Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
delbarta
senior tag
Az én igényeimnek nagyon megfelel, nem tudok hibát mondani róla. 10 óra üzemidő, gyors böngésző flash lejátszással, előlapi sztereó hangszórók, stb. Amire én használom abban most hirtelen nem jut eszembe semmi negatívum. Volt már a kezemben jópár tablet, azoknál volt bőven negatívum amit el tudtam mondani.
Nézz körül a topikjában, hátha találsz valamit, de az a biztos, ha kipróbálod. Sok helyen ki van rakva, megfogdosható, nyomkodható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az én igényeimnek nagyon megfelel, nem tudok hibát mondani róla. 10 óra üzemidő, gyors böngésző flash lejátszással, előlapi sztereó hangszórók, stb. Amire én használom abban most hirtelen nem jut eszembe semmi negatívum. Volt már a kezemben jópár tablet, azoknál volt bőven negatívum amit el tudtam mondani.
Nézz körül a
Dr.NX