- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple MacBook
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norberto666
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy-két jó fajta fénykét albumot??
Mert ugyanis az xperia gyárija mindig szarakodik!Előre is köszönöm!
Üdv! -
DonMarco
aktív tag
Szóval akkor milyen egyszerű progit tudnátok ajánlani amivel kitudom szedni a tömörített mentésből az apk fájlt ? Nem ártana ha magyar lenne
. Köszi
-
Bozek
nagyúr
válasz
DonMarco #26985 üzenetére
Akkor milyen fájlok vannak? Az előbb néztem és nálam .apk.gz a kiterjesztés. Az eleje meg az alkalmazás neve (com.android....)
(#26984) fjani1981: Nekem 4.1.2 és 4.2.2 van a két gépemen, így sajnos nem tudok segíteni.
(#26987) Arni: Akkor ez tényleg csak SmartWatch-hoz van... Milyen ID3 tageket alkalmazol? v1 vagy v2?
-
jilian
addikt
Melyik progival tudom megnézni, hogy egy akalmazàs (telepítés, használat után) hová, és milyen
fájlokat hoz létre a telefonon / sd-n?
Mentés, és minden progihoz tartozó fájl...
Valaki tud ilyenről? -
DonMarco
aktív tag
Szép estét ! Egy kérdés,a titanium backup-al lehet egy gyári progiból pl a böngészőt apk fájlként elmentei ? És ha lehet,akkor hogyan ? Köszi,és bocsi ha fárasztó a kérdés
-
törölt tag
Sziasztok az a gondom hogy letöröltem az alapértelmezett böngészőt (2.3.6) van valakinek egy backup az android eredeti böngészőből?!
-
törölt tag
Köszönöm a válaszokat.
A Titanium Backupot probáltam,de rosszul mentette el az állást,(Visszaállitás után a játék nem indult el)
A másik két programot kipróbálom.
-
tomy86
addikt
válasz
#73029888 #26971 üzenetére
Megpróbálhatod a Heliummal menteni a játékállást (ez elvileg root nélkül is képes rá, de én nem próbáltam). A biztos megoldás a root és pl. Titanium Backup vagy MyBackup Root progival menteni és később visszaállítani.
-
törölt tag
Sziasztok
volna egy nagy problémám:
Játszok az MLP játékkal és eljutottam a 12.szintig.És hogyan tudom a játékot úgy elmenteni hogy ha szoftvert frissítek a telefonomon akkor visszatudjam állítani az abbahagyott és lementett játékot.Nagyon dühítő hogy nem tudom megcsinálni,minél messzebbre jutok,annál inkább frusztrál újrakezdeni a játékot.
Tehát a kérdésem hogyan tudom elmenteni a játékot úgy hogy visszaállításkor ott folytassam ahol abbahagytam. -
Zaja2
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudom Kakaotalk-ba szinkronizálni a facebook ismerőseimet,hogy KT-on keresztül csetelhessek velük? -
LonGleY
veterán
válasz
Gedeon31 #26966 üzenetére
Nem kell root az APK-k lementéséhez.
A
Super Backup az egyik legegyszerűbb program erre, de a többinek is működnie kellett volna. Ez tud még SMS-eket, névjegyeket és naptárbejegyzéseket is menteni / visszaállítani.
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok.
Tudja valaki miért nem jegyzi meg a fényképező gép beállításokat az android 4.2.2?
Köszönöm
-
Deck
titán
válasz
TazLeacher #26958 üzenetére
-
Deck
titán
válasz
TazLeacher #26955 üzenetére
Greenify pro:
- Jobb teljesítmény, kompatibilitás
- rendszerappok fagyasztása
- push átengedése
- béta verzió frissítésStb.
Tehát érdemes megvenni. Gyakran frissítik a bétát, érdemes azt használni.
-
BullZeye
veterán
Felraktam még G300-ra egy CM10.1-et és nagyon tetszett a kikapcsoló animációja, vagyis a sleepbe rakás, retro tv kikapcsolás effect. Azt hittem ez JB miatt van, de most megjött THL W7s, és abban csak elsötétül a képernyő és azonnal kikapcsol, semmi effekt. Ezzel lehet valamit kezdeni? Mert nagyon tetszett az.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Az új Maps megtartja és használja a régi már mentett offline térképeit?
-
Deck
titán
válasz
forintuser #26947 üzenetére
Nálam tökéletesen fut. Kedvenc böngészőm lett droidon.
-
forintuser
őstag
Annyire nagy a felhajtàs az új (28-s) Chrome körül.Nekem a Nexus 4-n fagyival kezdte.Fekete kèpernyő, stb.Ràadásul a PH oldal fagyott be...
-
-
Deck
titán
Olyan appot keresek amivel írhatnám a napi edzéseimet. Ilyesmit tudtok?
Tonyqa23: xposed frameworkot rakd fel xdaról. Linkelik a greenify playes leírásában. Majd program menü gomb és ott lesznek a pro funkció beállításai.
-
tonyqa23
senior tag
Ezt nekem is magyarázd el légyszives, mert sehogy sem sikerül az, h lásson akár egy rendszer appot. 1.9 béta 4 verzióm van.Hiába vettem meg a Donation verziót.
"Experimental features in donation version needs Xposed framework to work.
See the description on Google Play for more information."
Alatta a "Close" gomb és a "Go to Google Play" van, amire ha rámegyek, akkor a Greenify Donation verzióra dob. -
tomy86
addikt
Nem kell hozzá csak az említett ES Explorer. Azon belül kiválasztod az alkalmazáskezelőt, így kilistázza a telefonon levő programokat. Kijelölöd azokat, amiket menteni akarsz, rányomsz a mentés gombra és kész.
-
slice14
veterán
A DashClock Widget és a CM cLock Widget-hez hasonló modul, ami a yahoo-t használ?
-
Deck
titán
Lehallgathatatlan üzenőalkalmazást fejleszt a pirate bay társalapítója
Kíváncsi leszek. Mit szóltok hozzá?
-
colos@@
csendes tag
Sziasztok,
Egy olyan programot keresek ami az angol nyelvű androidomat ( Defy+ ) magyarnak érzékeli más program. Régebben emlékszem mondták, hogy van ilyen, de már a nevére nem emlékszek mi volt az.
Előre is köszönöm a választ -
xysdrtz
tag
Keresek egy olyan app-ot mint a SeriesGuide, csak filmekkel tudja ugyanezt. A lényeg az lenne, hogy ki tudjam "pipálni" azokat a filmeket amiket láttam.
-
raziel01
veterán
Üdv.
4.1.2-nél van rá módszer, hogy más hangereje legyen az értesítéseknek, mint a csengőhangnak? (Xperia SP gyári) -
kutga
félisten
Sziasztok!
Létezik valami jó kerékpáros útvonaltervező GB alá?
Az új mapsben láttam ilyet pc-n de az csak az újabb droid verziókra jön ki úgy tudom.
-
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Reklám blokkoló alkalmazást keresnék Chrome hoz.
Válaszokat megköszönöm. -
arti1121
senior tag
megkérdezem bár nekem ebben a topikban nem igen szoktak válaszolni. ha egy. apk atnevezek. zip-re akkor van lehetőség átírni valahol hogy egy progi milyen funkciókat használhat? pl: a telefon alvó módjának megakadályozása. nevezetesen a TeslaLED app. szerintem Jo alkalmazás de folyamatosan ébren tartja a telefont. erre szeretnék valami megoldást.
köszönöm
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
pepe091 #26902 üzenetére
+ (#26904) tomy86
nem tudom, h mi a fenéért, de az egészet a 3G watchdog pro lementése akasztotta meg. mindig ezzel próbálkoztam, mivel ez volt az első a listámban. ma töröltem az ES-t, adatait, gyorsítótárat és semmi, majd másik app-on teszteltem a mentést és működött.(#26903) Jazz
a telepített app-okat le tudod menteni a telefonodra apk kiterjesztésben.
így ha legközelebb újra akarod telepíteni az app-ot, akkor nem kell letölteni, hanem a telóról telepíted.
illetve még arra jó, h ha frissítesz egy progit, és valamiért nem működik rendesen, akkor vissza tudsz állni egy régebbi verzióra. -
punky10
addikt
Nem,beállitásokat nem ment,csak az alkalmazások telepitőit.Hogy ez miért jó?Van egy app mentésed,jön egy frissítés a Playről,kiderül,hogy sz.r lett az egész.No para,uninstall,és megy vissza a régi verzió...
Utána esetleg felnézhetsz a Mobilarénára,mert megjelennek a HSZ-k,hogy nincs-e valakinek az xy app régebbi verziója....És te lehetsz a "jófiú"... -
twine
veterán
Android pro widgets
Nagyon jól személyre szabható a naptár widget része
Bocs a képekért mindenkitől, de ha valaki megnézi a play-en, és nem ismeri, nem ezt fogja látni -
Land
veterán
Van olyan Media megosztó program, mely a wmv fájlt is kiküldi telefonról a TV-re?
-
noxon
őstag
Üdv, valami átlátszó üveg hatású naptárat keresek...
-
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Defy+ gyári 2.3.6. android verzióból valaki ki tudná nekem szedni a dlna progi apk-ját? Nagyon hálás lennék érte, mert nem találtam jobba, mint az...Köszönöm!
-
Sanyi.mTs
addikt
ES File Explorer-rel van egy kis gondom. Tudtok itt segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Konteó topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Revolut
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- Bontatlan MacBook Pro M4 Max 16" 36GB/1TB/1 ÉV Apple Gar./
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest