak megfelelő időjárást kirakja asztal háttérképnek?
Tehát, ha mondjuk napos idő van akkor egy pálmafás tengerpart, ha esős-borús idő van, akkor borult ég+esőverte erdő, télen havazáskor fehér fák ilyesmi. Az sem lenne gáz, ha live wallpaper lenne. Létezik egyáltalán ilyesmi?Köszi.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
fatal`
titán
válasz LonGleY #27244 üzenetére
Pl. az összes időjárás widget azt használja, bár a fancyben lehet állítani, hogy Googlet használjon vagy mást, de a többi borzalmas szvsz. Pont arra jó, hogyha nem kell GPS pontosság, akkor nem kell feleslegesen meríteni az aksit vele.
A cellainfo elég tré, pontatlan.
[ Szerkesztve ]
-
Tyer
őstag
válasz LordRajZoL #27250 üzenetére
One V
3,7 col, 480 x 800 pixel,1500 mAh akku.Kocsmában én se tölteném a telom, de powerbank-om van...
Nekem One X
4,7 col, HD kijelzö, 1800 mAh akku
30 órát huz ki kb 2 ora kijelzöidövel...[ Szerkesztve ]
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
LonGleY
veterán
válasz LordRajZoL #27254 üzenetére
Ilyen folyamatos mobilnetezés mellett lehet az ényém készenléti ideje is megsínylené a dolgot. :]
[ Szerkesztve ]
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz LonGleY #27252 üzenetére
Nem rossz
Nekem Note
Full mobil használat, semmi korlátozás
Folyamatos szinkron, evernote, google now, gps, bt füles, Sony Smartwatch /ide rss, email, sms, facebook, twitter, messenger/
Igy bir ki kb egy napotHogy miért megy szinkron fullba.
Mert sok infót kapok online s zavar ha nem naprakész.Nem útközbe töltöm hanem amikor tudom
Ez nem úgyanaz
De hagyjuk
Mindenki úgy használja ahogy akarja
PONTRészemröl befejeztem irásokat ide
[ Szerkesztve ]
zZz
-
LonGleY
veterán
válasz LordRajZoL #27250 üzenetére
Milyen? Átlagos, semmilyen. Sima HTC One V...
A felfogás kapcsán nem igazán értem, mire akartál célozni. Miért, szerinted az normális, hogy tölteni kell még út közben is? Mások ezért szokták kikapcsolni a fölösleges szolgáltatásokat, egyebeket. Ha téged nem érdekel, hogy kétszer annyi ideig húzná a telefonod, az a te hozzáállásod. Azt csinálsz, ami csak jól esik, felőlem aggregátort is húzhatsz magad után. :]
[ Szerkesztve ]
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz LonGleY #27249 üzenetére
xD
Nem cáfolod meg magad.
Kiváncsi vagyok milyen telód van?Dróttal kocsmázni?
Aha
Majd ha egész nap utazol meglátjuk mennyire birálod felül
Ez nem olyan minta pelenkázó hogy beugrok Tesco átpakolom azt megyek tovább
De mindegy
Nem fogok veled vitatkozni mivel elég érdekes a felfogásod mert szerinted kb mindenki barom aki használja a telefonját.
Kb azért van. S leszarom ha mindig töltenni kell.[ Szerkesztve ]
zZz
-
LonGleY
veterán
válasz LordRajZoL #27248 üzenetére
Szar lehet így élni. Az enyém kibírja 2 napig, nyúzással együtt..
Ha fel van töltve, aznapra tuti nem kell töltővel rohangálnom,
még akkor sem, ha Endomondo-zok egész nap. Szerintem ha
egy napig se bírja a cucc, akkor az nem tartozik a használható
készülékek körébe. Méghogy dróttal járjak kocsmázni...(Amúgy is, miért megy oda az ember? Netezni? Eleve fail...)
[ Szerkesztve ]
-
LordRajZoL
aktív tag
Röhögni fogsz
Töltö mindig nálam
Melóhelyen rakom fel, ahol tudom töltöm telót
Másról nem akkor netbookról töltöm
Powerbank nálam van van egy 2000 mAh varta, egy mezei 3 akkus usb-s töltö, illetve egy bruálisabb de ez nem mingig, ha plusz idö kell http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&pid=200034
Kocsmáknál meg 3 szempont van
1 konnektor, 2 sör, 3 wifi
xDNaptár infó
Rápakoltam helyeket is igy jelzi mikor kell indulni
Idöjárás
mozimüsor
Ténylegesen inkább szép mint használható de ez azért van mert pl amerikai maphoz képest el vagyunk maradva de rendesen.[ Szerkesztve ]
zZz
-
Bozek
nagyúr
válasz LordRajZoL #27245 üzenetére
Naponta 2-3 alkalommal befutsz valahová, hogy tölteni akarod a telefonod? Amúgy meg power bank a megoldás és akkor még konnektor se kell.
Mondjuk azt elmesélhetnéd, hogy mire használod a Google Now-t, mert én még nem találtam meg azt a funkcióját, ami nekem kellene.
[ Szerkesztve ]
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz fatal` #27243 üzenetére
Igy már érthetö de engem nem zavar, csak szeretem én eldönteni mi fut s mi nem
Lásd win, betölt minden féle szart amit soha nem használsz, Pl java update, jó ha évente frissitik minek nézze mindig?Egy fix JB alatt drasztikusan megnött a wakelock, föleg ha nem lövöd ki Google Nowot
De könyörgöm azért van
Van töltö
kb 2000-3000 ft egy akku, birja egy évet , telefont nem tartod meg addig
Ahol lehet go konnektor, frászt kapok ha telóm le van merülve. Nem Nokia 3410 üzemidöt akarok hanem használni[ Szerkesztve ]
zZz
-
LonGleY
veterán
válasz LordRajZoL #27240 üzenetére
"Ever wondered why your smartphone screen doesnt turn off automatically when it should have, the screen wakes up all of a sudden or you find your phone battery drained even when you exited apps and turned off the screen?"
Erre gondoltam a leírás elejéről, hogy ilyen még nem fordult elő. De mint infó szoftver, tényleg jó, közben kipróbáltam. Olyasmi, mint a GSam, kb. ugyanarra való: logelemzés.
(#27243) hunfatal: Még sosem kapcsoltam be a Google helymeghatározást, csak a GPS-t. Melyik szoftver használja? És mire jó? :]
[ Szerkesztve ]
-
zlatan77
aktív tag
Mondjuk cellainfo alapján ,mint minden normális app.
Egyedül a google appoknak van szüksége erre a nyomorult google helymeghatározásra. -
tonyqa23
senior tag
válasz LonGleY #27236 üzenetére
Ez most olyan alkalmazás, ami csak azokat az appokat mutatja, ami bekapcsolja a kijelzőt? Mert olyan még talán nekem sem volt, de a háttérben jónéhány app ébresztgeti a telót, sztem még a tiédet is.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
nash13
aktív tag
MApfactor Navigátorra hogyan lehet magyar nyelvet varázsolni? Értékeléseknél többen említik. Köszi
iPhone 7
-
LonGleY
veterán
Még sosem ébredt magától a telefonom.. régen rossz, ha arra külön app kell, hogy lekezelje ezt. :]
Probert75: A Google Keresés letiltható root nélkül is az alkalmazáskezelőben, már ha az van útban. kép
vgyuri: Ez már mióta így van! A hír késett vagy fél évet. Egyedül az asztali Trillianban maradt meg a Skype-kezelés.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Lőttek a nem hivatalos Skype klienseknek: "A Skype-ot használók jelentős része feltehetően platformtól függetlenül annak hivatalos kliensét preferálja, ám kompatibilis a szolgáltatással jó néhány külsős fejlesztőtől származó szoftver (például az IM+) is, ezeket főként az egyszerre több csevegőbe bejelentkezni kívánók részesítik előnyben. Sajnos az év végével ezen szoftverekből ki fog kerülni az Skype-ba való bejelentkezési lehetőség..."
-
LordRajZoL
aktív tag
-
Probert75
addikt
Sziasztok!
Újabb kérdés merült fel a 4.0.4-es androiddal kapcsolatban. A HS-re felülre odaszegezett Google keresőt le lehet varázsolni valahogy? Root kell hozzá? Launchert nem akarok telepíteni, pedig tudom, hogy azzal lekerülne onnan.
A válaszokat előre is köszönöm. -
zlatan77
aktív tag
Létezik valami,olyan app amivel ki tudnám váltani a maps-ben lévő érdekes helyek a közelemben funkciót?
Amihez nem kell google helymeghatározás. -
gyuszmó
őstag
Melyik app a legjobb időjárni ?
Nekem az időkép van fent, de tegnap du. csodálatos időt írt mára, lecserélem
Legalább ami 2-3 napra pontos
köszi
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
rjg
őstag
válasz Geri89 #27220 üzenetére
Tedd fel az ES File Explorer-t és add hozzá a helyi hálózatnál a PC IP címét. A megosztott mappához tartozó felhasználónév / jelszó páros megadása után eléred a benne lévő tartalmat. Ha filmet, zenét akarsz lejátszani, így a Note-on lévő alkalmazásokkal meg tudod tenni átmásolás nélkül is.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Adott egy itthoni Wi-Fi hálózat, egy asztali gép, illetve egy Galaxy Note 10.1 táblagép. Azt szeretném megoldani, hogy a PC-n található fájlokhoz hozzáférjek a táblagépről. Ezt meg is tudom még oldani a Samsung gyári programjával, viszont én azt szeretném -nem tudom, hogy ez működne-e-, hogy ha a PC-re letöltök egy filmet, akkor azt hálózatban tudjam nézni a táblagépről. Sajnos a Samsung Link-el pedig először át kell másolnom, nem tudom "élőben" nézni. Erre van valami megoldás? Előre is köszi!
-
saelin
veterán
válasz Arween #27213 üzenetére
Van lehetőség arra, hogy más launcher-ből átvegye az asztali elrendezést, de még béta. Csak a gyárival működik.
Ajánlom csinálj backup-ot nexten belül és ami fájlt lement, töltsd fel cloud-ba/másod sd kártyára stb... Ezzel később is visszaállíthatod az ikonok, widgetek helyét.Hopp, most látom téma váltásnál csinálja... A legfrissebb van fent és a teljes verzió?
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Dottore
addikt
Hungary_openmaps_eu_europe.map.zip
Töltsd le és másold a telefonodra a Locus mappába.
Locus/ Főmenü/ Térképek/ Vektor/ "+" gomb/ Hozzáadás/ Kitallózod a felmásolt fájl mappáját.
Újraindítod az alkalmazást. Térképek/ Vektorból kitallózod a térképet. -
zlatan77
aktív tag
Tudna nekem valaki adni egy legutolsó maps-ot adni ami még a 7-es verzió előtti?
A GB-t használ,annak mindenképpen ez van még.
Szép is jó is ez az új,de valami iszonyat módon ébren tartja a telefont,annak ellenére is,hogy Greenify-vel hibernálva van.
Előre is köszönöm. -
Arween
senior tag
next launcernél ha témát váltok hogyan tudom megoldani,hogy a jelenleg kint levő mappáimat,ikonokat mini alkalmazásokat "átmásolja" az új témába?Nagyon idegesítő,hogy minden cserénél újra ki kell pakolásznom mindent
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
Egy hozzáértő mondja már meg nekem legyen szíves, hogy a poweramp hova menti a letöltött borítókat és a letöltött dalszövegeket.
Köszönöm a válaszokat előre is!
-
LonGleY
veterán
App-verziók követésére kerestem programot,
és találtam egy ilyet: App WatcherMindenféle appokat be lehet jelölni figyelésre (amelyik telepítve van, azt külön mutatja), és jelzi, ha valamelyikhez frissítés érkezik. Azokat is követni tudja, amelyiknél a verziószám a Play-en nem látható. Az aktuális changelog egy kattintással elérhető bármelyiknél. Nagyon bejön, tudom ajánlani annak, aki puszta szoftver-geekségből, vagy valamilyen híroldalhoz szeretnék figyelni a verzióváltozásokat. Már csak azt kéne megoldani, hogy az applistát ne egyesével kelljen kialakítanom...
Az alapvető dilemma ez volt: a PC-s programoknál WebMon-al oldom meg, ahol is a hivatalos oldalak forráskódjának bizonyos részletének változását figyeli, és jelez nekem, ha történt valami.
A Play esetén ezzel két gond is akad. Az egyik, hogy az egyébként IE alapú WebMon nem vágja a https-t, másrészről meg sok appnál verziószám helyett "Eszköztől függ" szöveg található, így a weboldal figyelése sem lenne jó megoldás.
Érdekelne, ha tudtok még a dologra bármilyen egyéb megoldást.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Vampire2nd #27207 üzenetére
SoundHoundban vissza lehet hallgatni (legalábbis az infiniteban), de ott a Shazam is, az a legtöbb magyart is felismeri (visszahallgatás is van azt hiszem).
-
xenom0rph
őstag
-
Vampire2nd
csendes tag
Sziasztok,
Olyan szoftvert keresek, mint a sound hound. csak én is szeretném újra meghallgatni, ne csak ő próbálja megtalálni. Mivel rádióból veszek fel részleteket, amiket szeretnék megtalálni, így van közte magyar is, amit a sound hound nem talál meg. Cserébe viszont én nem tudom vissza hallgatni, hogy esetleg szöveg alapján megtaláljam.
Összefoglalva egy olyan szoftvert keresek, ami nem törli ki a rádióból felvett mintát, és meg tudom én is találni a google segítségével.
Ha tudtok ilyet azt megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest