- Epson nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thewi
tag
Onda V712 vettem kipróbálni és eszméletlenül jó masina. 1 hetet próbálgattam és nem tudok hibalistát felsorolni. Csak pozitív. Talán az aksi bírhatná egy kicsit tovább. Ha valakit érdekel, beszerzési áron megválnék tőle. Mint írtam csak a kíváncsiság hajtott, hogy kínai barátaink hol tartanak a minőségi gyártás terén, de kezdhetünk félni, hogy ezen a téren is lepipálnak minket.
-
Thewi
tag
Kérhetnék egy olyan szívességet, hogy valaki leírná nekem szájbarágósan, hogy hogyan kell egy ONDA V712
1.5.5-os firmware-t rátenni a gépre. Teljesen kezdő vagyok, tehát ha lehetne teljesen az elejétől.
Esetleg hírek vannak már, hogy mikor lesz elérhető az android 4.1.1 erre a masinára? -
Thewi
tag
Érdeklődtem egy kínai boltban a yuandao n70 készlete iránt és kínai ember ifive MINI-t ajánlotta helyette.
A leírás alapján tökéletes is lehetne, egyedül a HDMI kimenet hiányzik belőle.
Esetleg valaki hallott már erről a kütyüről valamit? Az ára kb. megegyezik az N70-el és minden másban u.a. -
Thewi
tag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy mi a különbség a yuandao n70 és n70s között?
A leírásban csak a kamerában 0,3 és a 8gb tároló kapacitásban találtam.
Elvileg már a legújabb 4.1 androiddal küldenék.
Ezt vagy esetleg az Ainol Crystal lenne jobb választás?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest