-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Erre valaki tudna mondani valamit?
Köszönöm! -
Tenager18
senior tag
Valaki megnézné nekem,hogy a Window N70 AZ Stock Official AZ JB *10/27/2012(Jelly Bean) ROM (Split Files letöltés után mit kell kezdeni a két rar fájlal?Elöször winrar nem ismeri fel,ha modositom a kiterjesztést,akkor meg valami hibaüzenetet ir ki,és használhatatlan
Total Commander sem kezeli.... Hálásan köszönöm,ha valaki szán rá időt
-
bpmcwap
senior tag
Van egy két éves 7-es tabom... nem egy nagy mizu, ráadásul nem is tudom tölteni se....
rk2808sdk
2 6 25 krnel
rk1.3.3 eng root 20100829
ezeket tudom leírni meg azt hogy a töltőt nem adnám mert mással töltöm....
De ha valakit érdekelne valami jelképes összegért + posta akkor odaadnám... Már ha van itt olyan aki szeret mókolni, kütyüzni ilyesmi..... nem dobnám ki...
Van még egy flytouch 6om is ami 10es.... annak meg összetört az üvegelőlapja....néztem 34dollár lenne, vettem 180ért de nem ér annyit én is tudom..... de mondjuk ha valaki 34dollárért vesz egy üveget meg egy töltőt 8ért akkor mondjuk költ rá 50 dollárt én meg kérek érte 50et... akkor az 100ban volt... annyit megér... meg az élmény....
mielőtt valaki kérdezné.... nem nekem való az ilyen kütyü szerelgetés......
ha ezt itt nem szabad akkor bocsi és kidobom mert az biztos hogy annyit nekem nem ér hogy még hirdetgessem is.... kettőt odaadom 75dollár + postáért vagy személyesen át tudom adni szentednre esetleg budapest északbuda....szerk ígérem többször nem mondom.
ja egyébként rá is fizetek ha valaki egy jó 10es tabot adna cserébe!!! persze árakkal én is képben vagyok...... ami érdekel 10es(9,7-10,1-10,2) ips dual procis 1Gb/minimum 8Gb, 400as mail nagy aksi 5000+, kékfog és erős wifi, természetesen simán lehet kinai is, de jó legyen és új!
-
rizso
addikt
válasz
delbarta #26194 üzenetére
Korábban leírtam mire használná, azokra talán elég lesz egy darabig ez a kütyü is
Ha minden igaz holnap meg is veszi, nem vár (és nem költ még +25-30k-t) a TF300-ra.
Más: elvileg marad a Tab 2 10.1, de azért megkérdezem: MyAudio Series 10 1016DCC-ről mi a véleményetek?
-
TIBI8484
csendes tag
válasz
tvamos #26193 üzenetére
Na erre a válaszra vártam.Hát most van 1 kis pénzem rá és gondoltam veszek jó tablettet is magamnak.Hát én is ezt az uj samsungot néztem ki jobbnak igaz az ipad is nagyon szép de azért mert ceruza is van hozzá meg a 16:9 es jobban tetszik mint a 4:3 as (ha jól fogalmazok) na meg persze ceruza is van hozzá
Igaz a samsung pár ezressel drágább de 1 évvel több a gari is rá.Amugy most a samsung note 8010 es a legujabb?
-
delbarta
senior tag
Az én igényeimnek nagyon megfelel, nem tudok hibát mondani róla. 10 óra üzemidő, gyors böngésző flash lejátszással, előlapi sztereó hangszórók, stb. Amire én használom abban most hirtelen nem jut eszembe semmi negatívum. Volt már a kezemben jópár tablet, azoknál volt bőven negatívum amit el tudtam mondani.
Nézz körül a topikjában, hátha találsz valamit, de az a biztos, ha kipróbálod. Sok helyen ki van rakva, megfogdosható, nyomkodható.
-
tvamos
nagyúr
válasz
TIBI8484 #26184 üzenetére
Szerintem most a Note II az utos joszag. (Ma visszamentem megegyszer kiprobalni... de meg mindig a 7-es tab kell nekem! Ha az lenne, hagytam volna magam, es megveszem.)
Ha megengedheted magadnak, hagyd a francba a kinai gagyit, ne veszkodj vele, vegyel rendeset!
Az iPadnak nagyon szep a kijelzoje, a 3-as felbontasa jobb, mint a Note II-e, igy ha erzekeny vagy ra, jobb valasztas lehet.
Itt mar olyan nyuansznyi kulombsegekrol, meg feature-okrol beszelunk, hogy csak akkor lehet eldonteni, ha szemelyesen megnezed. (De en akkor is a Note II-t valasztanam!) -
TIBI8484
csendes tag
Hát gondolom nem szart akarok venni.A kettő közzül melyiket ajánlátok?
-
TIBI8484
csendes tag
De azért várom a többieknek is a véleményét!!!
-
TIBI8484
csendes tag
Sziasztok.Segitsetek már nekem mert szeretnék vásárolni 1 tablettet és még nem tudom eldönteni milyet.Én a samsung N8010 közt és az IPAD3 közt gondolkodom.Minden esetre valami jó fajta kellene.Ti biztos jobban értetek hozzá.Elöre is köszönöm a segitségeteket!
-
rizso
addikt
Galaxy Tab2 10.1-ről mik a vélemények? Nézegettem videókat, tudásra/teljesítményre szerintem elég lenne öcsémnek, nem vagyok benne biztos, hogy kell neki TF300 (mégiscsak +25-30k).
-
loriand_
csendes tag
Sziasztok!
Hiba:
Ha SD kártya van a tabletben állandóan felébred. Kb. 3-percenként bekapcsolódik a képernyő, aztán kikapcsolódik (amikor a screen time out lejár). Ahogy látom nem erre a típusra korlátozódik a probléma.
(http://vondroid.com/threads/bug-sd-card-unmount-wakeup.530/)Valaki tud valami működő megoldást?
------------------------------------------------------------
Hyundai Hold X
Rom: rk30sdk-eng 4.1.1. JRO03H eng.root.20121012.092934 test-key
Kernel: 3.0.8+ root@yf-server #302 SMP PREEMPT Sat Oct 20 14:28:09 CST 2012
Android: 4.1.1 -
szilacus
tag
Sziasztok.
Tablet vásárlás előtt álok, kérdésem 50 e. körül milyen tabletet válasszak?
Kb. az elképzelések.:Processzor sebessége:1-1,2 GHz
Memória: 1 GB
Belső memória minimum 8 GB
Kijelző felbontása 1024x768 pixel
Kijelző mérete minimum 9,7" ha lehet IPS
Elfogadható kamera tudás.
Jól működő Wi-Fi fontos lenne,és elég erős aksival bírjon.
Várom az ajánlásokat, tapasztalatokat. -
egész hétvégén nálam volt egy galaxy note 10.1 (GT-N8010)
szerintem erre nincsenek szavakés a töredékét nem tudom kihasználni amit nyújt.
a ceruza főleg királyság -
Redome86
tag
Sziasztok!
Tablet vásárláson gondolkodom.
Tudnátok ajánlani párat?
Max. 25.000 HUF
Legyen benne HDMI
Kapacitív kijelző
magyar ICS
itthoni beszerzés
És ne 2 óra alatt haljon meg az akksija
Köszönöm!!! -
keszo
őstag
Ajánlanám figyelmetekbe még a Sony Xperia Tablet S
-
csibe1
addikt
-
rizso
addikt
válasz
tvamos #26160 üzenetére
Nem kell öcsémnek billentyűzet, csak azért írtam, mert a TF300 azzal együtt kerül kb annyiba, mint a Note 10.1.
Inkább a következők lennének a kérdések:
- mennyire jó a Tab2 10.1?
- megér-e 25-30k ráfizetést az előbbihez képest egy TF300?
- mik a különbségek a TF300 és a TF201 között?
- van-e ezeknél jobb ár/érték arányú készülék 80-130k között? -
laszlohu
addikt
Más téma :
Egy másik fórumon olvastam az utódról, de ez még a távoli jövő zenéje
Concorde Novum Plus
RK3266 (Rockchip)A sebessége elvileg olyan lesz, mint a Tegra 3.
-
z0d1AK
nagyúr
-
laszlohu
addikt
Ami tetszik, javították a Novumban a gyenge Wifi jel problémát.
-
laszlohu
addikt
Ha azt vesszük, hogy a DPS Dream 7 - es már Jelly Bean - nel is kapható,
néhány boltban, akkor a CC tab One tényleg le van maradva. -
tvamos
nagyúr
-
loriand_
csendes tag
válasz
vertigojames #25929 üzenetére
Szia!
Köszönöm! Sikeresen felraktam.
Mit kellett tenni, hogy értesítsenek, az új rom-ról? (ykst szólt?) -
z0d1AK
nagyúr
Megírtam a Concorde Tab One tesztem. Találhattok benne játék videót is, meglepően jól futott a Need For Speed Most Wanted.
-
thumb
aktív tag
válasz
spiritex #26150 üzenetére
Már meg is jött pont egy 10 perce
.
2012. október 25-én rendeltem a pandawill-től singpost-al és most érkezett meg, egy Ampe 4 magos tabletet rendeltem, már nagyon vártam otthon szétszedem a csomagolást mint foxi a lábtörlőt
.
-
rizso
addikt
válasz
ugyeletes #26153 üzenetére
Elnézést, nem írtam felhasználási területet. Neki egy laptop részbeni kiváltása kellene. Amire használná: netezés, youtube, facebook, email, filmezés, játékok, néha dokumentumokat szerkesztene/olvasna. Ezekre szerintem évek múlva is elég lesz egy normális tablet, nem kell hozzá Paksi Atomerőmű
Telefonban is ma már egyre inkább a min. 2, de inkább 4 mag a trend, én mégis tökéletesen elvagyok az egymagos készülékemmel
tvamos: hát ja, Note 10.1 tényleg jónak tűnik, de nem vagyok benne biztos, hogy öcsém számára jobban megérné, mint pl. egy billentyűzetes TF300 (kb egy ár a kettő). TF300 és TF201 között mik a lényeges különbségek? Annyit tudok, hogy utóbbi fém házas, viszont valamivel gyengébb a hardvert tekintve (de lehet ezt is rosszul tudom). Esetleg Galaxy Tab 2 10.1-ről milyen tapasztalatok vannak? Mégiscsak egy 25-30k-val olcsóbb a TF300-nál...
-
tvamos
nagyúr
A Note II most a legjobb, minden tekintetben.
Arban sajnos lehet, hogy kicsit huzos.
Bar reszletre...///
Na, az Asus is vissza lepett nalam a sz@r kinai gyartok koze.
Ezek is csak igergetik, hogy lesz tab, kozben meg semmi.
Megint egy hetet toltak a tabom erkezeset, mar csak 11-21.
(Mondjuk annyi, hogy en meg nem fizettem, ellentetben az Ainollal.)
Lehet, inkabb megvarom akkor a Note II 7.7-et. -
rizso
addikt
Sziasztok!
Öcsém akar magának részletre venni egy ~10" körüli tabletet. Hosszútávra tervez vele, és ha már részletre veszi, akkor szeretne egy jobbat, amivel éveikig gond nélkül el lesz, amivel nem kell különösebb kompromisszumot kötnie.
Mit ajánlanátok 80-140k között?Mi az Asus TF300-at néztük ki, eddig ez áll az első helyen.
-
derrik
őstag
Tanácstalan vagyok!
Usb Logitech billentyűzetet a myAudio simán felismerte a Pipo M1 pedig nem! Hogy lehet ez?? -
bpmcwap
senior tag
válasz
bpmcwap #26059 üzenetére
Addig gondolkoztam, hogy még olcsóbb lett.... az N90es
http://www.merimobiles.com/window-n90-dual-core-s-1-6ghz-rk3066-9-7-inch-1024-768-android-4-1-1-dual-camera-hdmi_p/meri6916.htm?setCurrencyId=1én nem tudom miért nem tudok linkelni.... sőt semmi nem müxik az off topik se.... nem mű
ködnek a gombjaim -
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Tablet témában nem vagyok annyira jártas.
Kezdő tabletnek keres munkatársam a család részére egy 7-10"-os modellt.
Ami fontos lenne, hogy netezi tudjon vele normálisan, illetve játékok is menjenek rajt, ha a gyereknek kedve szottyan játszani.
Wifi, ICS az első miatt fontos (utóbbi a Chrome miatt), valamint G szenzor is jól jönne (lehet mindbe benn van, nem értek hozzá).
Hazai beszerzéssel kellene 40-45000 Ft körüli összegig kb. Nem árt, ha strapabíró kivitel.... ergo ne minden kocctól repedjen meg a háza stb. Akksi ha bírja nem hátrány és az sem ha hamar fel lehet tölteni.
USB fontos még és a hátlapi kamera, hdmi annyira nem..... nem tudom mi jön ki ebből az összegből, így ha több opció van valami kurtítása végett az is jöhet.
Válaszokat előre is köszönöm!
Hol érdemes nézelődni tablet téren amúgy? Webáruházak közül melyik foglalkozik tabletekkel jobban, vagy bármelyik pc-s megteszi? -
válasz
Adamis #26131 üzenetére
Az csak a tableteknél van (sajnos, és nem látom logikusnak miért is), hogy az alap ics-ben nem beállítható, hogy hova telepítse alapértelmezetten a dolgokat?
A telefonomon is ics van, ott ez beállítható.Vannak még dolgok, amik megoldásra várnak gyártói oldalról...
Addig is a root-osoknak a link2sd a legjobb megoldás, a nem root-osoknak meg az "áthelyezés sd kártyára" az alkalnazások kezelése menüből.
-
thumb
aktív tag
Ha azt írja a magyar posta nyomkövetési oldala, hogy 10-én azaz tegnap előtt vámkezelve akkor szerintetek kihozzák ma?
köszi
-
kovacspityu2
tag
Sziasztok!
Pandawill-nél most happy hour van, azaz a hét minden napján valami akciósabb pár dodóval.
A mai termék: Window (YuanDao) N70HD Dual Core Tablet PC 7 Inch IPS Screen RK3066 Android 4.1 1GB RAM 16GB White Model#:sku40216 139Dodó, kuponkóddal 129dodó. -
tvamos
nagyúr
Az Aurora II-n es a telefonomon (Motorola Atrix 4G) is csinalja. Masok is panaszkodnak ra.
(#26117 ) Thewi válasza tvamos (#26115 ) üzenetére
Te elolvastad figyelmesen amit irtam? Mintha azt irtam volna, hogy elvileg megoldhato, ha nem is egyszeru! (Azt, hogy nem lehet, nem en irtam!) -
perge666
veterán
Köszönöm a válaszokat,tippeket,észrevételeket,a program,játék telepítésének a helyével kapcsolatban.
Megkeresem azt a topikot,eszembe se volt....... -
spiritex
veterán
Nem tudom ez már általános-e, de végre az Ainol Crystal-on nem egy oldalon van a mikrofon és a hangszóró, és füllhallgató nélkül is lehet skype-olni! Az előző két tabletemmel nem lehetett, mert durván visszhangzott a kettő közelsége miatt.
-
Tim82
félisten
válasz
Adamis #26131 üzenetére
Én úgy csináltam anno, hogy telepítettem valamit, megnéztem utána a méretét, majd áttettem a microSD-re. Amúgy szerintem játékoknál kb. ott számít, hogy hova van telepítve, hogy mennyi ideig tart a menü, egy pálya stb. betöltése - magában a játékmenetben nincs különbség.
-
Redome86
tag
Sziasztok!
Tablet vásárláson gondolkodom.
Tudnátok ajánlani párat?Max. 25.000 HUF
Legyen benne HDMI
Kapacitív kijelző
magyar ICS
És ne 2 óra alatt haljon meg az akksijaKöszönöm!!!
-
csibe1
addikt
válasz
perge666 #26124 üzenetére
A One-nak külön topikja van itt a PH-n,ès hivatalos fórumon is tárgyalják ezeket a dolgokat.Nyugodtan utánaolvashattál volna.
Másrèszt nem mindegy,hogy a 4 vagy 8GB-os verziót teszteltèk a videón,de ezek szerint a 4GB-ost.
Várd meg inkább a teszteket a kètmagos Wayteq-ről, az igen jó árban van azzal a hardverrel. -
Adamis
őstag
válasz
cappa72 #26129 üzenetére
és @Tim: valóban így van, de ha jól tudom, akkor alap gyári rendszeren nehezen beállítható, hogy alapból az sd--re települjön. És mi van akkor, ha nagyon kicsi a belső tárhely? Már meg sem próbálja telepíteni pl. a gameloftos játékokat... Nomeg a belső nand sokkal gyorsabb, mint a mSD... De javítsatok ki, ha tévedek!
-
dudi
senior tag
sziasztok,
segítséget szeretnék kérni, hogy milyen tablet-et ajánlotok 50-60k körül, főleg netezésre, videólejátszásra.
Jó minőség és beszerezhetőség fontos (2 héten belül megérkezzen, mégha külföldről is rendelem.)
Egyelőre concorde 9.7 ips és wayteq 100is a kiszemeltek, mivel mást nem találtam, ami beszerezhető.
szerk: 10" körül keresgélek. -
Adamis
őstag
-
tragiQss
tag
Ebben biztos vagy? Akkor mi értelme az SD kártyás bővítőhelynek?
Márcsak azért sem tűnik kereknek a történet, mert a Nokia E51-em is képes rá, hogy ne a saját flash memóriájába telepítse a programokat, hanem az SD kártyára.
(nem állítom, hogy nincs igazad, nem igazán ismerem az androidos gépeket, csak kicsit furcsának találom) -
perge666
veterán
Az előzőt már nem tudtam szerkezteni.....
A Tableteknél meg van szabva egy meghatározott memória ahová a programokat,játékokat lehet telepíteni?
A Concorde One Tab-nál néztem egy tesztvideót,és ott mondták hogy alig több mint 1GB áll rendelkezésre alkalmazásokra,játékokra.Másra nem tértek ki.
Vagyis ha én teszek bele egy kártyát akkor sem fogok tudni több játékot felrakni? -
perge666
veterán
Aoson Tablet PC 8GB 1,5 GHZ Android 4.0 24990ft most akcióban.
Van valakinek ilyen?Tapasztalatok,észrevételek? -
tragiQss
tag
válasz
afgk2012 #26100 üzenetére
Nem javasolnám a közvetlen vásárlást!
Ha így vásárolsz, akkor elesel a nyolc napos elállási jogodtól!
Ha neten megrendeled, akkor nyolc napon belül meggondolhatod magad és indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól (ami a kereskedőkkel szemben jókora kib*****, viszont a vásárlónak kifejezetten jó, mert ha kiderül, hogy a marketing jobb, mint maga a termék, akkor még menthető a pénzed) -
Tenager18
senior tag
Gangstar RIO szaggat
Pedig youtubon másnak tökéletesen ment
-
tvamos
nagyúr
válasz
z0d1AK #26102 üzenetére
Nem kukacoskodas. Ha osszevadassza a drivereket, akkor Embedded Windows lesz is. Lattam mar ilyesmit, no nem tabletet, de ARM rendszert erintokepernyovel, (a tablet is ilyen,) windows xp embedded rendszert futtatni. Nem lehetetlenseg ez! Az persze egy masik kerdes, hogy lesz-e a sracnak kedve, ideje, energiaja, lehetosege vegigvinni a projektet.
Egyszer azert le kell itt irni, hogy nem lehetetlenseg!
-
szilchi
őstag
válasz
Tenager18 #26110 üzenetére
Egy ICOO D50 Lite.Nyár elején vettem,annak idején az volt a legolcsóbb ICS tab egész Kínában
.Kemény 17K volt.De jó gép,amihez kell,ahhoz tökéletes.De nem lenne rossz munkahelyen ebédszünetben elővenni a gépet,aztán egy kicsit Max Payne-el játszani
tjb007: Kösz a listákat,a kontrolleresen ott a Max Payne is
.
-
szilchi
őstag
válasz
Tenager18 #26104 üzenetére
Akkor ezek szerint nem minden androidos játék támogatja a kontrollert.Én is gondolkodtam valahogy hozzávarázsolni a tabomhoz a Box kontrollerjét de lehet hagyom,mivel a GTA nálam eléggé akad.De hát nem is GTA-hoz vettem ezt a gépet.Mondjuk a Max Payne viszont,némi grafikai lefokozással,meglepően jól megy.Ahhoz viszont nem lenne rossz.
-
-
Tenager18
senior tag
Na pár játék felrakva
Need for speed:Most Wanted tökéletesen fut,nagyon szép grafikával!Asphalt 7 szintén,semmi probléma.GTA3 is szépen fut(bár vannak reccenések,ami számomra érdekes,mivel ezelött egy Lg Optimus 3D-vel nyomattam,ami ugy hardverileg joval gyengébb mint az N70,és azon akadásmentes volt)Eddig ennyi...PS3 kontrollert csak a GTA3 ismerte fel,sokkal kényelmesebb igy játszani vele
-
azozo
senior tag
Skype -nál nektek is van gondotok
A másik félnél rossz a hang,gerjed a microfo (áthalllás?) és brummogvagy mi /Net jó kapcsolat/
-
tvamos
nagyúr
válasz
z0d1AK #26065 üzenetére
"Windowst nem lehet telepiteni, mert nem x86!"
Annyiszor leirtatok mar ezt, hogy muszaly vagyok reagalni...
1. Akkor az osszes Windows CE GPS alatt x86 processzor van? Ugye nem!?..
2. Windows Embedded lefordithato ARM-ra is, tudtommal.
msdn.microsoft.com/en-us/library/gg154428.aspxPersze, majd azt mondod, hogy ezek nem azok a Windowsok, meg mittudomen... de akkor is Windows, es megcsinalhatja maganak. Ha nem is biztos, hogy csak ugy le tudja tolteni 1 az 1-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged