- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Chaser #21307 üzenetére
Honnét a RETEKBŐL veszitek ezt a baromságot!
Aki nem használt hosszabb ideig CFX -et és legfőképp vegyes módban az jólenne ha nem irkálna hülyeségeket!
Vagy legalább akkor keressen róla RÉSZLETES tesztet!
itt már kitárgyaltuk! olvass picit légyszi!
***********************************************************************************
(#21309) Santiagain: A Komponens jel nem digitális! Régi módi elnevezésén nevezve RGB és az összes olyan TV -n létezik amin van SCART csatlakozó! (csak nincs külön kivezetve) -
Santiagain
őstag
válasz
Chaser #21286 üzenetére
Azt írta, hogy nem cserél le egy több százezres plazmát, de ne menjünk bele értelmezési vitákba. A legolcsóbban úgy jönne ki, már amennyiben ragaszkodik a komponens "minőséghez", hogy vesz egy olyan média lejátszót, amin van komponens kimenet. Nem vagyok annyira otthon a témában, de szerintem ezt a 20k HUF-osok is tudják. Fogyasztással is jobban jár.
Már nagyon OFF vagyunk.
-
kisza25
félisten
válasz
Chaser #19835 üzenetére
tisztánlátás miatt(látom senki nem olvas vissza még 1 hsz-t sem
)
HD5830 Xtreme 3hőcső
HD5830 game 5hőcső
és amiről az előbb beszéltem HD5850 Xtreme 2db hőcső, mert ez volt a kérdés
ez azért van így, mert HD5830-nagyobb feszültségeket használ a magasabb órajel miatt és ezért is fogyaszt többet, mint a nagytesó annak ellenére, hogy kevesebb SP-van benne
tak.adi: a power DVD van olyan opció, hogy benyomod a 3D-t és onnantól működik szemüveggel, ez DVD-knél van így sima blu-ray-nél nálam nem aktív a dolog -
-
kisza25
félisten
válasz
Chaser #19788 üzenetére
nekem xtreme HD 5850 van ahhoz volt
DVI to VGA Adapter
6 PIN to 4 PIN Power Cable x 2
és a sapphire oldalán ue. van a HD5830 xtreme-hez is,
ha megnézed a gamer-t 5hőcső van
a HD5830 xtreme-n meg 3db
na meg a játék +ban,
meg ahogy írtam már nekem azon a hőkivezetőn még nedves kézzel sem sikerült kijövő levegőt érzékelnem, de ez lehet a felső 3 ventilátor elszívása miatt is
ja lemértem kb 24cm a HD5850 xtreme-em, tehát 5830 ~27cm -
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz
Chaser #19764 üzenetére
az egyik 24 cm a másik 27cm(gamer), az egyik xtreme edition a másik gamer edition,
mindegyikhez adnak 4->6pin átalakítót, a gamerhez adnak egy COD MW2-t
idézet a hozzászólások közül:
Sziasztok!
Ma hoztam haza a "kicsikét".
Meglepő számomra, hogy a kártya a Gamer Edition azaz jár hozzá egy kód amivel a teljes COD MW2-t lelehet tölteni,A dobozban található egy DVI-VGA átalakító, 2 db 4 to 5 pin átalakító, egy xfire híd, driver CD és valami Arcsoft SimHD cd és Használati Útmutató, persze a karin kívül! Remélem tudtam ezzel a kis infóval segíteni a leendő tulajoknak! -
-
carrot
tag
A leggyorsabb, v sem az idő megmondja, de akármit szeretnék venni a géphez (58xxszériát (most) nem). Itt mindig sokkal drágább...
Azt hiszem úgy a legobjektívebb ha az általad említett kategóriákban nézzük a legjobbakat: Nv-nél, ATI-nál, X2-nél..s akkor nem kéne ennyit vitázni.
4890 Cfről Overclocker fórumokon azt írják h gyorsabb, de bizonyíték hiányában ez nem túl hiteles.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest