-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIBI8484
csendes tag
válasz
tvamos #26193 üzenetére
Na erre a válaszra vártam.Hát most van 1 kis pénzem rá és gondoltam veszek jó tablettet is magamnak.Hát én is ezt az uj samsungot néztem ki jobbnak igaz az ipad is nagyon szép de azért mert ceruza is van hozzá meg a 16:9 es jobban tetszik mint a 4:3 as (ha jól fogalmazok) na meg persze ceruza is van hozzá
Igaz a samsung pár ezressel drágább de 1 évvel több a gari is rá.Amugy most a samsung note 8010 es a legujabb?
-
TIBI8484
csendes tag
Hát gondolom nem szart akarok venni.A kettő közzül melyiket ajánlátok?
-
TIBI8484
csendes tag
De azért várom a többieknek is a véleményét!!!
-
TIBI8484
csendes tag
Sziasztok.Segitsetek már nekem mert szeretnék vásárolni 1 tablettet és még nem tudom eldönteni milyet.Én a samsung N8010 közt és az IPAD3 közt gondolkodom.Minden esetre valami jó fajta kellene.Ti biztos jobban értetek hozzá.Elöre is köszönöm a segitségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- World of Tanks - MMO
- Bluetooth hangszórók
- Xbox Series X|S
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest