- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Epson nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
"A Több GPU-s megoldás meg dupla FPS-t hoz CF-ben." - Francot.
Bár 4 GPU-val már elképzelhető, jó esetben.
Amúgy kíváncsi vagyok, mikor csinálnak egy tesszelációnál szebb grafikát DX9-ben, ahogy a DX10-es programok legtöbbjénél is számos DX9-es program sokkal szebb. Persze lehet új eljárásokat kitalálni, hogy cseréljenek az emberek VGA-t (is), meg direkt ezekre kihegyezett játékokat írni, csak már most fogadnék rá, hogy a DX11-es játékok, játékélmény tekintetében még a DX10-eseknél is ócskábbak lesznek az irdatlan hardver-hype miatt. -
TomiLi
addikt
Értem és köszönöm!
Akkor szeretettel várjuk a DX11-es játékokat
Ott majd kiderűl minden a gyakorlatban is!
Persze ennek az 58xx szériának rengeteg előnye van az elődjéhez képest, nem leszólni akartam... Simán elnézhető, hogy ez még "csak" egy bevezető VGA lesz a tesszeláció terén, hiszen ahogy már fent említettem, nem leszünk elárasztva még annyira DX11-es játékokkal....
Ettől függetlenül a rengeteg előnye miatt szemezek egy 5870-nel én is erősen! De szeretném megvárni még az 5970-et, valamint azt hogy mennyire lehet komolyan venni egy 5890 születését... Bár az utóbbi VGA-val kapcsolatban az az érzésem, hogy a Fermi késése miatt jegeli az ATI ezt a projektet...Mindenesetre köszönöm mégegyszer a részletes segítséget felvilágosítást!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest