- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
Létezik olyan oldal, ahol bekattintgatom, milyen tabletet szeretnék, és kidobja, ha van ilyen?
Felbontás, processzor, kamera van-e, stb...
-
smkb
őstag
válasz
Crytek #24797 üzenetére
Nem a HW-n múlik, pont ezt mondom. Nekem ezek a Gameloftos játékok mind mennek a Galaxy S 5.0- WiFi-n amit egy sima egy 1ghzes egymagos Cortex A8+ SGX540 gpu páros hajt ráadásul mindezt még 2.3 alatt (ugyanez a soc ül a galaxy s, nexus s-ben is). Amin ezek múlnak az a szoftveres támogatottság. Nem véletlen. hogy sok kínai tableten ha el is indulnak komolyabb játékok (de más alkalmazásoknál is gyakran megesik), tele vannak buggal, objektumok, árnyékok helyett megjelenő négyzetekkel stb... szimplán gyengék többek közt a grafikus driverek is. Épp múltkor néztem valami Sanei N10 4 magos freescale procis tab összehasonlítását egy Smartq T30-al (ebben ugye egy TI OMAP 4470 ül)... na utóbbin minden játék szépen ment, előzőn meg vagy már crash azonnal, vagy bugosan... ennyi a különbség, hogy egyik soc-hoz van megfelelő szoftveres támogatás (feltűnő volt az is, hogy a T30-on szinte minden smoothabban futott, eleve gyorsabban indult el, vagy reagált, pedig ugye... az csak 2 magos...), kínai belpiacosokhoz meg nagyon nagyvonalú, hanyag módon.
A baj az, hogy sokan ezt itt a fórumban sem merik bevallani, mert azzal csökkenne erősen az önigazolás, hogy milyen jó bizniszt csináltak az olcsó belpiacossal... több minitabot rendeletem már korábban is kínából még a Galaxym előtt, de állandóan ez a szoftveres szopó volt... aztán a Galaxyval hiretelen megváltozott a világ.
-
z0d1AK
nagyúr
Én 2,5 fél éve a legelső szériás Eken 7"-os 100 dolláros tabletből vettem egyet. Olyan szar volt, hogy el is vette a kedvem az egésztől, két héten belül adtam is tovább. Aztán jött a Dell Streak, ami 185 ezer forint volt akkor, igazi csúcsmodell. Az szerettette meg velem a tableteket, kb azóta tudom, hogy megéri inkább kiadni többet érte.
Persze ezt sajnos nem mindenki engedheti meg magának.
-
smkb
őstag
válasz
Crytek #24789 üzenetére
Attól még nem biztos, hogy menni fog, csak mert itt ott videokon megy (fene tudja azokon a yt videokon milyen hekkelt példányokat mutogatnak) ... nekem a nálam járt Onda V712-őn 3 gameloftosból 3 hasalt el, hiába tudtam letölteni a playről (mindhárom rendes vásárolt példány volt, NOVA3, MC3, Dark Knight), mindhárom szépen nyomott egy crasht vagy a játék indításkor vagy már a főképernyőn... mondtam is kollegának ezek erre képesek, ilyenek a szoftveres támogatásuk a kínai taboknak. Amennyiben kompromiszumokban keveset akar vállalni, akkor Nexus 7, Galaxy Tab 2 7.0 (perpill 60.000 ft már csak, és van +bluetooth, +gps... jön rá jelly bean is) Transformer TF300T... stb. Ez van, vagy kevés pénzért nonstop bosszankodás és végtelen türelem a sok kompromisszum miatt, vagy fizet többet, és akkor legalább lesz élményfaktor is ....
-
tevike
senior tag
tripla hozzászólás -.-"
-
tevike
senior tag
dupla hozzászólás -.-"
-
tevike
senior tag
Valami hozzáértő válaszolna a fentebb leírt igényeimre Tabletekkel kapcsolatban?
-
tvamos
nagyúr
válasz
derrik #24772 üzenetére
En is hasznalom a TeamViewer-t, de az mindent attol az interneten, es ha a net lassuk, akkor az egesz nagyon rosszul hasznalhato.
Szerintem itt erdeklodj utana, lattam, hogy hasznalnak erre mas programot. (En is keresek egyebkent ilyesmit, alkalomadtan. De majd csak jovo honap kozepetol lesz idom foglalkozni vele.)(#24771) csibe1
"Itt 50$-al olcsóbb a SmartQ U7-es."
Koszi! De asszem inkabb kihagyom az ilyen "kulonleges" darabokat mar! Nem kell nekem az ideg miatta! (Sot, lehet, hogy a kinai beszerzest is inkabb hanyagolom mar. -
vertigojames
tag
Egy másik fórumon leírtam az első tapasztalataimat a Sanei N10 DualCore 3G&GPS -ről.
Nem akarom azzal a nagy bejegyzéssel leterhelni ezt a fórumot is, ezért akit érdekel, klikkeljen a linkre. -
Tv
senior tag
Sziasztok
Nem tudjátok véletlenül, hogy az Auchan-ban melyik Navon tabletet árulják? Sajnos szokás szerint képtelenek normálisan leírni a típust. "Navon Platinum 7 II" -t írnak a hirdetésben (a weboldalon lévő akciós katalógusban). Viszont én olyanokat találok csak tesztekben, hogy Navon Platinum 7, illetve Navon Platinum II . Vajon melyiket árulják?
-
vertigojames
tag
válasz
csibe1 #24771 üzenetére
Köszi. Nem is aggódom, én is tudom használni enélkül.
Amúgy leszedtem a taskkillert, de nem változott semmi. Lehet mást rontottam el (kicsit Totalcommanderrel is tisztogattam...Érdekes ez a SmartQ U7 a beépített projektorával. Csak azt nehéz elhinnem, hogy a súlyra ennyire nincs hatással... na meg kicsit azért vaskos lett...
-
vertigojames
tag
válasz
derrik #24772 üzenetére
Én is a TeamViewer-t javaslom. Én ezt próbáltam, és tökéletesen működik.
-
dugesz77
őstag
Onda úgy néz ki,hogy kiadja végre a JB-t. 4.1.1 már letőlthető Ultimate gépekre. Talán dc gépekre is meglesz:
Azért érdekes mérete van: 541 MB. Érdemes mostanában sasolni a linket: [link] -
derrik
őstag
Segítséget szeretnék kérni!
A Tabról szeretném a netbook /win7/ felületét használni! Már két alkalmazással próbálkoztam a Splashtop. Mely szétdobálja a képernyőt és folyton lecsatlakozik, valamint PocketCloud ahol a két eszköz látja egymást de nem csatlakozik.
Ha valaki használ ilyen jellegű alkalmazást....kérem ossza meg velem azt valamint a beállítását is. Vagy ha valahol tud konkrét leírást hozzá.
Köszönöm. -
Chaser
legenda
Megrendeltem az N70-et singapure posttal, okt 30 és 31 közt érkezik
elvileg...
-
-
tevike
senior tag
Jó, akkor úgy kérdezem, hogy melyik tablet a leghasználhatóbb 30-35.000 között ! Köszönöm
-
tvamos
nagyúr
válasz
z0d1AK #24764 üzenetére
Nagyon vagyom egy ilyenre, csak nehez az a frame, nem kellene nekem olyan nagy. En szemely szerint elgondolkodnek rajta, hogy fizetek az Asus-nak, ha 7"-ban adna ilyet. (Mondjuk az a telefon nekem nem jon be annyira. Jobban tetszik a kisebb, meg konnyebb... de nem lehet mindenkinek a kedveben jarni.) Ha lejar a huseg a mobilomra, lehet, hogy megcelzom ezt.
Azert tetszene a koncepcio, mert ha olvasok valamit weben a bongeszoben, pdf, konyv, akarmi, akkor mindent ott tudok folytatni, ahol abbahagytam, es nem merul a telefonom 100x gyorsbban a mobil hot-spot miatt. (Sot, meg toltodne is. Arrol nem is beszelve, hogy ha nem csinal semmit, a gyereket se erdekli annyira, hogy elszedje. Amugy meg, a mobilom is elszedi, ha rajta van, es akkor ugyis tokmindegy... de van tabletje.)
Flame off...Van arra megoldas, hogy a mobilom SD tartalamt megosszam a tab-bal? Ha mar valahol tarolva van ugyis az informacio? Uncsi ki-be dugdoraszni a kartyat. (Az Atrixot raadasul szet kell szedegetni, hogy kivegyem a kartyat.)
-
vertigojames
tag
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tvamos #24762 üzenetére
Szerintem az ASUS kellő mértékben levédette a jogokat, a készülék koncepciójához, így csak a kínaiak próbálkoznak.
Másrészt gondolom azért sincs nagyon sok vállalkozószellem, mert egyrészt nem éppen egyszerű ezt megcsinálni jól, másrészt szűk a felvevő réteg, hiszen a telefon jó, de a tablet nem használható, csak telefonnal.
Egyébként a Padfone 2-t azonnal elfogadnám, bár a tablet része nekem sem kéne. -
laszlohu
addikt
válasz
vertigojames #24756 üzenetére
A taskkillerre nincs szükség Android 4.0 , 4.1.1 - nél,
próbáldd meg eltávolítani, és a probléma lehet, hogy megszűnik. -
tvamos
nagyúr
Enyemnek jo a wifije, csak ha pl. felmaszok a NAS-ra, iszonyuan belassul. 2-3 perc, mire kilistazza a file-okat. Ez a telefonomon 5 masodperc. Filmet le sem jatszik rola. A telefon meg igen. Es pluszba nincs play...
Mas:
Ez a PadFone, meg TransPhone mino jo koncepcio! Kar, hogy a 4/7" + ICS/JB + rendes hardware ktegoriaban elenyeszo a versenyzok szama! -
tvamos
nagyúr
Most, hogy tablettalan lettem, majdnem elcsabultam, hogy veszek egy ilyet:
SmartQ U7
De a Ainol NOVO 7 Fire is milyen jo aron van itt!
Nem is, csak elfelejtettem atvaltani GBP-rol USD-re...De asszem nem kene!!!
Szerintem egyszeruen csak bemegyek a boltba, es megveszem a Nexus 7-et.
Egyedul a kartyafoglalat hianyzik rola, de... annyi baj legyen. -
csibe1
addikt
válasz
vertigojames #24756 üzenetére
Ismerős a dolog.Szerintem valami szoftveres gebasz lesz.
Egy ismerősöm vett egy 7"-os tabletet, WM8850-es a típusa ha jól emlékszem.Neki is ezt csinálja.
Amúgy semmi gond vele,mert lehet állítani fényerőt pl.CoolReaderben is,de a Beállítások az mindig bezár nála is,ahogy írtad. -
vertigojames
tag
Sziasztok,
Nyüstölöm a Sanei N10 dualcore 3G-t, ami eddig nagyon tetszik.
Ígérem írok majd róla bővebben.
Viszont most belefutottam egy olyan dologba, amivel még nem találkoztam. Beállítások panelben a Megjelenítésre klikkelve kiírja, hogy A beállítások alkalmazás bezárt, és be is zár. Mi lehet a hiba? Én lőttem el valamit ( pl a frissen telepített taskkiller programmal?)
Köszi a segítséget előre is. -
tevike
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy tabletet, 30-35.000 ft között.
A kérdésem a következő : Melyiket vegyem (Használtan!)
Az igényeim nem nagyok, jól összerakott, nem recsegő-ropogó műanyag noname dolgot keresek. Legyen megbízható, bírjon az aksija relatív sokat, és ne legyen lassú. 1GHZ proci minimum, félgb ram, multitouch, kapacitív kijelző, 3.5jack,normális kamera AF-el és lehetőség szerint vakuval.
Néztem: Samsung Galaxy S wifi. < egyenlőre ez tetszik a legjobban >
Az sem baj, ha nagyobb a kijelző, és csak táskában cipelhető.
Ötleteket szeretnék kérni, és érveket, hogy miért azt, és mi a jó, illetve rossz benne.
Köszönöm nektek.
-
tvamos
nagyúr
Mar a Exynos 5 Dual-nal tart a tudomany, de nincs a Samsungnak egy rendes 7"-osa...
-
Ryu77
aktív tag
Üdv Nektek!
Szeretnék venni egy tabletet.
Kipróbálnám a droid-ot. Az első találkozásunk az elég rosszul sikerült (2.1 Galaxy 3) de azóta sok idő eltelt biztos jobb lett a helyzet.
Tudnátok nekem ajánlani olyat amivel játszani is lehet meg egy olyat ami kb csak netezni jó (de nem egy reumás csiga) ?
50k környékén lenne a határ de 70-nél többet nem adnék ki rá. Végülis ez csak egy játékszer.
Nem vagyok tisztában a cpu-gpu felhozatallal sem. 1 mag elég vagy kell a 2 mag? Cortex A8 vagy A9 és mi ez az Allwinner A10? Jobb mint az előzőek? 512MB ram vagy 1GB inkább? Wayteq esetleg Concorde?
Vannak elvárásaim is:
-Ne dobálja a wifi-t el.
-Szép kijelzője legyen (IPS?).
-Támogatás legyen hozzá.
-Nem lehet Samsung.
Előre is köszönöm. -
Chaser
legenda
Ezeket láttam én is, ugyanakkor ott van, hogy 3 helyen van irodájuk, abból egy a briteknél.
Meg ugye ezt mondják:
"We are a British company with British staff based in Taipei," Tehát angol cég angolokkal Kínában.
Azért érdekel, mert ha EU-n belül postáznak akkor elvileg vám és tréfamentes onnan minden, nem kell imádkozni hogy átcsússzon
Szóval aki vásárolt onnan, írja már be honnan kapta a csomagot. Azért se mind1, mert ha vissza kell küldeni valamit UK azért valszeg olcsóbb mint Kína. -
Chaser
legenda
válasz
frisco #24742 üzenetére
Szívesen.
Tudja valaki, hogy az ipadalternative.com az EU-n belül van? Angol és görög nyelvet lehet csak választani, angolnál angol zászló van, nem USA. Eddig mintha $-ban láttam volna az árakat - lehet keverem mással -, most csak Ł és euro van.
-
tomi5244
őstag
Van köztetek MyAudio 916 DCC tulaj?
Hét közepe óta elérhető a 4.1. JB de egyik fórumon se írnak róla semmit, hogy szuperál....:/ Kíváncsi lennék.
-
LGabor001
tag
Sziasztok
A tabra fel lehet rakni windowst? -
diablo666
tag
na jo,gondoltam,hogy nem tarthatom meg a tabot is meg a penzt is...azt csak viccnek szantam...
nagyon trehany banda ez az ainolstore...itt csak ok csesznek ki masokkal...a refund utan is egybol cseleztek valamit...
-
tvamos
nagyúr
Jut eszembe... mi most a franko kutyu 6-8" kozott?
Az N7 tetszik, de... kene az a mini SD foglalat.
Nincs valami jo otletetek?
(Mondjuk van itthon par foglalat...)Hasznal valaki itt UG802-t? Lattatok ra valami jo ROM-ot?
Csak jo lenne hasznalni, de nincs rajta play. -
hevizms
addikt
válasz
tvamos #24729 üzenetére
Na ne szórakozz már velem.
Nem hiszem el hogy nincs valakinek az ismerősei vagy barátai közt olyan akinek van forrasztópákája és egy kis ügyessége.
Kb 5 perc azt kész az egész azt fele annyi pénzből és időből megvan,mint az amit belinkeltél.
Az eredeti töltőjével pont az a bibi hogy nem tudja jó-e.
Na mindegy,nem érdemes szót vesztegetni rá.
Mindenki arra dobja ki a pénzét feslegesen amire akarja. -
tvamos
nagyúr
válasz
fudi2002 #24679 üzenetére
"Van aki életben látott már "retina" kijelzőt és össze is tudta hasonlítani a normállal?"
Persze! iPad3... mocskos jo!!! Sokkal szebb, mint barmi, amit eddig lattam!
Fuggetlen attol, hogy most akkor ez is "csak" egy IPS, ez a legszebb IPS, amit valaha lattam.
Pl. az Aurora II-nel sokkal szebb, de szerintem a SAMOLED-nel is, meg mindennel.
(Egyedul talaln plazma TV-ken lattam szebbet, de ugye ott meg a felbontas...)(#24704) Crytek
Inkabb vedd meg a hozzavalot!
http://www.ebay.com/itm/EU-12V-2A-Cube-U30GT-Android-Tablet-PC-12V-Mains-AC-DC-Power-Adaptor-Charger-/140849069257?pt=UK_Sound_Vision_Other&hash=item20cb423cc9
http://www.cube-tablet.com/cube-u30gt-charger.html
Egy kis turelem kell csak, es megjon a tolto is hozza. (Bar ahogy latom, abbol van a legkevesebb!Nalam is!)
(#24707) hevizms
Ha lenne forrasztoja, meg szigeteloszalagja, a mostanit is osszeforraszthatna!(#24718) diablo666
Ez miert faj neked? (Nem hiszem, hogy visszakapod a penzed automatikusan. Gondolom elobb a masik felet is megkerdezik, mi az allaspontjuk!) Legfeljebb, ha megjon a tab is, meg a penz is, valamelyiket visszakuldod. -
hevizms
addikt
válasz
frisco #24723 üzenetére
Korrekt oldal kell vagy olcsó?
Általában az emberek a minél olcsóbb oldalakat keresik,ami egyrészt érthető,másrészt viszont gondolom én az olcsó oldalak nagyobb számú megrendeléssel rendelkeznek,ezért ott nem mindig tudják elegendő áruval ellátni a vevőket.
Ilyenkor késnek a postázások.Ezekről az oldalakról rendeltem eddig és 15 naptári napnál több még sosem telt el a MEGRENDELÉS és a kézhezvétel közt.Free posttal.chinapost és singaporepost.Az utóbbi gyorsabb.
iosen.com
minideal.net
Igaz pár dollárral drágábbak mint pld a pandawill,de legalább gyorsak és korrektek,jó a kommunikációjuk is.Szóval vannak rendes oldalak is.
-
diablo666
tag
You can escalate this dispute to a claim any time between 10/17/2012 09:42 PDT and 11/9/2012 12:41
ez van a paypal-on...bar nem tudom,hogy mi az a 10/17 mert a tegnap csinaltam...nem irtam semmit azutan es ok sem irtak a paypalra....csak azt az 1 mailt kuldtek,de az csak cselezes,mert szeintem nincs is raktaron...
mindenesetre ha nov. 9-ig megkapom a cuccot(ha valoban feladtak,akkor addig meg kell erkezzen a hkg-val...),akkor torlom a refundot...ha nem jon meg,akkor nov. 9 utan visszakapom a penzem,ha minden igy marad...?es ha selejtet kapok,akkor beirhatom a resolution centerbe es szinten visszakapom a penzt...?
-
Chaser
legenda
válasz
diablo666 #24718 üzenetére
Nem, nyilván azonosítóval küldték, tehát nem fogod pénzt is megkapni és tabot is megtartani. Nem hülyék ám ott se. Tracking nem sokat ér, én nem is szoktam figyelni. Héten is jött 3 csomagom, tracking szerint még el se indult a kínai postáról
Most hogy már azt írták elküldték, várnod kell. Pénzt éppen visszakérheted a nagy várakozásra hivatkozva, de akkor a tabot vissza kell küldened saját ktsg-en.
szerk: Annyit csinálnék a helyedben, hogy elkérném a feladószelvényt valamilyen ürügyre hivatkozva. Ha sumákolnak egyből kiderül. És akkor pénz vissza. Ezt PP-n is szó nélkül elfogadják ha az eladó nem tudja igazolni a feladást, csak bemondja.
frisco: China post-tal semmi baj nincs eddigi tapasztalataim szerint. Ipadalternativeról rendeltél? Arról még nem láttam itt rosszat. Vagy ott van buyincons webshopja, az is korrekt tag.
-
frisco
aktív tag
-
frisco
aktív tag
válasz
csibe1 #24717 üzenetére
Én is hasonlóan jártam a Gadget Greats nevű oldallal. (Ainol Novo 7 Crystal)
Megrendeltem, azonnali "shipped" státusz jóllehet a weboldalukon azt kommunikálták, hogy nincs is készleten jelenleg.
Aztán 2-3 hét várakozás, semmi nem történik... majd chat a weboldalukon melyre csak sablonválaszokat adnak (copy-paste válaszok? ), ezek után e-mail nekik amire ugyanaz a semmitmondó válasz, nemsoká küldik.
Ekkor meguntam, Paypal-en nyitottam egy "dispute"-ot, abban a pillanatban "completed"-re állították a státuszt, írták a leveleket egymás után,elnézést kértek.
De mivel bizodalmam zéró bennük - és ezt meg is írtam nekik - így azt kértem, hogy azonnal járuljanak hozzá a pénz visszautalásához mert nem voltak korrektek.
Mivel ezt szigorúan a PayPal felületén írtam így gondolom nekik is kínos lehetett így ennyiben maradtunk.
Velük többet nem, azért kiérződött az üzletből egy kínai piac bája, ezek után inkább az ebay-t preferálom, ott sosem volt még rossz tapasztalatom. -
spiritex
veterán
Attici és rokarudi, nálatok is még mindig semmi?
-
Davebowman
senior tag
N70-eseknek! Új FerirossROM!. Ugyan N70-S-hez, de a simára is jó
-
csibe1
addikt
-
Chaser
legenda
válasz
diablo666 #24714 üzenetére
I'm seeing now, that my package has been already shipping. Last time the shipping status was in " not shipping yet". So I don't want refund. My previous request is unnecessary, You be cancelled it please. I'm waiting the items from the seller. Thank you in anticipation.
Your sincerely XYszintén kb és szívesen
-
diablo666
tag
ezt nem hiszem el...az elobb megcsinaltam a refundot paypalon es a paypal uzenet utan jott az ainolstore uzenete is a mailemre ra 1 percre,hogy koszonik,hogy toluk rendeltem es tudom kovetni a statust az oldalukon...fe is mentem es most mar bezzeg egybol completed-et ir,holott meg 5 perce processing volt a statusnal...most mit kene csinaljak...?a paypal-on kell irjak valamit a resolution centerbe...?koszi...
-
Crytek
nagyúr
-
hevizms
addikt
válasz
Crytek #24710 üzenetére
Ezt így látatlanban nem lehet megmondani.
Honnan tudhatná itt bárki hogy az a töltő ami nálad van jó-e?
Méresd ki valahol.
Ha tudja azokat az értékeket amit tudnia kell,akkor természetesen jó a tablet dugójával összekötve.Na persze a dugót sem ártana megnézetni,hisz az is lehet zárlatos. -
randras
veterán
válasz
tjb007 #24709 üzenetére
Értem. Én is így gondoltam a felbontást. A 4.3"-as telefonomon 960x540-en van...
Erről esetleg valakinek van személyes tapasztalata?
Csak mert specifikáció és képek alapján jónak tűnik, de mint tudjuk a kici kínaiak mindig is jól tudtak "fényképezni".
-
Crytek
nagyúr
válasz
hevizms #24708 üzenetére
Ennyi erővel ami én tákoltam az is jó nem? Csak annyi hogy ott nem forrasztás van hanem a szálak vannak "összesodorva"
Mert az a vége ami a konnektorba megy az egy full jó töltö volt azt hiszem modemhez és csak a táblába menő vége a Cubeos töltöé tehát akkor ugyanott vagyok.Hogy használhatnám azt is nem?
Ha az két kettévágott csatlakozo drotjai összeértek tehát valszeg zárlatos lett vagy azt okozott akkor a konnektorba bedugott résznek lehetett baja vagy csak annak ami éppen (az én esetembe a táblagép) rá volt kötve?
Mert először ez játszodhatott le és ezután le lett szigetelve. -
tjb007
nagyúr
válasz
randras #24706 üzenetére
"Mennyire gáz 9"-en 800 x 480?"
Eléggé gáz, ez már tényleg a pixelszámolgatós kategória.
"Milyen teljesítményben az All Winner A13+Mali400 kombó a 4.0.4-nek?"
Mihez képest ?
Nagyban függ amúgy az adott készüléken található szoftvertől is mert lehet benne akármilyen hardver ha egyszer trehányul van megírva és kínszenvedés használni. -
hevizms
addikt
válasz
Crytek #24704 üzenetére
Lassan a nevemre veszlek:-)
Hát mindent én csináljak helyetted?:-)
Tessék.Innen rendeltem én is csatlakozót.Van náluk töltő is 12V 2A.
Együtt megrendeled mindkettőt,azt ráforrasztod a csatlakozót a töltőre azt csá.
http://elektroexpressz.hu/spd/unas_587153/ET2112_DC_tap_dugo_07x25x9mm -
hevizms
addikt
válasz
Crytek #24704 üzenetére
Ott irtam.Veszel hozzá csatlakozót ha nem jó az ami rajt van,azt rákötöd(forrasztod).Ha nem értesz hozzá,akkor keress egy műszerészt,tv szerelőt vagy akárkit akinek egy kis műszaki tapasztalata van.
Nem nagy dolog.
A polaritásra figyelni kell.Ennyi.Wayteq xtab 100 töltője szintén 12V-os.
Azt nem tudom mennyi amper,meg milyen a dugója,de 12V. -
randras
veterán
Helló,
mi a véleményetek erről a tabletről?
- Mennyire gáz 9"-en 800 x 480?
- Milyen teljesítményben az All Winner A13+Mali400 kombó a 4.0.4-nek? -
stefyY
őstag
-
Chaser
legenda
diablo666: I need the tablet. I havn't been waiting more time. I'll buy an other seller who have in stock. I'd like to get back my money as soon as possible. Thank you in anticipation.
Your sincerely XY
kb, lehet vannak benne nyelvi hibák - sőt biztos magamat ismerve-, de érteni fogják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest