-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csucsu88
tag
Erről a gépről mi a véleményetek? Az elvárásaimnak megfelelne. USB OTG funkciója is van, tehát elméletileg simán ráköthetem az 500GB-os külső HDD-met így mindig velem lehet minden cuccom, támogatja a websticket is, tehát a mobilnetemet is simán rálőhetem. Egyedüli hátránya talán az, hogy nincs HDMI, de ez nem olyan nagy baj. Az ára nekem gyanúsan alacsony (24K Ft). Félek, hogy 512 MB RAM-mal és az 1,2 GHz-es procival akadni fog. Örülnék, ha mondanátok róla véleményt. Amire használnám: napi 12 órát menne kb., főleg éjszaka. Játszani, filmezni ritkán használnám. Főleg netezésre és kommunikációra használnám.
-
Sziasztok!
Létezik olyan 7" -os tablet, amiben a következők megtalálhatók?
- bővíthető
- WIFI
- 3G
- BLUETOOTH
- GPS
- USB
- HDMI (nem létszükség, de jó ha van)
- HD vagy afeletti felbontás (IPS panel)ár: minél alacsonyabb annál jobb. (90 alatt, ha ez lehetséges)
felhasználás: net, képek böngészése/prezentálása, néha film (HD).
Játék nem lesz rajta, úgyhogy talán nem kell 4 magos szupertablet. -
kerekfej
őstag
-
varesz11
tag
Az lenne a kérdésem, hogy jelenleg ha pénztől eltekintünk (najó legyen a korlát 140k
) mi a best buy 7colos illetve 10 colos tabletben? A 7esben nekem a Nexus nagyon bejön, 10esben Note 10.1-et néztem. A legjobb ár-érték arányú cuccosokra lennék kíváncsi.
-
feka007
veterán
-
tvamos
nagyúr
Huhh... nagyon utos lett a Padfone 2! Pont ilyenre vagytam mindig... Csak 30%-kal kisebb meretben. Sajnos. Lehet, hogy meretben kell megkossem a kompromisszumot? Nem is tudom. (Es van iz keszleten a boltban, a Nexus 7-tel ellentetben. Ahogy latom...)
-
M^xx
aktív tag
Hali srácok ! 100.000 ft körül milyen tabletet ajánlanátok ? Ha esetleg tudásban megéri +20.000 még bele fér.
-
Chaser
legenda
Ipadalternatről rendeltem tegnap. Az komoly, hogy még egy visszaigazoló mailt se küldenek
Livechattel többször próbálkoztam, soha nem volt elérhető. írtam egy üzit nekik, arra se válaszoltak. Direkt drágább postát kértem, de tracking az nincs, csak annyi hogy fizetés elfogadva.
-
feka007
veterán
Másnak se működik ez a szar China Post tracking? Beírom és 500-as hiba......
-
cibere11
tag
Üdv!
Tabletet szeretnék vásárolni.
Követelmények:
-10"-os 1024 × 768 felbontású kijelző vagy nagyobb
-wifi
-menjenek rajta az új játékok
-min. 8gb tárhely
-és max 80.000 huf
Karácsonyra szeretném megvásárolni csak már előre nézelődök.
Köszi -
tvamos
nagyúr
válasz
Vinyard# #24865 üzenetére
Szerintem a Samsung GT-P3110 bele fer a keretedbe, es az egy jo kis tablet.Van SD is.
/* Nem is ertem, miert nem azt veszek... de ha mar a telefonom is Tegra... */Latom, megeloztek... // (#24874) z0d1AK válasza Vinyard# (#24872) üzenetére
(#24856) spiritex válasza tvamos (#24851) üzenetére
Egy ilyen touch hibatol biztos kipukkadna az agyam... de gondolom itt, a vilag ertelmesebb felen nem hagynak magamra egy ilyennel, hanem cserelik. -
devast
addikt
válasz
Tobika1 #24873 üzenetére
Myaudio-val garancia van. Support van? Kíváncsi vagyok javítják-e a firmware hibákat. Wayteq nálam itt vérzett el... inkább veszek kínából, magyar garancia nélkül olyan tabletet, amihez van jó közösségi support, mint itthon garanciával olyant, amihez nincs.
De drukkolok a myaudio-nak, ettől függetlenül. -
hevizms
addikt
válasz
mynames #24857 üzenetére
Nem véletlenül kérdeztem.
Saját tapasztalat.
Olvasd el hogy jártam én is,bár nekem az ips+ van.
Ezt a concorde fórumán irtam.
" Hdmi problémám letudva.
Hülye voltam.
Mentségemre mondva,mivel a másik tabom jól működött ugyanott,nem is jutott eszembe hogy esetleg a tévémmel van a bibi.
Ugyanis azzal volt.
Csak hogy más is okuljon belőle.
Tévémen 3 hdmi bemenet van,teljesen egyforma.
Mindegyik csak hdmi feliratot kapott,mind a tévén,mind pedig a választó menüben.
Eddig mindig a hdmi1 feliratu aljzatba dugtam és mivel a másik tabletem tökéletesen működött,eszembe sem jutott
hogy megpróbáljam másik aljzatba vagy másik tv-be megpróbálni.
Elmentem a concorde szervizbe,ahol nagyon jól elbeszélgettünk,közben próbáltuk a kábelemet és mivel semmi probléma nem volt,már ott gondoltam hogy a tv-vel van valami.
Azért biztosra akartam menni és vettem egy kábelt.
Itthon bedugtam az ott vásarolt kábelt a hdmi1 csatlakozóba és ugyanolyan problémák voltak mint előtte.
Na gondoltam itt az idő másik aljzatba dugni.
És lőn,minden oké akár a saját akár vett kábellal." -
-
Guszty81
tag
válasz
Vinyard# #24865 üzenetére
Nekem MyAudio 1016DCC-m van. Sajnos SD hiba miatt ez sem bővíthető (állandóan eldobja az SD-t, várakozok a hibajavításra), meg szintén szoftveres gond, hogy alvó módban is max 2 napig bírja a 7200mAh-s akksija. De ezen kívül szerintem minden nagyon jó rajta. Sokan írják még hibának a gyenge WIFI-t, mert fém a hátlap, és árnyékol, de nekem egy 110nm-es lakásban a 2 véglet között is van stabil jelem... bár már elég alacsony, de van.
A Concorde elvileg 1024*768-as felbontású, 9,7"-os, így a 150ppi-be sajnos nem fér bele (132-re jön ki), viszont ennek sokkal jobb a supportja (tapasztalatom nincs, csak sok fórumot olvasok), és elvileg semmi hibája nincs.
10" körül pedig ha jól tudom, sok egyéb választásod nincs is (MyAudio 916DCC-vel nagyon sok a SW-es hiba, az új JB-ről pedig még mindenki hallgat, ami nem túl jó jel)
-
Vinyard#
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem best buy tabletet ajánlani? Már ha létezik ilyen a 70-75 ezer forintos piacon jelenleg.
Igazából nem tudom, hogy 7 colossal, vagy 10 colossal járnék jobban. Elsősorban dokumentumok olvasására, előadásanyagok nézegetésére, e-book olvasásra (ergo tanulásra), internyetezésre, esetleg filmnézésre használnám.
3G, GPS nekem nem kell, viszont IPS kijelzőset vennék mindenképpen, 150 vagy afölötti ppi, és memóriabővíthetőség mellett. Kétmagos procit sem bánnám.
10 col környékén láttam, hogy a MyAudio Tablet Series 10 1016DCC nem rossz vétel, illetve jónak tűnik a ConCorde tab 9.7 IPS Plus is a száraz specifikációk alapján. Ja, enniy pénzért már normális magyar supporttal rendelkező márkára ruháznék be mindenképpen. Aki ismeri ezeket a táblákat, mi a véleménye róla? Esetleg valami más 10 col körül?
No és a 7-es mezőnyben mi számít most jó vételnek? A Nexus 7 jó lenne, csak nem nagyon bővíthető. A 16 gigás verzió meg már éppen kicsúszik ebből az árkategóriából, ha jól láttam.
Karácsony körül venném, bízok valami jóféle akcióban.
Köszönöm előre a segítséget!
-
üszök
őstag
válasz
csibe1 #24862 üzenetére
Nem adom!
Akkor inkább az enyém lesz.
Egyébként ez a valóság.Ha lenne egy 100-as a zsebemben fölösben,egyszerűbb dolgom lenne.3 napja próbálom lebeszélni magam,hogy nem kell nekem mert ismerem magam elég jól,és tudom,hogy egy hónap múlva nem nagyon fog érdekelni.Ezért akarok hitelre venni mert akkor nem bosszant annyira kidobott pénz.És mindenféleképpen szeretnék magyar garanciát.
-
üszök
őstag
Üdv uraim.
Most akadtam erre a fórumra.Kéne egy kis segítség.Nézegetem a tableteket,és kéne vennem egyet.Semmi szükségem rá,és pénzem sincs,ezért mindenképp nagy áruházi cuccokat néztem 0% thm-el.Ki mit ajánl?Van a Médiában a Navon 10" 45 pénz 1 Gigás procival,1Giga Rammal,de van ahol 1,2 proci szerepel,vagy az Osanban My audió 40 ért,ehhez 2 magos procit írnak 1 Giga Rammal. A 7"-méretűeknél szinte mindenhol 512 Ram van írva ICS-el,de ezt a saját telefonomról tudom,hogy kevés.8 Giga tárhely elég számomra,a lényeg a nagy és szép kijelző. -
Thewi
tag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy mi a különbség a yuandao n70 és n70s között?
A leírásban csak a kamerában 0,3 és a 8gb tároló kapacitásban találtam.
Elvileg már a legújabb 4.1 androiddal küldenék.
Ezt vagy esetleg az Ainol Crystal lenne jobb választás?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
z0d1AK
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
Na, ilyen az en szerencsem... elfogyott a boltbol a Nexus 7...
(Mondjuk 67318-ert nem is lenne rossz vetel, ha lenne a bolban. Az utana kovetkezo 74870... Sot, ennyiert sincs! Nem semmi!) -
Tv
senior tag
Hali
25-30 közt tudnátok ajánlani tabletet, ami hazánkban beszerezhető? Ami egy lényeges pont lenne, hogy legyen rajta hdmi. Teljesen átlagos felhasználásra lenne. Dokumentumok olvasása, netezés, filmnézés hdmi keresztül tv-n, némi játék. Leginkább újat szeretnék venni, ha van olyan ami nem pénzkidobás ebben a kategóriában (csodát nyilván nem várok ennyi pénzért). Köszönöm előre is
-
bopeti98
őstag
Lehet hogy Google Nexus 7-et veszek. Ez az oldal mennyire megbízható szerintetek: [link] ? csak mert gyanúsan olcsó itt ez a tablet.
-
derrik
őstag
Pipo M2 9.7"IPS
Ebben konkrétan mekkora az akkumulátor?? Valaki tud meg bízható infót?? -
-
bopeti98
őstag
Erről a tabletról mi a véleményetek? Nekem tetszik hogy van benne 3G.
-
tevike
senior tag
Öröm ide írni hozzátok, egy válasz se jött
-
mynames
senior tag
Sziasztok!
Végre vettem egy HDMI-C -- HDMI átalakítót a Concorde 9.7 IPS-hez, hogy ne a notit kelljen vinni a tv-hez...erre nem működik. Kell a tab HDMI portjához valami driver? esetleg beállításoknál kell mókolni valamit (ezt már néztem , de ilyen jellegű beállítást nem találtam..)
-
tvamos
nagyúr
Na... mar fel 10! Es egy hozzaszolas sincs? Pangas van a tablet piacon?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Chaser #24829 üzenetére
Hat ez meg velem sem fordult elo... hogy mas tv-jen akartam vetiteni... de mondjuk a telefonom tudna. De aki haver van, annak meg nalam is tobb a kutyuje...
Ellenben az Ainolos topic tipikus: "nem rossz a firmware, csak keresem a legjobbat, azert cserelgetem." En nem tudtam megszeretni az A2-t. Remelem majd az N7-et sikerul! Ha raszanom magam, hogy megvegyem... -
szilchi
őstag
válasz
Crytek #24831 üzenetére
Akkor neked ez az FW kellene:
Cube U30GT-H root, official, metro UI and rooted firmware version 1.06Ez az 1.06-hoz és 4.1 JB-hez van..
A GTA 3 se Gameloft-os
.Vagy az nem jön be?
-
szilchi
őstag
válasz
Crytek #24825 üzenetére
Ha "H" modelled van,akkor csak 1.01-es FW-vel működik.Ha "W" modelled van,akkor csak az 1.06-os FW-vel működik.Lentebb írják,hogy a H 1.02 és W 1.07 Cube-on nem megy.Tehát csak a fenti kombinációkkal megy.Ezt először nem is figyeltem...Tehát ha -H/1.01-ed van vagy -W/1.06-od akkor nyertél.Ha nem,akkor sajna ez sem fogja rootolni a géped.
-
randras
veterán
-
-
Crytek
nagyúr
válasz
szilchi #24817 üzenetére
Kár hogy ezt "gyárilag" nem úgy adják
Multkor is akkor lett full gatter a gép miután rádugtam a gépre és nyomtam a gombkombináciot amit kellett.Na onnantól kezdve nem kapcsolt be a tábla ezért is küldtem vissza.
Akkor sajnos marad a 4 colos telon a gameloftos cuccok futtatása.
Most akkor ez a SuperOneclick is elég nem kell firmware?
-
Chaser
legenda
válasz
randras #24818 üzenetére
Nem fog tudni meghajtani külső hdd-t, ahhoz kevéske az usb áramleadása. 1.8-ast esetleg, 2.5-est nem.
szerk: HDMI sincs a nexus7-en, ha esetleg kellene
szerk: akinek van ainol Crystal gépe, mondja már meg BT van-e benne? Kezdetben minden oldalon azt írták van, most már csak minden másodikon
-
randras
veterán
válasz
tvamos #24816 üzenetére
Igen, de ez már papíron is durva, pláne az optimalizáció. 16 GB nekem bőőségesen elég, úgyis ott van (lesz) mellette egy SGS2 16 GB belső+32 GB microSD-vel. Hordok még magamnál egy 8 GB-os pendrive-ot is, és ha minden igaz, egy ilyen tablet meg tud hajtani USB host módban akár egy külső winchestert is...
Szóval asszem megvan az első tabletem!
Ki lehet ezt vajon próbálni valahol élőben?
-
szilchi
őstag
válasz
Crytek #24804 üzenetére
Ahogy én olvastam,az egyetlen? megoldás az,hogy olyan FW-t szedsz le,ami már rootolva van.
[ROM] Cube U30GT-H root, official, metro UI and rooted firmware version 1.06
Itt regisztrálsz,letöltöd a rom-ot és felteszed a gépedre.Már ha az a rom megfelelő rá.És akkor elvileg jó lesz.De ha tudsz,szerezz be egy gyári romot biztosítéknak.Hátha valami nem úgy sikerül,ahogy kellene.Hopp..itt egy rooting guide
Rooting guide u30 gtLeszeded a moddolt SuperOneclick-et.Ott van a link felül
A tabon bekapcsolod a USB-debugging mode-ot.Hirtelen elfelejtettem,magyarul mit jelent.Majd kösd a gépre.
feltelepíted az Android ADB drivert.A Superoneclick könyvtárának "Driver" könyvtárában találod meg ezt
indítsad el a programot és nyomd meg a Root gombot
Ha azt írja,hogy már rootolva van akkor nyomj egy "tovább"-otEnnyi röviden.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Loituma69 #24815 üzenetére
Ezt meg se hallottam!
(El se olvastam!..)
Nekem meg a 10"-os nem kell... akkor mar elovehetem a taskabol a notebookom is...
(#24813 ) randras
A Nexus 7-be "nem kell nagyobb aksi" (persze lehetne...) mert jo a hardware, es jol van optimalizalva a software. Az atlag kinai tab dupla ekkora aksival sem birja szuflaval, (hamarabb lemerult,) mert csak az a cel, hogy gyorsan piacra keruljon.
Ellenben az N7-en nincs mSD foglalat, ami nekem a legnagyobb szivfajdalmam. -
Loituma69
őstag
válasz
tvamos #24811 üzenetére
Na igen ha mindenki lelkiismeretes lenne akkor sok topik bezárhatna itt a prohardveren mert nem lenne téma és igen sok hardver gyártó cég bezárhatna! Pl az asztali pc- 60% tuti nem eredeti windows fut tehát rég bezárhattak volna a gyártók! Amíg van kereslet addig mindent el lehet adni ez van ez a piac. A piacnak nincs lelkiismerete csak pénze!
z0d1AK
Nexus 7 van ezért mertem leírni, hogy semmire nem való! 10 colos kütyüm is volt jó egy pár, de mind alsókategóriás mert nem vagyok hajlandó 110.000 vagy még több pénzt adni egy megbizató tabletért! -
devast
addikt
Az én ainol novo7 fire-ömön simán mennek azok a játékok, amiket próbáltam: asphalt 7, bard's tale, broken sword, horn, mass effect infiltrator, order&chaos online, the dark knight returns .
Az más kérdés, hogy 1-2 viszonylag alacsony fps-t produkál (mass effect, dark knight pölö). Nem játszhatatlan, de a 720p-re komoly játékokhoz kevés már a mali400 mp2. MP4 konfigurációban már megfelelő lenne. Mivel én nem játékra vettem, ezért annyira nem mozgat
Viszont jó tanács annak aki játékra venne aml8726-mx soc-al gépet: 1024x600 fölé ne menjen. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Loituma69 #24810 üzenetére
70-ért valóban nincs. De 80 ezer a fentebb már említett A200-as Acer, ráadásul az 32GB-os, ha valakinek ez számít. Persze ez csak a felső kategóriás 10"-osok legalsó lépcsője, cserébe viszont mennek rajta a játékok alapból is és magyar garancia van rájuk, de hát ki hogy szereti.
Neked semmire nem való a 7"-os, más a 10"-lal van így, ez egyéni felhasználási feltételektől függ.
És igen, 185 ezer forint volt a Dell Streak 2010 szeptemberében mikor megjelent. Volt akkora szerencsém, hogy én voltam az első magyar aki tesztelhette a készüléket hazánkból. Az akkori csúcskategória volt, így nem is volt meglepő az ár, az Apple is drágább volt akkor még úgy, hogy hivatalosan nem is volt megvásárolható. Persze idővel lement az ára, 2011 elején az utolsó darabok 60 ezerért találtak gazdára, de még akkor is jó vétel volt.
Sőt, nemrégen még én is vettem magamnak egy zsír újat 32 ezer forintért, bár mivel nem volt rá szükségem, így adtam is tovább.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Crytek #24789 üzenetére
" "Jah, hogy olcsó, kínai szaron nem megy?"
Megy rajta minden csak rootolni kéne hogy a köcsög google
playről le lehessen rá tölteni a játékokat."Az a kocsog, aki nemcsak lopja mas szellemi termeket, hanem meg uzletet is csinal abbol, hogy arulja! (Meg en is, hogy magveszem!)
Udvozlettel, a lelkiismeret hangja!
-
Loituma69
őstag
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
randras #24807 üzenetére
Szabadidő. Na, pont abból nincs semennyi sem.
Tavaly vettem egy Acer Iconia Tab A500-at, az első honeycombos tabletnek nem volt rossz, bár utólag visszagondolva azért vastag, nehéz volt. Az A200 ugyan ez, csak újabb házban, valamint olcsósítva, talán a csatlakozókban is van egy pici hiány. Pozitívum, hogy nem olyan drága, 80 körül már megvásárolható újonnan.
A Navon meg pont az említett olcsó kategória, ami használható, de alap dolgokra nem jó a dobozból kivéve és babrálni kell vele egy csomót, persze csak akkor, ha megoldható. Arról nem beszélve, hogy azért minőségben nem olyan, mint mondjuk egy Acer Iconia Tab A200.
-
rokarudi
aktív tag
Hm, Elf II-n ment a Shadowgun, Nova3 is probléma nélkül. OK custom firmware-rel, de nekem az a 10 perc, amíg lecseréltem megért kb. 30000-et, amennyivel olcsóbb volt egy márkás gépnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest