Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenager18
senior tag
Valaki nem tudja, hogy ebben a videóban --->LINK mi a neve az első bunyós játéknak ??
Köszi
-
Tenager18
senior tag
Üdv!
Valaki rendelt már az Onda-tablet.com oldalról ? Ha igen, mik a tapasztalatai ?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Tenager18
senior tag
Üdv!
Valaki használ vagy használt már Onda V989-es tabot ? Ha igen, érdekelne az illető véleménye. Valóban 55ezer pontot kap az Antutu-tól ?
-
Tenager18
senior tag
Sziasztok !
Szeretnék Kínából tabletet rendelni. Tavaly már vettem tőlük egy gépet, pozitív tapasztalataim vannak, vámot nem kellett fizetni, és a gép is tökéletes volt. Most ezt a gépet néztem ki : LINK . Kérdésem, hogy valaki próbálta már ezt a tipust, vagy tud róla valamit, mennyire megbízható ?
Köszönöm
-
Tenager18
senior tag
Srácok,mostanában többször ir ki egy hasonlo hibaüzit a tabletem:Az Exchange szolgáltatás sajnos leállt...ez mit jelent? Most játék közben vágott be egyet
[ Szerkesztve ]
-
Tenager18
senior tag
válasz tjb007 #27736 üzenetére
Az az egy problémám van még,hogy feltelepitettem az SD maid prot-t(felesleges baromságok fagyasztására),de telepités után nincs ikon sehol,ergó nem lehet elinditani...kel még valami program mellé??
Root Checker:this device does not have proper root access
[ Szerkesztve ]
-
Tenager18
senior tag
Most lehet hülyeséget kérdezek,de honnan tudom meg,hogy sikeresen rootoltam a tabim?
-
Tenager18
senior tag
Prestigio pro duo tulajoktól kérdezem...játékokban mit bír a kicsike?Gondolok itt Most Wantedre,Backstab,GTA3,stb stb....?
-
Tenager18
senior tag
Észrevettem egy érdekes jelenséget...ha a menüböl máshová lépek,a háttérben ott marad a menü amolyan szellemképeMásnak is jelentkezett már?Nem zavaró,mert hamar eltünik,csak érdekességképp irtam
-
Tenager18
senior tag
Az uj nfs mw nekem gond nélkül,akadásmentesen fuk az rk-val....batman is éppen csak néha néha lassul be egy kicsit,de böven a türéshatáromon belül van(hozzáteszem én nagyon kényes vagyok az ilyenre,szeretem ha egy játék gördülékenyen megy )
Szerk.:íme 24perctől megtekinthető mennyire eszi az rk-t a batman
[ Szerkesztve ]
-
Tenager18
senior tag
Erről vélemény??Árban ott van nagyon
-
Tenager18
senior tag
http://www.youtube.com/watch?v=8LpSd9KwGyQ&feature=youtube_gdata_player. Ezt valaki próbálta már?Ahhoz hogy ugy nézzen ki,3D-s tabi szükséges??Én letöltöttem de nekem nincs ilyen hatás....sima live háttér kép
[ Szerkesztve ]
-
Tenager18
senior tag
Valaki tud segíteni Window N70 rootolásában?Legfrisebb gyári rommal használnám...
-
Tenager18
senior tag
Nem tudjátok,még mindig felejtősek Androidon a Silverlight-es videjóók??
-
Tenager18
senior tag
Skacok,nagyon megváltozott ez az antutu...teljesen más verzió van most fent Play-en,és 13337pontot kaptamWTF
-
Tenager18
senior tag
Onlive-ről valakinek tapasztalat?Tulajdonképpen mi is ez??DIRT3 trial versionjával játszottam rajta.....
-
Tenager18
senior tag
Nekem is sikerült elérnem,hogy az N70-em kezelje a Gameloftos játékokat....build.prop...GT-I9100...láss csodát minden egyszerü és nagyszerü
-
Tenager18
senior tag
válasz vertigojames #26715 üzenetére
83dodó a lesz a Fire
-
Tenager18
senior tag
Valaki droid 4.1 alatt probálta már a Real Racing 2-t?Hibaüzenettel kidob inditás után azonnal....
-
Tenager18
senior tag
A The Dark Knight Rises alá milyen vas ajánlott?Tegra3?
-
Tenager18
senior tag
válasz beholder00 #26506 üzenetére
Hát én ezt a Yuandao-t néztem ki,nagyon bejött ...igazábol játékra szerettem volna elsősorban,mert én ilyen játékos tipus vagyok,körbeveszem magam játékgépekkel...csodálkoztam is hogy 30ért ilyen durva gépet lehet kapniMagával a géppel semmi probléma,nem fagy,net gyors,Full HD filmeket csont nélkül lenyomja,HD youtube videok,mindent visz...böngészés villámgyors...de játékoknál nálam nem teljesit valami jolVan eddig 3 játék,ami ugy ahogy szépen megy....de a többi
[ Szerkesztve ]
-
Tenager18
senior tag
válasz beholder00 #26504 üzenetére
Én igy vagyok...van egy K310im a tablet mellett
-
Tenager18
senior tag
Pffff...Shadowngun is fosul megy...sok helyen laggol,és a türéshatárt átlépi(vagyis nálam) Minden rommal megprobáltam,többféle verziót...gangstar rio,shadowngun kilőve...asphalt7 is néha szaggat...max payne ment rendesen,még a gta3 is...
-
Tenager18
senior tag
Shadowgunt tolta valaki window n70-en??
-
Tenager18
senior tag
Hát ez a Rio betett nekem nagyonUgy megtetszett ez a game,de igy nem élvezhető..laggol mint atomPedig azthittem egy ilyen hardver keresztbe lenyeli
-
Tenager18
senior tag
Ti használtok virusirtót a masinátokon?Ha igen,ki melyiket ajánlja?Én az avastra gondoltam,de olvastam,hogy eléggé szívja az akksit....
-
Tenager18
senior tag
Valaki probálta window n70-en a Gangstar Rio-t?Nekem ha kocsoval megyel eléggé szaggat
-
Tenager18
senior tag
Felesleges ezen vitázni..ha nem tetszik,ne vedd meg...ennyi
-
Tenager18
senior tag
Az mitöl van,hogy 5 másodpercenként felvillan a kijelzö,majd urja elalszik?(Window N70)
-
Tenager18
senior tag
Amúgy a Window N70-ben 1333Mhz-es a RAM?
-
Tenager18
senior tag
Ebben valaki tud segíteni??
-
Tenager18
senior tag
Valaki megnézné nekem,hogy a Window N70 AZ Stock Official AZ JB *10/27/2012(Jelly Bean) ROM (Split Files letöltés után mit kell kezdeni a két rar fájlal?Elöször winrar nem ismeri fel,ha modositom a kiterjesztést,akkor meg valami hibaüzenetet ir ki,és használhatatlan Total Commander sem kezeli.... Hálásan köszönöm,ha valaki szán rá időt
[ Szerkesztve ]
-
Tenager18
senior tag
Gangstar RIO szaggat Pedig youtubon másnak tökéletesen ment
-
Tenager18
senior tag
Na pár játék felrakva Need for speed:Most Wanted tökéletesen fut,nagyon szép grafikával!Asphalt 7 szintén,semmi probléma.GTA3 is szépen fut(bár vannak reccenések,ami számomra érdekes,mivel ezelött egy Lg Optimus 3D-vel nyomattam,ami ugy hardverileg joval gyengébb mint az N70,és azon akadásmentes volt)Eddig ennyi...PS3 kontrollert csak a GTA3 ismerte fel,sokkal kényelmesebb igy játszani vele
-
Tenager18
senior tag
Wááá...az örület határán vagyok Letöltöttem ezt a progit,ha net nélkül kapcsolom,akkor valami license problémát ir ki,kapcsoljam be a wifit....bekapcsolom,akkor meg nem válaszol.lefagyKegyetlen
-
Tenager18
senior tag
Valaki nem tud olyan alkalmazást,amivel usb-n keresztül tudom használni a ps3 kontrollert?Eddig csak olyat találtam,amihez bluetooth kell..
-
Tenager18
senior tag
Most a NOVA3-at akartam kiprobálni..app telepitése után:
your device is not compatible with this versionYoutubon sokan játszanak vele N70-en,szoval nem értem...
-
Tenager18
senior tag
válasz dragon1993 #26045 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest