Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz junkpod #28384 üzenetére

    Ja értem, nem tudtam, az más mint droid alól a LE indítás, csak szóba került közben a z Amlogic TV tool, hogy abban van ilyen reboot menü, azt hittem szabi_memo volt az első kérdező, nem vittem viszafelé tovább a szálat :) . Droid alá felesleges is sok ilyen app éppen ezért. Mondjuk közben látom szabi_memo azt írja neki nem indul a kártáyról a LE, ott más gond lehet valószínűleg, indulnia kellene normál esetben.
    Csicsóka addonjai LE alá készülnek és ott van is létjogosultsága bőven a dolognak. Főleg hogy skin független így mindenki tudja használni, hasznos lesz mindkettő verzió. Én is telepítem majd a sok menüset, ahogy írta sokszor hasznos lehet.

    Ha már skinek, lene egy kérdésem: vajon régebbi kodi (spmc)-re lehet telepíteni az új 17-es LE és kodik skinjét? Most nem jut eszembe a neve, (azt hiszem Estuary), az ami ott alapértelmezett. A skineknél alapból nem ajánlja fel, pedig az tetszik. Olyasmit olvastam a 16-osokon nem fut de még nem próbáltam.

    szabi_memo: melyik appról beszélünk most? Az Amlogicról toolról? Egyébként lehet play függő sok minden, a play a box típusa alapján sokszor nem ugyanazt a verziót ajánlja fel bizonyos appokból. Ezt most csak egy boxon tudtam kipróbálni mert már csak egy van itt. Nekem a 11.15-ei Amlogicot tölti le, újabbat még nem ajánl fel.

Új hozzászólás Aktív témák