- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
WesTM
őstag
Na ugye!!!
HA normálisan, rendeltetés szerűen van használva a kártya, nem nagyon van baj a driverrel. Persze hogy nagyon ritkán lehetnek kivételek, de ez természetes dolog.És ez egy tulajdonos véleménye "Nekem speciál semmi bajom sincs vele egy 5850 tulaja vagyok a gyári lemezről tettem fel a meghajtó progit és eddig semmi problémát( kopp,kopp) nem tapasztaltam vele!" , nem Vér Istváné...
OFF OFF
-
flurider
aktív tag
remélem ahogy bejön egyre több nagykerbe, nem lesz drágább..
Nagyker áron tudnám én is megvenni, de szerintem csak karácsony körül, addig már csak lesz belőle bőven.
Tavaly karácsonyra vettem egy 4870est, azt cserélném le.
(egyébként a kiskerekről meg annyit, hogy néha az ipon jobb árat tudott adni, mint pl egy nagyker pl 2494HS monyitor..)
Egy sima kisker meg magyarosan szorozza fel -
FragMaster
addikt
5850-et ajánlanám.
A GTX285 szintjén van, sőt valamivel felette + fejlettebb is, nekem megérné a plusz pénzt.
Physx játékokban vagy kikapcsolod a Physx-et és egy-két fizikai effekttől elesel (pl mirrors edge lobogó zászlói, egyéb fizika viszont természetesen lesz), ha viszont bekapcsolod a Physx-et akkor azt a gpu támogatás hiányában a CPU fogja számolni és lassú lesz. Readeonon egyáltalán nem játszható bármi rosszabbul, mint egy azonos sebességű/kategóriájú Geforceon. -
luw2win
őstag
Ez a probléma h el kell dönteni h : PhysX vagy dx11
Helyedben 5850-et vennénk, eleve ha már megközelíti drivert nélkül a 285GTX-et, sőt sok helyen el is veri, akkor ez még jobb is lesz. Az tény hogy 13k-val olcsobb a 275, és még physx-ed is van...Jelenleg mind2 kártya "extra" dolgait nem tudod még kihasználni, valszeg dx11-es játékokból majd több lesz jövöre! mint a physx-el támogatott játékok.
Mérlegelj és dönts
Def26: Load ~315W
Szerintem elviszi, de talánitt profibbak vannakpriti: ne azt nézd h mennyit változott a teljesítmény, hanem azt hogy a csíkszélesség csökkent, a fogyasztás csökkent, stb, de már megint összehasonlítod az 1 és a 2gpu-s kártyákat
Meg sok embernek nem mindegy hogy egy zajos tégla van a házába amit vízzel lehet a legnormálisabban lehüteni, és még az áramot is zabálja -
Crytek
nagyúr
Atin lassabb lesz ha bekapcsolod a Physx-et.
Fizika ugyanúgy lesz benne ha nem használod csak az a pár plusz effekt nem jelenik meg ami a physx miatt előjönne. pl Batmanban nem lesz neked füst bizonyos helyeken nem fog törni a csempe nem lesz pókháló
Szal nem annyira lényeges szerintem,de néha elég látványos tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Zotac RTX 3090 24gb
- ASUS Dual GTX 1660 SUPER OC 6GB DDR6 Videokártya!
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest