Hirdetés
- Ilyen egy komoly célszerszám
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
szacsee
üzenetére
Ha az x tab 8 kijelzoje nem tetszett, akkor a tobbi wayteq is kilove.
Samut nem kapsz ennyiert, amennyiert kapnal, annyiert vehetned az LG-t is...
Akkor marad a Lenovo A7 40 (A3500), edigitalban kuponnal.Sajna nem tudom hogy az emlitett jatekok hogyan futnak majd rajta (azt se tudom milyen fajta gamek ezek)
Lenovon nincs hatlapi kamera, 4.4 droid frissites gyarilag van ra. LG-re allitolag lesz droid 5 nyarra, Lenovora nem valoszinu.
-
cidalain
veterán
válasz
szacsee
üzenetére
Anyukamnak vettem lenovo a7 3500-at. Teljes megelegedessel hasznalja de csak face, mail, netezes, szokereso. Semmi egyeb app. Szinte gyari allapot.
Nekem lg 7-es van. Az Lg gordulekenyebben fut, nagyon jol optimalizalt. Az akkuja jobb, bar a lenovo is sokat bir (bar anyukam alapon futtatja ugye). A kijelzo kicsit szebb az Lg-n. Ha van ra zseton, az LG-t vennem.43 jo ar a 8-asert 2 ev gyari garival.
Ha kell az LTE akkor csak az LG marad. 50-ert mar el lehet hozni a leggagyibb tablet mobilnet konstrukcioval 1500/honap (dragabb csomag eseten olcsobban is elhozhato)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Lenovo TAB M11 tablet
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX