- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackhill
csendes tag
Sziasztok! Ne haragudjatok de a megfelelő topikban nem kaptam válasz a kérdésemre lehet én tettem fel rosszul a kérdést
Nos gépem vérfrissítését tervezem és nagyjából megvan hogy miből mit szeretnék csak a procinál nem tudom mi lenne a jobb vagy időtállóbb választás. Illetve az is tudom de arra nincs keret
Amire tervezem: nem vagyok egy játék fan de ha már van azért játszok persze nem ragaszkodom hogy full hd ben mennyen minden mindig, plusz videoszerkesztéssel foglalkozom hobbiból tehát renderelés van és film nézés de mondjuk ott a hd azért ne akadjon. Elsőre erős vga-t nem tervezek mert a keret sovány.A terv: 1. AMD Phenom II X4 965 Black Edition
2. AMD A8 5600KHa valaki leírná nekem a véleményét azt előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest