- Már nem csak vízhűtőket kínál a CPU-kra a Sharkoon
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Elviszi az ARM Artisan Foundation IP üzletágát a Cadence
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mindenben erősít az egyszerű AI tartalomgenerálást biztosító Amuse 3.0
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fali konzol lapos tévékhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
F e Z o #50547 üzenetére
Köszi. Tody tól vettem 1mm es fehér phobya -t. [link]
Volt még belőle nekem maradék, és a hátoldalon levő fekete borda alá is azt raktam első körben, mert gyárilag a sapphire feliratos lemez burkolathoz hozzá volt 4 darab kis fet szerű ic gap padezve. De gyárilag az a gap pad kb 3mm széles volt, az én bordám meg 17mm körül van, mert annyi még elfért a tekercsek meg a kondik átnyúló lábaitól, és teljes fedésben akartam alá tenni gap padet, mivelhogy a két borda egymáshoz van fogatva. Na ez a phobya val nem jött össze, mert volt ott egy zsák smd ellenállás, viszont elég nagyok ahhoz hogy annyira eltartotta a kemény phobya gap-et hogy hozzá sem ért ahhoz amihez kellett volna, szóval oda be kellett raknom a gyárilag a kártya tetején levő gapet, mert az nagyon puha, és az másfeles. Gyári gapeket azért akartam kidobni egyébként, mert valami furcsa olaj szerű kiválásuk van, amitől marha retkes lett több helyen a nyák, le kellett mosnom konkrétan alkoholllal..Tegnap nézegettem mennyire melegszik, ha rendesen volt terhelve akkor a bordában mértem 66 fokot, később visszahűlt 50 fokra, szobába 29 fok körül volt. Memóriákra lennék kíváncsi, azok szerintem melegebbek lehetnek kézzel tapintva, bár oldalról kap egy kis cugot az oldalsó venti miatt.
GPU az nulla, 39-45 fok.. majd még tesztelem de ritkán vagyok most itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- WOT - Roham
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest