- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
anonym1s
őstag
válasz
afgk2012 #26902 üzenetére
Mindenkeppen
Amugy en sem voltam hive a netes vasarlasnak regen, ma meg mar szinte csak neten vasarolok. Volt ami nem jott be, de azt visszakuldtem. Ilyenkor a posta ktsg bukta, de belfoldon meg elviselheto. Nemzetkozi szinten - Pl. Kinaba - mar cumi
Alig van olyan cuccom itthon amit szemelyesen vettem boltban.
Valtozik a vilag, haladj a korral -
z0d1AK
nagyúr
válasz
afgk2012 #26839 üzenetére
Ez gondolom tablet típusától is függ.
A Nexus 7-et pl. otthon is gond nélkül fel lehet nyitni, majd visszazárni anélkül, hogy bármi olyan beavatkozás történne, ami a készüléket elrontaná, vagy a garanciát megvonná.
Igazából ahogy kezdtem is, tablettől függ a szétszedhetőség és javíthatóság. Egyébként Magyarországon nem nagyon vannak maszek szervizek, akik tablet javítást vállalnak. -
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
-
válasz
afgk2012 #26209 üzenetére
http://www.ebay.com/itm/12000mAh-Battery-Portable-Power-Supply-Charger-Dual-USB-for-HTC-MP3-iPhone-GPS-/320980899230?pt=PDA_Accessories&hash=item4abbf3d59e
Nem érdemes 1A-nál kisebb táppal tölteni, mert így is nagyon lassan tölti fel. Pontosan ilyenem van. Szedtem már szét, sima Li aksik (4db) vannak benne mint jópár notiban. Tehát a 12Ah reálisnak tűnik.
Raspbery Pi webszerverként ment vele több mint egy napot. -
tragiQss
tag
válasz
afgk2012 #26100 üzenetére
Nem javasolnám a közvetlen vásárlást!
Ha így vásárolsz, akkor elesel a nyolc napos elállási jogodtól!
Ha neten megrendeled, akkor nyolc napon belül meggondolhatod magad és indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól (ami a kereskedőkkel szemben jókora kib*****, viszont a vásárlónak kifejezetten jó, mert ha kiderül, hogy a marketing jobb, mint maga a termék, akkor még menthető a pénzed) -
-
Tussky
tag
válasz
afgk2012 #23749 üzenetére
Ahogy nézem az Ampe A10 egy 180 dolláros tablet,ami azért már eléggé ingerküszöb felett van még a vámon is. Ha megnézed,akkor sokaknak simán átcsúsztak az olcsóbb tabletek.
Én úgy vagyok vele,hogy nem vagyok hajlandó 2-3 * annyit fizetni itthon azért amit olcsóbban megkaphatok. Elég sokminden szoktam rendelni,a drágább tételek bizony elakadnak a vámon,de általában még így is olcsóbbak mint itthon. Lásd pl Levis farmer eBay-en sokkal olcsóbb és még vámolni se szokták
-
hevizms
addikt
válasz
afgk2012 #23704 üzenetére
Ugyanazt tudja mindkettő gép papiron.
Egyetlen eltérés a képernyőméret.
Még a felbontás is ugyanaz,csak a képernyőméret eltérés miatt van a több pixelszám.
Szóval a lényeg hogy ugyanaz a hardver papiron.
Viszont olvass fórumokat hogy mily problémák vannak az egyikkel és milyenek a másikkal.
Milyen segitséget kap az egyik és milyet a másik,akár fórumon,akár a való életben, gyakorlatban.
A concorde elsőként adta ki pld a JB-t.
Jártam a concorde szervizében,ahol már láthattam a kiegészitőket,amiket nemsokára már lehet vásárolni tőlük,mindezt a mi érdekünkben hogy ne legyenek kompatibilitási problémák a különféle eszközökkel,mint pld a mobilstick vagy pld a gps modul.
Szóval ők dolgoznak ezeken a dolgokon,nemcsak az eladással foglalkoznak.A te döntésed mit veszel,de olvass előtte én azt mondom.
-
hevizms
addikt
válasz
afgk2012 #23700 üzenetére
A fórumokat olvasgatva sokkal több a probléma vele mint a szintén hazai concorde tabletjével.
A supportról nem is beszélve.
Látszólag van neki,gyakorlatilag meg nem sokat ér.
A helyedben inkább CC+-t vennék.
Nekem is az van és voltam már a központjukban is és tanusithatom hogy első osztályú a támogatottság és a hozzáállás.
Már persze ha nem ragaszkodsz a 10"-hoz és elfogadod a 9,7"-ost. -
Crytek
nagyúr
válasz
afgk2012 #23650 üzenetére
Éppen ezért akarjuk tudni mert már egyre több olcsó tábla épül olyan alapra mint pl a Cube szinte minden ugyanaz benne.
De attól még lehet hogy azokban pl lehet skypolni,azokba lehet hogy egy 3 perces youtube megnézése nem okoz gondot, lehet hogy agyári töltője nem egy rakás kaki és stb.Mert nekem életem végéig elég lenne egy Cube szintű(tehát 2 magos 1gb ramos 10.1" gép) DE normális gép,tehát nem szar a töltője, a wifije ,skype képes.
-
Guszty81
tag
válasz
afgk2012 #23574 üzenetére
Én épp most rendeltem meg ugyanezt! Galaxy Tab 2 7.0 kicsinek bizonyult 1 hét után, így most azt cserélem le erre a Myaudiora. 2-3 nap múlva többet tudok mondani, elvileg addigra kellene ideérnie.
Rendelésnél nem dobott fel személyes átvételi lehetőséget, pedig nekem is jobb lett volna. Marad a Pick Pack Pont.
Garancia Myaudionál 1+1 év. A második annyit jelent, hogy az alkatrészt te, javítási költséget a szervíz fizeti. Tehát mintha nem is lenne. -
Tenager18
senior tag
válasz
afgk2012 #23298 üzenetére
Hát engem például meggyőz az erősebb GPU....szertnék játszani rajta,és ilyenekhez,hogy NOVA3,Asphalt7,szerintem kell az izomerő!Néztem mindkettőröl videót youtubon,és ugy vettem észre,az n70-nél szebb,élesebb a kép....de lehet ezt csak én látom így....ugy tudom a prockó is erösebb 100-200Mhz-vel,igaz ez nem sokat számít....Azt még nem tudom,hogy van e rajta magyar nyelv(nagyon remélem,hogy igen
)
-
-
-
Magnat
veterán
válasz
afgk2012 #22724 üzenetére
De ingyen van, de ő nem használja, mert nincsen rá szüksége vagy nem tudom, éppen ezért nem is regelt accountot soha, következésképpen fel sem tette a tabjára, így nem tudja megmondani, h használja a kamerát vagy sem ... gondolom te sem teszel fel mindent csak azért, mert ingyenes...
-
Crytek
nagyúr
válasz
afgk2012 #22700 üzenetére
IPS + ról igazán rosszat nem hallottam! Itt ha jól tudom pár embernek van ilyenje!
Ha valaki tud ellenérvet az IPS + ellen kérem nyugodtan írja le!És igen sokan kinából rizikózunk mert 5x ezerért kapsz olyat ami itt nálunk 7x ezer.
Az más kérdés hogy esetleg 2 pálcás lószart fogsz ki pedig papíron karaj!
Az enyémet nem akarják gariztatni az már tuti. 9 napja mondták,hogy 1 hét és mondanak infot róla. Azóta is mondják -
Chaser
legenda
-
tvamos
nagyúr
válasz
afgk2012 #21695 üzenetére
Szerintem nyugodtan szamolhatsz azzal, hogy ha Nexus 7 200USD --> 90kHUF, akkor 170USD --> 75kHUF... hmmm... nem is rossz. Mint a Concorde IPS Plus, ha jol emlekszem.
"Szóval majdnem a duplájába, mintha közvetlenül a ferdeszeműtől veszem meg?"
Azert vannak az AFA/VAM-on kivul egyeb koltsegek is.
Arrol nem is beszelve, hogy egy magyar forgalmazonal jogosan bemesz, es vered az asztalt, ha meg kinai... akkor remenykedsz, hogy lesz valmi, amig uj a cucc. Ha meg fel eves... mar nem is remenykedsz. No, ezzel o is igy van, csak neked, rossz esetben adhat egy masikat a sajat koltsegere, ha eleg erosen vered az asztalt. -
Chaser
legenda
válasz
afgk2012 #21695 üzenetére
Ha ezt valaki hivatalosan csinálja úgy kb 60-ért kéne adnia hogy legyen rajta 1-2k huf nyeresége, tehát reális 65-70-ért, inkább utóbbi.
Megveszi 40k , rámegy áfa legalább 50-52k, megveszed megint rámegy áfa, 60-62k, haszna még nem is volt rajta. Üzletet is fenn kell tartani, TB-t is fizetni kell, stbstbstb. Lehet inkább 75k lenne a vége vagy több.szerk: De ha itthon árulnák 75-ért üzletből 1 év garral, csak azt kapná mekkora köcsög, kinnről majdnem feleannyi. Na ezért nem lesz itt ilyen ebben a formájában.
-
spiritex
veterán
válasz
afgk2012 #21517 üzenetére
Még annyit hozzáfűznék, hogy azért vigyázni kell a nagy felbontásokkal, mert annál nagyobb a valószínűsége, hogy egy-egy játék lag-olni fog minél nagyobb a felbontás.
(#21519)
Persze, szerintem is jobb, de drágább is, és gondoltam felajánlok egy olcsóbb alternatívát, ha nem látta volna, és tényleg nem látta. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
afgk2012 #21482 üzenetére
Nekem nem igazán állt a kezemre a cucc. Valahogy úgy néz ki, hogy hosszában lehet rajta gépelni, viszont el van forgatva rajta az egér vezérlő gombjai. Amúgy emlékeim szerint egy gombot pl folyamatosan nyomni kell ahhoz, hogy a kurzor mozogjon. Számomra kényelmetlen megoldás volt abban a formában.
-
afgk2012
tag
válasz
afgk2012 #21447 üzenetére
Találtam hozzá egy elég jó videót (csak a hangot vegyétek le, mert az borzalmas)
(#21448) tjb007: ezen a videón, pont egybe van csomagolva vele.
(#21449) hamyka: Ingyen internet? Ilyet én nem írtam. Én csak azt mondom, hogy nekem tetszene ha ágyból tudnék a százcentis tévémen internetezni.
-
tjb007
nagyúr
válasz
afgk2012 #21445 üzenetére
1. Nem jár hozzá semmiféle távirányító, annak a megvásárlását csak ajánlják.
2. Engem nem zavar (bár tapicskolni kényelmesebb), hogy téged zavarna e azt nem tudom megmondani.
3. A Wi-Fi beépített, nem kell neked semmit sehova sem dugnod.Az ára amúgy nagyon jó de bnem biztos, hogy mernél rendelni bármit is erről az oldalról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged