- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- OLED TV topic
- HP notebook topic
- E-book olvasók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ASUS notebook topic
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
lenne pár kérdésem alaplap beszerelésével, csatlakoztatásával (Asrock FM2A85X Extreme4):
1. Előlapi panel csatlakoztatásáról (power sw, reset sw, hdd led, power led) nem ír semmi konkrétat a kézikönyv. Van a 9 tűs csatlakozó, amire rá kéne csatlakoztatni 3db 2 tűs csatit és 2db 1 tűset, de tök nem egyértelmű, hogy milyen sorrendben. Melyiket hova?
2. A cpu hűtőt mikor felrakom, mindegy, hogy a ház teteje vagy alja felé nézeget a lehajtó / beszorító fogantyú?
(szerintem mindkét módon rámegy. Most nekem felfelé néz)3. Távtartót csak az alaplapon levő lyukak alá szabad szerelni ugye?
4. Alaplap csatlakozóihoz adott hátlapon voltak kiálló fogantyúk befelé az alaplap irányába. Azok mi célt szolgálnak? Lehajtottam őket teljesen a hátlappal párhuzamosra, mert csak úgy tudtam betenni az alaplapot a helyére (különben elnyomta az alaplapot oldalra 1-2mm-t)
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest