Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dugesz77

őstag

válasz espi38 #50096 üzenetére

A 4k-s tartalmat miről osztod meg? Ha hálózatról akkor gigabites Lan-al felszerelt boxot javasolnék (lehet usb-s gigabites adaptert is venni de az valakinél nem működött normálisan ) .. Ebből a S912 és a S912D lejátszók elérhetők. Most talán a VORKE Z6 a legajánlottabb EU raktárból. S905D az annyival másabb,hogy az X-es soc-ra épül viszont gigabites + tv tuner található benne . Ebből a Mecool K1 Pro ajánlható.
    Az S912-es boxnál meg kell egy kis pepecselés Putty alól de hamar megvan az S905D-nél még ez sem kell.

Ha usb-s megosztás választasz akkor képbe jöhetnek a 100-as lan-al szerelt boxok. Itt az S905X-es boxokat érdemes nézni ( a W-s boxokba nem mennék bele az 4k30fps tud csak). Tanix/Mecool/X96 körül érdemes nézelődni.

Kell egy SD kártya és egy képfájl kiírás/egy fájl másolás és átnevezés.... Ennyi a nagy bűvészkedés...
    Lesz így egy magyar nyelvre állítható Kodi-d ami képes kiszolgálni megfelelő minőségben a tvdet.

El lehet menni a drágább lejátszók felé pl. ott Minix amin gyárilag is jó android alatt a Kodi . Fene tudja de én is vettem egy Minix-et de ugyanúgy inkább a CE-t futtatom SD kártyáról a gyári lejátszó helyett. Az mindig friss . Megszoktam, hogy boot után egyből a Kodi indul.

Új hozzászólás Aktív témák