Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
delbarta
senior tag
Az én igényeimnek nagyon megfelel, nem tudok hibát mondani róla. 10 óra üzemidő, gyors böngésző flash lejátszással, előlapi sztereó hangszórók, stb. Amire én használom abban most hirtelen nem jut eszembe semmi negatívum. Volt már a kezemben jópár tablet, azoknál volt bőven negatívum amit el tudtam mondani.
Nézz körül a topikjában, hátha találsz valamit, de az a biztos, ha kipróbálod. Sok helyen ki van rakva, megfogdosható, nyomkodható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- iPad 6. gen wifi + cellular 128GB
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Byintek Love U14 Projektor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az én igényeimnek nagyon megfelel, nem tudok hibát mondani róla. 10 óra üzemidő, gyors böngésző flash lejátszással, előlapi sztereó hangszórók, stb. Amire én használom abban most hirtelen nem jut eszembe semmi negatívum. Volt már a kezemben jópár tablet, azoknál volt bőven negatívum amit el tudtam mondani.
Nézz körül a
Dr.NX