- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HP notebook topic
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Gaming notebook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Ismerösömnek szükége lenne Android-os tabletre, az alábbi kitéreéekkel:
- 10 colos
- átlag felahsználásra (netezés, filemzés,...)
- ittohni garanciával
- max keret 60-70kAmit sikerült néznem: ASUS ZenPad 10 Z300C ~60-65k
Ezen kívül van más 10"-os tablet,melyet bátran ajánlotok, és itthon beszerezhető?
Segítséget előre is köszönöm.
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Kollégámnak van egy AKAI 9800 9" tabletje, de valamiért egyik napról a másikra azt tapasztalta, hogy nem bootol be, elmondása szerint használtan vette, egy ideig működött rendesen, nem érti, hogy mi lehet a gond.
Ma elhozta, hátha tudunk vele valamit kezdeni több szem többet lát alapon, de nem jutunk semmire.
A hibajelenség a következő: bootolásnál az Android feliratnál elakad, és úgy marad.
Recovery módot sem tudunk előhívni, mert egy Android hibalogó jelenik meg, a power gomb megnyomására újraindul, és ugyanaz a helyzet.
Kérdésem az lenne, hogy mi lehet a gond? Tégla lett, vagy lehet valamit kezdeni vele? Van valakinek valami ötlete?
Köszönöm előre is. -
pjen
félisten
válasz
nagysandor79 #70095 üzenetére
Ahogy én tudom nem a Samu vette ki hanem a droid.Például a sony is ilyen.Egy régebbi droid verziót kellene felrakni csak nem nagyon lehet.Ha root olod ugrik a gari.
-
smiti
veterán
válasz
nagysandor79 #70095 üzenetére
Erre annyi lenne csakl a tippem, hogy nem engedi az sd-re telepíteni a programokat. Csak adat tárolásra lehet használni. Szerintem.
-
nagysandor79
aktív tag
és erről vélemény? kicsit drága nekem de lehet kiszorítom az árát.
Samsung T580 Galaxy Tab A 10.1 Wi-Fi 16GB
ezt találtamem szabad megvenni! A Samsung "kivette" az Android 6. 0 egyik lényeges tulajdonságát, azt, hogy az SD kártyát belső tárhelyként lehet használni. A belső tárhely 16 GB amiből rengeteg (10GB körüli) helyet elvesz a rendszer még úgy is, hogy a leti ltható, gyárilag telepített alkalmazásokat törlöm. Azaz szükség lenne az SD kártyára. Tettem is bele, de akkor derült ki a Samsung fewnt leírt módosítása.
ez mit jelent? -
pjen
félisten
válasz
xoortes1978 #70093 üzenetére
Nem rossz,de ha sokat olvasol+ egy olvasó jobb lenne.Tablettel olvasva kinézed a szemed és az örökös töltögetés sem előnyös(keserű tapasztalat).
-
xoortes1978
tag
sziasztok,
Ezt a tabletet neztem ki magamnak. Wifi eleg nem kell a sim tamogatas. Fontos a nagy kijelzo es hogy androidos legyen. Jatek, film, es olvasas a fo szempont.
Mi a velemenyetek rola?
-
SAMG3
tag
SZiasztok!!
Összeraktam egy jó asztali gépet így a macbook pro fölöslegessé vált és szeretnék valami olcsó tabletet venni 12-14 inch között 50-150 ezer ft között ha 3/4G az előny. Tudnátok ajánlani valamit? ha 160-170 ezer még talán belefér. De minden jó ötletet szívesen fogadok. Főként Androidos érdekel windows max ha van hozzá billentyűzetes dokkoló de főleg android ipadek a méretet leszámítva felejtősek a gagyi ios miatt. Lehetőleg legyen fullhd vagy nagyobb felbontású. Köszönöm!!
Eddig a lenovo yoga 2 pro-t néztem azt tűnik a legkorrektebb ajánlatnak.
Vagy szerintetek 10 inch elég filmezgetni? Netezni tutira de sokat filmeznék is rajta valoszeg.
A macbook prom 13.3 és az pont jó. -
Mr.C
őstag
És Mi Pad 2-ről mi a vélemény? Megéri az árát? Vagy milyen a User Experience rajta?
-
blackmoto
senior tag
Sziasztok!
Ajánljatok nekem legyetek szívesek olyan androidos táblát -szerk. 10 colos képernyőátlóval - , amin lehet a magyarországi földfelszíni mindig tv adást nézni usb-s vevővel. Ha egyáltalán van ilyen. Írhattok olyan usb vevőt is ami ehhez kellene.
Köszönöm! -
saiid86
újonc
válasz
cidalain #70085 üzenetére
főleg filmezésre kell, ha visz 1 fullhd filmet, akkor már elégedett vagyok, ezért a régebbi szoftver sem gond.
és igen, az a projektor nagyon menő, nagy szerepet játszik abban, hogy ezt választottam.
remélem megérte ennyit várnom, most már szerintem megvárom azt az 1 hetet -
saiid86
újonc
sziasztok!
már jó ideje kinéztem a Lenovo Yoga Tablet 3 Pro-t (ZA0F0053BG).
tisztában vagyok vele, hogy csak 2 gb ram van benne, de ezt a gyengeségét leszámítva szerintem egy remek termékről van szó, javítsatok ki, ha tévednék.
kérdésem, hogy, ha már eddig vártam, hogy lejjebb menjen az ára (kb 2 hónap), akkor várjak-e még szerintetek a black fridayre, ami miatt halogatom a vételt, vagy vegyem meg a media marktban 135ért, mert most akciós.
szerintem nem egy tucat termék, amit leakcióznak, de azért bízom benne, hogy mégis, de eldönteni nem tudom.
valakinek valami tipp, hogy hogy döntsek? -
cidalain
veterán
válasz
phoenix1989 #70078 üzenetére
Nincsmit.
Milyen tabletet vegyek 50e forintert kerdesre a legjobb valasz az, hogy olyat aminek az ara kevesebb, mint 50e forint.
Talan szukithetned a kort azzal, ha minimalis elkepzelesed van az arra vonatkozoan, hogy mekkora kellene, esetleg itthon, vagy kulfodon akarod beszerezni. Szoval csupa opyan kerdes, ami az osszefoglaloban is szerepel, hogy hogyan kellene kerdezni, hogy egy valaszhoz ne kellje ujabb 5 soros komment hogy megkerdezzuk azt, hogy megis mire gondolsz.A legjobb mostanaban egyebkent 8-as meretben a Lenovo Tab3 A8
(#70080) kolyok32:
Egyertelmuen a Lenovo Tab3: ebben van egyedup 2 GB ram, es ez a legujabb termek.(#70081) nagysandor79
Csak 1 GB van benne szerintem. -
nagysandor79
aktív tag
vélemény erről?
Lenovo Tab 2 TB2-X30F tablet ez ugye 2bg ramos. mert az egyik oldalon azt jelzik, már egy másikon nem. -
kolyok32
csendes tag
válasz
NoMagix #70079 üzenetére
Sziasztok!
Korábban már kértem tanácsot (70029#), arra nem érkezett válasz, most konkrétabban kérdeznék, talán így hatékonyabb.
4 jelölt közül melyik a legjobb választás átlag felhasználásra? (Semmi komoly játék, csak net, email, fb, alap játék...)
Lenovo TAB3 8 TB3-850F ZA170171BG
Lenovo TAB2 A8 (ZA030029BG)
Alcatel Onetouch Pixi 3 10"
Lenovo A7-10F Adam -
phoenix1989
őstag
THX a sok választ.
-
cidalain
veterán
válasz
CactuS #70074 üzenetére
Szerintem jofele kapizsgalsz, az Adam kiszorasa miatt lehet.
De persze nem tudhatom pontosan en sem.(#70075) Ftomm
A fekete pentek nem er semmit mar. Mostansag mindenki valamilyen szinu penteket tart. Ha olyan kedve van, akkor marciusban
10-15% kedvezmeny mindig van, felaron meg ugysem lesz semmi...Ujonnan nincs most jo 8-as.
Hasznaltban Huawei T1 8, vagy valamelyik Lenovo, Acer. -
valterka7
csendes tag
Sziasztok! Samsung s2 tabhoz létezik valami író alkalmatosság? Ha jegyzerelek akkor ne ujjal csináljam hanem ezzel a valamivel ha van ilyen valami. :-)
-
NoMagix
addikt
Sziasztok,
10 éves fiamnak szeretnék egy tabletet venni, persze főleg játékra kellene, még nincsenek nagy igényei a játékokból, de az R3 jó lenne ha menne rajta, 30 ezerig mit ajánlotok?
Lehet használt is, méretben a 8 colosra gondoltam.Köszönöm!
-
Truman
senior tag
Sziasztok, van egy Yootab 7001 -es tabom, kellene hozzá gyári firmware. Állítólag Ramos w9 fw_je is kompatibilis vele. Már vagy 2 órája guglzok, de mindenhol csak döglött linkek és kamu oldalak. Tudtok segíteni?
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
Biluxzsolt #70068 üzenetére
Vagyis 40e alatt(MM-be most 37.800ft)
-
encory
tag
Van egy Samsung Tab S a csaladban es elkezdte azt csinalni hogy 50% toltes alatt folyton kikapcsol, A garancia 2 eves, azt mondjak hogy az aksival van gond amire csak 1 ev gari volt mint kiderult, es kb 1ev 1 honapos a keszulek..
valami otlet mit lehetne ezzel kezdeni?
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
10"-os gépet keresek. játék nem fontos. közösségi média, böngészés, levelezés, stb.
100.000 forint körül.
Ezt a gépet néztem ki: Huawei MediaPad M2 10.1
okosabban is el lehetne költeni ezt a pénzt, vagy megfelelő a Huawei.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Netbusss
csendes tag
Helló!
Két táblagép közül mely a stabilabb, jobb megbízhatóbb?
Ajándékba szeretném venni .
Alcor Zest Q813IX , Acer Iconia A1-810 16GB -
cidalain
veterán
válasz
Biluxzsolt #70062 üzenetére
Nincs szamottevo kulonbseg, a dragabbik 4G kepes, az olcsobbik csak wifis.
Emiatt a processzoruk tipusa mas (de hasonlo teljesitmenyu), minden mas gyakorlatilag ugyanaz. A neten keringo leirasok teljesen rosszak, 3 helyen 5 fele informacio van.
Ha nem kell a 4G kepesseg, akkor egyertelmuen az olcsobbikat kell venni.
Elvileg lehet hogy van 1 GB ramos verzios is, azt viszont kerulni kell (de lehet hogy ez is csak egy eliras a tobbi kozul) -
IrsaiOlivér
tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget.
Adott egy Acer A1-810 tablet.
"Hard reset" után nem indult újra a rendszer, folyamatosan visszatért a recovery menübe.
A gyártó honlapjáról a gyári szám alapján letöltött rendszert próbálnám telepíteni sd kártyáról, de a következő hibaüzenetet dobja ki:
assert failed: getprop(ro.product.name”) ==”a1-810_ww_gen1”
Installation aborted
Hálás lennék ha tudna valaki segíteni, hogy mit rontok el.
köszi! -
cidalain
veterán
válasz
ZTE_luky #70056 üzenetére
sajnos az, hogy a csatlakozó OTG-s e az kívülről nem látszik. ha a tablet felőli csatlakozóban két bizonyos láb össze van kötve, akkor OTG-s, ha nem akkor nem az. ezt szemmel nem lehet érzékelni, hisz az összekötés a csatlakozóban van. maximum céleszközzel lehet megnézni (pl digitális multiméter)
laikusként csak az működik, hogy kipróbálod. ha működik, akkor jó. ha nem akkor nem OTG-s (persze az adott egeret ki kell próbálni, nehogy azért ne működjön, mert eleve az egér hibás)
természetesen a BT egér használatának sincs akadálya. a BT szabványokra azért figyelni kell. a tabletnek kell támogatnia minimum azt a verziót amilyen az egér (jobb lehet a tablet).
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok! Annyi kérdésem lenne hogy egy Type C csatis MI Pad 2-höz C-USB kábellel csatlakoztatott kis egér egység műkdni fog-e, és használható lesz e az egér, valamint h ez milyen oprendszereken lenne lehetséges, akár androidon is vagy csak windowson?
-
cidalain
veterán
válasz
zolikaDB #70049 üzenetére
Illetve persze van modemes is, csak dragaban, ahoz mar 100-110 fole kell menni.
(#70050) sjudit
Ne naival probald ki, hanem gps tsszterrel.
Playaruhazbol pl a GPS Test programal. A tesztelest mindenkeppen szabad eg alatt probald ki, lehetoleg minel kevesebb zavaro tereptarggyal korulotted. -
sjudit
újonc
Sziasztok! Van a családban egy "neve nincs" androidos tablet. Nem vagyunk nagy guruk, de úgy sejtem, hogy nem igazán úgy működik a GPS, ahogy kellene. (Leginkább sehogy nem működik...) Arra lennék kíváncsi, mi módon lehet tesztelni a tableten, hogy működik-e a GPS normálisan?
(Próbáltam háromféle navigációs app-ot is rátenni a tabletre, de egyszerűen nem találja a GPS jelet, mindegyik azt jelzi állandóan. Próbáltam azt is, hogy párhuzamosan ugyanazt csináltam a telómon és a tableten, a teló hipp-hopp adott GPS jelet, de a tabletnél semmi.)
Garanciás még a tablet, csak mielőtt visszaviszem letesztelném a GPS működését, hogy ne csináljak "hülyét" magamból...
Mit tudok tenni? Várom az ötleteket!
(Bocs, ha nagyon triviális a kérdés, de már annyit szenvedtem vele, és már nem volt más ötletem, na meg most már a végére szeretnék járni és ha rossz a "kütyű", akkor kicseréltetni.) -
cidalain
veterán
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Lányomnak vennék valami tabletet, játékra, tanulásra. Néztem az összefoglalót, a kettő közül melyik lenne jobb (és miért) erre a célra?
ConCorde tab PRIME
vagy
ME70C Refurb Asus?
Jelenleg mindkettő egy árban van. -
phoenix1989
őstag
Üdv!
milyen tabletet érdemmmes venni manapság?
Net. Játék, esetleg film nézés.
50.000 Ft maximumig. -
[w]
őstag
válasz
tboy93 #70041 üzenetére
köszönöm! azért a C-ket nézegettem, mert árban vállalhatóak, az M-esek bőven tűréshatáron felül...
előbbiekben ráadásul legalább GPS is van ennyi pénzért, de ha használhatatlan akkor még várok inkábbszerk: mondjuk örülnék, ha esetleg felhasználói tapasztalatokat is írna valaki
-
[w]
őstag
az edigital-nál kapható refurbish-ed Asus Zenpad Z300C-s tabokat érdemes megvenni?
mennyire vannak ezek jól összerakva? miért refurbish-ed?
-
ityam
őstag
válasz
tboy93 #70038 üzenetére
Nem feltétlen a sokkal gyorsabb SOC a fontos mert mennek ezen a régi mali mp450 el is a játékok.de ez azért őskövület soc. Kicsit újabb elég, nem a legújabbra van szükség.
Szerintem a Z8300 as inteles SOC elég lenne, mert picit gyorsabb és vannak 200 USD alatt amik nem sim kártyások csak simest nem találok sehol. Picit mehet feljebb az ár de sokkal többet nem akarok. -
ityam
őstag
Sziasztok!
Mivel meghiúsult a kinézett tabletvásárlásom(Teclast X98 plus 3g) így gondoltam rákérdezek hogy mit tudtok ajánlani mostanság 200USD alatt(vagy icipicit fölötte)?
Jelenleg egy Cube talk9xem van és szeretném egy kicsit gyorsabbra cserélni. Elsősorban Több memóriára lenne szükségem mert túl sűrűn záródnak be a játékok a háttérben és ez nagyon zavar. Szóval 3 vagy inkább 4GB os tab érdekelne. Sim kártyát lehessen bele rakni mobilnethez(hanghívás nem fontos).
Amikkel játszok játékok jellemzően mennek a mostani tabommal is bár egy kettő icipicit lassú(az éppen inaktív játékok bezárogatása a memóriahiány miatt jobban zavar), szóval azért erősebb SOC kellene.
Sajnos sehol sem találok raktáron Teclast X98 plus 3g-t, ami szerintem megfelelne nekem így ha tudtok valamit ajánlani azt megköszönöm(vagy ha valaki talál raktáron(megbízható webshopban) és megossza hogy hol lehet kapni amit kerestem azt is megköszönöm).
Méretileg 10 colos környéki érdekel -
Joe.36
addikt
Sziasztok 40000. ig - van valami ajánlott típus amiben jó a GPS-vevő? Asus memopad 7 nem a legjobb sajnos.
-
-
-
bostone
addikt
Sziasztok!
10-es tabletet keresek. Elsőre a z300m bukkant fel a látómezőben. Hosszútávra kellene, főleg facebook menne rajta. Érdemes ezzel a gondolattal eljátszani vagy keressek többért jobbat? Huawei?
-
cidalain
veterán
válasz
RAiN91 #70030 üzenetére
én tudom hogy a vám nem ugyanaz mint az áfa.
de az áfát ki állapítja meg rá?
nincs áfahatóság, meg a nav sem foglalkozik import árukkal. a vámhatóság foglalkozik vele.
ők mondják meg hogy az adott cuccra kell e áfát, vámot fizetni. nyilván az ilyen jellegű termékekre csak áfát kell fizetni. vámot nem kell fizetni. de nem dolgoznak ingyen, és ez neked 2500 Ft-ba kerül. ezt ki kell fizetni az áfán felül. ez egyfajta kezelési, eljárási költség (ezt neveztem én vámeljárási költségnek).itt a vonatkozó PH topik, lehet olvasgatni
-
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Kis srácnak kellene tablet ismerősi körben, elsősorbaan játékra, de ha apa odaül netezni, akkor se egy gagyi 8000 foritnos tablet pixeleit kelljen bámulni.
Tudnátok segíteni, mely modellekkel érdemes foglalkozni?
Feltételek:
- kijelző: 10"
- új készülék
- itthon szeretnénk vásárolni
- cél: jáék, internet
- összeg: 80e HUF
- full HD kijelző minimum
- nem életbevágó, de előnyös lenne, ha lenen benen 3G, és lehetne vele netezni kiránduláson (ha nem, az sem baj, van telefon)
Köszönöm -
kolyok32
csendes tag
Sziasztok!
Páromnak szeretnék tabletet venni, max. 40 ezer forintig. Alapvetően otthon használná, így 10 col körüli is szóba jöhetne. Sajnos kevés időm van, így csak pár oldalt tudtam végigolvasni, és nem vagyok jártas a témában, amiatt kérnék segítséget a választásban. A felhasználást tekintve alapvetően net, FB, olvasgatás, egyszerűbb játétok, emailezés.... ilyesmik lennének. Ahogy látom, a Lenovo Adam ami többször előjön jó vételként, illetve az Alcatel Pixi 10 " Ezek közül melyik lehetne a jobb? Mi az, ami ezeknél jobb vétel ebben az árkategóriában? Ja, mindenképpen itthoni forrásból venném, ebay, ilyenek nem játszanak.Előre is köszönet minden jó tanácsért! -
cidalain
veterán
válasz
RAiN91 #70027 üzenetére
Ha afa van, akkor van vamkezelesi koltseg is.
A tablet bejon a magyar posta vamosaihoz, megallapitjak hogy afat jell fizetned, ez ugye 27% (vetalar+postakoltseg egyutt), mindezt persze nem szivjosagbol, hanem plusz meg 2500 forintert.
Ha esetleg express futarral kuldeted, akkor a futarceg fogja vameljaras ala vonni, az o dijuk magasabb.Win tabletek hasonlo arkategoriaban nincsenek. 90 dollar korul indulnak win only vagy dual os 8"-os tabok, viszont azokba mar 2 gb ram, es 32 giga hattertar van.
(Egyebkent ezek sem szarok, de teny hogy a kategoria legalja. Netezni facezni elegendo, ha erre van zseton, es tenyleg ennyi csak a cel)
-
uvegtigris22
csendes tag
Huawei Mediapad M3 4g 120000Ftert megeri???...tapasztalata van valakinek rola???
http://tablet-pc.arukereso.hu/huawei/mediapad-m3-4g-32gb-p347989292/# -
Mr.C
őstag
Üdv!
Egy nő illetőnek lesz majd tablet vásárlás. Igazából vagy a 11.11-es, vagy a Black Friday akciókat szeretném meglovagolni de itt vannak a paraméterek:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
10.1, annál nagyobb nem kell
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Csak új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről (pl. eMAG, Expansys, Amazon, kínai webshopok stb.) való beszerzés is opció?
Külföldről, ha ott kedvezőbb.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Multimédia. Youtube, sorozatok, böngészés, e-mail stb. Lesz majd hozzá rendelve billentyűzet is, szóval ilyen hordozható, szakdolgozat író (esetleg), full női cuccok, ezért a tárhely bővítés lehetőség fontos.
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
80k. És itt van a baj, mert ki tudja, milyen akciók lesznek....Kicsit prózaibban:
A laptopja kicsit halódik. Nem sok mindent szokott rajta művelni, ezért akár a windows-os tabletek is szóba jöttek (Teclast, Chewie, stb). Kérte, hogy a laptopot váltsa ki, de felkészítettem rá, hogy ez esélytelen, főleg ilyen árkategóriában. SIM nem kell. Nagyon gondolkozom a Xiaomi Mi Pad 2-n, de úgy hallottam, szoftver téren nem igazán szerepel jól. Windows-ról meg annyit, hogy ennyiért korántsem olyan jó élmény használni, főleg, hogy nem kiforrott még az UI sem tablethasználatra.
Mit ajánlanátok külföldről, amit érdemes szemmel tartani?
Köszi előre is! -
cidalain
veterán
Azert tegyuk gyorsan hozza hogy a Sim kartyas kerul 60-ba. A wifi only kerul 42-be. Ami azert nincs opyan messzire a 37-tol, cserebe 2 nap alatt megjon, es itthon intezheto a garancia.
(#70004) csabyka666:
Ez nem igy van. Nem lesz hasznalhatatlan 2 honap utan. Nem 3 perc lesz egy oldal betoltodese. -
smiti
veterán
válasz
fireman123 #70020 üzenetére
Ezek az árak mind szépek és jók. Esetleges gariztatás? Hogyan megy és mennyibe fájna pluszban?
-
válasz
nagysandor79 #70017 üzenetére
Pl. Az 5 hozzaszolassal feljebb levo Asus Z380M-et
de hany colos kijelzo kell? Gps? 3g?
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok, nem tudom jó helyen járok-e . milyen tablet-et tudok venni kb. 50.000 ft- ig ami 2gb ramja van.
-
Naromer
újonc
Sziasztok! Abban kérném a segitsegeteket, hogy lenne egy SM-T560 Samsung Galaxy tab és sehogyan nem tudok külső Hdd-t csatlakoztatni. Van hozzávaló OTG kabelem és ma jött még a külső tápos usb hub. Csatlakoztattam mindent ès csodák csodája nem jó. Help pls! Köszönöm
-
uvegtigris22
csendes tag
Sziasztok!Tablet vasarlas elott vagyok.Egykis segitseget szeretnek kerni,mert nem vagyok nagyon otthon a temaban! Ami fontos,h mindenkepp sim kartyas, kozep vagy felsokategorias keszuleket szeretnek!Ar igazabol nem lenyeges!(100-150)De nem feltetlenul a legszuperebb keszuleket szeretnem,hanem ami ar -ertekben a legjobb!Most egy nexus 7em van,annal jobb keszuleket szeretnek!Esetleg valami otlet,h bekapcsolom a nexus7et es bejon a google felirat es ott megakad,nem megy tovabb!Koszi a segitseget!
-
csurgoi
aktív tag
Jesszusom!
Hogy a fasz...ba tudnak elkérni egy ilyen speckóju tabért 50-60e Ft-ot
Ami ebben az országban megy az néprablás!!!
És csak ismételni tudom magamat, hogy összehasonlítva, megtapogatva, kipróbálva ezeket a márkás "csodákat" semmivel nem tudnak többet mint az én 37e Ft-ba kerülő TECLAST X16 Plusom.
Sőt, itthon ha már van benne 2 giga RAM, akkor a vevő csapja a seggét a földhöz örömében. -
smiti
veterán
válasz
tboy93 #70012 üzenetére
Akkor nézelődöm még, hátha találok más gyártótól itthon, megnézhetőt. Nézem ezt a Lenovót is, de nem egyszerű.
Lenovo TAB3 8 TB3-850F ZA170171BG vagy Lenovo TAB3 TB3-850M ZA180020BG
Bár adatlap alapján a drágábbik a jobb, de megér-e ekkora felárat?
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Vészesen közeleg a péntek, mikor megyek fel Budapestre és ott szeretnék egy jó kis tabot venni, hátha lenne jobban választék és esetleg olcsóbban is megúszhatnám. Még mindig nem tudom igazán mi lenne a legjobb, de ahogy elnézem 2 márkából lehetne választani. Lenovo vagy Asus. 8"-os méretben teljesen mindennapos felhasználásra ( filmnézés, Prohardver , Facebook ) keresem, de szerintem a gyerekeim is kézbe marnák némi játékra mikor itthon vagyok.
-
Srácok, van annak valami oka, hogy a Lenovo Andy Lite ára ennyire megugrott? Én nem olyan régen vettem magamnak, most akartam egyet nővéremnek, de a 22k helyett most olyan 26k-28k-ért megy, cserébe az Adam lett 22k. Ez valami ideiglenes készlethiány, vagy így próbálják elpasszolni a régebbi Adamokat?
-
válasz
cidalain #70001 üzenetére
Csak segíteni akartam. Vegye meg 20-ért, de ne az első nap után mondjon véleményt, hanem 1-2 hónap használat után. Anyu benyit egy FB oldalt, görget rajta kettőt, és elmehet ebédet csinálni, amíg utoléri magát a rendszer. Hiába az újabb droidok, gyenge hardveren nem smooth rendszer.
Persze ha hetente factory resetet csinál rajta, akkor elviselhetőbb, de az nem használat úgy... -
El Joe
tag
Sziasztok,
Kérnék egy kis segítséget a választásban.
Alapvetően munkára (dokumentum kezelés, esetleg minimális szerkesztés), netezésre és egy minimális videó ill. fotó nézegetésre keresnék egy 8'-os tabletet ~100e magasságában.
Amiket én nézegettem:
- Huawei Mediapad 8.0 M2 vagy M3,
- Sony Xperia Z3 Compact;,
- Samsung Galaxy Tab S2 8.0 (nem vagyok egy Samu fan)
Melyiket ajánlanátok, esetleg van más/jobb opció is? -
cidalain
veterán
válasz
csabyka666 #69998 üzenetére
Halkan megsugom 40-ert sincs 4 giga ramos droid.
Na jo, 2 gigas belefer, de az dupla penz.
De hulyeseg hogy szenvedni fog a 4 mag 1 giga rammal. Nem fog. Az idosebbek jellemzoen 1 dolgot csinalnak egyszerre, es azt tokeletesen tudni is fogja. Miert riogatjuk az embereket azzal hogy ez harmatgyenge? Igen, vannak jobbak. Es?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HP notebook topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fujifilm X
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest