Új hozzászólás Aktív témák
-
proximus
senior tag
válasz
HW Junkie #7704 üzenetére
Ide is be kell másolnom.
Ha tudsz angolul, nézz be ide:
[link]
Meglehetősen sok embernek jött elő ez a hiba ezer féle képpen. Van akinek csak böngészgetve, van akinek játék közben, illetve ezek kombinációja.
Amivel sikerült megszüntetni egyes tulajoknak, az is vagy 30 féle variáció.
Én is tapasztaltam ezt a csíkos "mókát", leginkább bekapcsolások után, amikor a kártya még "hideg"Most egy olyan sapphire 5770 vaporx-hez való béta BIOS-t flasheltem bele a kártyába, amitől a hiba megszűnését várják. Eddig nem jött elő újra, de nem is használom elég hosszú ideje(tegnap óta).
Egyébként beszélik azt is szoftveres csak a probléma, de az is lehet hogy hardware.
Valami azért megmozdult, mert "összefogtak" a pórul járt vevők és nagyobb weboldalakat is bevontak a hiba "szétkürtölésébe", pl. Tomshardware:
[link]
Szerencsére megmozdult valami az AMD -nél is, mert egy-két héten belül ígérik a hiba javítását - gondolom - catalyst hotfix formájában. -
SimonYana
addikt
válasz
HW Junkie #6845 üzenetére
Azzal csa annyi a baj,hogy POWERCOLOR!
Nem azt mondom , hogy nem jó,de mikor el akarod adni,majd akkor lesz olcsó!
A kutyának nem lehet szinte eladni,csak jóval ár alatt!
Ne kérdezd miért! A Sapphira sem sokkal drágább. 1000 Ft-al,de értékálóbb!
Eladáskor nem 1000 ft-al fogod ár alatt adni ez már most biztos! -
Robi BALBOA
őstag
válasz
HW Junkie #6829 üzenetére
Szia
A srác akinek írtam annak 5850-es karija van és ő már 1270-nél járt a memória tuningnál és erre írtam, hogy inkább maradjon az 1200-nál,(az már bőven jó) mert ahogy írtad a mostani radeonok memóriája elég érzékeny. (még én is hagyom alapon az 5870-en)
Amúgy 5850-es kariknál igen az alap 1000 és tuningolva mehet akár 1200-on is, de nem mindegyik megy annyit inkább a tesztelést kezd 1100-tól és mondjuk 10mhz-es lépésekben haladj! -
TomiLi
addikt
válasz
HW Junkie #4038 üzenetére
Én nem tudom, hogy viszonyul majd az 1Gb ramhoz képest a 2Gb....
512Mb-hoz képest az 1Gb ram nekem érdemi változást mutatott Arma alatt...
512 Mb -rammal....jajj nem töltödtek be rendesen a textúrák..pontosabban késett egy közeli objektum teljes részletességének a megjelenítése....
Igaz ott volt még egy lényeges külünbség 512Mb Ram 256bit vs 1Gb Ram 512bit.... Ez lehetett esetleg a sávszélesség miatt is?ko-ko82: Remélem ez a tesszeláció nem csek egy kis ízelítő lesz a leendő játékokban.... (AVP bemutatója nem volt túl meggyőző) Kár most még erről kárognom, de én sem akarok félévente 100K-s VGAkat cserélgetni, még ha ez is a céljuk a gyártóknak....
Szóval én attól félek, hogy ez a tesszeláció csak a 6xxx sorozatnál lesz kiforrott... De meglátjuk mennyire alkalmazzák a leendő játékokban..Azok többet árulnak majd el... -
TTomax
félisten
válasz
HW Junkie #4003 üzenetére
Hiába van rajta 2Giga Vram ha két GPU osztozik meg rajta... ugyanugy csak 1G-s lesz a VRAM mennyiséged...szerintem mielött te ilyet veszel,alaposan mélyedj el a témában,nehogy nagyon mellényulj.... amugy az ára pedig kb 2db 5870 köré várható... meglessz a 160ezer,söt...
Most nézem,most is egy X2-ed van... most vagy valamit én értek félre,vagy ... -
zuchy
őstag
válasz
HW Junkie #3972 üzenetére
2GB-nak nagy felbontáson van értelme. Talán 1920x1200 szűrőkkel hozhat valamit, de szerintem nem érti meg, mert vagy 20e-el többért fogják adni.
Jelenleg nem kell még a 2GB, csak ilyen 2560x1600-as felbontásokhoz. De ott meg már kezd kevés lenni az ereje.
Elvileg van átalakító a Displayport-hoz DVI-ba. Hogy ad-e hozzá, azt nem tudom, lehet. -
leviske
veterán
válasz
HW Junkie #762 üzenetére
Mostanában a sorozatos öngólok azért voltak, mert raktársöprés volt. A HD5800-asok elég jó tuningpotenciállal jönnek, tehát egy esetleges 90-es nem tud túl nagy újdonságot hozni. Más kérdés, hogy a 800-asok árazása még egy darabig alakulgatni fog... Lehet, hogy jobban járnál, ha inkább külföldről rendelnéd, ezzel megspórolva magadnak 30/40k-t.
A PhsyX-al meg azért nem foglalkozik senki, mert csak az nVIDIA támogatja. Helyette ott az Intel Havok-ja, amit az Intel és AMD termékei is támogatnak és ott az AMD friss Bullet-je, amit valószínűleg ugyancsak az Intel is támogatni fog... Értelme nincs innentől a PhysX-ról szót ejteni.
-
Med1on
aktív tag
válasz
HW Junkie #762 üzenetére
Az oc-val még várhatsz egy ideig.
Megtámadta az üzleteket a Radeon HD 5800 széria
"Egyelőre mindenki csak a referenciamodellt forgalmazhatja, ami azt jelenti, hogy csak a matricában térnek el a különböző márkájú termékek, sőt az AMD még az órajelek gyári emelését is megtiltotta."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest