-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Adamis #26131 üzenetére
Az csak a tableteknél van (sajnos, és nem látom logikusnak miért is), hogy az alap ics-ben nem beállítható, hogy hova telepítse alapértelmezetten a dolgokat?
A telefonomon is ics van, ott ez beállítható.Vannak még dolgok, amik megoldásra várnak gyártói oldalról...
Addig is a root-osoknak a link2sd a legjobb megoldás, a nem root-osoknak meg az "áthelyezés sd kártyára" az alkalnazások kezelése menüből.
-
Tim82
félisten
válasz
Adamis #26131 üzenetére
Én úgy csináltam anno, hogy telepítettem valamit, megnéztem utána a méretét, majd áttettem a microSD-re. Amúgy szerintem játékoknál kb. ott számít, hogy hova van telepítve, hogy mennyi ideig tart a menü, egy pálya stb. betöltése - magában a játékmenetben nincs különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest