- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jackbacsi87
senior tag
Ez így igaz, de szerintem függ azért a felhasználástól is. Futásnál viszonylag lassú sebességgel mész, endo 6mp-es átlag mintavétele oda megfelel. Biciklizéshez viszont a nagyobb mintavétel alkalmasabb.
A biciklis tesztemnél valami ilyesmi volt:
kmóra:
össztáv:11.km
max 47.3km/h
átlag: 22.4km/hsportstracker
össztáv: 10.56km
max: 47.1km/h
átlag: 22.2km/hendo
össztáv: 10.48km/h
max: 43.7km/h
átlag: 21.68km/h -
Deck
titán
Photoshop Touch-ról vélemények?
-
Bozek
nagyúr
válasz
jackbacsi87 #27797 üzenetére
A linkelt tesztben meg épp a SportsTracker szerepelt le.
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg sports trackert használok, viszont az endomondo szimpatikusabb lenne, meg több a beállítási lehetőség. Egy bibi van. Csináltam egy tesztet. Km óra a keréken, endomondo meg sports tracker futott a telefonon. A km óra meg a sports tracker nagyjából ugyan azt mutatta, viszont az endomondo nem volt valami pontos. Arra gyanakszom, köze lehet ahhoz, hogy a gps jelet ritkábban rögzíti az endo. Nem lehet valahogy ezen állítani?
-
fatal`
titán
-
Najlahu
csendes tag
Urak! Azt találtam ki, hogy hívásszűrés helyett jó lenne ha egy beállított zenét vagy hang fájlt játszana le a hívó félnek a telefon. Valahogy úgy mint a régi telefonközpontok tették, amíg kapcsolták a hívott félt. A hívásmegszakítást vagy elutasítást olyan prűd dolognak tartom.
Tudtok, vagy hallottatok ilyesmi programról?
-
Dexter-2000
őstag
köszi
-
fatal`
titán
válasz
Dexter-2000 #27782 üzenetére
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
Dexter-2000 #27785 üzenetére
microsd-re le tudja menteni a névjegyeket, sms-eket, stb. a MyBackup
-
MD25
csendes tag
Sziasztok! Tud valaki megbízható és jó (olyat amit sokat használtatok, bevált) sound recorder-t ajánlani? Esetleg olyat, ami tömörített formátumba ment? Jó lenne, ha ingyenes lenne! Előre is köszi a véleményeket! Üdv!
-
fdisk
őstag
válasz
Dexter-2000 #27785 üzenetére
Oda sajnos nem.
Pc-re pár másodperc a mentés, vissza pedig pár perc.
Wifin keresztül is működik. -
fdisk
őstag
válasz
Dexter-2000 #27782 üzenetére
Pl. My phone explorer.
Ez lement minden nevjegyet, smst, eseményt a pcre.
-
Dexter-2000
őstag
ismertek olyan alkalmazást ami az összes névjegyet és sms-t elmenti, és később vissza lehessen állítani?
ha lehet akkor ne kelljen root hozzáférési jog... -
fdisk
őstag
válasz
Schuey #27777 üzenetére
Nézz be a cloudagent mappába. Ott találsz olyat, hogy root.
Itt nekem több 100 mega, vkinek gigabájt mennyiségű felesleges szemét volt.
Kitöröltem mindet, majd a feladatkezelőbe le is tiltottam ezt az alkalmazást (cloudagent)
Ide töltődik le a dropboxban lévő képek mindegyike.
Ha neked van 2 GB képed a dropboxba, akkor van ebbe a mappába is 2 GB képed.
Az esfile explorerel meg tudod nézni, h mi is van a belső sd-n.
Ki is írja a méretét. -
gatto_
senior tag
válasz
Schuey #27777 üzenetére
Akkor néz végig az alkalmazásaidat egyenként az alkalmazáskezelőben. Aminek gyanúsan nagy az adatok rovatban felhalmozott része, azt töröld, és telepítsd újra. Vagy elég csak az adatait törölni, és újra beállítgatni. Pl nálam a TV24 program tud pár hónap alatt 10-20 Mb-nyi adatot felhalmozni, amit semmilyen cache törlő nem töröl. Ilyen halmozó a Skype is, gondolom mentegeti az csetelést. Szóval a programokat nézd át, és ami indokolatlanul nagy azt ellenőrizd.
Az internet fájlokat törlik a cache takarítók általában.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Schuey #27777 üzenetére
A rendszeralkalmazások frissítéseire tudok még gondolni. Azokat Titanium Backup-al be tudod illeszteni a ROM-ba, így nem lesznek meg 2 helyen. Persze root az kell hozzá.
Amúgy más alkalmazásokat is tudsz rendszeralkalmazássá konvertálni vele, így is nyerhetsz még tárhelyet. -
Bozek
nagyúr
-
FZsolt15
aktív tag
A mai nap ingyenes az Unit Converter Ultimate alkalmazás. Bejövős, csak nem tud magyarul.
-
BullZeye
veterán
Konkrétan Jelly Bean-re, azaz nagyon nagy felbontásban tud valamelyik program syncelni facebookkal contact képeket?
Amiket próbáltam az nagyon kicsi elmosódott képeket tölti le, haxsync is, hiába írja, hogy JB kompatibilis...
-
Schuey
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani nekem olyan appot, amivel tudom törölni a belső memóriából az internetezés során megmaradó szemetet? Folyamatosan törlöm az appokat, mert telik meg a belső memória és folyton jelez.
Valami olyasmi kellene, ami mindent pucol (cache, visszamaradt programtöredékek stb.), és nem kell hozzá rootolt telefon.Köszi
-
freemanone
addikt
válasz
raziel01 #27753 üzenetére
Azok a romok csak úgy néztek ki mintha CM lenne, de sem az unofficial-hoz sem az official-hoz nem volt köze. Zárt BL-re nem lehet custom kernelt tenni sony telók esetében, ami pedig a CM romok alapkövetelménye. Egyszóval mindegyik rom stock-ra épült és azt moddolgatták, a lehetőségekhez mérten. Ha szolgáltatói SP vettél, akkor azzal is ez lesz a helyzet. Csak nyitott BL-re lesz CM rom.
-
raziel01
veterán
Új google maps-ben már nem lehet offline célra menteni a térképet ?
-
LonGleY
veterán
Én LastPass-t használok (pár Androidos böngésző is támogatja), szerintem semmi gond nincs vele. Törték már, de tanultak a hibájukból, különben is lokálban történik a dekódolás, így a szerveren nem elérhetők más számára a jelszavaid.
Amíg nem banki adatokat tárolsz benne, szerintem egy megbízható cég esetén nem lesz vele probléma.
-
Deck
titán
Keepass-t használok mindenhol. Néztem most ezt a Safe in Cloud-ot playen de nem tartom biztonságosnak, hogy a felhőbe szinkronizálja. Ti, hogy látjátok ezt?
-
raziel01
veterán
A hivatalos nem csak azt jelenti, hogy a telefongyártó által kiadott.
Itt arra vonatkozik az official szó, hogy a CM srácok csinálták. Amit XDA-sok tovább moddolnak az meg már nem a hivatalos CM.
Mivel nem a telefongyártó adja ki ezért garit bukod. Persze ha elromlik és visszarakod a régi szoftvert akkor nem veszik észre. -
pete_21
addikt
Köszönöm!
Megtaláltam, megcsináltam, ahogy írtad, de nem jelent meg a Naptárban továbbra sem semmi.Végül visszatettem a mentést, ez egy Alcatel OT995 telefon, a gyári ICS fut rajta. A Naptár bejegyzései szinkronizálás után sem jelennek meg a Google-fiókban. Próbálgatás után arra jöttem rá, hogy a benne lévő bejegyzések a localhost, és Default naptárhoz tartoznak. Ha új bejegyzésnél is ezt választom ki, nem jelenik meg neten a bejegyzés, de ha egy új bejegyzésnél már a Gmail-es címemet választom ki tulajnak, akkor már egyből megjelenik Google-ben. Sajnos a meglévő bejegyzéseknek már nem lehet módosítani a tulajt.
Van valakinek bármi ötlete, hogyan tudnám átvinni a bejegyzéseket? Esetleg valami Naptár export funkció?
De azt nem értem, hogy a Titanium-os visszaállítás után miért nem jelentek meg a bejegyzések. -
LonGleY
veterán
válasz
tomy86 #27736 üzenetére
Csakhogy a Smart Voice Recorder nem kódol élőben mp3-ba. Ez azért igen lényeges különbség lehet akkor, ha hosszabb felvételeket kell készíteni.
Ha fontos a kódolás, én is csak a Hi-Q MP3 Voice Recorder (Full) ajánlatokat tudom erősíteni, én azt használom hébe-hóba mikrofon helyett. Ingyenesnek ott a Lite verzió, amiben 10 percre van maximalizálva a felvételi lehetőség, és nem enged 320 kbps-ban rögzíteni, csak kisebb részletességben. Ha a minőség lényeges (wav), akkor Smart.
Érdekességképp, rövid hangüzenetek küldéséhez:
Zello Walkie Talkie. Van PC-s kliense is. -
tomy86
addikt
válasz
Oldman2 #27728 üzenetére
Smart Voice Recorder Kikapcsolható a képernyő ébrentartása.
-
Tompie
őstag
Hali!
Meg tudja mondani valaki melyik az utolsó normálisan működő whatsapp?
Meg esetleg egy link hozzá ?! :-)
Mert a mostaniak, hát inkább nem mondok semmit. :-)Köszönöm
-
artiny
őstag
android 4,x MTP vagy PTP félén tudom csak a PC csatlakozni a telefonomat
hogyan kell hogy ugy jelenjen meg mint a regi 2,6 androidnál, normálissan hogy kapott egy patriciot az sd es a telefon memoriaja? -
S e t h
nagyúr
Igazából pofon egyszerű, hogy nálam mi a keyboard választás alapja, melyikkel tudok a leggyorsabban írni és amióta találkoztam a swype vagy flow funkcióval,- bár az elején idegenkedtem tőle ,mert a slide it elbizonytalanított - rájöttem, hogy a pötyögős módszerrel sehol sem vagyok a flow-hoz képest.
Azóta időnként poénból még mindenféle hurkokat is csinálok használat közben a stylussal amit használok, egyszerűen élvezet ezzel a módszerrel írni.A kii-t még én sem vettem meg, de tervezem, mert nagyon jó.
Más:idegesítő, hogy a legújabb nuance tts vocalizer még mindig a kötőjel felolvasásos hibával küzd, marad a mariska.
-
válasz
S e t h #27721 üzenetére
Elképzelhető, hogy mutánsok vagytok. Am. Kii-t én is használtam, de pötyögve, az tetszett leginkább, hogy jó a szótára és elég sok témát tudott használni amik más keyboard appokhoz készültek. Ja meg sok beállítása van de én annyira nem piszkáltam.
(#27726) hunfatal: használtam már, ha valamiért switkey-t megunom akkor majd azt teszem vissza.
-
fdisk
őstag
hunfatal és S e t h : Értem. Es köszönöm a választ.
Még gondolkodom, h megvegyem-e a prémiumot. (kicsit sok nekem az 5 dodó)
Vagy várok, hátha le lesz akciózva egyszer.
Addig marad a swiftkey. -
Oldman2
nagyúr
Az itt ajánlott fizetős Hi-Q MP3 Voice Recorder (Full) mellett nem fizetősként esetleg tudtok-e hasonlót ajánlani?
Pillanatnyilag egyetlen elvárásom lenne, hogy a felvétel közben a képernyő ne maradjon bekapcsolva...
-
fatal`
titán
válasz
Narxis #27714 üzenetére
Próbáld a Kii Keyboardot.
Jobb a szótára még a swiftnél is. A Swype nekem sem jött be.
(#27725) fdisk: Ott vannak a nyílbillentyűk, be kell kapcsolni, de prémium funkció így ha nem veszed meg óránként reseteli a beállításokat (csak a premiumokat). Külön sorban számokat is tud kirakni.
Magyarítás gondolom korábbi verzióhoz készült és az új funkciókat nem fordították le.
-
-
Bozek
nagyúr
-
LonGleY
veterán
válasz
Narxis #27714 üzenetére
Egész használható pedig, de csak akkor, ha többezer - mondjuk itteni - bejegyzésed legalább megeteted vele (valahogy kimásolgat, e-mailbe berak, Swype ráereszt), hogy megtanulja a szavaid, anélkül csak a szókincsszegény angoloknak jó. De bárhogy is, én még mindig gyorsabban írok a sima, T9-mentesített Smarttal. És mennyivel pontosabban, azért azt is vegyük figyelembe!
-
pete_21
addikt
Ez jó lenne! Kipróbálom majd, egyelőre még töltődik. Teljes CWM mentésből hogyan lehet vele visszaállítani csak a Naptár cuccait?
(#27711) hunfatal: Én is SwiftKey-t használok. Két problémám van vele: Amikor belekattintok egy szövegbeviteli mezőbe, kell néhány másodperc, hogy megjelenjen a billentyűzet. Kicsit zavaró. Illetve a szótára nagyon nem ismeri az igekötős igéket...
Ezt leszámítva jó a szótára.
A Kii-nek jobb a szótára, illetve az hamar megjelenik gépelés előtt? -
Na bírtam 3 napot swype-al skacok, váltok vissza swiftkey-re. Egyszerűen nem tudom megszokni...
De komolyan. Mondjuk írni akarok egy rövidebb szót akkor átsiklik az ujjam több betűn és valami teljesen mást javasol. Nem értem, hogy egyesek ezt hogy tudják használni, ezért gondoltam azt, hogy ez inkább a nagy képernyős telókon jó. Vagy az én ujjaim nem átlagosak bár azt erősen kétlem.
-
pete_21
addikt
(#27709) tomy86, (#27710) Narxis, (#27712) hunfatal: Köszönöm szépen, kipróbálom őket.
(#27712) hunfatal: 2. Köszönöm, lehet az lesz. Hogy érted, hogy úgy se lesz jó? Ha a bejegyzéseket felszinkronizálom, majd az új rendszeren szinkronizálok, akkor a neten lévő bejegyzéseket kéne lementenie a telefonba. De ő ehelyett a neten lévőket kitörli, mert az üressel írja felül? Vagy félreértelek?
Az a megoldás, amit írtam az előbb, hogy a naptár-adatbázist megkeresem a mentésből, és bemásolom a telefon rendszerébe, annak viszont működnie kellene, ugye?
-
tomy86
addikt
válasz
pete_21 #27705 üzenetére
1, Mort Player + Mort Player Widgets (tud magyarul)
-
pete_21
addikt
válasz
v.attis #27706 üzenetére
1. Köszi a tippet. A Winamp tud magyarul? Elég fontos szempont lenne jelen esetben. Nem kell semmi extra funkció a lejátszásnál, csak szépen játssza le, amit kell, és magyar legyen.
2. CWM backupot vissza lehetne állítani, akkor le tudnám menteni fájlba, de már elég jól be van lakva a CM10.1, és nem akarnám ezt is mentegetni, és visszaállítani a backupokat.
Találtam egy ilyen oldalt, itt a naptárra ezt az elérési utat írják: Calendar data in data/com.android.providers.calendar/databases/calendar.db
Ha a CWM backupból ezt kimásolom az SD-re, majd a CM10.1-en rootos fájlkezelővel felülírom a mostanit, akkor működnie kellene, ugye? -
st6969
őstag
Üdv,
tud valaki olyan progit, amivel JB-n lehet olyan biztonsági mentést csinálni SD kártyára, ami tényleg abba az állapotba állítja vissza a telót, ahol mentettem.
A gyárilag meglévő nem rendezi vissza az ikonokat, a letiltott progikat újraengedélyezi, csengőhangokat sem állítja vissza, meg egy csomó egyebet...
Köszi! -
v.attis
őstag
válasz
pete_21 #27705 üzenetére
1. Sajnos nekem is ilyesmi gondom van, pont megpróbálom megtalálni az igazi megoldást. Próbáld ki a winamp + Music equalizer kombót. Elég szépen be lehet állítani, de a winamp önmaga nem nagy durranás. Poweramp-nál nem jobb. Szerintem.
2. ICS alatt le tudod menteni fájlba is a naptárat, telefonkönyvet. Remélhetőleg utána ezt a fájlt be is olvassa majd a másik rendszer naptára. -
pete_21
addikt
Sziasztok!
1. Milyen zenelejátszót ajánlotok, ami tud magyarul? A gyári Apolloval akad néhány zene. A Poweramp-on kívül van más, ami jó?2. Illetve egy olyan gondom lenne, hogy ICS rendszeren voltak naptárbejegyzéseim. Felszinkronizáltam a Google-szerverre, és csináltam CWM backup-ot, majd feltettem egy CM10.1-et. A naptárat nem tudta visszaszinkronizálni, üres naptáram maradt, és PC-ről belépve is üres a Google-ben. A CWM backupból vissza tudom nyerni valahogy a bejegyzéseimet?
Köszi a választ!
-
naksys
senior tag
Tudnátok ajánlani reklám blokkoló apk-t? Régen az Adfree-t használtam, de már réginek írja és nem indul el.
-
xSide
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Sorozatok
- Elden Ring
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest