- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 9.0.1-en működik a suspend? Egy noname 1/16G, S905x box amin most a LE 8.2.3.1. fut. Azon működik.
Más
Kollégám vett egy 4k-s Sony TV-t. Eddig FHD Samsung volt és HDD-ről nézték a filmeket.
Valami beletekerés vagy hasonló nem működött neki az új TV-n, ezért rákérdezett a médialejátszó boxokra. Nincs szerver, csak WiFi-znek (de gondolom, ha kell lenne Ethernet csati is), T-s IPTV. Szerintem továbbra is HDD-ről menne a film.
Nem tudom még szükséges-e a CE vagy már az Android is kiszolgál egy egyszerű felhasználót, aki nem telepítget? Ha szükséges én fel tudom tenni nekik a CE-t.
Melyik boxot ajánljátok?
Melyikre lehet csak úgy rádugni a külső HDD-t (tápja bírja)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Spórolós topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged