Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
Hali,
Minix neo u9-h boxom van asszem CE 9.2.7-tel
Yatsen keresztül játszok le videót, 720p éppen. 5Ghz otthoni hálózat, amúgy digi fiber. Rettentő sokszor bufferel, annak ellenére, hogy nincs leterhelve a hálózat. Hol keressem a hibát?"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
X96 Max+, gigabites LAN, gagyi 720p YouTube video Yatse-val átküldve, folyamatosan pufferel.
Ugyanaz a video kb mindig ugyan ott.Merre érdemes keresgélni hibaelhárítás végett?
-
Beni2360
félisten
válasz gulupeti #87042 üzenetére
Igen rámész a mappára és az elérési utat a menü gombbal előhívod majd rámész tallózás ott lesz az elérhetőség rálépsz katt OK és frissítés. Gyorsan meg lesz mivel nem kell keresgélnie. Először csináld újra ellenőrzés nélkül hátha úgy is jó lesz.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz ztsoft #87039 üzenetére
Így már érthető, nem bánom.
De ha oda írtad volna az elejére, kiegészítésként:Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
®abstract®
őstag
válasz djnice #87037 üzenetére
Én miután megnéztem az oldalát meg alaposan elolvastam hogy miket ír megad a tv boxok hoz tárgyaltam vele megkérdeztem tőle jó pár dolgot, segítőkész volt és válaszolt persze nem mindenre egy valami bizonytalan nála: garancia idő. Az kb három hónap vagy ki tudja.
Egyébként rájöttem én is hogy lecserélt módosított programokat alkalmazásokat, néhány aktuális a dolgot feltelepített azt annyi ajándék csak neked csak most satöbbi,ezek már mind a marketing szövegének a részei semmi több utánajárással simán telepítheti Bárki azt amiket ő kínál.Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Beni2360
félisten
válasz ztsoft #87036 üzenetére
Miért nekem írod? Én nem ajánlottam neki csak két adatot kiemeltem a leírásból. Neki címezd az írásodat.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Van egy furcsa anomália nálam. Ce alatt kodi Matrix Elég sok filmnél nem talál infót , vagy ha igen angolul!
Most kiváncsiságból megnéztem Slimbox kodin. Ugyanazok a beállitások , ugyanaz a scarper és mindent megtalál , és szinte mindent magyar infóval!!! Többször is megnéztem minden TMDB beállitás ugyanaz.
Ilyenkor mi van?
üdv -
Beni2360
félisten
-
rjy08
tag
Sziasztok!
Egyik ismerős küldte ezt a linket és érdeklődött tőlem, vehetne e ilyen boxot:
https://tvboxok.hu/tx6s.htm?fbclid=IwAR2Dtw-ycCEgoL1kFlQ60SDs_aTEdqeegK9yYiWtsM1VXRSrzVR7NoxqRTw
Mi a véleményetek a készülékről, meg a leírtakról?
Eléggé Coreelec feelingje van a felsoroltaknak (reklámmentes youtube, online filmek stb.)
De mégis android 10-es rendszeren. Hogyan tud ez így működni? -
koma106
senior tag
válasz Alabástrom #87025 üzenetére
Szerintem érdemes az aktív HUB, nálam pl. 2 évig ment hibamentesen ment HUB nélkül, aztán egyszer csak nem volt már elég a "sima" USB.
-
-
lordmynher
csendes tag
Sziasztok. Van egy X96 air itthon 9.2.8 CE-vel LAN-on kötve a routerre (UPC connect box)
Azt már sikerült beállítanom hogy laptopról WI-FI-n keresztül látom a fájlokat a boxra kötött HDD-n, de telefonról hogyan tudnám ugyanezt elérni?
Ha ez meg van utána azt szeretném ha másik hálózatról is elérhetném ugyanezeket a fájlokat.
Mit kellene beállítanom? -
pinnacle
nagyúr
MECOOL KM2-re van már/várható CE? Ugye továbbra is ez a legjobb ár/érték arányú lejátszó, ha FHD, 4K Netflix kell? Illetve egyáltalán kell erre CE vagy már tudja a képkockahelyes lejátszást anélkül is?
[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz Alabástrom #87025 üzenetére
X96 Max Plus jó volt a kezdeteknél, de sok kétes eredetű felbukkant azóta, a topikban is volt szép számmal, szóval csak óvatosan vele. Ha kicsit visszaolvasol, voltak más ajánlások is (pl. Tanix TX3, X96 Air, Ugoos-ok), ezekből a gigabites verziók vannak kifogyva mindenhol. Persze ha csak helyi HDD-ről lesznek lejátszva az anyagok, akkor vehetsz olyat is, amiben csak 100 megabites a hálózati vezérlő.
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
Beni2360
félisten
válasz gulupeti #87023 üzenetére
Menj a beolvott HDD-hez és olvastad be újból mintha most kezdened. Neked is volt hasonló és helyre hozta.
[ Szerkesztve ]
-
Alabástrom
senior tag
Sziasztok!
A szüleimnek akarok összeállítani egy HDMI médialejátszót külső HDD-n lévő filmek lejátszására. Az összefoglaló alapján egy X96max plus + Coreelec + Kodi lenne a befutó. Van ennél jobb / újabb ajánlat, amit manapság érdemesebb lenne venni, vagy még mindíg ez a talán legjobb ár/érték arányú box ilyen célra?
A külső HDD-t meg tudja hajtani, vagy kell hozzá egy powered USB hub?
Köszi!
LaciAmikor semmi sem biztos, akkor minden lehetséges.
-
gulupeti
senior tag
Sziasztok,
x96 Max+ lejátszóval van némi problémám. (Coreelec 9.2.8) Nyáron nem túl sokat használtam idő hiányában, most újra szeretném, azonban ahogy elindul a Kodi nem frissül a médiatár. Jobb felső sarokban írja, hogy előkészítés: 0% és csak homokórázik, nem látom, ahogy pásztázza az elérési utakat. Hálózat tuti fix, hogy jó! Tudok tallózni, meg minden.
Köszönöm! -
®abstract®
őstag
válasz Nerazim #87019 üzenetére
Ezt az ennyire szót nem igazán értem
Az én tapasztalatom szerint a gyári rendszernél azt slimbox rom egyértelműen jobb
ha pedig visszafelé olvasol akkor evvel a rendszerrel is lehetnek hiányosságok vagy problémák nem tökéletes, de ugye mihez képest.
Amíre számomra szükség van az megfelelően és jól működik.
mivel nekem szükségem van a droid rendszerre is emiatt választottam.csak média lejátszásra, meg se vettem volna ezt a tv box ot mert minek? Csak CE vel, szerintem teljesen kihasználatlan lenne a készülék & olyan funkciókra nem lehetne használni amit én elvártam volna.[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
FingR86
őstag
a qbittorrent mindenkinél jól működik ?
egyszerűen nem enged hozzáadni új torrentet, se webes felületen se remote app telóról
4.2.5 verzó -
Nerazim
őstag
Udv!
Erdekelne, hogy a slimbox rom miert van ennyire favorizalva? Ha csak a film lejatszas a feladat, akkor a beepitett Kodi felveszi a versenyt a CE vel? Van valami mas elonye is azon tul, hogy androidos?Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
KovA
tag
Tegnap este mikor kerestem a topicban a témáról, valahogy kimaradt ez a két korábbi message [link] [link] ....
Ma megnéztem, nálam mind a két X88 Pro X3 védett bootloaderes (viszont nem fake ramosak ), így marad a CE az SD kártyán.
A Csicsóka féle felezőshöz is kellet az SD kártya hogy bootoljon, csak ezt már időközben elfelejtettem mikor tegnap mókoltam vele.[ Szerkesztve ]
https://kova.hu/konfig
-
ERPY
őstag
Már vagy egy hete a YouTube nálam nagyon akad, folyamatosan kint van az előtöltés vagy mi. Szinte alig lehet folyamatosan nézni. A net sebességgel minden rendben, csak a YouTube a problémás. Egyedi, vagy másnál is van hasonló? Esetleg megoldás?
-
trance89
őstag
válasz 1stVikman #87010 üzenetére
0.4.2, bluetooth megy
Nálam extrém hűtésmoddal megy így a hőfokok miatt nem kell aggódnom, üresjáratban 38-40 fok, nyúzás közben 50-52 fok[ Szerkesztve ]
-
1stVikman
senior tag
-
KovA
tag
Sziasztok,
Újra telepítettem ma az egyik X88 Pro X3-as boxomat gondolván, hogy váltok mátrixra.
Eddig Csicsóka féle felezős megoldást használtam, már v9.2 óta. Én balga azt gondoltam, hogy most majd a ceemmc -vel megcsinálom dual boot-ra.
Úgy tűnik mintha jól le is futna, megcsinált mindent látszólag, de áramtalanítás és reboot után a droid bootol, és minden módosításnak nyomavész.
Jól sejtem, hogy ezen a boxon alapból valamiért nem működik ez a parancs ? Legalább is a dual boot variációnál...Esetleg tudtok megoldást ?vagy valami hasonló felezős módszer mint ami van 9.x.x alatt ?
Előre is köszönöm ...
https://kova.hu/konfig
-
gyvince
senior tag
sziasztok milyen tv okosítót érdemes most venni max 20ezer forintig van egy Samsung C8700 tv-m még nem akarom ki dobni de a okos tv része totál halott
Úgy mindenre kellene Netflix HBO.GO Youtube játék nem lényeg??Apple Iphone 12 Pro Max + Apple Watch Series 4 44mm, Hp Omen laptop
-
trance89
őstag
válasz pinnacle #87000 üzenetére
Amlogic USB Burning Tool
Bármilyen img visszaflashelhető, a gyári fw-től 100x jobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / elkelt
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 7700 XT (RTX 3070 Ti-t veri)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
- Akció ! Gamer PC Intel i5 10400/16GB DDR4/RTX 3060 12GB/512GB NVME SSD/GARANCIA/BESZÁMÍTÁS/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest