-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk a Tab A se mostani gyerek, a vele azonos generációs S7edge telefonom masszívan melegszik, ha terhelés alatt töltöm. Nagyobb eszköz+nagyobb akksi lévén elvárna az ember valamiféle akksikímélő "vezetékes" módot - ha már az egyel nagyobb kategória laptopoknál ez megvan.
-
xy2003
tag
Közben utána olvastam,hogy mi lehet ez. Azon a listán a "névtelenekből" kb egy sem szerepel,a telefonom meg unokaöcsém tabja sincs a listán még is megy mind a kettőn,egyszer írta,hogy rootolva van a telo,de feltettem egy másik go-t és ment újra.
Azon a listán nem azok vannak amit ők is árulnak meg tuti kiróbálták és megy? Attól még mehet másik is,persze lehet ezek se mennének.egyébként nekem elég sokszor a szgépemen ír hibát,most épp a chrome-ba megy mert a foxba nem akart.
-
rrobi
senior tag
Szia, ha lehet hinni ennek a linknek, akkor MMCX. Elvileg a linken pont ilyen tablethez árulnak átalakítót, csak az a kérdés, ilyet Magyarországon hol kapok? Illetve létezik MMCX csatlakozós antenna, amihez nem kell átalakító? Köszönöm!
-
cidalain
veterán
Biztosan nem SMA. Ott a lukas kozepu resz a kiallo, kulso menetes.
Ez meg besuppedo, belso menetes anyas.Jo lenne tudni a menet atmerojet.
Update:
Van az SMA-nek forditottja is, RP-SMA a neve. Az viszont pont ilyen felosztasu. Az apas a kulso menetes (bar a kepen pont mintha forditva lenne az apa-anya felirat az RP-seknel) Mar csak az atmero a kerdes, hogy ez az e. -
cidalain
veterán
az adott oldalon amit mutattál éppen nem kapható.
a 2/16 GB-os leírás arra utal, hogy az a standard verzió volt.
toll csak a prémium verzióhoz jár, és úgy tudom a sima nem is működik ezzel a tollal.prémium verzió itt kapható például
a memóriája mindegyiknek bővíthető microSD-vel.
(#70563) hkari
Ha ez a tablet létezett androidos kiadással is, akkor igen. De úgy látom, hogy nem.
Androidot nem lehet úgy telepíteni mint egy Windowst, hogy felmegy az alap rendszer és rápakolom a drivereket. Az Android egyben van, minden adott készülékre egyedi rom tartozik. Ha ilyened nincs (mert nem létezik gyárilag), akkor neked kell összeportolni egy Android verziót, amihez expert android fejlesztői tudás szükséges... -
csurgoi
aktív tag
és nem chuwi,onda,teclast,cube vagy ilyesmi
Felhomályosítalak, hogy ezek tudásban kétszer annyit tudnak minta csili-vili ASUS, Lenovo meg egyéb világmárkák a maguk 1 Gb memóriájával és dupla árával.
Nekem fél éve van egy TECLAST X16 Plus-om és 40e Ft-ért vettem billentyűzettel.
Kiválóan teszi a dolgát, nagyon szép a kijelzője, nem merül, nem nyikorog, nem recseg, nem sorjás.
Ha a magyar vásárlónak esze volna bojkottálná a hazai vásárlást, mert nálunk az előző évi, keményen elavult márkákat kétszer annyiért adják a kereskedők, mint az indokolt volna.
Ha megnézed a kinti boltokat ezek a konfigok már nem is kaphatóak 1-2 éve, amit nálunk az "ÉV webshopjai" oriási kedvezménnyel kétszeres áron kínálnak -
cidalain
veterán
eleve úgy kezdődött, hogy mit akar, mi az elvárás, és pár típust is írt, összeget viszont nem.
hadd ne az én dolgom legyen megállapítani, hogy mi mennyibe kerül, és az vajon megfelelhet e neki.
normális, új, jelenleg a magyar piacon kapható terméket fogok ajánlani (kivéve ha mást kérnek, pl használt, vagy külföldi piac is játszik)
ha az emberünk visszajön hogy ő márpedig ennyit nem szánna rá, csak 22 petákot, akkor meg elmondjuk hogy ennyiért nincs, vagy csak használt van, vagy csak akármi. nem a legolcsóbb kompromisszumos megoldást dobom be legelőször, hanem a legjobb alternatívát a megfizethetőség határán belül (ami lássuk be mindenkinél más.) -
zitimiti
csendes tag
Kedves Attila!
Köszönöm szépen a választ!
Igen, ha nem "kellene" újat vennem, akkor Samsung Galaxy Note 10.1 2014-es kiadást vennék, nagyon jó vélemények vannak róla rajzolás szempontjából. A másik típusnál, amit ajánlottál - jónak tűnik sok tekintetben - de eléggé aggaszt a képernyő felbontása és a proci "gyengesége". És pont rajzoláshoz ezeket igen fontosnak gondolom.
Mi a a véleményed?
Köszi még egyszer!
Zita
-
cidalain
veterán
Azert az intel atom nem arrol hires hogy jatszashoz ajanljak.
De persze be lehet probalni azt is.(#69580) bghistvan
Apkmirror oldalrol.
De elotte kiprobalnam hogy torlom a face app osszes adatat es beallitasat. Ha van ott frissitesek torlese gomb akkor azt is megnyomnam.
Majd ujra bejelentkeznek, es megneznem mi van. -
superg
senior tag
-
ludla
őstag
PC-n csak az Androidos particiót mutatja, a többit nem. Valamiért USB hubal nem kara működni ha a WIn10 telepítést akarom csinálni, olyan mintha leválasztaná az usb-t és a Bios-ban sem látni a pendrivert ha Hub-al van csak ha magában az OTG kábellel teszem rá akkor jó a pendriver is
Láttam képet egy fórumon ott pl [kép] ennél a pontnál van aktív egér neki a képernyőn nekem nem aktív a képernyő egér kurzor jele sincs kint -
-
pècsimunkás
addikt
Nekem meg továbra is az akksi ...Októberben tudok csak haza menni Nèmetországból , addigra remèlem " itt " lesz az akksi . Addig használom ìgy . Böngèszèsre elèg a 2 óra , de , ha mèg játszani akarok , esetleg valami koncertet nèzni , nagxon kevès akkor !
Volt itt mèg valaki , aki rendelt , nem tudom , az övèvel mi lehet ... Nagyon aggódott a GPS - , wifi - , akksi miatt. Mondjuk èrthető ... lol
-
tjb007
nagyúr
Ha szervizbe viszed számíts rá, hogy a rootolás miatt el fognak küldeni és a jótállást is meg fogják vonni.
„A kérdésem az hogy a root miatt csinálja ezt?”
Igen, benne van a pakliban.
„Ha letöltöm az 5.0.2-t, ODIN-nal fel fogom tudni tenni?”
99%, hogy igen.
„Esetleg visszaállítható root előtti állapotra?”
Visszaállítható a jelenleg rajta lévő ROM újratelepítésével/újrarakásával.
Amúgy pontosan melyik modellről van szó?
(#62877) Hyacinto
Próbáltam utánakeresni, de eddig még nem jártam sikerrel.
(#62878) doktordiablo
Ilyen ROM cserélgetésre (és a felvázolt felhasználásra is) tökéletes választás a refurbished második generációs Nexus 7: [link], [link]
Ha nem felelne meg megpróbálunk keresni valami mást. -
pècsimunkás
addikt
Èrdekes , androidnál rendben van a wifi - m . Otthon is , ès itt kint nèmetben a telefonomról is osztottam a netet a tablet felè . Semmi gond !
A másik felvetèst sem tapasztaltam !Csak az akksi problèma ne volna ...
A fóliáról is ìrhatsz , ha kipróbáltad .
SD - t raktál bele ? Itt kint kicsit könnyeb helyzetben vagyok , 22 euró , egy normális microSD kártya . -
pècsimunkás
addikt
Ok , köszi ! Majd ìrd meg azt is lègyszìves , h jó- e rá az Air fóliája . Addig egyelőre a szállìtási fóliával használom , szèpen lejött róla a matrica .De lassan lehùzom róla , utánna használom gyárival , aztán ha mèretpontos , jöhet egysdzer valsmikor az Air fólia . Mert ha pontos a mèrete azt egyszerű beszerezni .
Memória kártyát vettèl bele ? -
pècsimunkás
addikt
Ugyan az...
Köszi szèpen !
Majd megìrom itt a fórumban , h mi lett a tabletem akksijának a megoldása . Bár az mèg egy hónap ! Jó esetben ...Szerk .: Lehet , de előfordulhat bármivel , h elromlik . Ha rendbe lesz a tabletem , akkor mint egy kis kellemetlensègre fogok emlèkezni , aztán kèsz.
-
pècsimunkás
addikt
Mèg annyit , hogy nèzd meg lègyszìves , mi a Build számod . Enyèm v 1.1 , jan. 16. Azt mondták , lehet azèrt szrkdk az akksim mert , korai pèldányhoz jutottam . Ès , mint mindenben a világon ( autó , telefon ,stb,stb ) az első szèriával előfordulhatnak gondok . Na ,ezt akarják , egyúj ROM - al orvosolni.
-
pècsimunkás
addikt
Na , az engem is zavar , h alig van szabad hely a droidon , ès nem tudok rögtön sd- re menteni !
Annyit csináltam, h vettem bele egy 64 gigás Sd kártyát , a winen azt állìtottam , be , h oda mentse az adatokat , letöltèseket . Droidon nincs semmi nagyobb formátum - egyelőre- amit nem tudnèk letölteni , aztán rakom át a fájlkezelővel amit lehet .
Nekem az akksi továbra is 2 óra . Úgy nèz ki , újra lesz rakva a tabletem , ha az sem jó , akkor akksi csere . Remèlem 1 hónapon belül lezárul . Addig meg töltöm minden nap ... -
pècsimunkás
addikt
-
pècsimunkás
addikt
Szia !
GPS - t nem próbáltam , az állítólag az android alatt műkszik . Van rendes GPS - em, meg a telefonomon is van . Akksi időt tudnál mondani ? Nekem max 3 óra netezés , de az is inkább jóindulattal 3 óra... Meg kedveltem amúgy ezt a tabletet , nem akarok tőle szabadulni mindenáron ,de , az akkumlátoros ideje gyenge !
Csak azt nem tudom , ha ez a tablet ajánlott , és fullos , milyen lehet a többi ... ??? -
pècsimunkás
addikt
-
tjb007
nagyúr
-
tjb007
nagyúr
Van benne GPS, az Androidon próbáld működésre bírni.
Az 32GB úgy oszlik meg, hogy 24-et kap a Windows [helyreállítási partícióval együtt, a lemezkezelőben (jobb gomb a Start gombon → Lemezkezelés) le tudod amúgy csekkolni az összes partíciót], 8-at pedig az Android (itt is van egy rakás partíció, ami azon a fennmaradó ~4GB-on osztozik). -
tjb007
nagyúr
Mi alapján kéne azt a sorrendet felállítani?
Ezek közül amúgy -ha csak nincs szükség a tollra és/vagy a 12 hüvelykes kijelzőre- a Tab S 10.5 az ajánlottabb, elsősorban a Super AMOLED kijelzője miatt.(#61835) dejaris
Lenovo Yoga Tablet 2 10", LG G Pad 10.1
(#61836) Dzsana
Prestigio MultiPad WIZE 5002
-
taip
senior tag
Lehet, de itt arról volt szó, hogy a noname tablet 1 méteres hatótávját akarja megnövelni valami használhatóra, nem arról, hogy bunker falán át akar netezni. És ha elegendően meg lehet oldani x összegből ne költsön rá 2x-et.
B.Gabi: 40-50 ezres ársávban ne várj jó fényképezőt, az 100e felett kezdődik, itt max. kipipálják, hogy van benne.
-
_GT_
csendes tag
-
antibes2000
tag
nekem van mindkettő. a samu 1,5 az OV 1 éves. A samu azért más kategória, annak ellenére, hog MALI 400 van mindkettőben, de a rockchip meg az Exynos CPU között azért van különbség utóbbi javára.
De a fentiek ellenére én meg vagyok elégedve az OV-vel is, lehet, hogy szerencsém van, de eddig nem volt vele semmi probléma. A 2 GB ram azért nagyon hasznos benne, bonyolult játékok ugyan nincsenek rajta, de nem szokott akadozni, még frissítésnél sem, mivel 4,2 van rajta, ezért támogatja a flasht, ami nagyon nagy kincs a kit-kat óta.
Én sokat nézek rajta online filmeket, mert a kit-kat-es samun nem tudok.
Nejem szokott játszani rajta futós játékokat, meg angryt.
Wifi stabil, bár közel van a router.
Támogatás nulla az OV-hoz, de van rá 3 év gari, amit gondolom nem mernének adni, ha annyira gáz lenne.
szóval én nem bántam meg 1 év használat után, hogy vettem anno egy ilyet is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest