Új hozzászólás Aktív témák
-
Nippon
őstag
válasz
katt777 #3705 üzenetére
Vízzel hűtöm a gépet a házban összesen két venti van, az 5850-esé és a Corsair táp ventije.
A kártya ventije nem kopog, ha megfogom akkor is hallom a ciripelést, ha a táp ventijét megállítom, akkor is. Ez a tipikus tekercs ciripelés, amit régen is minden Geforce csinált.
Emiatt kicserélik gariban? Eddig az összes kártyám ciripelt, most megvettem az ATI-t és örültem, hogy végre megszabadulok az élménytől. Nem jött össze! -
Televan74
nagyúr
válasz
katt777 #3705 üzenetére
Nekem most 17" van , nekem már a 22-24" is előre lépés lenne. Főleg abban a tekinteteben, hogy a 107 cm es plazma nehezen férne el a tetőtérben a sz. gép asztalon. És a legnagyobb két fal közti távolság 3 méter. Hülyeség lenne ekkora szobába , ilyen nagy plazmát beraknom,meg anyagilag sem úgy álok, hogy egy plazma beleférjen a költségvetésbe.
Élmény szinten biztos jó lehet rajta játszani, én is kipróbálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Facebook és Messenger
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Apple MacBook
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest