-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz zsolt501 #94129 üzenetére
A Matrixos PKC-t kell használni, telepítés után kell egy kis módosítás, hónapok óta használom, nincs vele különösebb probléma, zenekönyvtárat nem ajánlatos PKC-n keresztül használni.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz zsolt501 #69132 üzenetére
Már nem tudom hol találtam, gondolom valami hülye kereskedői oldalon, viszont letöltőttem a kézikönyvet eszerint HDMI-n fogadja:
[ Szerkesztve ]
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
nagyúr
válasz zsolt501 #60512 üzenetére
Biztos vagy te abban?
a king ~37.e EU raktárból, ez meg ~28.e +VÁM+vámkezelés sz.tem bőven 37.e felett lesz így! és inkább egy king(még ha drágább is lenne kicsit) mint egy noném, amire soha nem lesz update!ez a X88 King akkor érné meg ha EU raktárból be lehetne szerezni ezen az áron!
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz zsolt501 #60486 üzenetére
Én már rendeltem pár napja. Nem kisöprős ha jól látom, elvileg új típus a Tanixnál.
A 8gb nem nagy dolog, arra csak a rendszer megy, nyilván tárhelyként úgysem ezt használjuk de nem 1/8 hanem 2/8 . Viszont DDR4 és giga lan, S912-vel, olcsóbban vagy annyiért mint egy 905W
Jó esetben mehet rá dual is, legalábbis nagyon remélem.Közben végre visszajöttem, most pótolom be olvasással az elmaradásomat, még kb 2500 hsz vissza van
-
cof
veterán
válasz zsolt501 #59287 üzenetére
Ez olyan lehet mint a Widevine mizéria, ott is ugye mehet L1-L3-ig a minősítés. Android-ra lehet, hogy nem ingyenesek alapból ezek a kodek-ek (mxplayer alatt is meg lehet venni külön a kodekeket). Szóval nem tudom mi a különbség a CE alatt lévő és a most S922X-H Android DTS/Dolby hangzás között, de gyanítom, hogy semmi. Viszont ez így, out-of-the-box, nem kell mókolni semmit egyből használható a doboz, így gondolom én, hogy Android Kodi alatt is van DTS/Dolby hang támogatás.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
cof
veterán
válasz zsolt501 #59283 üzenetére
Attól hifi, hogy DTS és Dolby licensz-t kapott a CPU, mert ez S922X-H. Így Android alatt is lesz DTS/Dolby hang, úgy mint a S905D SOC is voltak. Bár a RS232 portot én is feleslegesnek érzem, egy átlagfelhasználónak totál felesleges, és ha már hifi az optikai kimenetet meg hiányolom róla.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
darvinya
titán
válasz zsolt501 #58205 üzenetére
Coax-nál nem újdonság, mivel az rádió technikai szabványos, amibe beletartozik az acél réz bevonat.
Alu ekkora méretben 2 hajlítással sz@rrá törik, tehát mire ideér, már szakadt lesz.
Bronzzal szokták olcsósítani tiszta réz helyett.DroiDMester
UTP kábel statikus, és amelyik kábel nem felel meg ráírt szabványnak, beperelhető átverés miatt.
Kb. Olyan, mint veszel fehérkenyeret, de kapsz félkiló gipszet barnaliszttel[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
dugesz77
őstag
válasz zsolt501 #57816 üzenetére
Baromira remélem, hogy ez nem egy hardkernel-ről vehető cucc lesz. Az rendesen rendbe rakja majd az árát ha a nem túl olcsó FedEx-el küldik aki tuti áfáztat is (egy odroid-go-t vettem anno arra majd 8 ezer rájött még mire kézhez kaptam) Amúgy itt megy a találgatás továbbra is a kütyüről.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz zsolt501 #57614 üzenetére
pát $ .ért lehet venni nagyon jó minőségű panel antennákat akár 8dBi nyereségű is amivel kitudod cserélni a belsőt, a kilsőt meg olyanra cseréled amire akarod szabvány csati! Szóval lehet belőle jót csinálni, de én csak teszt céljából szoktam a WiFit használni jobb nekem a GIGABIT LAN.
#57615 Jakuu : van Blitzwolf töltőfejem is nem is akármilyen 40.Watt os de hidd el SEMMIVEL nem jobb mint egy Ugreen vagy Baseus, sőtt telefon töltésnél nem is mindég megy vele a QC3.0 töltés még a Baseus és Ugreen.el mindég hibátlan!
#57616 CoF : Gigabit LAN másképp meg se vettem volna! kukucs ide!
Vettem már banggood-ról USA raktárból és nem volt ÁFA rá remélem most le lesz
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
blakey
titán
válasz zsolt501 #55982 üzenetére
mint látom a KODI esetén nem nagyon vannak gondok így már csak a PLEX a kérdés - ha van Kodi akkor minek Plex? Kodi alá van hivatalos Plex kiegészítő vagy ott a PlexKodiConnect ami csak a Plex adatbázist használja és minden olyan mintha Kodit használnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Politika
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...