- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Dell notebook topic
- Kompakt vízhűtés
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
Hali,
Minix neo u9-h boxom van asszemCE 9.2.7-tel
Yatsen keresztül játszok le videót, 720p éppen. 5Ghz otthoni hálózat, amúgy digi fiber. Rettentő sokszor bufferel, annak ellenére, hogy nincs leterhelve a hálózat. Hol keressem a hibát? -
zetecR
addikt
Sziasztok,
X96 Max+, gigabites LAN, gagyi 720p YouTube video Yatse-val átküldve, folyamatosan pufferel.
Ugyanaz a video kb mindig ugyan ott.Merre érdemes keresgélni hibaelhárítás végett?
-
-
®abstract®
őstag
válasz
djnice #87037 üzenetére
Én miután megnéztem az oldalát meg alaposan elolvastam hogy miket ír megad a tv boxok hoz tárgyaltam vele megkérdeztem tőle jó pár dolgot, segítőkész volt és válaszolt persze nem mindenre
egy valami bizonytalan nála: garancia idő. Az kb három hónap vagy ki tudja.
Egyébként rájöttem én is hogy lecserélt módosított programokat alkalmazásokat, néhány aktuális a dolgot feltelepített azt annyiajándék csak neked csak most satöbbi,ezek már mind a marketing szövegének a részei semmi több
utánajárással simán telepítheti Bárki azt amiket ő kínál.
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Van egy furcsa anomália nálam. Ce alatt kodi Matrix Elég sok filmnél nem talál infót , vagy ha igen angolul!
Most kiváncsiságból megnéztem Slimbox kodin. Ugyanazok a beállitások , ugyanaz a scarper és mindent megtalál , és szinte mindent magyar infóval!!! Többször is megnéztem minden TMDB beállitás ugyanaz.
Ilyenkor mi van?
üdv -
rjy08
tag
Sziasztok!
Egyik ismerős küldte ezt a linket és érdeklődött tőlem, vehetne e ilyen boxot:
https://tvboxok.hu/tx6s.htm?fbclid=IwAR2Dtw-ycCEgoL1kFlQ60SDs_aTEdqeegK9yYiWtsM1VXRSrzVR7NoxqRTw
Mi a véleményetek a készülékről, meg a leírtakról?
Eléggé Coreelec feelingje van a felsoroltaknak (reklámmentes youtube, online filmek stb.)
De mégis android 10-es rendszeren. Hogyan tud ez így működni? -
koma106
senior tag
válasz
Alabástrom #87025 üzenetére
Szerintem érdemes az aktív HUB, nálam pl. 2 évig ment hibamentesen ment HUB nélkül, aztán egyszer csak nem volt már elég a "sima" USB.
-
lordmynher
csendes tag
Sziasztok. Van egy X96 air itthon 9.2.8 CE-vel LAN-on kötve a routerre (UPC connect box)
Azt már sikerült beállítanom hogy laptopról WI-FI-n keresztül látom a fájlokat a boxra kötött HDD-n, de telefonról hogyan tudnám ugyanezt elérni?
Ha ez meg van utána azt szeretném ha másik hálózatról is elérhetném ugyanezeket a fájlokat.
Mit kellene beállítanom? -
pinnacle
nagyúr
MECOOL KM2-re van már/várható CE? Ugye továbbra is ez a legjobb ár/érték arányú lejátszó, ha FHD, 4K Netflix kell? Illetve egyáltalán kell erre CE vagy már tudja a képkockahelyes lejátszást anélkül is?
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
Alabástrom #87025 üzenetére
X96 Max Plus jó volt a kezdeteknél, de sok kétes eredetű felbukkant azóta, a topikban is volt szép számmal, szóval csak óvatosan vele. Ha kicsit visszaolvasol, voltak más ajánlások is (pl. Tanix TX3, X96 Air, Ugoos-ok), ezekből a gigabites verziók vannak kifogyva mindenhol. Persze ha csak helyi HDD-ről lesznek lejátszva az anyagok, akkor vehetsz olyat is, amiben csak 100 megabites a hálózati vezérlő.
-
Alabástrom
senior tag
Sziasztok!
A szüleimnek akarok összeállítani egy HDMI médialejátszót külső HDD-n lévő filmek lejátszására. Az összefoglaló alapján egy X96max plus + Coreelec + Kodi lenne a befutó. Van ennél jobb / újabb ajánlat, amit manapság érdemesebb lenne venni, vagy még mindíg ez a talán legjobb ár/érték arányú box ilyen célra?
A külső HDD-t meg tudja hajtani, vagy kell hozzá egy powered USB hub?
Köszi!
Laci -
gulupeti
senior tag
Sziasztok,
x96 Max+ lejátszóval van némi problémám. (Coreelec 9.2.8) Nyáron nem túl sokat használtam idő hiányában, most újra szeretném, azonban ahogy elindul a Kodi nem frissül a médiatár. Jobb felső sarokban írja, hogy előkészítés: 0% és csak homokórázik, nem látom, ahogy pásztázza az elérési utakat. Hálózat tuti fix, hogy jó! Tudok tallózni, meg minden.
Köszönöm! -
®abstract®
őstag
válasz
Nerazim #87019 üzenetére
Ezt az ennyire szót nem igazán értem
Az én tapasztalatom szerint a gyári rendszernél azt slimbox rom egyértelműen jobb
ha pedig visszafelé olvasol akkor evvel a rendszerrel is lehetnek hiányosságok vagy problémák nem tökéletes, de ugye mihez képest.
Amíre számomra szükség van az megfelelően és jól működik.
mivel nekem szükségem van a droid rendszerre is emiatt választottam.csak média lejátszásra, meg se vettem volna ezt a tv box ot mert minek? Csak CE vel, szerintem teljesen kihasználatlan lenne a készülék & olyan funkciókra nem lehetne használni amit én elvártam volna. -
FingR86
őstag
a qbittorrent mindenkinél jól működik ?
egyszerűen nem enged hozzáadni új torrentet, se webes felületen se remote app telóról
4.2.5 verzó -
Nerazim
őstag
Udv!
Erdekelne, hogy a slimbox rom miert van ennyire favorizalva? Ha csak a film lejatszas a feladat, akkor a beepitett Kodi felveszi a versenyt a CE vel? Van valami mas elonye is azon tul, hogy androidos? -
KovA
tag
Tegnap este mikor kerestem a topicban a témáról, valahogy kimaradt ez a két korábbi message [link] [link] ....
Ma megnéztem, nálam mind a két X88 Pro X3 védett bootloaderes (viszont nem fake ramosak), így marad a CE az SD kártyán.
A Csicsóka féle felezőshöz is kellet az SD kártya hogy bootoljon, csak ezt már időközben elfelejtettem mikor tegnap mókoltam vele. -
ERPY
őstag
Már vagy egy hete a YouTube nálam nagyon akad, folyamatosan kint van az előtöltés vagy mi. Szinte alig lehet folyamatosan nézni. A net sebességgel minden rendben, csak a YouTube a problémás. Egyedi, vagy másnál is van hasonló? Esetleg megoldás?
-
trance89
őstag
válasz
1stVikman #87010 üzenetére
0.4.2, bluetooth megy
Nálam extrém hűtésmoddal megy így a hőfokok miatt nem kell aggódnom, üresjáratban 38-40 fok, nyúzás közben 50-52 fok -
1stVikman
senior tag
-
KovA
tag
Sziasztok,
Újra telepítettem ma az egyik X88 Pro X3-as boxomat gondolván, hogy váltok mátrixra.
Eddig Csicsóka féle felezős megoldást használtam, már v9.2 óta. Én balga azt gondoltam, hogy most majd a ceemmc -vel megcsinálom dual boot-ra.
Úgy tűnik mintha jól le is futna, megcsinált mindent látszólag, de áramtalanítás és reboot után a droid bootol, és minden módosításnak nyomavész.
Jól sejtem, hogy ezen a boxon alapból valamiért nem működik ez a parancs ? Legalább is a dual boot variációnál...Esetleg tudtok megoldást ?vagy valami hasonló felezős módszer mint ami van 9.x.x alatt ?
Előre is köszönöm ...
-
gyvince
senior tag
sziasztok milyen tv okosítót érdemes most venni max 20ezer forintig van egy Samsung C8700 tv-m még nem akarom ki dobni de a okos tv része totál halott
Úgy mindenre kellene Netflix HBO.GO Youtube játék nem lényeg?? -
trance89
őstag
válasz
pinnacle #87000 üzenetére
Amlogic USB Burning Tool
Bármilyen img visszaflashelhető, a gyári fw-től 100x jobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- Dell Precision 5820 WIN 11 kompatibilis munkaállomás, Xeon, W-2155, W2245 többféle, testre szabható
- i5 8500/ 16GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ Win11 ready/ garancia/ ingyen foxpost
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest