- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
tvamos #86056 üzenetére
Nekem azt mondja, hogy csatlakozzak a csatornához, csak a támogatók nézhetik meg a videót. Fizetős yt csatorna. Ha előfizetnék gondolom lejátszaná, nem nyafogott a yt verzióján.
A linkedre bökve megkérdezte a tabom, hogy yt appban, vagy böngészővel nyissa-e meg. Nálad ilyen nincs? Böngészővel nézve min nyafog? Ott nincs yt app verziószám -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
tvamos #86052 üzenetére
Kár, hogy nem írsz semmi használható infót, pl. verziószámokat.
A YT 16.36.35 verziónál tart.
A tiéd hányas? Google Play Store és GP Services verzió hányas?
Vancedet próbáltad? -
cidalain
veterán
válasz
tvamos #84080 üzenetére
Nem feltétlen, egyszer vettem egy wifi tolató kamerát. Beüzemelve létrehoz egy hotspotot, amihez tudok csatlakozni telóval. Hát ez ilyet nem csinált. Készítettem videót, onnan hogy tápra kötöm, rajta amper mérővel hogy semmi fogyasztás nincs, telón wifi scan hogy nincs ott a hotspot. Visszaírták, hogy a teló nem is kapcsolódik a hotspothoz, azért nincs kamerakép, én vagyok balfék. Alit nem érdekelte a videó, nem értett hozzá, a seller meg ezt írta, neki hittek. Mérgemben szétszedtem (nem belépő szint, kell hozzá elektronikai tapasztalat), és a végén a szaros csati volt félrekötve, a táp +, és jelvezeték volt felcserélve. Szerencsémre, mert így nem dobtam ki 25 dollárt az ablakon...
Ugyanakkor minden más esetben kapam refundot. Most 4-5 termékem jön Aliról, és jelenleg mindegyik elkallódottnak tűnik, ami gáz, mert egyszerre 4-5 refunddal elég gyanús leszek. -
Somatom
veterán
válasz
tvamos #83883 üzenetére
Tipp.
Kérdezz rá a Kodi topikban! A Yatse alkalmazással a Kodi vezérelhető másik eszközről és a Yatse castolni is tud. A kérdés az, hogy a YT -bal is működne-e. -
cidalain
veterán
válasz
tvamos #79252 üzenetére
a régi valószínűleg azért idegesít, mert kevés benne a ram.
így minimum 2 GB ramos gépet kellene keresni. 30-ért 10" kijelzővel kapásból csak kínai márka jöhet szóba, ami meg EU-ból nehezen, vagy ritkán szerezhető be a keretösszegen belül. kínából is lehet venni áfa nélkül, jó pár boltnak van erre szállítási metódusa (Gearbest, Banggood is tud olyat, hogy előbb behozza EU-ba saját költségen, és neked innen adják fel, így neked utólagos költséged nem lesz)
a legnagyobb probléma a töltés és USB használat egyszerre. a tabok 99,9%-án 1 db csatlakozó van erre a célra és vagy ez megy vagy az. külön USB splitter megoldás lehet, de én még nem találkoztam megfizethető jól működő darabbal. Talán a Type-C csatlakozónál már megoldható normálisan, de gyakorlati tapasztalatom nincs.
Chuwi, Teclast modellek között kellene szétnézned, 100 dollár körül már vannak használható cuccaik. -
NandorHUN
addikt
válasz
tvamos #70117 üzenetére
& (#70114) csendes
Köszönöm! És melyik verziók között érdemes nézelődni? Mert láttam ilyen "vékonyabbat" -toll szerűt meg ezt a "gömb végűt".
írásra rajzolásra használnám, így az előbbít tartanám logikusnak , de nem igazán értek ezekhez
Illetve milyen ár alatt nem érdemes nézelődni?
Köszi
-
qwe_2005
csendes tag
válasz
tvamos #51860 üzenetére
Sajnos tölteni és külső micro USB-s eszközöket használni egy időben nem lehet, mert vagy adatforgalom, vagy töltés megy a csatlakozón, a kettő egyszerre nem. Tehát az adott eszközt addig tudod használni, amíg az akksid bírja. Alternatívaként tudom ajánlani a MyGica WiTV nevű készüléket.
-
cinemazealot
addikt
válasz
tvamos #48416 üzenetére
Egy Garmin nüvi 30 kapcsán kezdtem el kutakodni, ami ugyan nem micro, hanem mini USB-s, és ezt találtam. Aztán nézelődtem Motorola telefonok terén is (van még régről egy v360-asom, és az sem volt hajlandó pl. PC-ről vagy egy általános szivargyújtós USB aljzatról tölteni, pipa is voltam miatta), arról ugyanezen az oldalon találtam némi infót.
Tábla ügyben (ha a tábla igényelt töltőárama az USB szabvány szerinti max. áramnál jóval nagyobb, pl. 1-2 Amper) szerintem hasonló az elv: ha a gyártó saját micro USB-s töltőjét használod, akkor abba be van drótozva egy bizonyos értékű ellenállás (nem feltétlenül a kábelben, inkább a töltőfejben). Ezt a tab "látja" és mer fogyasztani. Ha viszont akár más, akár ugyanazon kábellel, de pl. PC-re dugod, a tab nem látja a töltőfejben ismert értékű ellenállást, és azt mondja, hogy "oké, látom én, hogy USB-re dugtál, de legfeljebb adatokat közlök, tölteni nem fogok".
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tvamos #48123 üzenetére
Azért az iPad 1 már nem a legjobb választás, még ennyiért sem. bár stabil, ma már régiek az akkumulátoraik (nem tudni, van-e már jelentős üzemidő vesztés), illetve a szoftver is régi, így az appokból sok lehet már nem telepíthető.
Inkább jobb választás akkor már az iPad 2, ez még mindig piacon van és támogatott is (bár valószínűleg már nem sokáig, de még igen), ebből is lehet 50 körül már kifogni (amit tény, hogy több, mint amit linkeltél), de jobb választás. -
-
MR!!
aktív tag
válasz
tvamos #47917 üzenetére
hát az ár legyen notebook ár alatt (~90k) , mert akkor inkább notebook ot érdemes venni (erre a célra)
pl kinéztem ezt : LENOVO IdeaTab A1000L 7" 8GB - 34k körül van, de cak 7'-os
jó lenne pl MM- áruházból , mert országos hálózata van és gyorsabban működik a garancia rá mint egy online shopos boltból.
-
válasz
tvamos #47882 üzenetére
De igen, de mintha arról beszélt volna, hogy a gyári rom 2.2, de fent van a 2.3.7, amin nincs Play.
Mivel láthatóan nem nagy ROM-olgató az illető, gondolom egyszerűbb lenne feldobni a Play-t arra, mint a gyári 2.2-es ROM-ot újra a készülékre.De a legegyszerűbb a minél gyorsabb eladás lenne, hogy aztán vegyen egy "kész" eszközt.
-
Carasc0
őstag
válasz
tvamos #47389 üzenetére
Igen megnéztem! Korához képest tényleg korszerű, viszont az ára horror. Tehát 100e Ft-ot nem ér. Valahol többet kérnek érte.
Én is nézelődöm. Én max 80K-t adok egy TAB-ért de eddig csak a Nexus 7 ami kellemes ennyiért. Nem tudom hogy a 7 col mire elég, sosem volt TAB-om. Nem játszani akarok rajt ez tény...Általános használat meg teszt eszköz a fejlesztett programok kipróbálására.
Akkor nem kellene nekem TAB ha Android telepíthető lenne PC-re. Állítólag valami ilyesmi lehetséges de nem kiforrott.
-
parandroid
félisten
válasz
tvamos #45888 üzenetére
'Egyszer élünk'-alapon én is megrendeltem épp az imént, talán szombatra meg is jön, bár lehet, hogy a holnapi ünnepnap bekavar nekik... Mondjuk a szemetek rászámoltak még 9 EUR szállítási költséget, ez azért kevéssé fair, de még így is jónak tűnik az ajánlat (279 EUR + 9EUR szállítás a 32GB-os változatért, egy 32GB-os Sandisk Extrem kártyáért, és egy 25 EUR-s MS utalványért).
p
-
válasz
tvamos #44424 üzenetére
A proci még elmenne de a vivante gpu nem egy tul tamogatott grafikus mag, teljesitmenyben sem eromu tamogatottsagban szinten rosszul muzsikal. Amugy a samu gt3 alig erosebb mint az elodje, semmi esetre se ajanlott vetel. Biztos egyben van, sw teren de ma mar gyengenek szamit a vas....
-
pazirezz
tag
válasz
tvamos #39527 üzenetére
Én sajnos odáig már el sem jutottam .. annyira rá voltam a feszülve a témára, hogy vagy most azonnal működjön, vagy inkább hagyjuk
(Kínai support is azzal nyugtatott, hogy tegyek rá ilyen-olyan firmware-t és jó lesz)
.. de mikor a kézhezvétel 3. másodpercében, a gyári kijelző védő fólia eltávolítása során, maga az érintő kijelző is kijött a helyéről .. finoman szólva is picit "pipa" voltam
(Helyette vettem egy nexus7-et .. az "zsear" volt)
-
megint én
őstag
válasz
tvamos #39058 üzenetére
Hát nem tudom milyen az az atom, én csak az asztali CPUkban vagyok otthon, de ott sem nagyon.
"Dell-t, vagy Lenovot neznek Intel atommal"
(#39059) tjb007
Megnéztem, ez brutál jó, de de 350k... ennél azért jóval olcsóbb kéne.
Amúgy nem lehet venni valami jó hardware andridosa, és rápakolni W8at? -
vlevi
nagyúr
válasz
tvamos #38933 üzenetére
"En viszont ugy tudom, hogy nincs play."
Azért hoztam fel a Cube-t példának, mert nekem az van, azt ismerem. És a Cube honlapjáról (már, ha valaki átrágja magát a google fordítóval a kínai fórumon), letöltött fw-ben van play, meg minden, ami kell. Igaz, kínai ebook olvasó és hasonlók is. De pl. az arctabletről letöltött firmware nem különbözik sokban a gyáritól, csak annyiban, hogy a kínai dolgok ki vannak gyomlálva belőle. Nem Cm10.1-es főzött ROM.
Amit írtam, az a Cube-re vonatkozik, a többit nem ismerem.
-
vlevi
nagyúr
válasz
tvamos #38927 üzenetére
Dehogy nincs play.
Azonkivul sokan foglalkoznak a fw-ek reszelésével, ami a kínai szoftverek kigyomlálását és egyebeket jelent.
De maga az android az a kínai táblákon is tud magyarul.
Sokat keresgéltem én is, mire a Cube mellett döntöttem, mert azt láttam, hogy ez a cég foglalkozik a gépeivel a legyártás után is. Alapból pl. 1.03-as verziójó fw-el jöttekk ki (ami android 4.1-t jelent), de már régóta a 4.2.2-vel foglalkoznak, folyamatosan jönnek ki az újabb teszt verziók (amik eléggé jól használhatóak).
Ez pl. az itthon kapható táblák közül sem mondható el mindegyikről. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
tvamos #38923 üzenetére
Az egyik nagy kínai gyártó hazai képviselője mondta nemrégen, hogy ha adott egy termék, ami elérhető Kínában és Európában, vagy az Egyesült Államokban, akkor a kínai verzió szinte biztos, hogy rosszabb minőségű lesz. Egyszerűen a kínai piacra a gyártók más minőségben gyártanak. Ez nem a Chuwi, Onda és hasonló márka kategória, hanem a világ első öt mobilgyártójának egyike. Tehát a csúcsmodell itt az EU-ban mondhatni kiváló, de ugyan az a típus Kínában nem annyira jó, már ami a minőséget (anyag, összeszerelés) illeti. Na ez alapján viszont nem is meglepő, hogy a kínai olcsó tabletek és telefonok olyanok, amilyenek...
-
Bozek
nagyúr
válasz
tvamos #38443 üzenetére
Pedig létezik. Én az OfficeSuite-ot használom erre a célra és elég sokat tud. Annyiban problémás, hogy a függvények nevei angolul vannak, de aki ért hozzá, megtalálja.
Ma például nem volt kedvem elővenni a laptopot és a tablet-en dolgoztam.Hozzáteszem, a WP-s telefonban az Office nem tud annyit, mint Android-on, pedig az aztán saját platform.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tvamos #38287 üzenetére
Az XPS 10 egy Windows RT-s tablet. Összességében nem lenne rossz, csak drága mondhatni. Itthon nem is került hivatalosan forgalomba, ahol kapni, ott külföldről hozzák be és ahogy nézem 130-200 ezer forint között kínálják.
Németországban 300 euró dokkoló nélkül, dokkolóval 400-500. Én pont egy Dell rendezvényen találkoztam vele legutóbb két napja. Akkor is pont azt beszéltük, hogy ha dokkolóval 99.900 forintért megvehető volna itthon a boltban, akkor valószínűleg még vennék is, mert annyiért jó. De 120-at én már nem adnék érte. -
Crytek
nagyúr
válasz
tvamos #38283 üzenetére
Haver kurta el lényegtelen.
Ha te elrontasz valamit de visszaviszed gariba és nem derül ki hogy te voltál gondolom ugyanúgy elvárod és örülsz ha megjavítják/cserélik.
Rossz volt az aksi kiégett zárlatos lett stb nem tudom mutattam róla nekik videót.Erre frissítenek egy androidot kösz.
De nem csak ez volt a hibája szóval tökmindegy mert semmit nem csináltak egyik hibával sem ami a videóban volt + leírtam hozzá.
Egy ilyen forgalmú cégnél szó nélkül kéne cserélni őket .
Ha nem írni egy levelet sajnos ez nem garanciális .... ennyi.Magyaroknál is korrektebbek bevittem cuccot én törtem el mert leejtettem igaz ügyesen szétszedtem és kivettem a letört diódád és meg se kérdezték mi történt elbírálás után adtak vadi újat!
Ennek ilyen nagy forgalmú boltoknál így kéne menni! -
nagypasztor
tag
válasz
tvamos #35656 üzenetére
Ha jól olvasom az általad mondott program honlapján, akkor ott azt írják, hogy FAT formátumban tud írni a készülék a pendrivera!
Remélem tényleg működne, mert akkor nem kellene vacakolni a roottal meg ilyesmivel, és csak gyorsabb egy letöltött fájlt áthúzni pendrivra, mint bluetooth-on szerencsétlenkedni a laptop meg a gép között. Bár nem tudom, hogy a taboknál van-e google drive megoldás, mert lehet, hogy az még egyszerűbb ilyenekre! -
mexel
veterán
válasz
tvamos #35470 üzenetére
A proci talán még sok is, nem nagyon megy fullon a 4 mag az rk3188-nál ahogy látom. A full hd reccenéstelen mozgatásához viszont valami ütősebb GPU nem ártana. ( vagy egy kicsit jobb optimalizálás)
van egy gyanúm, hogy a samsung és az asus is azért rak inkább gyengébb felbontást a 10-es tabletjei legnagyobb részébe, hogy ne tudják a tesztelők és használók azt mondani, hogy megakad a dolog. Pedig nagyon látványos a különbség a sima és a HD kép között egy olyan kütyünél amit elég közelről néz az ember. -
-
tjb007
nagyúr
válasz
tvamos #33272 üzenetére
ATIV Smart PC (Atom) vagy Smart PC Pro (Core i5) lesz az, ha előbbi akkor 230-250e forint körül lehet megvásárolni billentyűzetes dokkoló nélkül, ha utóbbi akkor meg 340-350e forintnál kezdődik szintén billentyűzetes dokkoló nélkül.
Azon meg nem kell csodálkozni, hogy minden megy rajta hisz egy teljes értékű PC. -
mycso
veterán
válasz
tvamos #33272 üzenetére
Samsung ATIV Tab??? 200k körültől van az áruk.
-
válasz
tvamos #32628 üzenetére
hát végülis most kapok (pénteken) prémiumot, és a 35-40k kényelmesen beférne... de azon gondolkozom ha nem veszek szeletelőgépet (Vagy majd csak köv 1-2 hónapban), meg majd esetleg nem veszek ouya-t (azt is terveztem, de lehet csak steambox lesz majd belőle valaha
), akkor igazából beleférhet egy otg kábellel... azaz hát belefér, csak kérdés mennyivel növelem a pénztartalékomat... ha n7 lesz belőle, akkor ugye vagy 20-30-al kevesebbel
na mindegy, holnap ebédszünetben lehet megnyomogom, úgysincs messze a melóhelytől egy edigital...
-
violentSt
tag
válasz
tvamos #32628 üzenetére
Kifejtened mi az ami miatt ennyire bejott?
En is vacilaltam/ok... de nem igazan talaltam olyan ervet ami miatt kifizetnem a duplajat
Hatha te meggyozolMenthirist: nem is azt irtam h vegyel ilyet :-)
Arra probaltam celozni, hogy a celnak megfeleloek a 30ezres tabok is
Csak h nem sikerult eddig olyan ervet talalnom ami miatt kifizetnem a duplajat erte
Sd vel valo tarbovitessel azert csak vigyazni mivel az csak adattarolasra szolgal alap esetben
Jatekot arrol csak mokolva futtatsz! -
tjb007
nagyúr
válasz
tvamos #30059 üzenetére
Androidra Silverlight nincs, nem volt és már nem is lesz semmilyen formában sem.
Többen is kérdezték ezt már, minden évben van valaki aki felteszi ugyanezt a kérdést de minden éven ugyanaz a válasz rá. Ha lenne bármilyen megoldás akkor gondolhatod, hogy nem mondanám azt, hogy nincsen.
Pár évvel ezelőtt ugyanaz a csapat aki a Moonlight -ot csinálta elkezdte Androidra is fejleszteni, mutattak is belőle egy pre-alpha változatot és ennyi, leálltak a projekttel ami érhető is. Minek foglalkozzanak egy olyan dologgal amire már az Silverlight kitalálója és megalkotója, a Microsoft is nagy ívben szarik mert szerintük is egy halott dolog ? Ők is a HTML5 -ben látnak jövőt mint a többiek.Két járható út van. Az egyik az amit linkeltél is, arra fel tudod rakni a Moonlight -ot (legalábbis elméletben működnie kell). A másik az, hogy nekiállsz és elkezded a nulláról a Silverlight Androidos változatát megírni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest