- Milyen házat vegyek?
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini-ITX
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
thumb
aktív tag
válasz
laszlohu #30696 üzenetére
Köszönöm a linket. Ezt a livesuitot korábban már próbáltam de nem nagyon akart összejönni. Ami leszedtem az szintén a pandások linkelték be az egy zip volt az ampe oldaláról, van benne minden földijó többek közt egy pdf amiben le van írva de szó szerint kínai legalábbis a jó 80%-a ha a képeket nem nézem. őaz
-
thumb
aktív tag
válasz
laszlohu #30693 üzenetére
Az buli és nem normális esetben?
Ha csak az utolsót dobom fel és kellett volna a többit is gondolom kinyirom vele vagy ha a többbit felteszem akkor is előfordulhat gondolom. Arra vigyázok de azért köszönöm hogy felhívtad rá a figyelmemet ez elméletileg a négymagosé.
Az csak az apropó hogy vajon hogyan is kell csinálni?!?!
-
thumb
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy megjelent a tabletemhez (Ampe A10 Quad) 3 firmware is, namost mindhármat fel kell tenni egymás utána a kiadásuk sorrendjében vagy elég csak az utolsót? Ezer köszönet. -
thumb
aktív tag
válasz
spiritex #26150 üzenetére
Már meg is jött pont egy 10 perce
.
2012. október 25-én rendeltem a pandawill-től singpost-al és most érkezett meg, egy Ampe 4 magos tabletet rendeltem, már nagyon vártam otthon szétszedem a csomagolást mint foxi a lábtörlőt
.
-
thumb
aktív tag
Ha azt írja a magyar posta nyomkövetési oldala, hogy 10-én azaz tegnap előtt vámkezelve akkor szerintetek kihozzák ma?
köszi
-
thumb
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna adni egy linket hogy a singapore post-hoz ahova be lehet másolni a tracking numbert? Ezek a szerencsétlen pandawillesek china post-hoz adtak linket mire mondtam nekik hogy én singapore post-al rendeltem erre jaja persze amit adtak tracking numbert oda való de link sehol ahol meg tudnám nézni.
ezer köszönet
-
thumb
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem egy tabletet pénteken (19) a WetechGlobal-tól, azt mondták hétfőn jön áru aztán még kedden elidétlenkedtünk e-mailen hogy még ez meg az kéne, azóta eltelt két nap de még nem kaptam tracking id-t és az van írva a státusznál hogy processing. Ez szerintetek normális és ne disput-oljak még vagy gázos? Nem tudom mennyi idő amíg kap az ember id-t vagy valamit, én singpost-al rendeltem de mivel ebből a webáruházból még nem rendelt senki kicsit ideges vagyok (legalábbis nem mondta hogy rendelt amikor megkérdeztem).
-
thumb
aktív tag
válasz
vertigojames #24604 üzenetére
Köszönöm a segítséget kíváncsi vagyok hogy teljesítményben mi a külömbség. Nekem a 3g nem fontos de a gps az jó benne viszont az a telefonon is van szóval nem tudom én a 4 magos felé húznék. Ha később el akarom adni vajon melyik a jobb vétel? Meg ahogy elnéztem a 2magos de tele mindennel cucc jobban eszi az aksit.
-
thumb
aktív tag
Szerintetek melyik a jobb egy olyan típus amiben ugyan nincs 3g meg gps de 4 magos vagy egy másik típus amiben van gps is meg 3g is viszont 2 magos?
-
thumb
aktív tag
Sziasztok!
Erről az oldalról van valakinek jó/rosz véleménye? Merjek rendelni innen?
ezer köszönet -
thumb
aktív tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni. Ezt a tabletet szeretném megvenni de pandáról hallottam jókat is rosszakat az lenne a kérdésem, hogy milyen boltok vannak még amiket ti is ajánlanátok és persze olcsók mondjuk olcsóbbak mint a panda. Tabletet most veszek először + külföldről is most vásárolnék először.
a válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BMW topik
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű Apple Pencil 2 (második generáció)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest