Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ---Lasali---

Közösségépítő

válasz F e Z o #50547 üzenetére

Köszi. Tody tól vettem 1mm es fehér phobya -t. [link]
    Volt még belőle nekem maradék, és a hátoldalon levő fekete borda alá is azt raktam első körben, mert gyárilag a sapphire feliratos lemez burkolathoz hozzá volt 4 darab kis fet szerű ic gap padezve. De gyárilag az a gap pad kb 3mm széles volt, az én bordám meg 17mm körül van, mert annyi még elfért a tekercsek meg a kondik átnyúló lábaitól, és teljes fedésben akartam alá tenni gap padet, mivelhogy a két borda egymáshoz van fogatva. Na ez a phobya val nem jött össze, mert volt ott egy zsák smd ellenállás, viszont elég nagyok ahhoz hogy annyira eltartotta a kemény phobya gap-et hogy hozzá sem ért ahhoz amihez kellett volna, szóval oda be kellett raknom a gyárilag a kártya tetején levő gapet, mert az nagyon puha, és az másfeles. Gyári gapeket azért akartam kidobni egyébként, mert valami furcsa olaj szerű kiválásuk van, amitől marha retkes lett több helyen a nyák, le kellett mosnom konkrétan alkoholllal..

Tegnap nézegettem mennyire melegszik, ha rendesen volt terhelve akkor a bordában mértem 66 fokot, később visszahűlt 50 fokra, szobába 29 fok körül volt. Memóriákra lennék kíváncsi, azok szerintem melegebbek lehetnek kézzel tapintva, bár oldalról kap egy kis cugot az oldalsó venti miatt.
    GPU az nulla, 39-45 fok.. majd még tesztelem de ritkán vagyok most itthon.

Új hozzászólás Aktív témák