-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
Zalaym #91902 üzenetére
Talán mindent 8k-ban nézel?
Amúgy ha megnézed a tablet specifikációját gondolom nincs kiírva, hogy Google, Netflix certified stb., szóval ezen nem kell annyira meglepődni.
Az android boxok, telefonok jó része sem kapja meg a Widevine L1-es tanusítványt csak az L3-ast, azokon is SD felbontás van streamingre.
Nekem egy Fossibot DT1-es tabletem van (Widevine L3), kb. ugyanez csak dupla ekkora akksival, és szerintem nem ronda a Netflix SD felbontásban; de ugye kinek mi.Amúgy Banggood-on van egy érdekes vélemény az Alldocube iPlay 50 Mini Pro-ról:
"19/10/2023
Pozitív: - Jó összeszerelés, szép ház - Nagyon jó teljesítmény - A 4G támogatja a B7 / B20-at is - Jó akkumulátor élettartam - Szép fényes kijelző - Gyors és pontos GPS - Fényképezőgépek elfogadhatók - Helyes ár ennek a hardvernek Negatív: - Szegény mono hangszóró - A ház tetejére elhelyezett C típusú USB port - Nincs beépített fény- és közelségérzékelő - Nincs lehetőség a „vissza" és a „frissebb" navigációs gombok cseréjére - Szegény gyári rakéta, amely nem támogatja az „app fiók" funkciót - Ha másolása adatok PC-ről Tablet keresztül Type-C, Android összeomlik, és a készülék újraindul - Nincs szoftverfrissítések óta a vásárlás is nincs válasz a gyártó támogatási címet"Ez azért elgondolkodtató, mert sok frissítés nem szokott jönni, de azért másolásnál nem kellene problémának lenni. Eddig nem írt ilyent senki a topikban, szóval lehet egyedi eset.
Nekem jött frissítés a DT1-esre, meg is lepődtem.Az Unisoc-os verzió az megkapta a Widevine L1-es tanusítványt .
[link] [link]
Ha meg nagyobb felbontás kell mindenképpen, akkor az nem ennyibe kerül; mert a Samsung stb. az más liga, főleg árban, az Ipad meg pláne.
Esetleg használt Ipad, pár generációval régebbi, de árban az is minimum a duplája, még az aprón is. -
csibe1
addikt
"De most már eskü kipróbálom a kocsiban, hogy mégis hova tesznek az emberek egy 11" tabletet, hogy utána az utat is lássák. "
A 10" az már elég méretes, és elég jó súlyban is van.
Azt valamivel stabilan fel is kell rögzíteni valahová.Nekem nemrég megjött a FOSSiBOT DT1 tabletem, szerintem jó a GPS, elég gyorsan talál jelet net nélkül is (HereWeGo); de a kocsiban elég necces lenne használni.
Pár éve kamionban láttam 7"-os tabletet GPS-ként, az még nem volt vészes súlyra, és volt hozzá tartó is.
A 10"-os tabletekre van egyáltalán autós tartó?Milyen programmal szoktad megnézni, hogy mennyi műholdat lát a GPS?
-
csibe1
addikt
Üdv!
A neten nézelődve futottam bele ebbe a strapa tabletbe. [link]
Valaki találkozott már ezzel a tablettel, esetleg használ ilyet? Fossibot DT1
Találtam róla videót is: [link]
Most egész jó árban van geekbuying-on: [link]
A vélemények közt akad egy magyar is.A geekmaxi-n is ennyi, de ezt az oldalt nem ismerem: [link]
-
csibe1
addikt
Lenovo IdeaPad A10-et érdemes megvenni?
Van róla valakinek tapasztalata? -
csibe1
addikt
válasz
OddMan #46361 üzenetére
WayteQ xTAB-79qci, lejjeb ki tudod nyitni, hogy az összes értékelést látni lehessen.Elég vegyesek a vélemények.
-
csibe1
addikt
Üdv!
60 ezer Ft-ig keresnék egy 8"-os megbízható tabletet.Értem ezalatt, hogy pl. normális wi-fi legyen, ne dobja el a szomszéd szobában a jelet.Milyen tableteket ajánlatok? -
csibe1
addikt
válasz
Bagaba27 #46226 üzenetére
"Ha valaki olcsó de jó tabletet"
Nem kötekedésképpen, de ez a kettő általában nem szokott összejönni egy termékben."Az anyaghasználat nem a legstrapabíróbb de igazából az ember tableteket nem dobálja."
Az lehet, de a nem legstrapabíróbb cuccoknál szokott előjönni a képernyőnél a hullámefektus és egyebek.
Remélhetőleg ez nem olyan "minőségű", mint a 20 ezres vackuk amibe 2 nap után beesett az USB csatlakozó. -
csibe1
addikt
"Rendeltem etotalkról egy készüléket dhl-l. Szerintetek, ha megfogják a város"
Mivel a DHL (és általában a futárszolgálatok) automatán vámoltatja a cuccokat, 95% esélyed van arra, hogy vám+27% ÁFA fizetés benne lesz a pakliban.
Miért nem sima postával kérted, ha ezt inkább el szeretted volna kerülni? -
csibe1
addikt
válasz
TaylorXIII #40557 üzenetére
Szerintem itthon nincs.Amit megkap 22-ért az általában olyan is.
Egy ismerősömnek vett ilyet, beesett a mini USB port a készülékházba.WayteQ xTAB-70DCI 31 ezertől,két mag,IPS kijelző
WayteQ xTAB-70qci 35 ezer - ez már négymagos (bár nem a legerősebb),
Bármelyik jobb lenne a 22 ezres vackoknál.mindegyinek van topikja itt a Ph-n,keress rá.
-
csibe1
addikt
válasz
TaylorXIII #40554 üzenetére
Nyugodtan dobjon hozzá egy tizest, akkor már van miről beszélni.
Itthon 22-ért nem kap semmi értelmeset,inkább kint kellene nézelődni. -
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
válasz
nezo11 #39826 üzenetére
"A vékony hegyű kapacitív tollak esetében valamilyen speciális programmal lehet elérni, hogy az általa, a képernyőn húzott vonal vastagsága változzon?"
Jó kérdés, nem tudom.
Ezen az oldalon annyit írnak, hogy van valamilyen szoftver hozzá: Application functions: Pre-installed Software: Z Book handwriting softwareTöbbet én sem tudok róla, böngészés közben találtam ezt a tabletet.
-
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
Itthonról 20 ezer körül szerintem nem kapsz semmi értelmeset.
Kintről már igen (kb 22 ezerért Hyundai Cute X600 (RK3066 1G/8G)) - X600 teszt,de ha az nem jön be akkor az előbb említett 70dci-t érdemes megvenni. 70dci teszt -
csibe1
addikt
válasz
w.miki #39050 üzenetére
Azért olvasgass vásárlás előtt: ICOO D70 Pro II tapasztalatok
-
csibe1
addikt
válasz
DanielLong #38487 üzenetére
-
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
válasz
tonnoka #35583 üzenetére
Hálózati USB tablet töltő (2A)
Esetleg ez jó lehet.Kérdezz rá.
Amúgy miért ezt a tabletet választottad? -
csibe1
addikt
válasz
vitezfeher #34725 üzenetére
Keress hozzá egy ugyanolyan paraméterekkel,csatlakozókkal ellátott minőségi töltőt,és nem lesz gond.
A gagyi töltőknél kevés az amper,ezért nem működik töltéskor normálisan az érintőkijelző.
Telefonoknál is elő szokott jönni ez a gond. -
csibe1
addikt
válasz
baratka87 #34249 üzenetére
Ainol Novo10 Hero - Minideal
Ott nem sokkal drágább,és viszonylag hamar megkapod,ha van raktáron.A dualsimes topikban valakinek másfél hét alatt itt volt a telefonja,ebben a húsvét is benne volt.
Külföldi rendelések: nyomkövetés Itt is tudsz érdeklődni a külföldi webshopokról. -
csibe1
addikt
válasz
zebede #34199 üzenetére
DPS Dual 7 tapasztalat
Olvasd el a topikját is,de én a helyedben inkább egy Prestigiot vennék.Kevesebbet idegeskednél utána.(#34207) Rolli
Szerintem nem jó helyen érdeklődsz.Kérdezd meg ott ahol beszerezted.
-
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
válasz
istvan287 #33887 üzenetére
Laptop ügyben errefelé kellene érdeklődnöd,ha majd eldöntöttétek,hogy az lesz:
Netbookból a HP EliteBook 2530P ajánlották a topikban, kb. 1,5kg;nincs vészes súlya.
Akad belőle az aprón is:
HP EliteBook 2530P Garanciával! erre fél év garit adnak
HP 2510p 2530p 2730p 6530b 6930p Elitebook csúcskategóriás Core2Duo laptopok eladók !!
Tabletre: méretet nem írtál,hogy mekkora lenne az ideális,és hogy mindenképpen kell-e alapból 32GB-os háttértár,és az elég vagy bővíthető kellene.
Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 16GB 10", 2 év garival,3G-vel,16GB háttértár,79900FtPrestigio MultiPad 8.0 Pro Duo
8", 2 év gari,8GB háttértár, 41900FtPrestigio MultiPad 8.0 Pro Duo topik
Nexus 7 16GB 7",16GB,74900Ft a 32GB-os az már 100ezer itt,bár találtam Nexus 7 32GB-ot 77ezerért,de a bolt nem tudom mennyire megbízható.A Nexus 7 nem bővíthető.
-
csibe1
addikt
válasz
vertigojames #33813 üzenetére
Szívesen,én is köszönöm a bemutatót.
Akkor viszont a 7,4V-os akksi miatt eléggé eltérő lehet az üzemidő a hasonló kapacitású 3,7V-os akksikhoz képest,és nem igazán jó viszonyítási alapnak a kapacitás.
Az Asus is használ valamelyik tabletjében 7,4V-os akksit,ha jól emlékszem. -
csibe1
addikt
válasz
vertigojames #33796 üzenetére
Köszi.A táblázatba beletehetted volna az akksikat is.
A kijelző működik rendesen töltés közben is? -
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
válasz
Nova89 #33585 üzenetére
A dps7-et tutitra ne,abszolút nincs hozzá support ha jól tudom,elég nagy lutri.
A Concorde7015 se egy mai darab,szerintem a Wayteq ami megérné a három közül,de majd ezt még megerősítik vagy cáfolják páran.
Garancia van valamelyikre?(#33584) zsibvásár
Szép barkács,de inkább egy normális töltőt vennék amit nem kell fogni.
-
csibe1
addikt
válasz
Melack #33535 üzenetére
Bocs,elnéztem.
Ebben az árban igazából két tablet amit érdemes megvenni:Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo
Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo topik
Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo bemutató
A másik a WayteQ xTAB-70dci tablet
Olvasgasd át a linkelt dolgokat,és döntsd el melyik szimpatikusabb.A Prestigio 2év garival van.
-
csibe1
addikt
válasz
spileraaa #33503 üzenetére
Érdemes a slatedroidon utánanézni,hogy mit írnak róla,van-e hozzá custom ROM.
Az akksi valamivel nagyobb,mint az átlag,de a kijelző is többet fogyaszthat.
A pdf nem a legszerencsésebb formátum.Akad jónéhány elég silány minőségű,és a tördelést se mindig lehet normálisan beállítani.Az epub,mobi,prc,doc,rtf sokkal jobban kezelhető.
Olvasásra a 4:3-as arány miatt jobb lenne egy 8"-os,azoknak nagyobb az üzemideje is,de az már más árkategória.A sima TN panelessel sincs gond olvasásnál,a progik többsége tudja az éjszakai módot,a betűk simítását,háttér beállítást a könyvhöz. -
csibe1
addikt
válasz
Zozzer888 #33419 üzenetére
Fogyasztói társadalomban élünk ahogy előttem is említették.
Ez majdnem mindenre igaz,szinte senki sem gyárt túlzottan tartós dolgokat.
A minősége,optimalizálása jobb a drágább tableteknek,de ott se érdeke a gyártónak,hogy ne vedd meg az újat.
A szervizelésük x év után meg érdekes,általában már nem éri meg.Némelyik úgy van összerakva,hogy alig van benne csavar,ragasztás fogja össze,hogy minél nehezebb legyen szervizelni,otthon meg neki se állj. -
csibe1
addikt
válasz
gyuszmó #33390 üzenetére
Ezek Li-ion akksik,nem kell formázni őket ahogy előttem említették,de nem is kell teljesen lemeríteni őket.
A rendszer úgyis sikít majd a töltő után kb 14%-nál (nálam ennyinél jelez).
Akksis cikkek:Akkumulátor Akadémia 1. Hogyan töltsük akkumulátorainkat?
Akkumulátor akadémia 2. Melyik a legjobb akksi?
Akkumulátor akadémia - amit az akksikról tudni érdemes
Nem mostani cikkek,de érdemes átolvasni.
-
csibe1
addikt
válasz
z0d1AK #33330 üzenetére
Tavaly már volt egy iPad mini másolat,de sok mindent nem hallani róla.
Itt 150$ az ára,de nem igazán látom hogyan lehetne megvenni.Meglett,de egyik sincs raktáron.Az akksi: 5000 mAh ( Working time: 4~5 hours ).
Az olcsóbbik 99$-os csak 800x600-as felbontású,és 4GB háttértárral van. -
csibe1
addikt
válasz
WestBam #33295 üzenetére
Most árazták le, 57 ezer pénzre.
-
csibe1
addikt
válasz
kovacspityu2 #33000 üzenetére
Nincs semmi gond azzal a felbontással 8"-on szvsz,és az akksi is 6000 mAh ami jóval nagyobb,mint ebben a méretben szokásos.
-
csibe1
addikt
válasz
Crytek #32776 üzenetére
A build.prop egyszerű szerkesztése
Esetleg próbáld meg az ott bemutatott programot.
-
csibe1
addikt
válasz
tjb007 #31808 üzenetére
"olyan mint a hátlap benyomós - LCD elszíneződős dolog amin már meg sem lepődik az ember mert hozzászokott, hogy 30-40e forintért cserébe ez is benne van a pakliban."
Azt nem mondom,hogy nincs ilyen,mert a x70dc is ilyen volt ami elég csufi,de jobban körbenézve találni ennyiért is normálisat,de lehet hogy nem itthon.
(#31830) LámaZ
Mire fel lett a legjobb?
-
csibe1
addikt
válasz
Armagedown #31554 üzenetére
Ez kicsit durva.
Látom akadnak még hiszékeny emberek. -
csibe1
addikt
válasz
highlander76 #30242 üzenetére
Az APN beállításokat megcsináltad?
APN, mindegyik szolgáltatóé -
csibe1
addikt
válasz
nyirog #30077 üzenetére
Okés,rendben.
Azt megvárom,mert kiváncsi vagyok rá.Ennyiért postával tényleg jó árban van.
Addig még gondolkodom a W28-ason,bejön ez a vékony dizájn.(#30076) fradimil3
Jó lenne ha utánanéznél külföldi fórumokban,a guggli fordítóval ki tudod vadászni a lényeget; meg youtube-on is lehet pár teszt,érdemes megnézni mielőtt döntesz.Keress rá a frissítésekre is,hogy támogatja-e pl. a magyar nyelvet,ha netán fontos neked.
(#30079) vvt
Nem,még nem rendeltem.Eddig a hotmidről vásároltam,onnan megjött gond nélkül,simán átjött a vámon,csak az OTG kábel maradt ki a csomagból,de visszautalták az árát.
Itt is érdeklődhetsz rendelés ügyben,hogy melyik oldallal mi a tapasztalat: Külföldi rendelések: nyomkövetés stb. -
csibe1
addikt
válasz
nyirog #30048 üzenetére
Nem rossz ez se,ahogy néztem ebben is és a Ramos W28-ban is benne van alapból a magyar nyelv.
Most a Ramos W28 is jó árban van az akció miatt,de más oldalakon a Hyundai X600 is drágább,
amit linkeltél az jó árban van.
Gondolkodok egy 7"-oson,mert könnyebben hordozható,mint egy 8"-os tablet,simán elfér egy nagyobb belső zsebben,és egy kézben könnyebb tartani.Majd meglátom hogyan alakulnak a dolgok,ha lesz rá keret akkor lehet rendelek egy Ramos W28-at vagy egy Hyundai X600-at.
Majd utánanézek,hogy mit írnak róluk.(#30047) ZS3NI
Q88-as keresés
A posta mennyi?Ahhoz ha teszel hozzá akkor már kaphatszsz kétmagost IPS kijelzővel,főleg ha akció van.
Linkeltem itt pár tabletet és
ezt is érdemes megnézni,igaz többe kerülnek,de azokkal kevesebb eséllyel lesz gondod.(#30049) Oldman2
A 10" az még jóval drágább 30 ezernél,és szerintem nem is fog nagyon lejjebb menni,kint is 200$ de inkább 250$ körül mennek a kétmagos IPS-es 10"-os tabletek.Inkább a 8"-osok amiket lehet kapni 30 körül,de az is kintről pl.: 8" RAmos W13Pro,de akad még pár hasonló típus.
Ahogy nézegettem eddig a tableteket 7"-nál nagyobb kijelzőnél elindulnak felfelé az árak elég rendesen.
Lehet találni 8"-osat 30 körül: ONDA V802.(#30061) CHIPman
Az a 8"-os Q88 a SmartQ Q8-as koppintása akar lenni ha jól tudom,
de akkor ezek szerint nem sikerült túl jól. -
csibe1
addikt
válasz
Oldman2 #30038 üzenetére
Akkor esetleg Concorde Tab Play.Amúgy írhattál volna egy összeget,hogy mégis mennyit szánnál tabletre.
Más:
Találtam elég jó árban Window (YuanDao) N70S-t akcióban.
Ezzel volt-van valami komolyabb gond vagy érdemesebb inkább a Window N70HD IPS-t venni?
Az N70HD-vel van kb egy árban a Cube MINI U30GT IPS és az Onda V711 IPS és a Ramos W28 Dual Core 7inch IPS is. -
csibe1
addikt
(#28547) koncsik
Ez tetszett!
Valóban bosszantó a silverlight hiánya,de majd megnézem youtube-on később a PHTV-t,aztán annyi.
A tableten nem tudunk annyi mindent megcsinálni,mint laptopon,asztali gépen.
Valaki tudomásul veszi,más meg nem.Persze jó lenne,de egyelőre az még odébb van szerintem.
A hordozható dolgok legtöbbször korlátozottabb használhatóságúak néhány téren,mint a "helyhez kötött" gépek.Egyre több ilyen termék lesz,mert szeretnék rávenni az embereket,hogy ha van egy kis idejük pl. munkába menet,akkor azt használják ki tartalomfogyasztásra akár mobilinterneten vagy wifin keresztül.
Nézzék meg az emailjeiket,a reklámokat,és ha látnak egy jó könyvet,ebook-ot vagy bármit azt egyből meg is vehetik a kártyájukkal.
Ez mind a fogyasztói társadalom hozadéka,mint a jobb minőség magasabb árhoz kötése,bár ott se viszik túlzásba,hiszen akkor ki venné meg az újabb generációs dolgokat.
Most már itthon is kezdenek megfizethetőbb áron elérhetőek lenni a kétmagos IPS kijelzős tabletek,pár hónapja még nem gondoltam volna,hogy ilyen lesz itthon,inkább kintről érte meg venni. -
csibe1
addikt
Bírom,hogy mindenki emlegeti a retina displayt amit az almás hype hozott divatba,egyszerűbb lenne leírni a felbontást.
Leírhattad volna kicsit pontosabban,hogy mekkora kijelzőt szeretnél,bár az 1024x768-ból kiindulva elméletileg 8"-osra gondoltál.
Nem írtad,hogy mennyit szánnál rá,mekkora méretben gondolkodsz,itthonról vagy kintről vennéd. -
csibe1
addikt
válasz
fodor0410 #27362 üzenetére
A három közül szerintem a Concorde One ami ajánlott,a másik kettő felejtős.
A One-nak rendes hazai garanciája,támogatása,hivatalos fóruma,és topikja van a PH-n is,és tesztet is találsz róla jópárat.Olvass vissza pár oldalt,van belőle 16GB-os verzió is már,de még az is olcsóbb,
mint a Ghoo. -
csibe1
addikt
válasz
siryeti #27171 üzenetére
A SmartQ T19 kétmagos OMAP4430 processzorral van ellátva.
A Windowban,mint gyártóban én jobban bízok,mint az Ainolban.
Gond minden tablettel akadhat,ezért adnak garanciát.
smartQ T19-et itt is kétmagosnak írják vagy a SmartQ Ten 3 T15
se rossz,de az 9,7"-os.
Nézelődj még a Window N101 után,szerintem az is jó választás,és a gpu része is jó. -
csibe1
addikt
válasz
siryeti #27163 üzenetére
Első körben érdemes lenne a külföldi fórumokon pl. slatedroid utánanézned,hogy mit írnak a kiszemelt tabletről.A freescale állítólag nem valami jól sikerült,hiába 4 magos.
Esetleg nézd meg még a SmartQ T19 10.1-inch IPS-t,postával kijön 250$-ból,kb 3 hét alatt ideér.
Az Ainolokból így látatlanban nem vennék,elég sok gond van velük amit később se nagyon javítottak.
A Window N101-nek is nézz utána,páran vettek itt a topikban N70-est,és meg vannak vele elégedve. -
csibe1
addikt
válasz
CharlieDrop #27155 üzenetére
Általában a 8GB-ost árulják annyiért,de találtam 16GB-ost,bár nem sok helyen.
(#27153) AMD Power
Semmi gond,én is elnéztem,mert nem figyeltem,hogy már van 16GB-os verzió is,
bár nem azt szokták akcióba tenni.
Nem gondoltam,hogy a 8GB-os után kiadnak belőle további verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest