- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- SSD kibeszélő
- Milyen digitális videókamerát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
omikron23
senior tag
Már válaszoltam....
Én ugyanígy jártam a HDMI kábellel, csak én a monitoromat kötöttem rá. A villogást meg tudtam szüntetni, de a kép minősége nagyon rossz maradt, így nem használom egyenlőre...
-
janos666
nagyúr
Ezt a képfilet: ASUS 5850 G flasheltem ezzel a utility-vel: ATIFlash 3.57. Ezt FreeDOS alól követtem el, amihez a saját összetákolt kis progimmal csináltam bootolható pendrive-ot: FreeDOS for Pendrive.
Ha kész a FreeDOS, az atiflash-t, és letöltött képfilet másold a pendrivera, utóbbit nevezd át valami egyszerűre, és .rom végződésűre, tehát pl: new.rom
Bootolsz a pendiveodról, aztán bepötyögöd:
atiflash -p -f 0 new.rom
Ahol a 0 az adapter number, ha csak 1 kártyád van, akkor 0, ha kettő, akkor 0 és 1, így tobább, az -i kapcsoló listázza őket. A p a Program, az f a Force.
Illetve, ha előtte szeretnél backupot a régi BIOS-ról, akkor [bocs, de fejből nem ugrik be a parancs, ha üresen beírod, hogy atiflash, listázza a kapcsolót, ami lementi a ROM tartalmát, ezt csináld meg inkább GPU-Z-vel Windows-ból, és tedd rá a pendrivera azt is pl: old.rom néven, és ezt vakon végigpötyögve is vissza tudod flashelni]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest