-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KovA
tag
Sziasztok ..
X88 Pro X3 tulajokat kérdezném, főleg azokat akik Csicsoka (köszi az erőfeszítésed, munkád !) féle módszerrel belsőről használjak a boxot, hogy minden müxik rendesen ?
Nincs lag és probléma ?
Nálam 2 van a fenti boxból, mindkettőn SD-ről megy a CE, de az adatbázisok a belsőre vannak téve (így).
NASon futó Embyről játszom le a dolgokat, van 3 profil a ce-ben (és perszee az embyben is van hozzájuk), egy a családnak, egy a gyerekeknek, egy csak nekem, valamint a családi profil alá még egy tvmosaic plugin is be van lőve.
Korábban már írtam egy posztot mikor mindezt összeraktam, és elsőre minden jónak látszott. Azóta nem voltunk sokat itthon, viszont mostanában mar igen és vannak elég komoly anomáliák valamint elég nagy lag-ok és rejtélyes fagyások is. A lejátszással nincs gond , és lejátszás közben nem is akad vagy áll meg, ellenben mikor megállítok valamit vagy kategóriát váltok (sorozat vagy film vagy tv közt) néha akad és lagzik .. sokat. De nem mindig.
Szóval, gondoltam újra rakom a cuccot a belsőre, hátha megoldja ezen problémákat.
Előre is kösz a válaszokat.https://kova.hu/konfig
-
péjé
őstag
Régebbi device tree fájl nincs a CE-ben kiírás után...gxl_p212_2g.dtb ezek megvannak vhol? köszi
-
péjé
őstag
sziasztok,
mxq pro plus (s905X) boxon letérdelt az android, találtam egy nem rootolt fw-t hozzá, felraktam, megy is de a CE nem akar elindulni ami korábban ment sd-ről. MInden ua a CE-n és mégsem. Rootolni kell a boxot? ha igen mivel lehet ezt? 7.1-es android van rajt. előre is köszi -
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Tanix tx3 s905x3 jó box? Elég olcsón van .
Természetesen coreelec-el használnám.[ Szerkesztve ]
-
Lasersailing
senior tag
válasz Beni2360 #73799 üzenetére
Kapcsolatok menüben:
Interfész eth0
Állapot: online
Típus manual
Cím...102
És látszik egy földgömb. Akkor ez működik, nem?Ill. Bekapcsolas után alsó sorban kodi news fut, hogy miket lehetne telepíteni. Akkor elvileg van net kapcsolat, nem?
Ami még érdekes:
Most próbaképpen beállítottam,hogy várjon a netre indulás után, majd csak a kodit ujrainditottam, és elfelejtette ezt a beállítást. Mintha nem tudná elmenteni a beállításokat...[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Lasersailing #73814 üzenetére
És világit alatta a sárga csillag? Mert az jelzi az élő kapcsolatot.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
kulup
tag
@Lasersailing
Erre gondolsz ? Ha nem zavar a 100-as LAN, akkor jó.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Inkább újat kérdezek . Ezek link közül melyikek a jók ?
-
Beni2360
félisten
válasz nagyfejü #73819 üzenetére
A sima BD megy szépen Ez alatt mit értesz?
A BD egy blu ray lemez vagy képfájl ami iso.
Én most üzemeltem be az új x96 max + CE-n és simán mennek az BD ISO fájlok.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Imi1981
veterán
válasz Lasersailing #73827 üzenetére
Igen a 64 GB az tuti 1000 lan . Csak vajamelyik Tv boxnál olvastam itt régebben,hogy a 32 GB 100 a 64 GB 1000 lannal szerelt . Arra lennék kíváncsi ennél is így van e ? Nekem elég lenne bőven a 32 GB-os ha 1000 lannal szerelt és olcsóbb is . Több mindent veszek ezért számít 2-3 ezer forint .
-
cof
veterán
válasz Lasersailing #73834 üzenetére
Ezt így általánosan nem lehet kijelenteni, mert van belőle Gbit meg nem Gbit-es verzió is.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
castiels
addikt
válasz Lasersailing #73834 üzenetére
P2, P3 stb, tehát nem mindegy.
-
Hali1975
tag
válasz Imi1981 #73833 üzenetére
Szia, en ezt vettem 4/32 kiadasban innen [link] mult het penteken rendeltem , ma a kezemben volt:-). Ez tuti 1000, mert kabelen is lemertem az 500as netem es hozta a 400at, illetve wifin is ott 280/220at hozott.
Van is egy kerdesem : feltettem ra a CE-t es a taviranyito nem megy:-(, van erre mar kesz remote.conf, vagy nekem kell szerkesztenem?
Illetve egy gond meg most igy elojott: az msrepo-t feltettem, de amikor be akarom tolteni,hogy telepitsek par addont, akkor azt irja hogy nem elerheto.
LE alatt ez mindig mukodott,igaz utoljara szerintem februarban tettem fel az LE-s beelink m18-ra.
Koszonom a valaszt -
Imi1981
veterán
válasz Lasersailing #73841 üzenetére
Köszi így akkor megnyugodtam. Most már meg merem rendelni .
-
nagyfejü
őstag
-
mexel
veterán
-
-szabi-
őstag
-
Beni2360
félisten
válasz nagyfejü #73843 üzenetére
Na akkor a sima BD mappa struktúrás kivitelt lejátssza. OK
Már olyan rég foglalkoztam OMV-vel, hogy nem emlékszem a rendszerre. De nálam is volt olyan, hogy fájlkezelőből nem indult és ilyenkor menü gomb és a felugrott ablakban ki kellett választani, hogy VIDEO .....(a fájl )és átváltott valamit majd indult a klikre. Más ötletem nincs.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-szabi-
őstag
Tényleg semmi különleges a droidot évek óta nem láttam.
Kezdetektől sd kártyáról ment LE majd CE.
A kíváncsiság miatt.
Egyébként feltehető CE a droid mellé, hogy felszabaduljon a memóriakártyám vagy droid elvesztésével járna ha belső memóriára szeretném CE-t?
Utóbbi esetben ha valamiért mégis kellene droid visszatehető valahogy? -
péjé
őstag
Van olyan androidon futó teszt progi ami megmutatja hogy fake ram van a boxban? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F AMD R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB GDDR6 DeepCool CC560 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M Intel i9 11900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB GDDR6X Zalman Z3 Iceberg 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5 Rampage SHIVA 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M Intel i3 12100 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB GDDR6 Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 Intel i5 6500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GDDR5 Spirit of Gamer X 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest