Hirdetés
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz pete_21 #94107 üzenetére
Nekem ez bevált:
Final Countdown - Future Timer -
MODERÁTOR
-
zeorsdfd
senior tag
válasz pete_21 #59435 üzenetére
Elég sok van.. sztem éppen a Viber meg a Skype a legjobbak (csak mert népszerűek, nem azért mert hibátlanok). Lassított nettel többé-kevésbé megy mindegyik, eddigi tapasztalataim szerint.
-
LonGleY
veterán
válasz pete_21 #55521 üzenetére
Ezt mind tudja az Apex Pro, amiket leírtál, a gesture-öket is (én is pont lefele húzásra nyitom a notification-öket). A számláláshoz kell a Notifier pluszban. Kár, hogy akad nálad valamiért. Megoldás lehet, ha írsz a fejlesztőknek (support@anddoes.com), nekem eddig mindig reagáltak - és javították is a kérdéses dolgokat. De legfeljebb próbáld ki a Novát, hátha az jobb ilyen szempontból!
Új kütyün mondjuk hülye lennék akármelyiket is használni, egyik béndzsább mint a másik (lassú készüléken persze jók, de inkább TSF Shell-es vagyok).
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz pete_21 #49335 üzenetére
Igen, én is ilyesmikre jutottam, miután én is szemeztem a Todoist-tel, de hiába fizetnék egyszer szívesen érte, az előfizetés azért más tészta (ugyanez a baj az amúgy szintén szimpatikus Wunderlist-tel). 50 dolcsi évente azért elég húzós... A BT-ben ellenben a csoportosítási lehetőség végülis mindent lefed, plusz ott vannak a szűrők, amivel aztán tényleg mindenféle variáció kihozható.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz pete_21 #49329 üzenetére
Settings export még mindig nincs, a jegyzet visszatöltést pedig nem tudom, még nem próbáltam. Elvileg képes rá, még a csoportosítás is megmarad (a jegyzeteid semmiképp sem vesznek el), bár itt egyéb finomhangolások is eszközölhetők, amit nem hiszem, hogy átkódolna az account alá (színbeállítások, speciális csoportok, szűrők). Elsőre rosszul mondtam, mindent listáz, nem csak a következő hetit, viszont berakható olyan filter, ami ezt korrigálja (a widget kipakolásakor pedig ezt kell kiválasztani):
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz pete_21 #49326 üzenetére
Vagy még:
Business Tasks
Hashnote
SwipelistPróbálgassad őket izibe'! :] Nincs igazán ultimate program a célra, neked kell megtalálni a legszimpatikusabbat. Én a legfelsőt használom. Rendesen csoportosíthatóak benne a bejegyzések, van benne éves ismétlés és kontakt-csatolás is. Google Tasks alapú.
[ Szerkesztve ]
-
-
galaxys80
veterán
válasz pete_21 #42174 üzenetére
Közben ránéztem PC-n is.
Érdekes dologra lettem figyelmes.
Ugye be van állítva,hogy minden hsz-ről értesítést kérek alapból.
Ennek ellenére,ha rámegyek egy bejegyzésre,akkor a kis lenyíló ablakban lehetőségem nyílik beállítani az értesítés kérését.
Alapból le van tiltva.
De ez nem túl jó megoldás,mert minden bejegyzés után nincs kedves manuálisan beállítgatni,hogy push értesítés jöjjön. -
galaxys80
veterán
-
fdisk
őstag
válasz pete_21 #42148 üzenetére
Én a Talking Translator /Dictionary-t használom.
Mariskával kombinálva fel is olvassa a szöveget.
Net kell neki mindenképp.(#42097) royalka: DroidWall
Te tudod szabályozni,h mit engedjen ki a netre.[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
LonGleY
veterán
-
LonGleY
veterán
válasz pete_21 #42148 üzenetére
Angol szótár (és mindenféle egyéb nyelv)
A műszakira nem látok sok esélyt.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
-
tomy86
addikt
-
v.attis
őstag
válasz pete_21 #27705 üzenetére
1. Sajnos nekem is ilyesmi gondom van, pont megpróbálom megtalálni az igazi megoldást. Próbáld ki a winamp + Music equalizer kombót. Elég szépen be lehet állítani, de a winamp önmaga nem nagy durranás. Poweramp-nál nem jobb. Szerintem.
2. ICS alatt le tudod menteni fájlba is a naptárat, telefonkönyvet. Remélhetőleg utána ezt a fájlt be is olvassa majd a másik rendszer naptára. -
goom
senior tag
válasz pete_21 #27481 üzenetére
Öcsém a 3G Watchdog-ot használja. Elégedett vele, azt mondja, jól mér.
-
Deck
titán
válasz pete_21 #24956 üzenetére
Igen akkor csak azzal a kettővel. Nálam elég sok minden. Rendszer alkalmazás is Ne fusson semmi csak ha elindítom kivéve a Whatsapp. De annak a fogyasztása semmi mivel push és nem szinkronizál.
Ha hozzá adsz valamit akkor fagyasztva van, de ha elindítod ami egyből történik akkor rendesen tudod használni és ha ezután nem aktív a képernyő akkor pár perc múlva újra vissza fagyasztja. Tehát használod a programod de csak akkor fut mikor elindítod máskülönben nem.
Megérte az árát. Fantasztikus program az biztos!
[ Szerkesztve ]
PS5
-
lehella
senior tag
válasz pete_21 #24479 üzenetére
Elképzelhető, mert sajnos a fizikai gombok megvilágításához is alaprendszeri szinten kell mókolni :/ De abból indultam ki, hogyha mindenféle jó kis kinézetet lehet összeollózni (pl Nova Launcher), akkor ennek sincs akadálya
www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
goom
senior tag
válasz pete_21 #24358 üzenetére
Jah, öcsém is össze-vissza dolgozik, ő is emiatt kedvelte meg leginkább. Én a precízen beállítható emelkedő hangerő miatt, meg hogy nincs Snooze-gomb. Reagál a lefordításra (állítható hangerő is dukál hozzá), használhatom a zenéimet, eltüntethetem az értesítő ikont a státusz-sorról. Tud magyarul, sok különféle profil hozható létre (amik menthetők SD-re vagy Dropbox-ra), aprólékosan testre szabható még a kinézete is...
-
LonGleY
veterán
válasz pete_21 #23782 üzenetére
Annyi ötletem van esetleg, hogy a rezgést és a hangot ugyan engedélyezed a programokban, de a készülék hangbeállításaiban állítod be a profilt úgy, hogy rezegjen némán, és fordítva. Szóval, ha ez a kívánt rezgésfajta máshol is megállja a helyét, akkor ez lehet a megoldás.
-
Face8814
őstag
válasz pete_21 #19107 üzenetére
A WhatsApp-ot használom és szeretem is.
A videótelefonálás miatt keresek appot.Tyer Elég sok hibáról olvastam korábban. Fagy, lassú, és amit eddig én is észrevettem, hogy brutál mód meríti az aksit. HTC ONE X esetében meg nálam ez kulcskérdés. Sajna egy napot is alig bír a telefon átlag használat mellett, és ha ehhez hozzáveszem a vibert.....
És mindemellett (bár ez csak az én hülyeségem), de baromi ronda a skin. Lehet ezt cserélni egyáltalán?[ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Vardar
tag
válasz pete_21 #19022 üzenetére
Hmm, értem. Mobilinternetre nem szeretnék előfizetni, netezni csak az otthoni meg az egyetemi/egyéb wifik által akarok. Tehát "annyira" nem fontos a letöltött adat mennyisége, le van tiltva a mobiladatforgalom.
Tudnál ilyen offline szoftvert mondani, ami megbízható? Én hirtelenjébe ezt találtam a Playen, nem tudom okés-e?
Operát lehúzták a kommentekbe, azért kezdtem el ilyen egzotikumok után nézni, na meg azért, mert érdekelnek -
McDog
aktív tag
válasz pete_21 #18971 üzenetére
Nem olyan csicsás, mint amilyet szeretnél, de ilyen célra a Business Calendart használom, többféle nézete van választhatóan többféle naptárral használhatom, most éppen minden internetkapcsolatot kikapcsoltam és a naptárban így is minden megmaradt.
-
pikszel
addikt
válasz pete_21 #10294 üzenetére
A widget beállításainál: Nyelv > A widget nyelve
Az szimplán a google naptár eseményeit jeleníti meg, ahol van az alap naptáram, névnapok (google naptárban hozzáadható) és születésnapok (FB-ról importált).
[ Szerkesztve ]
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
pikszel
addikt
válasz pete_21 #10277 üzenetére
Misc > Static text > és ide beütsz egy függőleges vonalat egy szóközzel előtte és utána. Így gondolod?
@dokee78
Nem tudom mi lehet. Én látom, a mellettem levő gép szintén és a telefonom is megjeleníti. Esetleg így?„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
pete_21
addikt
válasz pete_21 #10277 üzenetére
Közben megvan a megoldás. Static text-et kell beszúrni, és be kell írni egy | jelet.
Megcsináltam a Minimalistic Text-tel, és a Missed It-tel a zárképernyőt, és a kezdőképernyőmet.
Nagyon jól néz ki, de a Missed It ~30 Mb ramot eszik, ez most kicsit sok. Illetve a Widget Locker is, ez remélem majd csökken idővel. -
pete_21
addikt
válasz pete_21 #9818 üzenetére
Arra jutottam, hogy ezt valószínűleg csak úgy lehet, hogyha felteszek másik lockscreen programot, pl. Widget Locker vagy Go Locker. Utóbbihoz még a Go Launcher is kell. És ezeket lehet témázni. A gyári képernyőzárra valószínűleg nem lehet kivarázsolni.
Valaki ezt meg tudja erősíteni/cáfolni?
Esetleg valaki tud a Widget Lockerhez olyan témát, ami megfelel az igényeimnek (egy olyan téma jó, mint a gyári JB locker, csak mutassa az elmulasztott hívást, smst, és emailt is!)? Esetleg infot róla, mennyire memóriaigényes?
Illetve ilyesmi infok a Go Lockerről is érdekelnek.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz pete_21 #3089 üzenetére
Vagy szinkronizálsz az asztali operával, vagy
opera:config, rákeresel az urlfilter szócskára és betallózod neki az asztali operából áthozott init.
(#3090) Richee11: A Mini megjelenítőmotor, az Opera szerverein keresztül, tömörítve tölti le az oldalakat, így adatforgalmat spórol. A Mobile rendes böngésző.
[ Szerkesztve ]
-
[CS]Blade2
addikt
válasz pete_21 #2642 üzenetére
Én ezzel nyomom, mióta itt ajánlották, és mindig ébresztett. nappal éjjel szabad szabad felosztásban járok, erre van egy rotating shifts 4 naponként 1.nap 4:10 2.nap 16:10 a 3. 4. nap nem ébreszt. Ugyanez még egyszer fel van véve biciklihez, és van még szombatonként angolra is állítva, meg melóba gyakran állítok be olyan, hogy 25perc múlva, meg minden óra 57-kor, és mindig ébresztett.
Widget-nek ki van rakva a 02. next alarm, ezen látom, hogy hány óra és perc múlva fog ébreszteni.
Az egyes ébresztéseknél a ringtone résznél, ha rélépsz a custom fülön lehet betenni egyedi mp3-at, és a settings fülön van a hangerő és társai.Rotating shift-el is fel tudod vinni amit akarsz:
beállítod minden 7 napon, a kezdést 10.08-ra, és a 7-ből az 5.-hez beteszed a 6:00-át vagy mennyit, a többi napra pedig, hogy ne ébresszen.
Még egyszer felviszed ugyanezt 8:00-val.Ami még fontos, hogy valszeg be fog keverni az okt.28., mert onnan a 4:10 neki valamiért 3:10. Szerintem így van megoldva a nyári téli időszámítás, mert a japánoknál ha jól tudom nem állítanak. Szóval 28.-én figyelni kell, mert ha a telefon magától állít, akkor vasárnap korrigálni kell a ébresztéseknél az órákat.
-
pete_21
addikt
-
Foose
addikt
válasz pete_21 #1125 üzenetére
Speciel én is kipróbáltam,(kingsoftoffice)a szabolcsvolan menetrendjét cibáltam le,(pdf) de nem találtam benne olyan funkciót,hogy lapozni lehessen. Van? Cirka 69 oldal,nem biztos hogy mindig végig szeretném lapozni
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Ambavir
aktív tag
Azért lettem ilyen beugatós forma mert élvezem, hogy csípek mint a torma.
-
Narxis
nagyúr
Szerintem próbáld ki először a Kingsoftot mert ingyenes és nem veszítesz vele semmit, de a Google Play értékelései is jobbak. Amit még tudok ajánlani mert ismerem az a Documents To Go és az OfficeSuite Pro 6. A Kingsoftot én rég használtam azért nem tudom, hogy van-e benne olyan funkció(szerintem kell legyen mert tényleg sokat tud és hallgatnak a visszajelzésekre), a másik kettőben kell, hogy legyen, nyáron nem használtam egyiket se, tavasszal viszont sokat használtam és úgy emlékszem, hogy volt teljes képernyős nézet.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
törölt tag
ThinkFree Office támogatja a docx-et és a pptx-et is.
-
TRob1
veterán
Katt az új mélcímre a Fiókok és Szinkron menüben, és csak a Gmail-nél legyen pipa.
(#668) stefi68:
Most azt is mondhatnám hogy csak a véletlen műve... Amúgy mire jó ez a ExtDateWidgetXL ha a Simple is kiírja a napokat (meg a hetek számát is ha kell)?[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest