Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala6
őstag
válasz
szilacus #27943 üzenetére
Elolvastam, köszi érte.
Azaz igazság, hogy nehéz döntenem, itt is kb. egyenlő arányban vannak a Samsung pártiak és az Asus pártiak is.Amikor én próbálgattam őket, nem vettem észre, hogy az Asus rosszabb lenne, a hátlap is rendben van szerintem.
A Samunak nekem is jobban tetszett a kijelzője, de lapozgatás közben néha meg-meg reccent egy pillanatra, míg az Asus végig gördülékeny volt.
Azért tartok az Asus-tól, mert nem a minőségről volt eddig híres, az hogy izmos vasat tett bele, még nem jelent semmit. A teszteket olvasva viszont az jön le, hogy ő gyártja a legjobb tabeleteket (vagy jó sokat fizetett a tesztelőnek). Az előző olcsóbb tabom egy kétmagos myAudio volt, hát mit ne mondjak, hiába a jó műszaki leírás, hiába a jó teszt, nagyon vacak volt, tényleg annyit ért amennyibe került.Mi lehet az igazság? Nem tudom.
Melyiket válasszam? Nem tudom. -
spiritex
veterán
válasz
szilacus #26684 üzenetére
Szerintem egyrészt olyan olcsók, hogy ezen én nem aggódok. 50-60e-nél már meggondolnám a dolgot, de így 20-25e körül... Nagy baja ezeknek egyébként nem lehet hardveresen, különösen, ha vásárlás előtt utánaolvasol, hogy van-e típushibája a készüléknek, a többit, a szoftveres dolgokat (ha vannak) meg orvosolják a rom-frissítések! Ahonnan én rendeltem a Crystal-t (gadgetgreats) ott meg kipróbálják a cuccokat mielőtt postáznák őket, és én erre külön kértem is őket, hogy tuti hibátlant postázzanak, és így is tettek.
-
Chaser
legenda
válasz
szilacus #26412 üzenetére
Nem hinném
Sztem raktáron nincs nekik semmi. Elküldöd a pénzt, megrendelik, aztán 1xcsak megjön. Olyan mintha te magad rendelnéd, csak ők rátesznek valamennyit. Gar se hiszem hogy lenne náluk. Mekkora már, hogy a garanciás dolgok angolul vannak leírva
sztem kicsi kínai csinált ide egy webshopot jobban megnézve...
szerk:
Contact Name: Yan Hai Long
Address: 3F, Xinruike Building, NO.32, Taohua Road, Futian Bonded Zone, Futian District, Shenzhen City, P.R China
Zip Code: 518000és persze hogy igen
-
Chaser
legenda
válasz
szilacus #26410 üzenetére
Ennyiért itthon ekkora méretben nem igazán van más. Myaudioból sok a hibás, elég benézni a topikjába, én nem vennék olyat. 7-esben lenne a Nexus 7 ami teljesen korrekt, 60k-nál drágább vmivel és nincs rajta HDMI meg nem bővíthető SD-vel. Vagy esetleg vannak 1 magos wayteq tabok, de sztem az már elavult kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- Hibátlan, karcmentes Kobo Libra Colour Black e-book olvasó ~ 20 hónap magyar bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung A56 8/256GB, Új, Bontatlan, 2 év garanciával!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest