- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- CPU léghűtés kibeszélő
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
bpetersandor #26472 üzenetére
Edigital?
z0d1AK Valamit félre érthettél,mert én egy szóval sem emlitettem hogy kínait veszek.Ezt a Concorde-ot szerettem volna de lebeszéltek,így nem veszek semmit
-
perge666
veterán
válasz
pempellini #26455 üzenetére
Ez még akár jó is lehetne..............
-
perge666
veterán
Köszönöm a válaszokat,tippeket,észrevételeket,a program,játék telepítésének a helyével kapcsolatban.
Megkeresem azt a topikot,eszembe se volt....... -
perge666
veterán
Az előzőt már nem tudtam szerkezteni.....
A Tableteknél meg van szabva egy meghatározott memória ahová a programokat,játékokat lehet telepíteni?
A Concorde One Tab-nál néztem egy tesztvideót,és ott mondták hogy alig több mint 1GB áll rendelkezésre alkalmazásokra,játékokra.Másra nem tértek ki.
Vagyis ha én teszek bele egy kártyát akkor sem fogok tudni több játékot felrakni? -
perge666
veterán
Aoson Tablet PC 8GB 1,5 GHZ Android 4.0 24990ft most akcióban.
Van valakinek ilyen?Tapasztalatok,észrevételek? -
-
perge666
veterán
Gondolkodóba estem hogy megpótolom 10k-val,és egy kategóriával jobb gépet veszek
Még jó hogy készlethiány van,meg a srác se írta még meg a tesztet a Concorde One Tab-járól,amit meg vennék tőle.Így legalább van időm gondolkozni,nézelődni! -
perge666
veterán
válasz
razorka777 #26019 üzenetére
Lehet van aki a Concorde-ra mondja ezt.
Tesztben olvastam hogy ez a 2 gép a kategóriája legjobbja.
Persze nem felső kategóriás,meg sajnos nem is közép.....
Így ziccerek történhetnek.
Amúgy kiváncsivá tettél,légyszives mondd már el a véleményed vagy a tapasztalatodat,hogy más is szembesüljön vele -
perge666
veterán
E-digitalnál kifogytak a Concorde One Tabokból
Tudtam hogy tegnap reggel be kellett volna mennem megvenni
Elvileg november 15.-én hoznak belőle.
Mondjuk lehet azt akciósan fogják árulni 20-értDe jó is volna.
Egy debreceni srác el akarja adni az övét,de az csak 4GB-osMeg még ő sem most hanem ha megírta róla a tesztet.
Na léptem tanfolyamra.
-
perge666
veterán
-
perge666
veterán
válasz
xylevi #25857 üzenetére
Köszi az infót,de Debrecenbe nem tudok mamutról
Meg amúgy is este 20:30-kor értem haza,és 21:00 után kerültem gépközelbe,a hozzászólásokat meg most néztem meg.
Akkora nagy akció végülis nem volt,lehetett volna nagyobb is.Lehet megkapom még olcsóbban ha várok 1-2-3 hetet.Sose lehet tudni mikor akciózzák leTenager18 Eddig nem is hallottam róla hogy a Vice City és a San Andreas jön feljavítva PS3-ra
Ennek nagyon örülök,előbb-utóbb tutira beszerzem a nagy kedvenceket -
perge666
veterán
Szerintetek melyík lenne jobb vétel?
Concorde OneTab
DPS Dream7
MyAudio 708wMindhárom egy kategóriába tartozik,de akinek van tapasztalata megírhatná hogy neki melyík jobb és miért!
-
perge666
veterán
Debrecen környékén nincs valakinek olcsón eladó hibátlan tablete???
Csakis személyes átvétel érdekelne!! -
-
perge666
veterán
Légyszives segítsen már valaki hogy ha feljelentést akarok tenni akkor mit kell vinnem a rendőrségre?
Azt vágom hogy a személyimet vigyem,de akit fel akarok jelenteni annak elég a neve,telefonszáma?
Tabletet rendeltem tőle lassan 3 hete,és sem a pénzt,sem a tabletet nem látom.
1 hete írta hogy visszautalja a pénzt,azóta nem tudom elérni telefonon sem,de még az e-mailekre sem válaszol!
Köszönöm a segitséget.
Privátba várom a válaszokat!! -
perge666
veterán
válasz
csibe1 #25565 üzenetére
Van 1-2 ismerősöm Pesten,de velük elég ritkán beszélek.Azért nem szeretném felborítani a napirendjüket hogy miattam szaladgáljanak!
Ha lenne valaki akiben megbízhatok,és hétfőn el tudna menni a címre,akkor 4000-5000ft-ot szivesen fizetnék neki ha visszaszerezné a pénzem!Előtte írnék e-mailt meg hívnám az eladót hogy tudja hogy megy valaki a pénzért.De sajnos ez nem ilyen egyszerű,nem ismerek senkit -
perge666
veterán
válasz
spiritex #25562 üzenetére
Sajnos eléggé messze lakok ahhoz hogy elmenjek Budapestre
Debrecentől lakok 25km-re.csibe1 Nekem is gyanús volt eleinte,de mindig neten vásárolok magamnak mindent,és még sosem volt gond!Ha valamit venni akarok addig nézelődök amíg fele annyi pénzért meg nem kapom mint amennyiért a boltban árulják!
Az eladó mondta hogy most tölti felfelé a honlapjára a dolgokat,megadta a címet,és ott is megnéztem.
Mert először jófogáson találtam rá.
A telefonszám él,csak nem veszik fel.
E-mail cím megint jó,mert ott értekeztünk!
Kértem itt az oldalon segitséget,hogy ajáljatok 30-40 körül valami normális tabletet,írtam többször is,de senki nem írt vissza semmit.Még azt is írtam hogy ha valakinek van eladó az is érdekelhet!Remélem amiatt a 15000ft miatt nem kell tényleg rendőrségre mennem!Hátha hétfőn megkapom a pénzt,nagyon reménykedek.
Amúgy ha feljelentem a pasast szerintetek vissza kapom a pénzem?
-
perge666
veterán
válasz
diablo666 #25557 üzenetére
Nem semmi azért.
Én is hasonló cipőben járok,csak én Magyarországrol rendeltem,méghozzá Budapestről 16 napja!!!!PCKing
1 hete megbeszéltem az eladóval hogy köszönöm szépen nem várok tovább,nem kérem a tabletet,utalja vissza a pénzem.Visszaírt hogy természetesen visszautalja 72 órán belül,de még azóta is várom a pénzemet!
Hiába hívtam többször is azóta,nem vette fel,nem válaszol az e-mailjeimre sem
Legutolsó üzenetem az volt számára/szerda dél környékén/ hogy hétfőig várok,ha nem érkezik meg a pénz a számlámra akkor megyek a rendőrségre!
Természetesen előtte újból megpróbálom felhívni!
Még én érzem magam rosszul,pedig szerintem neki kellene -
perge666
veterán
Felkeltette az érdeklődésemet ez a My Audio 708 amit a tescoban fognak akciózini pár nap múlva.Lehet bemegyek és veszek egyet ha addigra visszakapom a pénzem a másik tabletból!
-
perge666
veterán
Sikerült felvennem a kapcsolatot az eladóval,nagyon sajnálja hogy nem kaptam meg még a tabletet,de a posta hibázott.Minden további nélkül visszautalja nekem a pénzt ha szeretném,vagy futárral elküldi!
-
perge666
veterán
10 perce jött a GTR vagy GSR/nemtudom,nem ismerem/futárszolgálat!Nem is tudtam hogy vasárnap is járnak!
Kimegyek,mondja a csávó hogy csomag jött.Megörültem hogy itt a Tablet,a srác kivesz egy kis csomagot,/pont egy tablet beleférne/és a nővérem neve szerepel rajta.Majdnem szívinfarktust kaptam.Felhívtam tesómat,/már elköltözött itthonról/és mondja hogy nem is várt csomagot.
Na mondom fasza,én multhét csütörtök óta várom a Tabletet,amit már lehet beszívtam,ő meg nem is vár semmit,és ráadásul vasárnap kapja meg -
perge666
veterán
válasz
ugyeletes #25115 üzenetére
Nekem is fura volt hogy ilyen olcsó,de máskor is vettem már így hogy sokkal olcsóbban.Még eddig mindenkitöl megkaptam amit rendeltem.Bízok benne hogy hétfőn meg tudom vele beszélni a dolgot,és nem kell rendőrséghez fordulnom.Hétfőn felhívom mindenképp a megadott telefonszámon,ha addig nem jelentkezik.
Már írtam neki jó néhány e-mailt,nehogy azt higyje hogy zaklatom!
Ha véletlenül kelleni fog valamilyen adat akkor megkereslek,köszi a segitőkészséget -
perge666
veterán
Na elég kamunak tűnik a Tablet vásárlás,amit állitólag múlthét csütörtökön feladtak nekem postán.
Most csütörtökön rámírt az eladó /úgy hogy írtam neki előtte való nap 2 levelet is/hogy rosszul címezte,és visszaérkezett hozzá.Azóta írtam neki 5 vagy 6 e-mailt,nem reagált semmit.
Hétfőig vagy keddig várok,ha nem érkezik meg a tablet,vagy nem utalja vissza a pénzt,akkor feljelentem.Légyszives segitsetek már hogy hol kell az ilyet bejelenteni!!
Köszi a segitséget!Innen rendeltem:
http://pcking.boltaneten.hu/kinalat/14/26/ -
perge666
veterán
spiritex és AMD Power-Nem Kínából rendeltem hanem Magyar honbol!
Bővebben Budapestről.Eddig akármilyen csomagot vártam 1-2 munkanap alatt mindig megérkezett.
Most ez a 4.munkanap,tegnap ráírtam az eladóra hogy mi a helyzet,és ma reggel jött a válasz hogy rosszul címezte,meg és küldjem el neki újból a pontos címet.
Megnéztem az e-mailt ahol múlthéten elküldtem az adataimat,és jól adtam meg!
Vagyis ők rontották el,nem pedig én.
Tegnap óta itt parázok hogy lehet átvertek,és lenyúlták a pénzem,mondjuk még nincs kizárva.
Ha így történne akkor hol kell jelentenem az ilyen fajta lopást?
Biztos nem fogom annyiban hagyni! -
perge666
veterán
Pont 1 hete rendeltem meg egy tabletet,várom mint egy hülye gyerek,erre ma kapok egy üzenetet hogy visszament hozzájuk a csomag mert rosszul címezték
Már tűkön ülök....... -
perge666
veterán
-
perge666
veterán
Én most rendeltem egy ilyet.
http://pcking.boltaneten.hu/kinalat/14/26/
Az utolsó darabot én vettem meg!
Valakinek vélemény a tabletröl? -
-
perge666
veterán
Akkor én már lekéstem a -10000ft-os vásárlásról?
Melóztam,nem tudtam hamarabb gépközelbe jönni!! -
perge666
veterán
Adnátok 1 linket ahol -10000ft-ért vehetek tabletet bankkártyás vásárlás esetén???
Köszi. -
perge666
veterán
válasz
synthmaster #24259 üzenetére
Amit írtam Scroll Tablet,arról senkinek nincs tapasztalata?
-
perge666
veterán
Scroll Tabletrol van valakinek tapasztalata?
2 év jótállás van rá,7"kapacitív kijelző,4gb memória,1200MHZ proci,21000ft.
Aki ért hozzá légyszives mondjon rá valamit,mert megvenném ha jó!!! -
perge666
veterán
Sziasztok.
Szeretnék venni egy megbízható Tabletet magamnak.
Valakinek véletlenül nincs eladó?
Vagy tudnátok ajánlani?Minél nagyobb a kijelző annál jobb,HDMI csati nem hátrány,USB csatlakozóra szükségem lenne hogy külső HDD-t rá tudjak kötni.
Utorrentet szeretnék rá,filmek letöltése végett!
Kamera,GPS nem szükséges.
A laptopom helyett szeretném használni.
Az akksija jó sokáig bírja.
Max.40000ft-ig gondolkozok,de nem baj ha jóval olcsóbbRemélem tudtok ajánlani valami megbízható masinát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest