Semmi? Végülis csak az van leírva, hogy milyen trükkel csökkentik az órajel-előállítás energiaigényét. Amit ők rezonanciának hívnak az egy tekercs és kondenzátor között ingázó (puffer)energia.
Different songs for different moods.
Semmi? Végülis csak az van leírva, hogy milyen trükkel csökkentik az órajel-előállítás energiaigényét. Amit ők rezonanciának hívnak az egy tekercs és kondenzátor között ingázó (puffer)energia.
Az még a Ph-s cikkből is kiderül. Nem is ez volt a kérdés, hanem az, hogyan lehet változtatni a rezgőkör frekvenciáját.
A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

Varicap diódára gondoltam én is de az nem lessz jó tuning szempontjából kivéve ha nem hagynak direkt tartalékokat a prociban.
dezz : Nem annyira pontosak a rezgőkörök, de nem is birnak ki 10%-os frekiváltozást bosszú nélkül.

Hangolni mindenképp kell, mert rezonancia esetén a legkisebb a veszteség.
Thrawn
Azt írják tekercsek, igaz csak egyet rajzolnak.
borisz1994
Lehet jó, ha jól húzzák meg a határt
És miért ne, ha eddig is "támogatták", vagy legalábbis nem állítottak mesterséges korlátokat.
6x9 = 42

Valószínűleg a magától a gyártótól származó leírás több részletet árul el, mint az azt feldolgozó internetes cikkek.
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you are still ... ˙˙˙ Real Eyes Realize Real Lies

Teljesen igaz, kösz a linket
. Akkor mégiscsak tekercsekből van egy szívlapátnyi
és ezeket kapcsolgatja.
6x9 = 42
Nos a 11. oldalon egy meglehetősen elnyújtott görbét láthatunk, főleg frekiben felfelé. A 3,3 GHz-nél lévő csúcshoz képest, 4 GHz-en még csak minimális csökkenést szenved el a hatékonyság.
Amúgy az még mindig nem derült ki, hogy ez az összfogyasztás mekkora részét teszi ki.
[ Szerkesztve ]
Lehet ezt hét pecsét alatt őrzik.
vadcoca: Biztos csak nem akarták az összeset lerajzolni, mikor egy is elég a működési elv szemléltetéséhez.
P.H.: Ezt jól eldugták, mert tegnap nem találtam meg a honlapjukon (az ottani whitepaper meg nem mond túl sokat). Illetve csak ezt: Link
dezz: 10%-t
[ Szerkesztve ]

Ebből mintha az derülne ki hogy megváltozik a cooler rögzítésének módja.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

arra a kepre ne adj, csak eng sample, full fapad.
[ Szerkesztve ]

Az egy dolog hogy fapad de amikor megjelent az FM1 mérnöki példány az AM2,-AM2+,AM3 furatokkal volt ez meg totál más, az hogy milyen alkatrészek vannak a lapon az totál lényegtelen ebben a fázisban ezt én is tudom.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
Nem hiszem, hogy ezt még fogják változtatni.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Semmi értelme nem lenne csinálni egy spéci hűtőt a mérnöki példányra aztán visszaváltani normál AM3-ra, a kép ha nem csal akkor egyértelmű hogy valami nagyobb hűtőt akarnak rátenni.
[ Szerkesztve ]
Ennek semmi köze a hűtő méretéhez, az AM3-hoz meg pláne.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Igaz, AM3 felfogatású hűtőre gondoltam.
2003-as, de úgy tűnik, még releváns: AMD Joins Triple-Gate Race
"If some of this sounds familiar, it's because Intel unveiled its three-dimensional (3-D) "tri-gate" transistor design last year, which it plans on putting into production around 2007."
Hmm, hihi. 
[ Szerkesztve ]

Kicsit túl optimista becslések voltak azok a dátumok annak idején 
No Comment
Hm, MSI az első fecske? Várom a Computexet, csak lesz ott más is.

Az nem jelenti feltétlen hogy az MSI lesz az első csak tőlük "szivárgott ki" a mérnöki példány fotója, de lehet van az Asusnak, Gigának is.