Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD FX
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Köszi a tippeket, segítséget, végül egy Lenovo M11 8/128GB lett a befutó Nagyon nem nyúztam még de elsőre jónak tűnik.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
gabyka
aktív tag
+1 a kolléga által linkelt samu A9-re. Kellemesen csalódtam benne, 4 napja vettem a kisebbet (4Gb/64GB) kapni hozzá tokot is, MM-ben fóliát is raknak rá (igaz drágán, de gari is van rá és jónak tűnik a minősége). Kellően fürge, akksi jól bírja és a támogatása is megoldott, pont ilyet kerestem. Ennyi pénzért itthonról 'rendes garival' szerintem jó ajánlat.
-
cidalain
veterán
Akkor ez a kettő jöhetne szóba
A Samu hazai beszerzés, az iPlay Mini külföldi de EU-s. Viszont ott bő egy hetet rá kell azért számolni a postára, ami nem tudom hogy fér bele neked időben.
Bőven elég ez a méret egy ekkora gyereknek, ha kézben tartás is lesz.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Dr.NX
Topikgazda
Elég jól körülírtad a 130k körüli Xiaomi Pad 6-ot.
Elfogadom a sütiket.
-
Game-over
aktív tag
-
rizso
addikt
Pontosítanék: nem a micro HDMI a fontos, hanem hogy projektorra lehessen kötni, és működjön is! És nem fix a 30k, első legyen a működőképes projektorra köthetőség.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
cidalain
veterán
ekkora méretben, ilyen olcsón nem nagyon van választási lehetőség.
8"
Refurbished Asus ME181CX 30k10"
Refurbished Asus TF103CX 32k
Refurbished Asus ME103K 35kha még olcsóbban kell, akkor le kell menni 7"-ra.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
delbarta
senior tag
Az én igényeimnek nagyon megfelel, nem tudok hibát mondani róla. 10 óra üzemidő, gyors böngésző flash lejátszással, előlapi sztereó hangszórók, stb. Amire én használom abban most hirtelen nem jut eszembe semmi negatívum. Volt már a kezemben jópár tablet, azoknál volt bőven negatívum amit el tudtam mondani. Nézz körül a topikjában, hátha találsz valamit, de az a biztos, ha kipróbálod. Sok helyen ki van rakva, megfogdosható, nyomkodható.
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
keszo
őstag
-
tvamos
nagyúr
Elvileg a Note-hoz is van billentyuzet.
Es a procival jobb, meg a 2G RAM, ami abszolut elony.
Persze a touch szenzor, ami sokkal jobb, es a stylus, ami szenzacios!
(Nem is gondoltam, hogy ilyen jo, mielott kiprobaltam!)
Szerintem probalja ki, mert nagyon-nagyon jo a cucc!"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
A Note II most a legjobb, minden tekintetben.
Arban sajnos lehet, hogy kicsit huzos.
Bar reszletre...///
Na, az Asus is vissza lepett nalam a sz@r kinai gyartok koze.
Ezek is csak igergetik, hogy lesz tab, kozben meg semmi.
Megint egy hetet toltak a tabom erkezeset, mar csak 11-21.
(Mondjuk annyi, hogy en meg nem fizettem, ellentetben az Ainollal.)
Lehet, inkabb megvarom akkor a Note II 7.7-et.[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Magnat
veterán
Nekem egyszer vmi apróság 5 hét alatt jött meg Kínából. Volt hozzá tracking number, kiderült, h vmi egy hét alatt ért az országba és majdnem 4 hétig tartott, mire az Orczy térről elért hozzám. Megjegyzem, h ránézésre sem volt még csak sansza sem, h elérje a 22 usd-t (nem is hívtak be).
Remélhetőleg te hamarabb megkapod.[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
hevizms
addikt
Nekem 4 látszólag ugyanolyan beirás van.Én nyertem
2012.08.22 14:36 362028(CHINA) Küldemény felvéve / Item accepted
2012.08.25 10:38 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.08.25 19:55 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.08.25 22:48 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.08.26 22:48 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.09.03 02:23 Budapest 1005 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2012.09.03 02:25 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2012.09.03 12:53 Budapest 1005 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
Amint látod nálam pld volt 1 hét mire az országba ért 08.26--09.03
[ Szerkesztve ]
-
Davebowman
senior tag
-
Chaser
legenda
Sokkal drágább gépeknél is vannak hibák/hiányosságok amik itthon kaphatóak és akár nagy nevek, erre már rájöttem Ilyen 15k-s tabot találtam párat bayen is, kb ui. hw. De akkor inkább dupla annyiért egy flame, az tényleg használható és úgy szintén eladható. 30k-ért itthon nem sok mindent adnak. Az a baj ezekkel az olcsókkal hogy az embernek lehet a kedve is elmegy tőle, fogtam már olyan tabot le se hánytam volna
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
hun_gery
aktív tag
Jájj. Ha lenne legalább egy HDMI rajta, azt mondanám, egy flymouse-szal médialejátszónak jó lehet TV-re kötve, de így... bár mérgesmadárra, ebookra, egyszerűbb játékokra, szolídan netezni jó lesz talán. Mondjuk a max payne-t ne akard majd ezen játszani
Bááár... ha bleegondolok, hogy az asszony s7 slim-je kb ugyanez a konfig, és a mai napig elvan vele... ki tudja. Ha nincs elvárásod, nem csalódhatszJiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
SShadow
aktív tag
Nekem is a lapos meg a teló mellé kéne valami!
Azért hogy a lapost ne keljen elővenni olyan sűrün ha levelezni netezni akarok, de hordozható legyen és mobil mint egy telefon ráadásul most egy P500-am van ami nem túl gyorsSzóval nekem ezért kéne meg hogy a csajom filmet néz a gépen(ki szokta rakni a TV-re HDMI-n mielőtt még valaki megkövez) akkor tudjak valami netezni.
Sajna pl az Xbox-ba csalódnom kellett multimédia téren (az enyém nincs kiütve) csak a szopás van vele az csak egy dolog hogy nem minden avi-val bánik el, az mkv is felejtős!
Én amúgy 2magosokat nézegetek, de már érdekes lehet egy Nexus 7-is és akkor nem veszek új telót helyette lesz egy tab
[ Szerkesztve ]
-
SShadow
aktív tag
Rizso mester ezer éve nem beszéltünk))
Nincs valami ötleted milyen tabot érdemes venni? Néztem a Myaudio 808DCC-t meg a 916-ot de többen írtak a Nexus 7-ről az tetszene de Mo-n nem kapható még sajna de ha lesz is tuti nem 70ért fogják adni
Ez a wifi hiba amit többen írtak a MyAudio gépeknél hogy a jel eléggé gyenge nem lehet az ICS hibája is? Nekem volt egy Live with Walkmanom és ott is az ICS frissítés után gyengébb volt a jel amit fogott??????
Ahol a GB-vel még ment minden rendesen ott az ICS már eldobálta a jelet!![ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest