- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Köszönöm! Megnyugtattál (az a beömlő csak egy dizájnelem)
Egyre közelebb jutok ahhoz, hogy 5870-et válasszam a tuningolt 5850 helyett.
Ebben a cikkben jól látszik a hűtés eltérő kivitelezése. [link] erősen az 5870 javára. Azért ez a ficsör, meg a kissebb vrm lehet gátja az azonos órajelen járatásnak, mégha sokaknál helyből müxik is a 900/1200De van mégegy fontos kérdés:
Ugye a backplate fémből van és ad le hőt is. 40 foknál melegebb?
Szép egyenletes felülete van szinte kinálja hogy hűtést tegyen rá az ember.
[link] -
Dele77
csendes tag
Igen, sajnos próbáltam a hotfixet is, eredmény nélkül...
De azért köszi!
Viszont! Megfigyeltem, hogy erősen pályafüggő a dolog! Bizonyos pályákon több az fps, mint az eszem
( 300fps alá nem esik, olyan 400fps az átlag, 1280-ban ), de a Bog iszonyatosan lassú, az említett 40fps a minimum, de az átlag 55, a max. pedig 120.
Aztán a legérdekesebb! Az Ambush nevű pályán van középen két szétlőtt harckocsi, kinézetre egyformák, mindkettő lángol. Namost, ha az egyik felé nézek, 450fpst kapok, de ha a másik van a képben egyből lezuhan 90-re, akkor is, ha nagyobb a távolság és még épületek is vannak közöttünk...Tehát: hasít a kártya, egészen addig, amíg a tank felé nem nézek a pálya bármely pontjáról...Nem kell pont rácélozni, elég ha ott van a látómezőben! Az a legzavaróbb, hogy a 4-600fps-ről egy rántással vált át 90fps-re.Ezt az újratelepítési dolgot megpróbálom, ha lesz egy kis időm...
-
Dele77
csendes tag
Futtattam 3dmark 06-ot: SM2.0: 8755, SM3.0: 9805pont. Ezek szerint ez rendben van...De!
Most este próbáltam a COD4-et neten és majdnem sírva fakadtam! A Bog nevű pályán 40-50 fps körül van az átlag! 60 alatt már pirossal írja az fps értékeket! Ez piszok lassúRáadásul annyira rángat,hogy játszhatatlan! 1280-ban próbáltam, a ccc-ben minden alap, a játékban 0xAA, 8xAF, de azt is visszavettem, eredmény nélkül.
Tuti driver gond lesz...Ha benchmarkokban jó, hardveres gond nem lehet.
-
Razermazer
őstag
Az lehet de ez volt az utolsó szállítás karácsony előtt az tuti. A ventilátorok! nagy valószínűség szerint széria hiba ha ennyi szar, nekem 2-ő 5870-em van és lekopogom még semmi probléma velük, nem kattognak nem csörögnek, de én bebiztosítom magamat kettő tartalék régi 4870-es ventivel biztos a mi biztos. Tudom ugrik a garancia ha megbontom, de én ügyes gyerek vagyok
műszerész és órás csavarhúzóval, ésszel gond nélkül cserélhetőek. Pláne nem fogom visszavinni gariztatni, mivel majd jó ha januárba, februárba kapok helyette mást ha netán behalna, és mi a garancia arra hogy az nem fog kattogni semmi. Csíkozás az is egy gond mindenhol előfordul, pláne ilyen gyorsan kidobott terméknél, meg a Tsmc szar gyártósorainak a 40 nanot nehezen sikerül megvalósítani. De nem olyan nagy az az arány a szar kártyák között, tudom ez azokat a tulajokat nem vigasztalja akiknek garanciába van már a kártyájuk. Gigabytenak volt egy szar szériája ami ventilátor halálban szenvedett, de az csak ha jól tudom az első eresztés volt. A többiekről nem tudok persze ott is becsúszhat.
-
Kucsek
aktív tag
Köszi az infót
.
Így már mindjárt más ,csak ez a kábel átalakító nem tetszik.Lehetett volna függőlegesen elhelyezni őket és akkor elférnének egymás mellett,mert ez a kábeles kicsit gáz ,attól tartok hogy húzná a monitor kábele. Bár akkor meg a szellőzés nem lenne jó.
Na mindegy 4 ilyen kártya az 24 éríntőképernyős monitor ami forgatható mint egy asztal és egy Strat játékot lehetne vezérelni felülről mint amikor sakkozunk,vagy rizikózunk -
katt777
félisten
Megkaptam, és kösz, de ha 1680x1050-be kevés az 512MB RAM, akkor megint driver-hibánál vagyunk. Az OK, hogy csak DX11 karikon van tessz (már láttam olyat, hogy vmely kárty nem tudott valamit, annak bekapcsolása mégis lerontotta a teljesítményt), de ez a probléma kilőve, hiszen DX10-ben is lassú a 4870, még tropicsban is.
Abu85: A gyakorlat nem ezt igazolta. Ahogy feltettem az alaplapi AMD drivert (SB 8.3), abban a pillanatban megszűnt a CF.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged