-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thewi
tag
Onda V712 vettem kipróbálni és eszméletlenül jó masina. 1 hetet próbálgattam és nem tudok hibalistát felsorolni. Csak pozitív. Talán az aksi bírhatná egy kicsit tovább. Ha valakit érdekel, beszerzési áron megválnék tőle. Mint írtam csak a kíváncsiság hajtott, hogy kínai barátaink hol tartanak a minőségi gyártás terén, de kezdhetünk félni, hogy ezen a téren is lepipálnak minket.
-
Thewi
tag
Kérhetnék egy olyan szívességet, hogy valaki leírná nekem szájbarágósan, hogy hogyan kell egy ONDA V712
1.5.5-os firmware-t rátenni a gépre. Teljesen kezdő vagyok, tehát ha lehetne teljesen az elejétől.
Esetleg hírek vannak már, hogy mikor lesz elérhető az android 4.1.1 erre a masinára? -
Thewi
tag
Érdeklődtem egy kínai boltban a yuandao n70 készlete iránt és kínai ember ifive MINI-t ajánlotta helyette.
A leírás alapján tökéletes is lehetne, egyedül a HDMI kimenet hiányzik belőle.
Esetleg valaki hallott már erről a kütyüről valamit? Az ára kb. megegyezik az N70-el és minden másban u.a. -
Thewi
tag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy mi a különbség a yuandao n70 és n70s között?
A leírásban csak a kamerában 0,3 és a 8gb tároló kapacitásban találtam.
Elvileg már a legújabb 4.1 androiddal küldenék.
Ezt vagy esetleg az Ainol Crystal lenne jobb választás?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest