- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
válasz
Tenager18 #27415 üzenetére
1024*600-on nyomod a Window N70-en. Ehhez képest már az 1024*768 is már 30%-al nagyobb felbontás, egy HD 1280*800 (720) meg már 60%-al (a 10.1 es tabokon meg már ez van)... (első ránézésre nem is is tűnik ekkorának a különbség a juzereknek általában) Ennyit bír igazán az RK3066. Az 1024*600 az ahol még jól fut minden, (és az Amlogic 8726 MX is kb eddig bírja) HD-ben bizony már más az élet. Retináról meg nem is beszélve, ami 2048*1536 ami kb 5 szöröse (azaz 500%-al nagyobb) felbontás a tiedhez képest. Nem véletlen, hogy oda már az Apple is brutálisan nagy gpu teljesítményt tesz a vasba (bár már az iPad2 gpu teljesítménye is felmossa a padlót a Mali 400-al)
-
Vanka
tag
-
tvamos
nagyúr
válasz
Tenager18 #26939 üzenetére
Szerinted a gagyi szo ocsarolas? Mert szerintem ez a megfelelo kifejezes pl. egy Ainol Aurora II-re. Mert szerintem ezek a keszulek ismervei:
- Olcso plexi elolap es csuszos olcso hatlap, ha kicsit megnyomod, rogton szaladgalnak a kijelzon a siznek.
- Kiforratlan firmware, ami a maga gyari allapotaban nem hasznalhato. Nekem CM10-zel okes volt.
Szerintem ez a GAGYI jelentese. Ez nem ocsarolas. Egyszeruen, he egy szoval szeretnem megfogalmazni a fentieket, ez a jelzo illik ra. Ennek ellenere, szerintem a fent emlitett keszulek a sokad osztalyi LG kijelzovel, meg a dual core processzoraval nem rossz vetel, ha nem futja jobbra. De attol meg gagyi marad! Azert van, aki nem "ennyire elegedett" az Auroraval, mint en voltam.Nos, a Nexus 7-te van 4.2, de barcsak ne lett volna! Jol bedugdoraszta a bancseszt nekem...
Errol bovebben a Nexus topicban olvashattok.Mivel ez tunik a dedikalt tabletes topiknak, csak itt tud az ember olvasgatni altalanos dolgokat. Mint azt mar mas is megallapitotta. Sehol nincs olyan topik, ahol az ember felteheti a kerdest, hogy milyen tablet eri meg? Android, iOS, esetleg Windows 8... vagy csak Androidon belul, mik a buktatoi egy ilyen kinai beszerzesnek, es valojaban megeri-e a +40-50 ezret egy Nexus egy Aurora II-hoz kepest, (szerintem siman megeri,) vagy a Nexus 7-hez kepest a +30-40 ezret a iPad mini, vagy ugyan latott-e mar valaki Win8 tabletet 7" meretben.
Es en sem mondom, hogy elfogultan magasztalod itt a kinai szutykot, holott nincs igazad! Legalabbis azt hiszem, senkire nem mondtam... de ha megis, akkor bocs erte! Es nem haragszom! Probalok a tabletes tapasztalataimrol irni, objektiv, es sokszor erosen szubjektiv dolgokat. Mert ugye emberi hasznalatra lesznek ezek a cuccok.
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Tenager18 #26932 üzenetére
Én hat éve szinte minden Kínából veszek, ez lesz a 4dik tablettem, kb 6-7ip kamera, 3autoskamera, izzok, meg sorolni is sok lenne mit mindent vettem már kin, ezért van nálam egy határ... a kollégának igen igaza van a kinai minőségre.... aki ezzel vitatkozik annak vagy nincs még kellő tapasztalata velük kapcsolatban vagy még nem használt márkás ketyeréket.A fél ár kevés, harmad ár ami megéri különben egyszerűen többe kerül hosszútávon... pl itt vannak ezek a tablettek, kinek van 1-2éve kinai tabja?? hogy működik??? Az enyémek ótvarok, kuka, pedig mi baja lenne ha jó lenne??? SEmmi!!! miért? Azért mert nem 4es android van rajta??? Attól még a filmet le tudná játszani ha működne az aksija, vagy a gyerkőc egy kifestős játékkal el lenne egy darabig ha jó lenne az érintőképernyős érzékelője... de nem ezeket a tableteket 1évra veszed. omnia2m a mai napig stabilan működik - ráadásul winmo van rajta-, az aksija ha nem piszkálom egy hétnél többet is kibir wifin lógva(skypra lett beállítva, mert eladni nincs értéke), ha telefonálok, akkor 2 esetleg 3nap. a 9500am a mai napig stabil semmi baja nincs.sony dcr kamerám 2004es aksija tovább bírja mint a kazetta ami bele való... A kinai kütyüket max 1-1,5évre veszed, utánna kuka, pedig ha birná akkor tovább is tudnán használni... most nekem ez az utolsó tabletes próbálkozásom amit kinából veszek, ha ez is behal egy év alatt akkor csak samsungot fogok venni.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Tenager18 #26460 üzenetére
Nem tudom megnezni, mer' penzes.
#26463) feka007 válasza Tenager18 (#26462) üzenetére
A madaras nem laggol...(#26491) szata.68
Szerintem meg Nexus 7.
Erre tuti jonnek a frissiteseg, es pont erre van optimalizalva minden.
A Sonymeg olyan, ahogy a Sony-soknak sikerul...
(Megjegyzem, eloben meg nem lattam a Sony-t.(#26518) kisda
"Valahogy nem lehet szoftveresen állítani a Vaku fényerején? Kékes szine van, ami arra utal, hogy nem kap elég áramot a led. "
Ez az informacio honnan szarmazik?(#26534) bpmcwap válasza rokarudi (#26533) üzenetére
Azert az Antutunal, (meg az osszes tobbi szintetikus tesztnel,) bezavar a felbpntas. Illetve, logikus is, hogy kisebb felbontason gyorsabb ugyan az a hw. Ergo el kell azon gondolkozni, ha jatekra kell, akkor erdemes lehet a felbontast bealldozni, a grafikus sebessegert! -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Tenager18 #26354 üzenetére
Nem azon a Concorde gépen megy a vita, hanem a kolléga képtelen felfogni, hogy mi az a formatervezés és miért unalmas az, hogy mindenki az iPad design-t másolja.
BTW rákérdezek a Samsungnál, hogy mi a helyzet egy Angliából rendelt Nexus 10 esetén ha garanciáztatni kell. Nem szívesen várnék a hazai megjelenésre... az árakra meg főleg nem.
-
szilchi
őstag
válasz
Tenager18 #26110 üzenetére
Egy ICOO D50 Lite.Nyár elején vettem,annak idején az volt a legolcsóbb ICS tab egész Kínában
.Kemény 17K volt.De jó gép,amihez kell,ahhoz tökéletes.De nem lenne rossz munkahelyen ebédszünetben elővenni a gépet,aztán egy kicsit Max Payne-el játszani
tjb007: Kösz a listákat,a kontrolleresen ott a Max Payne is
.
-
szilchi
őstag
válasz
Tenager18 #26104 üzenetére
Akkor ezek szerint nem minden androidos játék támogatja a kontrollert.Én is gondolkodtam valahogy hozzávarázsolni a tabomhoz a Box kontrollerjét de lehet hagyom,mivel a GTA nálam eléggé akad.De hát nem is GTA-hoz vettem ezt a gépet.Mondjuk a Max Payne viszont,némi grafikai lefokozással,meglepően jól megy.Ahhoz viszont nem lenne rossz.
-
-
szilchi
őstag
válasz
Tenager18 #26083 üzenetére
Esetleg ez is,de ez fizetős.Sixaxis ControllerDe elötte nézd meg a free verziójával,hogy kompatibilis e vele a géped.
-
erzol
őstag
válasz
Tenager18 #25997 üzenetére
Ezzel a progival felismeri az ntfs-re formázott sd kártyát, de sajna root kell hozzá...
[ntfs mounter] -
csibe1
addikt
válasz
Tenager18 #25951 üzenetére
How to play android games PS3 controller
Nèzd meg ezt,hátha sikerül ez alapján összehozni.
HTC ès Samsung nem kompatibilis vele cikk szerint. -
perge666
veterán
-
didros
senior tag
válasz
Tenager18 #25772 üzenetére
Nekem ez a ROM, mindig 8100 feletti értékeket produkál Antutuban anélkül, hogy bármit is kikapcsoltam volna. Az egész rendszer nagyon egyben van, gördülékenyen futnak az alkalmazások. Az igaz mondjuk, hogy játszani nem szoktam a tableten. Hol tapasztalod ezt az említett "röccenést"?
Ha kisérletező kedvedben vagy, akkor tedd fel valamelyik feriross rom-ot, azoknak talán jobb a kompatibilitásuk az AZ modellekkel. Mert a Project Margarine fejlesztőjének ZZ-s tabletje van, az 1.0-s ROM is a hivatalos ZZ-s Jelly Bean-en alapul, de eddig az AZ userek is megelégedéssel használták.
(Ha gondolod segítek a feriross telepítésben, más módszerrel kell, de szintén egyszerű, ha semmi nem jön be, akkor még mindig bármikor visszateheted a gyári ROM-ot is.) -
-
Vanka
tag
válasz
Tenager18 #25737 üzenetére
ha tudtuk volna,de minden N70-es megette eddig
-
-
xylevi
tag
válasz
Tenager18 #25708 üzenetére
ahogy nezem a pandawill-es linken amit beirtal, 3700as az akksi...esetleg errol valami tapasztalatot irsz majd? hogy wifi, jatek, film ilyesmi mellett mennyit bir es siman wifi nelkul? pl. csak film-mel...koszi...az Onda V712-esem egyetlen negativuma a 3000-es akksi, ami szuk 3 orat bir ki...
-
MAC72
tag
válasz
Tenager18 #25701 üzenetére
Köszönöm!
Megtaláltam a PandaWill-es linked.
Ez az oldal megbízható? Itt a legolcsóbb?
Nem látom a leírásban a magyar nyelvet.
Ha nincs rajta, akkor megoldható, hogy legyen?Ha olyan tabletben gondolkoznék, amibe SIM kártyát is lehet tenni, hogy
Wifi nélkül is lehessen netezni, akkor mennyivel kéne többet szánnom rá?Még egy kérdés: az Onda tabletek milyen minőségnek számítanak?
Gagyi kategória, vagy azokból is lehetne válogatni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged