Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Androidos tablet topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
mefistofeles
addikt
Köszi a kimerítő válaszokat!
Nem az én tabletjeim, így ilyen mélységik nem fogok belemerülni a dologba. Azt hittem valami rejtett beállítási trükkel megoldható. Majd sógor megcsináltatja szakemberrel ha akarja.......
Mindenesetre jó tudni, hogy bőven előfordul efféle hiba. A fiaimnak vettem karácsonyra két WayteQ XTAB-8Q tabletet, azokban van 8 Gb belső tárhely. Ha véletlenül nem lesz elég akkor ezek szerint mi is ilyen problémákkal szembesülünk majd SD-s bővitésnél.....Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mintapinty
csendes tag
Ezekből én néhányat kipróbáltam, de nem mindet...
Lényeg h van pl amelyik kiírja h az sd az alapértelmezett lemez. Aha. Eddig jó.
Aztán minden úgy nem működik mint előtte. Azaz, az alapmemóriát betelve a teló nem írja az sd-t. Tehát ez a tuti tipp nélkül biztosan nem v csak véletlenül fog neked menni.
[ Szerkesztve ]
Valaki szóljon Crey-nek...
-
tjb007
nagyúr
Nem létezik.
(#47485) z0d1AK
Ha minden igaz a processzor órajelén kívül (nincs overclockra lehetőség) csökkentve lett a GPU órajele is, plusz a támogatott kijelzőfelbontás is vissza lett véve.
Ezt is csak harapófogóval tudtam kihúzni. Ha lesz új infó majd korrigálom.(#47487) belanet
Jó lenne tudni, hogy mit takar az a kevés pénz.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
Az RK3188-nak most jelent meg az RK3188 T-s verziója, ami azt hiszem, hogy egy csökkentett teljesítményű, olcsóbb verziója. Az órajele 1,3-1,4 GHz csak, másban nem tudom, hogy vettek-e vissza belőle, mert amikor legutóbb a Rockchip képviselettel beszéltem, azok csak habogtak, nem tudtak róla mondani semmit.
Az RK3199T valószínűleg erre utalna és csak el van gépelve, ezért sincs róla infó a neten.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
motoflug
őstag
Köszönöm! Bár rengeteget rendelek e-bayről,most lehet,hogy kicsit hamarabb kellene. Esetleg van valami ajánlott hazai?
gurabli: állványok.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
A legmeglepobb pillanatokban merul fel a hangouts hianya! De te tudod...
(#45789) tjb007 válasza Tim82 (#45776) üzenetére
Mondjuk a biztonsagi mentes nem biztos, hogy a torrentesek... Vegulis mi kar, ha elveszik egy par sorozat resz? Igaz...[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tjb007
nagyúr
Nagyon leegyszerűsítve azt takarja, hogy a rendszerből hiányoznak a Google tulajdonában lévő alkalmazások és API-k, azaz nincs se GMail, se Chrome, se Play, se Drive, és még sorolhatnám. Ezeket amúgy nem hivatalos úton fel lehet rá erőszakolni, de ez már egy másik történet.
Gyakorlatilag a Fire OS egy Google herélt Android az Amazon ökoszisztémájához igazítva mind szolgáltatásaiban, mind megjelenésében/kinézetében.
Mass storage mód van, szóval saját tartalmat is tudsz rá másolni, és apk-t is tudsz külső forrásból telepíteni.(#45778) Alextras
WayteQ xTAB-79qci, Alcor Zest Q813i, Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85, Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85, Acer Iconia Tab A1-810, ConCorde Tab SLIM
(#45779) tvamos
Az még a jobbik eset, ha a pendrive megy tönkre. Könnyen lehet pótolni, csak a rajta lévő adatokról legyen biztonsági mentés.
-
tvamos
nagyúr
Nekem a regi 32-es Nexus 7 van. Meglehetosen kritikus vagyok az eszkozeimmel, de ez tenyleg jo. Mondjuk a 8-as nagyon kompromisszumos! Egy film nem fer ra, es boviteni ugye nem lehet. (A logo pendrive meg nem elegans!)
A hekkerkedes akkor oke, ha magadnak csinalod. (Gyereknek, felesegnek, csajodnak, ilyenek.) Ha masnak, akivel nem elsz egy haztartasban, vegtelenbe veszo szivas..."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
parandroid
félisten
40k körül viszont a Fire még a hekkerkedéssel, vagy a store-os kompromisszumokkal is megéri. Ha csak internetezésre, meg néha egy-egy filmre használod, még akkor is, már csak a minőségérzet és a hardver miatt is. Elég ha összehasonlítod a szokásos 40k-s mezőnnyel... Miért nem ezzel kezdted?
Németeknél egyébként pont most láttam a Samsung Galaxy Tab 3-7 -et 149 EUR-s akcióban, ez most lett annyi, mint amennyiért tavaly karácsony utáni akcióban a Tab 2-7 -et vettem. És ez még mindig több, mint 40k.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
Ezt én még a németeknél sem mertem bevállalni, lett inkább Nexus. Nem tudom, hogy miből maradtam így ki, viszont meg nem bántam. az otthoni refurbished akciók tekintetében én a helyedben inkább azt a vonalat figyelném, hacsak nincs valami titkos érved még a Kindle mellett...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
JoceeHunt
őstag
-
Tim82
félisten
Esetleg még lehet, hogy az APN-nél az "online" helyett "net"-et kell beírni. "Egyes esetekben elképzelhető, hogy az “online” APN helyett a “net” lesz szükséges, de a Telenor már jó ideje megváltoztatta a “net” APN-t, és azóta az “online” a hivatalos. Ha a hivatalossal valami oknál fogva nem akar menni, érdemes megpróbálni a “net” beállításával." [link]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bozek
nagyúr
Te: - Ez az app tudja kezelni az USB-s beviteli eszközöket?
Én: - A beviteli eszközöket alkalmazás nélkül is. Én egy billentyűzetes tokkal használom.
Te: - A tokodban USB-s billentyűzet van (amit rákötsz a Nexus 7-re) vagy bluetooth?Szerinted ez mi akkor? Megkérdezted, hogy az USB-s beviteli eszközöket tudja-e kezelni. Miután válaszoltam a kérdésedre, rákérdeztél mégegyszer... Hátha nem tudom értelmezni a kérdést?
Egyébként az említett tok magyar nyelvű és még az ékezeteket is rendesen kezeli, nem kell hozzá semmi mással variálni. Mivel tudósítok és meccsre a laptop túl nagy, valamint kevesebbet is bír, ezért szereztem be ezt a párosítást.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Most hülyének nézel? Ha azt mondom, hogy megy az OTG, akkor biztos nem bluetooth-os tokot használok...
Amúgy meg ez van rákötve:
És tudod még, hogy mi az érdekes? Vettem egy Toshiba 1 TB-os külső vinyót, amit simán meghajt a Nexus 7. Az Xperia V-nél csak kattog, nem kap elég áramot.
De nehogy azt hidd, hogy kamuzok, itt van két kép is:
Solid Explorer, sda1-ként csatolva (StickMount-al)
Videó lejátszása a külső vinyóról[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
Ha otthon használod és csak másolgatni akarsz róla vagy rá,egyszerűbb wifin keresztűl másolgatni,nem fog kikopni a csatlakozó,és a stickmount-nál nálam sokszor van csatlakozási probléma,pedig többféle otg-vel is próbáltam.
Ftp-re képes fájlkezelő,gépen total commanderbe beirni az url-hez,amit kiír a fájlkezelő,aztán lehet másolgatni oda-vissza.Gzolo: nézd már meg nekem a Quantumnál,a telefon netje bluetooth-on megosztható-e.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Ja, a beviteli eszközöket alkalmazás nélkül is. Én egy billentyűzetes tokkal használom folyamatosan, szóval ez irányban van tapasztalatom. Csak azért írtam az alkalmazást, mert a microSD-vel egy sorban említetted.
A 3G modemről nem tudok nyilatkozni, mobilnetet osztok egy Xperia V-ről.Mondjuk most már root-al és StickMount-al használom.
-
Bozek
nagyúr
Mi az, hogy alapból nem tud OTG-t? Csak a Nexus Media Importer kell hozzá és kész is van. Még root-olni se kell a táblagépet.
-
AsusBoy
senior tag
Nem nekem lesz a táblagép és csak ennyi a kritérium ,hogy 50 ezret ne haladja meg az ára .
Akkor úgy teszem fel a kérdést ,hogy 50 ezer Ftért melyik készülék éri meg jobban az árát.
Hány hüvelykes legyen a kijelző ? mind1
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni ? új
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció ? itthon
Mire szeretnéd majd leginkább használni ? (játék, internet, filmnézés stb.) internet,játék
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum ? 50ezer Ft[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Akármit írsz, azok is táblagépek voltak. És akár hiszed, akár nem, a hivatalos megfogalmazás szerint az e-book olvasók is tablet-ek. Itt van egy cikk is erről, bár ezt fenntartásokkal kezelem, mivel semmi forrás nincs feltüntetve. De attól még van benne igazság.
Szerinted amúgy az Oxford is csak hülyeségből írja ezt: "a small portable computer that accepts input directly on to its screen rather than via a keyboard or mouse"?
Vagy a Cambridge: "a small, flat computer that is controlled by touching the screen or by using a special pen"?Ennyi és nem több. Nincs benne, hogy internetezésre való. Egyedül annyi van leírva, hogy egy kis méretű, hordozható PC, ami a kijelző érintésével kezelhető.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Az első "tablet" a GRiDPad volt, ami még csak hírből se ismerte a WiFi-t. Mondjuk nehéz is lett volna, mivel 8 évvel korábban készült. Sőt, abban se vagyok biztos, hogy a Microsoft 2001-es táblagépe már tartalmazott WiFi-t. Az, hogy milyen szintre jutottak el, még nem azt jelenti, hogy erre is találták volna ki őket.
Bár nem táblagép, de összehasonlításnak jó. Az Internet-et szerinted arra találták ki, hogy Te hozzáférj mindenféle tartalmakhoz? Az alapötlet ott se ez volt, sokkal inkább katonai célra tervezték. -
tjb007
nagyúr
Fel lehet fogni annak is, de hivatalosan nem az.
Telefonálni meg az említett két modellen kívül mindegyik 3G/LTE-s Samsung tablettel lehet bármiféle buhera nélkül.
Ez a P6200-es telefonálós téma amúgy hogy jött most ide ?(#41276) dewil666
ASUS MeMO Pad HD 7
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Én kerülném azokat a mobil routereket, amik usb sticket kezelnek, olyat próbálj szerezni, ami SIM kártyát tud fogadni, azzal nem lehetnek kompatibilitási problémáid.
Egyébként én használok egy ilyet MiFi-t, Vodafone R201 (Hauwei R201)
Egyszerre 5 eszközt képes kezelni a kis router, és több mint 4 órán át képes akkumulátorról is működni.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Igen, elrontottam a linket...
(#38585) tjb007
Kevesebb biztos, hogy nem lesz attol, ha elolvassa a cikket!
Igen, nem konnyu dolog nullarol elkezdeni.
Raadasul iszonyat utanajaras megszerezni mindent, ami kell.."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
z0d1AK
nagyúr
Ez nem teljesen így van. 2012 tavaszán jelent meg a harmadik generációs tablet, a New iPad, vagy ahogy itthon hívták, Új iPad. Ennek elsődleges újítása volt a Retina Display.
2012 őszén jött a negyedik generáció, az iPad with Retina Display, itthon Retina kijelzős iPad. Ez is nagy felbontású kijelzőt kapott (azonban másabbat, mint az iPad 3), ezen a legjelentősebb újítás az volt, hogy erre már a Lightning csatlakozó került, valamint a tavaszi modellhez képest nagyjából kétszer gyorsabb volt a processzora az Apple szerint.
A Retina kijelzős iPad megjelenésével az Új iPad kifutott, szerintem még tavaly év végén kiszórták a készleteket az üzletek.
Az Apple és az APR-ek már csak a negyedik generációs iPadet értékesítik, ez van a gyártó oldalán is.Hogy mi lesz a 2013-as iPad neve, az egyelőre jó kérdés.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Orlin
addikt
Hello!
Én is anyumnak készülök venni és mindenhol az iPad-et tanácsolták.A ph iPad topicban is csak azt ajánlották idősebbeknek a kezelhetőség,aksi erő véget.
Nálam biztos az lesz.Amúgy valaki nem tud egy linket ahoz a videóhoz ahol idősebbeknek adnak pár tabletet-et?Magyar videó lehet még Mobilarénás is és azt figyelik hogy hogyan boldogulnak vele!
Ott is az iPad jön ki győztesen.
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Oldman2
veterán
-
bambano
titán
kínai rendelés nem játszik, 13 collban inteles tabletet nem találtam androiddal, de ezt még lenyeltem volna, viszont a 300k-tól felfelé nagy lendülettel induló árakat már nem. mert láttam én is levehető ajtós asus cuccot, 406k-ért.
a 13 coll konkrétan nem annyira lényeg, a fő, hogy minél nagyobb legyen. meg ha nem muszáj, nem vennék w8-at se.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
megnéztem, sőt, azt is megnéztem, hogy többes számban írta a válaszát. előtte hárman kérdeztünk, egy 6700 forintos kérdés, egy 400 dolcsis kérdés, ami szerintem már nem az igénytelen kategória, meg volt az enyém. A magam részéről erősen tamáskodom, hogy lehet-e 90 rugóból rendes 13 collos tabletet készíteni, ezért kérdeztem itt. Mivel három kérdezőből egyről tudtam, hogy neki biztosan szól, a másikról úgy gondolom, hogy neki nem szól, így azt feltételeztem, hogy nekem is szól.
de mindegy, mert én csak örülni fogok, ha mond egy jobb ötletet, mint amit én találtam.
szóval semmi sértődés vagy morgás nincs bennem, ezen lépjünk túl és ömöljenek az ötletek.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Real_Necro
veterán
-
zsolt19900
őstag
háát ez az azért tűnik jobb ötletnek egy hüvej+egy mobilnet előfizetés
meg ahogy nézegettem ezek a zsebrouterek sem valami olcsó ketyerék
pedig a nexus nagyon tettszene
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
vágeszolom én is, hogy pl a defym is meg tudná osztani a netet, csak a kérdésem az, hogy mennyiben befolyásolja ez az üzemidejét a telómnak? mivel ez az egyetlen egy félelmem, ha folyamatosan osztom akkor mennyivel előbb merül meg a defym
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
z0d1AK
nagyúr
Akkor így már látom a logikát.
Igazából magyar használatra én akkor sem vennék Nookot, hiszen az hasonlóan a Kindle-höz, elsősorban saját tartalomszolgáltatással használható teljesen, ami itthon nem érhető el.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
nagypasztor
tag
Szerintem manapság létezik már bluetooth-os vagy vezetékes billentyűzet is tablethez, ezért nem hiszem, hogy akár hosszab távon ez probléma lenne.
Illetve a legtöbbet a gép nem írásra lenne használva valószínűleg, hanem ebook-ként, vagy pdf-olvasóként. illetve a böngészés és a filmnézés is viszonylag gyakori lenne.
Szóval ezek a szempontok nem befolyásolnak, mert venni akarunk egyet, csak kérdés, hogy ma melyik a bestbuy...
-
this is life
Ármester
Sajna nincs dokkolo,ezt a funkciot kihagyta a samu,a soc tudna de nem lett bedrotozva a hdmi-re,de nem csak a 7 ,hanem a 10 colosa se . Egyedul az usa verzio tudja ,a vilag tobbi reszere gyartott sajna nem
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
spileraaa
senior tag
ok en csak most ismerkedek a tabletekel es a kijelzokel vagyis ugy irtam mind egy laikus
hanem ez a Hyundai Cute X600 nagyon boszant hogy most ips paneles vagy sem mivel itt nem irja
[link]de itt mar igen [link]
vagy max 100 $ milyen ips vagy mva kijelzos tabletet tudtok ajanlani ?
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
-
NGA
addikt
-
-
Magnat
veterán
Szia,
van 3g modemmel szerelt tab 40k alatt, ha nem gond a kinti rendelés, nemrég szedtem össze párat a #29477-ben.
Még dual simes is van köztük amiben van BT és hdmi is és 40k alatt meg is áll ha nem vámolják meg: FreeLander PD10 3G Pro[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
zaskar
senior tag
Ha már említetted ezt a kompozit kábelt a P1000-hez, megkérdezem: a Galaxy Tab 2 7.0-hoz létezik ilyen? Vagy esetleg működne a P1000-es kábelével? Nem igazán találtam a neten ezzel kapcsolatban semmit, de a fórumában sem. Kifejezetten a kompozit lehetőség érdekelne, nem HDMI.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- Magisk
- Autós topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OpenWRT topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest