- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuchy
őstag
válasz
katt777 #3993 üzenetére
Tudom hogy nem produkál fps-t, de köss bele mindenbe, csak az érthetőség miatt írtam így.
Nem quake2-re gondolok, hanem pl a Brothers is Arms Hells Highway-re. Ami nem egy régi játék. És ebből nem csak 1 van. Pl ARMA2, Op Flashpont Dragon Rising...stb.
Hiába teszed fel grafikát maxra, ha 640x480 a felbontás... A felbontásnak is szerepe van.Ezért is érdekes, hogy Unigine tesztekben mennyire pihennek a procik, azaz hogy max összetettséggel még mindig mennyire nem kell izomállat CPU a legerősebb VGA-k alá sem.
Igen, de nincsen semmi ott, nem kell AI-t számolni, nem kell sok mindent számolni ami játékká tesz egy ilyen grafikai szoftvert. Nem azt mondom hogy 10Ghz-s proci kéne, de nem árt beszerezni nem a leggyengébbet. Hogy kiegyensúlyozott legyen a rendszer.
(#3996) Barbarossa88: Én a 3.2-n járó 4 magossal hasonlítottam össze....
De nem a több cache miatt lenne gyorsabb, hanem hogy a kihasználatlan magokon futnak az egyéb programok. A Cache az pár %-ot számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest