- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dugesz77 #67812 üzenetére
Azért mentem neked mert, HÜLYESÉGET BESZÉLSZ!
nem 300.ft os töltőfejtől van szó amit csomagolnak teló/tablet/vagy bármi más mellé! Azok valóban nem arra vannak, sőt én soha ki sem veszem őket a dobozukból mert HULLADÉK kategória, ahogy a hozzájuk adott 200ft os kábelek is!
Akkor egy dologra adj választ okoska: az Apple notebook-okhoz(és még sok máshoz is) miért USB-C.s töltőfejet adnak he? ha nem erre való az usb, és itt 60-100Watott kell átvinniük
biztos ők is hülyék hogy nem egy sunny tápot adnak inkább!
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER ELIT: Azonnal Harcra Kész Erőmű Új, Garanciás, Windows 11 Pro-val!
- Tuning PC (AsusROG Z370-F/WIFI/I5-8600K/GTX 6GB/Seasonic focus plus 750w gold/)
- Aerocool AM5 Gamer PC - Ryzen 5 7500F/32GB DDR5/1TB NVMe/RTX 3080/Vízhűtés/Garancia, Karcmentes!
- Office PC/Gamer alap: I7-8700 II Garis ASRock H310CM-DVS II 16 GB RAM II 250 GB SSD
- Gamer PC RTX4070 Ryzen 9
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest