- Fujifilm X
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark (2013) eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Mondtam én hogy #szaradroid? Vagy, hogy az OS hibája? Az Android OS topicban írtam és ott savaztam az OS-t? Nem.
Csak egy kérdés volt, nem tudtam, hogy nálam van-e elkúrva valami, vagy ilyen az app (esetleg a HTC sara)(#96101) DS39: szerintem meg régen rossz, ha valaki más mondja meg, kinek mi a fontos. Lehet neked a Math Professional Calculator+ kell, nekem meg FB Mess. Másnak a Tinder.
Nekem se azért kell a FB Mess app, hogy 16 éves kis csajokat szédítsek még a budin ülve is. Munkatársakkal a munkahelyet érintő ügyeket ott beszéljük meg, egyetemi csoportmunkák közben is sokszor ott tartjuk a kapcsolatot beszéljük meg a dolgokat groupchaten.(#96102) air: írtam, hogy akár a HTC Sense hibája is lehet, volt rá példa, hogy egy app szépen futott Samsungon, HTC-n meg egyből FC
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Novemberben adtam el az HTC One M8-am, azóta iPad+iPhonet használtam, viszont most egy pár napra előkerült a HTC One S tartalék telefonom.
Novemberben, amikor eladtam az M8-at, akkor pont ez volt az egyik legidegesítőbb dolog, számomra hihetetlen, hogy most sem javították volna: ha ki van kapcsolva a net a telefonom 2-3 órőára majd újra visszakapcsolom, a Facebook Messenger app egymás után jelzi azokat az üzeneteket is, amelyeket más készülékről már elolvastam, így van, hogy percekig csipog egymagában, ami azért elég idegesítő.
A legfrissebb verzió van fent Play szerint (71.0.0.10.65)
Másnál is ilyen?iOS-en, szépen szinkronizálja, vagy ha kapok is 10.20-30000 üzenetet, minden feladótól jelez egyszer és annyi. Most gondolkozok, hogy váltok Nexus 5X-re, de így ez elég béna megoldás
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok
Lehet online Giftcardod vásárolni? Vagy appot venni valakinek ajándékba? iOS-en ez jól meg van oldva, itt nem kaptam rá semmi megoldást.
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Szerintetek melyik a legjobb antivírus app? Olyan kéne, amiben adware elleni védelem is van.
Anyum tabletjére kéne....valahogy mindig belefut az ilyen dolgokba -
gzbotii
nagyúr
A QuickOffice mar nem erheto el?
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Egy 10p YT HD videó, nagy általánosságban mennyi adatforgalmat generálhat?
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Másnak is van, hogy a Swarm beragad és iszonyatos mennyiséget zabál az akuból?
-
gzbotii
nagyúr
Kicsit szakmai inkabb, de hatha tudtok segiteni: [link]
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Predator2 #49409 üzenetére
Custom ROM es újra particionálás.
De ez már inkább szakmai és nem alkalmazásokkal kapcsolatos.
Próbáld a topicját vagy az Android szakmait
(Esetleg még az Xperia Mini topicja - az aktívabb, ősszel sokat mókoltam azt vannak segítőkész kollégák)De arra a készűlékre van hivatalos 4.0 is nem?
-
gzbotii
nagyúr
Tudtok mondani olyan appot amivel dubla koppintassal fel tudom ebreszteni a kijelzot?
Es lehetoleg nem is fogyaszt sokat. -
gzbotii
nagyúr
Az uj FB Messengerrol mi a velemenyetek?
-
gzbotii
nagyúr
Apex vagy Nova tud attetszo statusbart?
Es ezt a beallitadt hol talalom meg -
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Kellen egy jo kis hivasblokkolo progi, ami a hivo felnek nem elutasitja a hivasat csak egyszeruen a telefon nem jelzi ki.
Elony, ha lehet szam szerin is szurni valamint mindenkinek (barmilyen hivo) + par kivetel. Mint iOS6 -ban a Do Not Dsitrub. -
gzbotii
nagyúr
Egy olyan progi kellen, amivel a telefon tipusat es "komponeseit" tudom ellenorizni. Hasonlo mint a system info appok...
-
gzbotii
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Van 4 drb Aviate meghivom, akit erdekel.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
gipsztigris #35305 üzenetére
Keres ra a regebbi verziora Googleben, biztos akad.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
varmi2 #35253 üzenetére
Splashtop 2 ajanlom.
-
gzbotii
nagyúr
Most probalgatom a FF bongeszot. Eddig egesz elegedett vagyok vele.
Masnak milyenek a tapasztalatai?
-
gzbotii
nagyúr
Windows 8.1 teszt olvasása közben 3x omlott össze a Chreome
-
gzbotii
nagyúr
válasz
S e t h #27338 üzenetére
Nekem amúgy is, 2 mappa van kirakva a homescreenre, mappánként 4-4 alkalmazás benne, amit a leggyakrabban használnék meg a dock-on 6 másik alkalmazás. Widgetből csak egy időjárás+óra van kint
Nem szeretek mindent kitúrni a kezdőlapra, azokból is csak 2 van
Amúgy, a Swapps megjelenésekor azért meritett szépen .. most hogy gazdálkodik az energiával?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
raziel01 #27137 üzenetére
Nekem is többnyire számlaegyenlegem lekérdezései, barátok/barátnőmmel folytatott beszélgetések. Ezek kb elolvasásukig érdekesek, utána nem tudom mi hasznos információt tartalmazhat. De nem vagyunk egyformák.
Ja, én meg emailben fontosabb dolgokat szoktam intézni, mint smsben: egyetemi hírlevél, aukciós oldal aktivitásom követése, számlák oda érkeznek, képeket a közös nyaralásról, stb. Ugyan ez az sms-ekről szerintem senki nem mondhatja el...
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Norberto666 #27083 üzenetére
Advenced Task Killert hasznalok, ha memoriat kell pucolni, de max naponta 1x.
Abban van/volt olyan funkció, hogy beállított időközönként kilövi az appokat (5, 30, 60, 120p)
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Norberto666 #27077 üzenetére
Szdrintem ezem foloslegesek, sot sokszor meg jobban zabaljak az akut, mivel a kilott alkalmazasok ujrindulnak, ami tobb energiat igenyel...
-
gzbotii
nagyúr
Egy jó e-book olvasót tudtok tabletre?
-
gzbotii
nagyúr
Én most a FF próbálgatom, elég jónak tűnik eddig.
Másnak vele tapasztalat? Annyi hibát fedeztem fel eddig, hogy pont után Nem kezdi nagybetűvel a mondatot
-
gzbotii
nagyúr
Ti melyik böngészőt használjátok, ajánlanátok másnak?
Jelenleg Chromeot használok, de nem vagyok tökéletesen elégedett vele -
gzbotii
nagyúr
Google Now-hoz hogyan tudom hozzáadni repülőjáratot, ami engem érint? Egy WizzAir-es lenne.
Vagy ez a resze nallunk nem mukodik? -
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Mi a véleményetek az Opera Béta böngészőről. Probáltam két alkalommal is, de csak rövid ideig.
Chromeot kellene leválatani, Galaxy Tab2-n -
gzbotii
nagyúr
Tabletre milyen billentyűzetet ajánlotok? Ne legyen prediktiv!
-
gzbotii
nagyúr
Hogy tudok jegyzetet hozzadni a Gmail alkalmazasban?
iPhoneon ugye automatikusan szinkronizalta a google accountomhoz, azokat latom is, de az opciot, hogy ujat hozzadjak nem -
gzbotii
nagyúr
Valak a Chromban talakozott 105 hibaval (DNS)
Mi a megoldas ra -
gzbotii
nagyúr
A Play Zene alkalmazasban nincs hangszinszablyzo vagy csak en nem talalom?
-
gzbotii
nagyúr
Kosz mindkettotoknek. Igen, most megtalatam
-
gzbotii
nagyúr
SwiftKey billentyuzetnel kilehet kapcsolni a javaslatokat valahogy?
Mas: Nova Launcherben lehet semester alakalmazasokat rejteni a menuben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest