Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala6
őstag
válasz szilacus #27943 üzenetére
Elolvastam, köszi érte.
Azaz igazság, hogy nehéz döntenem, itt is kb. egyenlő arányban vannak a Samsung pártiak és az Asus pártiak is.Amikor én próbálgattam őket, nem vettem észre, hogy az Asus rosszabb lenne, a hátlap is rendben van szerintem.
A Samunak nekem is jobban tetszett a kijelzője, de lapozgatás közben néha meg-meg reccent egy pillanatra, míg az Asus végig gördülékeny volt.
Azért tartok az Asus-tól, mert nem a minőségről volt eddig híres, az hogy izmos vasat tett bele, még nem jelent semmit. A teszteket olvasva viszont az jön le, hogy ő gyártja a legjobb tabeleteket (vagy jó sokat fizetett a tesztelőnek). Az előző olcsóbb tabom egy kétmagos myAudio volt, hát mit ne mondjak, hiába a jó műszaki leírás, hiába a jó teszt, nagyon vacak volt, tényleg annyit ért amennyibe került.Mi lehet az igazság? Nem tudom.
Melyiket válasszam? Nem tudom. -
spiritex
veterán
válasz szilacus #26684 üzenetére
Szerintem egyrészt olyan olcsók, hogy ezen én nem aggódok. 50-60e-nél már meggondolnám a dolgot, de így 20-25e körül... Nagy baja ezeknek egyébként nem lehet hardveresen, különösen, ha vásárlás előtt utánaolvasol, hogy van-e típushibája a készüléknek, a többit, a szoftveres dolgokat (ha vannak) meg orvosolják a rom-frissítések! Ahonnan én rendeltem a Crystal-t (gadgetgreats) ott meg kipróbálják a cuccokat mielőtt postáznák őket, és én erre külön kértem is őket, hogy tuti hibátlant postázzanak, és így is tettek.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Chaser
legenda
válasz szilacus #26412 üzenetére
Nem hinném Sztem raktáron nincs nekik semmi. Elküldöd a pénzt, megrendelik, aztán 1xcsak megjön. Olyan mintha te magad rendelnéd, csak ők rátesznek valamennyit. Gar se hiszem hogy lenne náluk. Mekkora már, hogy a garanciás dolgok angolul vannak leírva sztem kicsi kínai csinált ide egy webshopot jobban megnézve...
szerk:
Contact Name: Yan Hai Long
Address: 3F, Xinruike Building, NO.32, Taohua Road, Futian Bonded Zone, Futian District, Shenzhen City, P.R China
Zip Code: 518000és persze hogy igen
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz szilacus #26410 üzenetére
Ennyiért itthon ekkora méretben nem igazán van más. Myaudioból sok a hibás, elég benézni a topikjába, én nem vennék olyat. 7-esben lenne a Nexus 7 ami teljesen korrekt, 60k-nál drágább vmivel és nincs rajta HDMI meg nem bővíthető SD-vel. Vagy esetleg vannak 1 magos wayteq tabok, de sztem az már elavult kategória.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Fűnyíró topik
- Formula-1
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest