- Milyen monitort vegyek?
- Modding és elektronikai kérdések
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Csicsóka #84148 üzenetére
Szintén x96 max plus és atv rom (nem slimbox) és nálam sem megy. Bejelentkezés után szépen fut az alkalmazás de lajátszásnál csak karikázik. Egyszerűen nem támogatott szerintem.
Van egy módosított netflix app kipróbálod slimbox atv-n? Ha igen linkelem. Nekem szépen elindul és néhány filmet sorozatot lejátszik de a legtobbjét nem az én általam használt atv romon. Kíváncsi lennék slimbox atv romon hogy működik.
-
Csicsóka
őstag
X96 Max+ Slimbox ATV ROM (sbx_x96max_plus_q2_atv_v11_4) alatt futtatot HBO-Go nem indít el semmit, csak karaikázik. Valami ötlet hogy mi a kínja?
Szerk.
A Netflix pedig el se indul. Mondván nem kopatilibis eszköz.
Erre esetelg valami?
Vagy ennyire gagyi lenne ez a Slimbox? -
ORCA58
addikt
Annak lehet jelentősége, ilyen android szoftver van rajta?
Ezen a Build szám:X96MAX_Plus_Q2_20201209-1446 -
ORCA58
addikt
Olyannal találkozott valaki, hogy egy már működő CE nem indul áramtalanítás utá? A tegnap telepített boxot ma bedugtam, és a droid indult. Próbáltam Update-el fogpiszkálóval, de csak a hanyatt vágódott droid bábu jelentkezett. Pár perc múlva újra bekapcsoltam, akkor meg a CE indult.
-
ORCA58
addikt
válasz
nfsu17 #84140 üzenetére
Kerítek egyet a próba kedvéért, de nem örülök, hogy SD-vel így jártam, bárhogy is alakul.
Egyébként X96Max + boxokhoz van OTA frissítés? Érdemes feltenni, ha van, vagy még ronthatok a helyzeten. Nem mertem kipróbálni. Régebben olvastam, hogy volt box, ahol frissítés után ne ment fel ill. meghalt a CE. -
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy feleslegessé vált egy megogo boxom (S905), érdemes lehet alap NAS feladatokra befogni? OMV-re gondoltam, ahogy láttam van működő megoldás armbian alatt.
Ezzel van valakinek tapasztalata? Vagy inkább rakjak össze magamnak egy működő megoldást? Láttam csicsóka munkáját, de az már elég régi.
-
ORCA58
addikt
válasz
blakey #84128 üzenetére
Köszi. Az első box többszöri update.zip és fogpiszkáló próba után elindult. A második nem akar.
Az update.zip után a képen látható feliratok jelennek meg.
Fogpiszkáló módszernél alul csak a Support API: 3 sor látható és megáll.
Most merre tovább?
update.zip módszernél egy pillanatra úgy néz ki, felvillan a CE kör kép közepén, utána ugrik ide. -
mexel
veterán
Próbálom telepíteni a digionline servletet de sehogy sem sikerül. Ez alapján csinálom, de hibákat donb pl a "cd digionline/engine" sornál és később is.
Ez a leírás még jó?
Nincs valakinek komlett telepítési útmutató az elejétl a végéig? Gyorsan fel kellen tennem, és anno egyszersikerült de most időhány miatt nehéz keresgélnem. -
Beni2360
félisten
Volna egy kérdésem. Van 3 db média box és tartalékban több SD kártya már beüzemelve. Honnan tudom meg win rendszer alatt, hogy melyik CE és melyik sochoz való.
-
ORCA58
addikt
Az X96Max+-on nem működik a Reboot to LibreELEC? Elindítom, de nem indul újra a box. Sötét szürke a képernyő.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
nagyfejü #84119 üzenetére
Keress rá a kiegészítőknél az InputStream Adaptive-re. Anélkül nem fog menni.
-
ORCA58
addikt
Jól emlékszem, az X96Max alján nincs csavar, csak ki kell pattintani az alját? Mivel érdemes megpróbálni? Félek eltörik a ház, mert ajándék lesz, de gond van a hűtésével.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #84107 üzenetére
Ennek az X96Max-nal lelke van, :) nem tudom mitől, de megy a hangerőszabályozás és a csík is látszódik. Ezeket elfelejtettem, összeírtam, hogy legközelebb tudjam de lehet másnak is hasznos.
1. remote.conf Configfilesba, gyökérben nem működött, vfd.conf
2. Netflix repoból + hitelesítési kulcs ha kéri
3. Ide kell beírni a Youtube azonosítókat, 4K megy, HDR nem, bekapcsolva fakó, ezt hol lehetne aktiválni?
4. újraindítás Androiddal
5. Youtube minikép, 500 az első
6. Képmentés, Keymap editor, Global, Other-nél van
8. CEC-nél TV leállítást kikapcsolni
9. YT, N ikon főképernyőreMatrix 19.1-el idáig semmi gondom, sőt mintha gyorsabb is lenne, 80GB-os fájlokat wifin keresztül simán lejátssza, advancedsettings.xml sem kellett.
-
blakey
titán
Widevine CDM infó: akinek gondja volt a legújabb widevine cdm verzióval (4.10.2252I annak mától nincs, a mai CE Nightly-tól (20210518) kezdődően működik a Netflix, hGO, stb. Kipróbáltam, emiatt visszaraktam a korábbi inputstream helpert (0.5.2), úgy felajánlotta a legfrissebb widevine cdm-et. Meglátjuk, hogy milyen lesz június 1 után.
-
Imi1981
veterán
válasz
nfsu17 #84113 üzenetére
Olyanom is van! Aliexpesses hdmi elosztóhoz volt. Az ilyen gondom az x96 max plus gyári távirányítóval működne (az nekem bedöglött de jön valamikor az új).
Amiről én beszéltem azt a Samsung tévémhez kaptam gyárilag a dobozban volt (okostávirányitó vagy mi a szar) de sosem használtam és nemrég pakolásztam és megtaláltam. X96 max plus távirányítónak tök jó lenne és azért jobb minőségű mint az aliexpesses légegerek (légegér funkció engem nem érdekel) . Én úgy szerettem volna használni, hogy ezt kép (ami ehhez kép a távirányítóhoz tartozik) bedugom az x96 ir csatlakozójába és úgy gondoltam csak az x96 max plus - t fogja irányítani infrán keresztül. De ez nem így működik mert akkor is a tévét irányítja sajnos. De hdmi cec-el is jól használható úgyhogy szerintem marad.
-
ORCA58
addikt
Megjött a 2 db X96 max plus innen. [link] Belga raktárból.10-én rendeltem. [kép] [kép]
Androiddal néztem (még nincs SD kártyám) Az Aida szerint 4/64Gb-es mindkettő. A netem 200/15-ös. Mind WiFi mint a Etherneten 200-as a letöltés.
Az egyik 50 fok körüli alapjáraton, de a másik 68-72 között ugrál az Aida szerint. Kézzel is érezni, bizony meleg. Azt biztos szét kell szednem, nem úszom meg. -
Imi1981
veterán
válasz
vargalex #84109 üzenetére
A tévét működteti infrán keresztül és ugye cec-el a boxot de nem muszáj a tévébe dugni ezt kép mert anélkül is működik. Én azt hittem hogy szükséges hozzá. Ha az x96 max plus - ba dugtam nem történt semmi mert ugyan úgy a tévét irányította és ugye a boxot cec-en keresztül.
Amúgy a kisebbik távirányító az kép csak tévéhez nem használtam mert ahhoz jobb volt a sok gombos. Tv boxhoz viszont jó még így cec-en keresztül is és minőségibb a gombjai mint az aliexpesses g10s meg a többi hasonló távirányítónak. -
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #84074 üzenetére
19.1-Matrix-al X96Max-on is jó a képarány.
Viszont a hangerőszabályozás nem működik se léegérérrel se a távirányítójával. CE-vel is volt olyan probléma, hogy a rendszerbetöltésnél még látszódott a "kék csík" de később már nem, viszont működött a szabályozás. Most már se csík se szabályozás. Mi lehet a gond, kezd meghalni a box?
-
Imi1981
veterán
Az x96 max plus hátulján van ir (infra?) csatlakozó az mire való? Samsung tévémhez kaptam régen normál távirányítót és egy légegér féleséget is és ahhoz van egy ilyen infra tartozék. Azzal tudnám használni az x96 max plus-t? Előkeresem és kipróbálom csak hirtelen nem tudom hol van és azért kérdezem itt hátha próbálta már valaki.
-
Jozsó
tag
válasz
tobias40 #84091 üzenetére
[Banggood] EU priority line-t választottam, az elvileg europai szállításnak számít. De ha nem, akkor is vállalják, hogyha mégis megvámolnak akkor visszaadják a vámköltség egy részét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Modding és elektronikai kérdések
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- BestBuy topik
- EA Sports WRC '23
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Gamer PC - I7-4470, GTX 1060 6gb és 16gb RAM + GARANCIA
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iMac 2015 27"5K/i5/8GB/1TB HDD/1 hónap gar./
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest