- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
Senki sem használ Yahoo! Mailt, hogy a #26870 kommentre jöjjön valami "okosság"?
-
CoolMan
MODERÁTOR
Uraim! A topicot kitakarítottam és most megkérek mindenkit, hogy fejezzétek be az OFF-ot a személyeskedést, egymás cseszegetését ez nem a topicba való! Köszönöm!
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pepe091 #26866 üzenetére
Köszi! Úgy néz ki, hogy a My Data Manager garázdálkodik, de alig fogyaszt. Lehet, hogy nem is kell foglalkozni vele?
-
jani8787
tag
hali! azt szeretném kérdezni attól akinek van tapasztalata: icsről jbre másik típusú telonra (rayről advancera) appokat adataival együtt akarok átmenteni my backup root-t használok, ez tudja? vagy mit ajánlatok? köszi!
-
Deck
titán
Apexben van rá mód, hogy mindig az első oldalra ugorjon miután bezártam, vagy megnyitottam valamit? Folyton azon az oldalon nyitja meg ahol utoljára voltam és egyszerűen nem találom ezt a beállítást.
-
bruxelles
tag
Sziasztok!
Apex launcherben téma beállítása után lecseréltem a mappák hátterét a beállításokban. Azóta ha más témát állítok nem változtatja a mappát annak megfelelőre. Hogy tudnám ezt megoldani? -
Jazz
veterán
Üdv!
Eddig bármilyen screenshot progit próbáltam, mindnél szétcsúszik a kép. Screenshot ultimate-nál, szintén, mind a 38 method-nál.
Screenshot UX szintén.
Rootolt teló, Android 4.0.4.
Mi lehet a gond?Köszi
-
Armahun
addikt
Szépnapot.
Tudnátok egy olyan zenelejátszó programot a gyárilag beépített Playzenén kívül ami képes átvinni a számok címét egy Sony bluetooth headsetre?
Olyan kellene ami tud mappa lejátszást.
Amiket próbáltam: Winamp, Poweramp, ES exploler beépített lejátszója, Bs player
de ezek nem viszik át a számok címkéit -
dokee78
félisten
Egyébként mi a gond a hivatalos Twitter alkalmazással?
Más:
Van egy élő háttérkép,rajzfilmes a kinézete és kisautók mennek benne oldalra,valaki tudja mi a neve?
Sehogy nem találom.
Hasonló ehhez.Megvan: Paperland Live Wallpaper
-
LyonnaisFan1
őstag
Űdv! Aki használja a Yahoo! Mail programot annak a legutolsó frissítés (Last Uptate tegnap, verzió 2.6) óta rendesen jelzi az érkező üzeneteket? (Akár lezárt képernyőnél is, és akkor hanggal vagy rezgéssel jelez esetleg)
Nekem sehogy sem hajlandó jelezni ha jön valami, pedig be van pipálva a "Notification Settingsben" a Use Vibrate és a Show in Status Bar. A hangként pedig a Yahoo! Classic van beállítva, így felismerem mi történt ha az csöng
-
S e t h
nagyúr
Néztem is mint a luki nyúl, hogy mennyien írnak a maps frissítésről, nálam meg se híre, sem hamva, szóval akkor várni kell.
-
Pagi79
tag
Megint frissítik a Google Maps-et és visszakerül a térképlementési funkció (Offline Mód)
!
Forrás: AndroidAuthority
-
gzbotii
nagyúr
Egy jó e-book olvasót tudtok tabletre?
-
Bozek
nagyúr
válasz
katalin888 #26856 üzenetére
Mert táblagéphez való: "It’s all in the new WunderMap app for tablet."
-
katalin888
aktív tag
WunderMap miert nem kompatibilis egy uj keszulekemmel se??? :/
-
Neck
veterán
válasz
szaniszlo85 #26846 üzenetére
Esetleg itt nézz szét...
-
LonGleY
veterán
válasz
szaniszlo85 #26846 üzenetére
Olvastuk előszörre is.
Plusz nem alkalmazás-jellegű kérdés. Inkább ide
tartozik, vagy a saját topikjába - már ha van. -
szaniszlo85
csendes tag
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni az (NOTION INK ADAM 3G,WIFI)-om android frissítésével kapcsolatban.
ha jól tudom az "anyacég" nem fejleszti a szoftverét a gépnek,ezért főzött ROM-ot érdemelne.
találtam is a tabletroms.com -on de az a bajom, hogy nem tudom megfelelően végigjátszani a telepítési útmutatót.
Ha lenne valaki vagy tudnátok szervizt ajánlani aki ezt nekem megcsinálja és el is magyarázza,hogy hogyan kell azt NAGYON MEGKÖSZÖNÖM ,ill. megfizetem.MINDEN JÓT...
-
pinnacle
nagyúr
Milyen programmal tudom azt megnézni, hogy mi ébreszti fel a telefont? Repülő módban végig ébren volt.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Nem pont androidos kérdés inkább headset probléma. Vettem egy Jabra BT2045 fülest, elsőre felismerte a telefonom. A telefonom egy ACER S500-as. Majd vettem egy másik fülest vita/ps3-hoz ami jó mobilhoz is. Próbából feltelepítettem ezt is, de előtte a Jabra fülest leszedtem. Most jön a gond, az új fülest is leszedtem a telefonról mivel ezt inkább a konzolokhoz szeretném használni. De most a Jabra-t nem ismeri fel a telefonom. Hiába próbálkozom úgy mint eddig semmit nem csinál.
Mi lehet a probléma? Van valami ötletetek? Előre is köszönöm a válaszokat. -
half333
őstag
ICS-em van,de az ajánlott program nem tiltja le azt a 2 programot (amik elég jól zabálják a memóriát),amit nem szeretnék h fusson a háttérben! Még csak nem is kell újraindítani a rendszert,máris elindítja a hibernált programot
-
half333
őstag
Most komolyan nem létezik olyan program mint pl.: a MIUI-ban,h letiltod a program háttérben való futtatását,mert ott tényleg letiltja,de play-en nem találok egyetlen egy olyan programot sem. Erre valaki?
-
Foose
addikt
-
szaniszlo85
csendes tag
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni az (ADAM)-om android frissítésével kapcsolatban.
ha jól tudom az "anyacég" nem fejleszti a szoftverét a gépnek,ezért főzött ROM-ot érdemelne.
találtam is a tabletroms.com -on de az a bajom, hogy nem tudom megfelelően végigjátszani a telepítési útmutatót.
Ha lenne valaki vagy tudnátok szervizt ajánlani aki ezt nekem megcsinálja és el is magyarázza,hogy hogyan kell azt NAGYON MEGKÖSZÖNÖM ,ill. megfizetem.MINDEN JÓT...
-
LordRajZoL
aktív tag
Google térkép
Szerintem elég nagy visszalépés a funkciók átrendezése, kivételeAmi tetszett a mi van a közelbe , most merre van?
Helyelezömnények, napokra , helyekre bontva
Szinte csak ezek a funkciók miatt hagytam hogy folyamatosan kövesse merre bóklászok
Igy most minek?
Végre beletették mobil kliensbe erre kb fél év után kiveszik
Sajnálom -
LonGleY
veterán
Vagy még inkább Boat Browser, azt még nem cseszték el. + Opera Classic. Állandóan félrevezetik szegényeket az ilyen szakadék Naked-el meg Chrome-al.. :/
-
air
nagyúr
válasz
gipsztigris #26801 üzenetére
Azt, hogy merre jár, OK, de hogy mit csinál, azt mégis hogyan látod?
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek, amivel adott helyek GPS koordinátáit el lehet menteni és az adott pontot meg is lehet címezni.
Van 800 darab helyem egy településen amiknek rögzíteni kellene a helyek pozícióját és dedikálni kellene a pontokat .
Köszi!
-
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Az új Google Mapsben az offline térképek ugyanúgy menthetők, régiek elérhetők, vagy változott valami?
Amúgy a Google Navigáció, noha csak internetkapcsolattal működik, használja az offline térképet, vagy a navi mód mindig a szerverről szedi le az adatot?
-
w333
félisten
Most nézem az új Google térkép 7 verziót, és jól látom hogy végre sikerült azt megoldani hogy nem fut folyamatosan a háttérben ? hatalmas köszönet érte a fejlesztőknek
-
goom
senior tag
Elég régóta használom az Endomondo Pro-t, de ma csalódást okozott. Frissítettem a programot, és este másfél óra alatt 28 alkalommal veszítette el a GPS-jelet. Persze a végeredmény is hamis lett (szokott úton, szokott időt teljesítve használtam, tehát meg tudom becsülni).
Megnéztem a Play-en, és hasonló tapasztalatokat osztottak meg mások is. Így hát alighanem nálam is a frissítés lesz a gond, mint nekik is. Tud-e valaki segíteni korábbi, stabil verzióval? -
xenom0rph
őstag
gmail app helyett ki mit ajánl?
-
dokee78
félisten
Csak twitterhez melyik a legjobb app?
Előny ha tud magyarul. -
darvinya
titán
Ez a Gmaps app-ot miként frissül, mert Play app-ban nézve 2013.07.10 friss verzió, de nem frissítettem és nem is tudom frissíteni.
Ami fent lévő verzió 6.x-os, ez nem lehet az új.
A felület nem változott. -
gipsztigris
addikt
válasz
zolka95 #26800 üzenetére
- Webes fiókról pedig szinte mindent tudsz csinálni a telefonnal. Ez sokkal többre jó, mint egy egyszerű lopásgátló. Szánj rá egy órát és meglátod. Például ha a gyerek telójára is feltelepíted akkor anélkül, hogy tudna róla, észrevétlenül "szemmel" tudod tartani, hogy merre jár, mit csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest