- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
f4lcon #74300 üzenetére
Jesszum, azt ne. Az E szeria ritka bena, gyenge gep.
Huawei Mediapad T3 10
Lenovo tab4 10
Kicsit mindegyik felette van a keretnek, de ha raeros, akcioval bemehet 50 korulre.
Illetve jut eszembe Huaweire van kupon az Edigitalnal 29-ig ervenyes: HUATAB12 amivel bemegy 50 ala.(#74298) ot93
Regi, oreg, ketmagos. 10-13 kozott kulso allapotatol fuggoen, ha van egyaltalan ra kereslet. Ha nincs (ami eselyes) akkor semennyiert nem tudod eladni. -
Chaser
legenda
válasz
f4lcon #29342 üzenetére
Hirtelen nem tudnék olyan tabit mondani amiben nincs giroszkóp. Gravi szenzor néven is ismerheted. Ha az nem lenne benne a tabikban nem fordulna el a kép ha fordítasz a gépen.
szerk: tjb007: Persze sok minden tud üzemidőt befolyásolni. De 3000-es akku 1280-as IPS panellal nem jó omen, Ott jobban kell dolgozni a vga részlegnek is mint pl 1024-es panelnél. Nem igazán értem, mért ilyen kis akkut raktak bele. Flamenél is többen mondták milyen szép üzemidőre képes, abban ha jól rémlik 5000-es akku van. Hw-ük kb ugyanaz. De majd meglátjuk.
-
st0ff
tag
válasz
f4lcon #28859 üzenetére
Sziasztok!
karacsonyi tablet kerdes
Media Droid MT 7004-es tablet (https://www.for-max.hu/en/875-tablet-/-mid-/media-tech-mt7004-cassius-android-4.0-tablet-+-gps-+-tv-%E2%80%93-7.html) azt irja, tamogatja az OTG-t!
Van egy vodas stick, K3765 amit ha bedugok, semmi nem tortenik, nem is latom a fajlrendszeret, nyilvan net sincs.
Hogyan tudom kideriteni hogy kompatiblisek-e, illetve ha nem, akkor tenyleg vennem kellene a vodas kapott helyett egyet amit javasolnak (http://www.media-tech.eu/products/networking/MT4211)?
vagy egyszerubb lenne a tabletet kicsrelni, egy olyanra amivel menne ez a stick?
Es ha igen, akkor melyiket (40-ert, GPS-sel, 7").Koszi elore is, es kellemes unnepeket mindenkinek!
-
kovacspityu2
tag
válasz
f4lcon #28611 üzenetére
Nem kéne ennyire segítőkésznek lenni, ha meg csak arcoskodni akarsz (biztosan te vagy a nagygóré
), akkor inkább ne is reagálj a kérdésemre, szerintem az az 1-2 sor senkit nem zavar.
Ha jobban elolvasod az alap kérdésemet, láthatod, hogy Kínából szeretnék rendelni az eltűnt tab helyett. Mivel olyan nagy ütemben hozzák ki az újabbnál-újabb tabokat, hogy követni sem lehet, hacsaknem valaki teszter vagy adócsaló és többért adja el a VÁM mentesen behozott terméket (nem tartana sokáig a fórumot összevetni az eladó tabletekkel).
Ha el is olvastad volna, akkor meg pláne tudnád, hogy 10.1-es tabletek iránt volt az érdeklődésem, ezért már nagyon rég óta nem olvasom a 7"-os tabokkal történő eszmecserét. Ezért kértem segítséget olyanoktól, akik pár típust felsorolva segítenek a választásomban, mert van tapasztalatuk 7"-os kategóriában.
A jelzőket meg direkt kihagytam. -
tjb007
nagyúr
válasz
f4lcon #27913 üzenetére
Mindegyik mellett vannak pro-kontra érvek, szóval nem épp egy egyszerű választás. A Note -nál ott van az S Pen és ahhoz kapcsolódó dolgok, lehet bővíteni mSD kártyával, a Nexus 10 -nek viszont jobb a kijelzője és erősebb SoC is van benne és akkor még a sallangmentes rendszerről nem is beszéltem.
"az Exynos 4412 ami a Galaxy-ban van erősebb az Exynos 5250-nél?"
Nem erősebb, sőt.
-
tjb007
nagyúr
válasz
f4lcon #26510 üzenetére
Párszor már leírtam, hogy mi mit jelent.
A RK3066 GPU -jának az órajele meg változó, nem mindenhol 320MHz. -
bpmcwap
senior tag
válasz
f4lcon #26510 üzenetére
jaaa igy már értem... de akkor az n101nek kicsi a felbontása nem??? 1080x800 a többi 1280x800
tehát maradt kettő: u30gt és a pipo m3... Előbbiről én pont itt találtam egy tesztet. És akkor maradt az PIPO M3 amiről nem tudok semmit... -
tjb007
nagyúr
válasz
f4lcon #25979 üzenetére
Az a poén, hogy még ők sem tudnak semmi konkrétumot mondani. Tíz napja vettem fel velük a kapcsolatot (azt most inkább kihagyom a történetből, hogy először azt akarták, hogy hívjam őket fel telefonon), akkor még semmiféle adattal nem tudtak szolgálni, szóval egyelőre csak annyi biztos, hogy lesz egy ATM7029 elnevezésű SoC.
-
smkb
őstag
válasz
f4lcon #25440 üzenetére
Mitől jó? Annyiba kerül mint nálunk egy Nexus 7 16, ami itthon ráadásul még túlárazott is, és akkor még egy eléggé nem túl acélos Freescale 4 magos van benne egy gyenge Vivante GC2000 gpuval. Ennyiért ez a cucc viccesen drága, ráadásul 10 colon 1024*768.... mindez egy átmatricázott kínai belpiacos ketyeréért, nagyon sok.
-
kovacspityu2
tag
válasz
f4lcon #25367 üzenetére
Tehát a 10,1" mellett érdemes voksolni. A Cube U30GT-t nézegettem elsőre, de aztán a sok-sok fajta között elvesztettem a fonalat...
Mindenképpen olyat szeretnék venni, ami kevésbé problémás. Várni tudok 2-3 hetet a szállítással. 4.1 menjen rajta, hacsak nem alapból az van rajta.
Többi kérdésre a válaszok??? Tapasztalat alapján??
Köszi
(SmartQ és Ramos-ból tudsz ajánlani 10,1"-osat?)Köszi
-
tjb007
nagyúr
válasz
f4lcon #24501 üzenetére
Ráadásul az egészben az a vicces, hogy az európai ára alacsonyabb mint az USA-beli
-
Prien
addikt
válasz
f4lcon #23683 üzenetére
Némi fenntartással fogadnám ezt az információt és oldalt, lehet,hogy a konkurens boltok készítették?
Miért nincs benne pl. a sokszor kamu Aliexpress vagy a zűrös Pandawill?Volt 1 rendelésem a Spemalltól és annyira korrektek voltak, amennyire csak lehetett. Nem jönnek a kéretlen "spam" levelek sem...
Szerintem a fórumozók személyes tapasztalatai sokkal többet érnek ilyen "ettől és attól ne vásárolj" oldalaknál.
-
faresz5
aktív tag
válasz
f4lcon #23648 üzenetére
Ma írták ki,hogy a tegnapi rendeléseket még átveszik az akciós áron. csak ennyit mondtam
Milyen tabletet vásároljak:
Lényeg amit megtanultam a tabletekkel kapcsolatban: (vagy 8féle volt nálam az elmúlt 1évben), hogy hiába jól mutatnak papíron, ha szar szoftver van rajtuk,(félig kész, tele buggal, hiába van a legfrissebb android rajta papíron) és tele vannak minőség nélküli alkatrészekkel. Amp 10-ről olvastam tesztet, nem tudta kihasználni az optimalizálatlan szoftver miatt a 4 magot. Androidból(kínai) nem szabad a legfrissebb terméket megvenni sajnos.(a megjelenés napján,hónapjában is akár.)
Tehát ha csak az árat (supportot nem)nézzük,akkor sajnos előbb utóbb megalkuvónak kell lenni.
Persze ez magán vélemény, akinek van pénze, kedve(ideje) próbálkozni annak hajrá -
-
tjb007
nagyúr
válasz
f4lcon #22421 üzenetére
A gyári adatok szerint 24 GFLOPS, 1.25 G Pix/s és 100 M Tri/s (a GC4000 ezeknek a dupláját hozza).
Fair vagy sem ezzel lehet eladni egy terméket. Ha odanyomják egy hozzá nemértő ember orra alá ezeket a számokat akkor neki csak annyi fog átjönni belőle, hogy mennyire király, bezzeg a másik ami agyon van dicsérve milyen gyenge. -
-
Langsam
aktív tag
válasz
f4lcon #20706 üzenetére
Igen gmail van.
Gmailes email címmel és jelszóval sikerült belépnünk a goggle play-be, hogy letöltsünk legalább egy árva böngészőt, jelzi is az oldal hogy be vagyunk lépve, de ha az alkalmazás ikonjára kattintunk bátortalan letöltési kísérletként
felugrik egy ablak, hogy Ön még nem töltött le semmit az áruházból (ez így igaz
a kis ablakban baloldalt további információk ikon (rákattintva: sajnos nem tudunk segíteni) jobb oldalt oké ikon, rákattintva nem történik semmi, letöltés persze sehol.
Van valami tipped mit csináljunk ? Köszönöm. Üdv. Langsam.
-
tvamos
nagyúr
válasz
f4lcon #18140 üzenetére
Hat akkor nincs mit tenni! Dobd el a szart!
Ahogy Crytek is megfogalmazta, magadnak csinaltad, a sok vergodessel, jobban jartal volna, ha inkabb sunnyogsz.
En meg mindig azt mondom, kuld vissza ugy, ahogy van, tolto nelkul. Max utolag azt mondod, hogy "pedig kiraktam az asztalra, hogy el ne felejtsem"... addig meg megjon a gyari tolto kinabol!
Mellesleg, ha visszamegy, szerintem megkapja egy szervizes, te meg egy jo eselyel egy ugyfelszolgalatossal leveleztel. Szoval... kapsz egy ujat, oszt jovan! Nem szoktak ezek olyan sokat szarozni, ha tudjak, hogy rossz a cucc. Es ez rossz.
Megjegyzem, ezek utan megerdemled a buktat! -
vamzi
senior tag
válasz
f4lcon #16575 üzenetére
Nekem a T20 átcsúszott.
Olcsó kínai tegra 2-es nem létezik, de az asus tf101 már eléggé olcsó. Konkrétan egy hónapja vettem 70.000-ért 0 perces refurbished példányt a bestbuy-ból. Itthon is ki lehet fogni ennyiért garanciálisat, viszont azok használtak. Ja és a T20 megeszi reggelire a TF101-t
-
tjb007
nagyúr
válasz
f4lcon #16575 üzenetére
"ezek mekkora eséllyel jönnek át a vámon bontatlanul?"
50-50% ha csak a sima, ingyenes szállítást (regisztrált küldeményként is kérheted) választod.
"vannak olcsó kinaiak tegra2-vel?"
Nincsenek.
7 colost 180 dollár körül lehet kapni, a 10 colosak régebbi eresztések és az áruk is 300 dollár felett van, annyit meg nem érnek. -
Shoo
senior tag
válasz
f4lcon #16564 üzenetére
Nem rossz választás az U30GT, de az nem fém hátlapos, műanyag, de alatta van egy "bukókeretnek" csúfolt keret, ami véd is és a helyükön tartja az akkukat.
Ti SoC-al ott a SmartQ T20 tablet vagy kicsit olcsóbban a T19, bár ha azt vesszük, akkor annyiért hamarosan itt lesz a ConCorde 9.7ips+, hasonló felszereltséggel, mint az U30GT, csak jobb supporttal, mert ugye magyar.
Más:
Mit jelent a dátum melletti szám? Jelen esetben a 6368? Annyian olvasták?ConCorde tab 7015 tablet
07-04[6368] Kis tablet, kicsi ár, elfogadható tudás - így lett kedvelt készülék egy szükségmegoldás!Egyébként a CC mindenhová kitette ajánlónak
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
f4lcon #16564 üzenetére
A TI a Texas Instruments gyártó rövidítése, az OMAP pedig az SOC termékcsalád nevének előtagja, ezt szokta követni a verziószám. És ez is ARM architektúrára épül.
A Market neve már egy ideje Google Play. Ennek elérhetősége kínai gépek esetében modelltől függhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged