Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
ugyeletes
üzenetére
Elnézést, nem írtam felhasználási területet. Neki egy laptop részbeni kiváltása kellene. Amire használná: netezés, youtube, facebook, email, filmezés, játékok, néha dokumentumokat szerkesztene/olvasna. Ezekre szerintem évek múlva is elég lesz egy normális tablet, nem kell hozzá Paksi Atomerőmű

Telefonban is ma már egyre inkább a min. 2, de inkább 4 mag a trend, én mégis tökéletesen elvagyok az egymagos készülékemmel

tvamos: hát ja, Note 10.1 tényleg jónak tűnik, de nem vagyok benne biztos, hogy öcsém számára jobban megérné, mint pl. egy billentyűzetes TF300 (kb egy ár a kettő). TF300 és TF201 között mik a lényeges különbségek? Annyit tudok, hogy utóbbi fém házas, viszont valamivel gyengébb a hardvert tekintve (de lehet ezt is rosszul tudom). Esetleg Galaxy Tab 2 10.1-ről milyen tapasztalatok vannak? Mégiscsak egy 25-30k-val olcsóbb a TF300-nál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Dr.NX