Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kovsol

titán

válasz joysefke #23080 üzenetére

Következő tesztet próbáltam ki, mindegyik játék természetsen a legfrissebb verzió így az is kizárva, hogy patchelés hiánya miatt lehet szar. A végén jöttem rá, hogy a vga -t is alapra kellett volna rakni, szóval 1125/1375Mhz en ment a teszt közben.

Elsőként Far Cry 3, full hd ultra AA off, itt nekem ezen a beállításon 60fps meg szokott lenni 4mag 4500Mhz -es szokásos beállísom mellett, de szerintem már 4Ghz fölött ez a játék semmit nem profitál a procimból.
    Jelen felállás mellett 2mag 2700MHz cpu folyamatosan 100% on tekert, ilyet még nem láttam amúgy játékban, csak videó renderelés közben.
    GPU kihasználtság 40-55% FPS 20-30 között.

Második nekifutásra Crysis 3, very high, kivéve a shadow és a shading ami high, 2xSMAA.
    CPU szintén plafonon tekert. GPU kihasználtság 40-80% között. 20-35fps, játszhatatlan szint akcióban.
    4500Mhz 4 mag esetén 35-45fps megszokott lenni.

Dirt Shodown ultra, feltoltam a maxis AA. Egész játszható 65-85% gpu kihasználtság, cpu maxon tekert szintén. Átlag 40fps, minimum 30. Normál cpu beállításommal a minimum fps magasabb, mint most az átlag volt.

Egyik játék esetén se érzem úgy, hogy cpu érzékeny beállítást használtam volna, itt már a VGA erő felé dől el a mérleg, mégis kevés volt a cpu.

Új hozzászólás Aktív témák